|
چرا بعضی از جوانان به طرف هرچی موضوع مذهبیه نمیرن
|
|
۱۳:۰۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا بعضی از جوانان به طرف هرچی موضوع مذهبیه نمیرن؟ با سلام. تا به حال به این سوال فکر کردین؟ اصلا مشاهده کردین؟ من خودم در دو جا از تالار دیدم ولی نمیخوام اسم تاپیکو بیارم. تا میگیم بیاین بحث کنیم میگیم مثلا اگه کتابهای شهید مطهریه، میگن ما نیستیم. به نظرم کتابها، سایتها، همایشها، سخنرانی ها و... بسیار بالایی وجود دارد که خیلی از جوابهایی که در ذهن جوانان هست (و متاسفانه به همون علت خیلی از ناهنجاری ها مثل بد حجابی اتفاق می افته)، در کتابها و منابع دیگر موجود است. من خودم روزی تصمیم گرفتم درمورد حجاب تحقیق کنم.تمام منابعم صرفا از اینترنت بود . بی شمار سایت و وبلاگ بوده و هست. ما کمبود منابع ندارم کمبود مراجعه کننده داریم این قضیه مال امروز نیست. زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بوده.چگونگی مسلمان شدن ابوذر را از کتابهای مدرسه به یاد دارید کفار به ابوذر گفتند میری مکه پنبه در گوشت بزار که نشنوی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چی میگه. منظورم اینه که تو این دوره متاسفانه مثلا بسیج یا هرجای دیگه اگه کلاسی برگزار کنه میگن چون زیر نظر اونهاس نمیرن. شما کلی خرج کن در دانشگاه یه سخنران بسیار توپ (مثلا حاج آقا پناهیان) بیاد تا سخنران را میبینن حاج آقاس اصلا شرکت نمیکنن. این ها رو داره یه دختر روحانی میگه به نظر من باید 1- با جوونا صحبت کرد که از کجا میدونی مثلا حرفهاش تکراریه( نمیدونم دلایل دیگشون چیه) تو انسان عقل داری فطرت داری برو گوش کن و خوب و بدو از هم تشخیص بده و هرچیشو خواستی قبول کن. 2- عناوین مذهبی روی کتاب، سایت و ... نزاشت. مثلا میخوای سی دی حجاب درست کنی یه خانم چادی روی جلد سی دی نزار و عنوانشا همین طور حالا راهکار شما چیست |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۹, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۱:۴۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دیروز نوشتم یاعالمه اما پاک شد ![]() چیزهایی که به ذهن من میرسه که واقعا راه حلش هم سخت نیست: 1-اغلب معلم دینی قران های مدارس ،ببخشید نه به اندازه رفع شبهات امروز اطلاعات دارند،نه جاذبه شخصیتی دارن،تازه مدرسه ما که مذهبی بود در کل طول تحصیلم یه معلم با اطلاعات و خوش اخلاق داشتیم،در سنین پایین با یه معلم با حال بچه ها خیلی جذب میشن،یکی از اشناهامون خانواده اش مذهبی نیستن،یه ذعاهایی بلد بود میخوند،پرسیدم از کجا یاد گرفتی(اهل کتاب خوندنم نیس)،گفت معلم دینی راهنمایی مون بهمون یاد داد،بعضی چیزا به چشم نمیاد اما یه معلم میتوونه زندگی یه نفر رو دگرگون کنه. 2-اساتید دانشگاه:صد رحمت به معلم مدرسه ها،شبهات پیچیده تر شده و اساتید در همون سطح موندن،باور میکنید این یکی از سوالات امتحانی ما بود؟ گاو سوره بقره چه رنگی بود؟ زرد مایل به قهوه ای،قهوه ای مایل به زرد،زرد،قهوه ای واقعا نمیتونست بگه نتیجه ای که از این داستان میگیرید چیه،بدبختی اینه بنی اسرائیل هم لنگ رنگ مونده بودن که عاقبتشون اون شد.ما اساتیدی داشتیم که با بچه ها کوه ،غار و مشهدو ... میرفتن،البته با اقایون،چرا یک نفر که استاد معارف و انقلاب،تاریخ اسلام و .... هست نباید چنین رفتاری داشته باشه، تو تربیت کودک میگن اگه مادری بخواد که بچه اش حرف گوش کنه باید باهاش بازی کنه و تو بازی و داستان تربیتش کنه،نه اینکه همش بگه این کارو بکن ،اینو نه من یه مدت توفیق داشتم در کنار یه عده بچه مذهبی واقعی بودم،ادم فکر میکنه خشکن اما خیلی با انرژی،با محبت ،خوش اخلاق و بعضا شوخ هم بودن،یعنی کاملا قدرت جاذبه رو دارن 3-چه اشکالی داره حوزه روی یک سری افراد خوش صدا،فن بیان خوب،خوش سیما و .... سرمایه گذاری کنه،سخنرانی های تلوزیون که معلومه،با سوادها تهیه کنن،این اقایون اجرا کنند،باز الان بهتر شده قدیم تلوزیون یه سری روحانی میاورد،بسیار سن بالا،با سواد اما حرف که میزدن ادم نمیفهمید چی میگن و البته سادگی بیان و شیوایی خیلی مهمه که ذاتیه یه عده دارن و یه عده ندارن،مثل تفاوت سعدی و حافظ مثلا راه حل ها سخت نیست،فقط همت میخواد و زمان بره 4-اخیرا یه افه شبه روشنفکری هم متداول شده که هر کی پوچ گرا،سیاه بین و منفی باشه یعنی خیلی باکلاسه یه دوست دارم رو کیفش از اینا که اسمشو نمیدونم سنجاق کرده که فقط صادق هدایت و کافکاش رو میشناسم میگه فلانی میگه زندگی کاملا سیاه و زشته،اگه کسی چیزی نوشت که امیدوار کننده بود یعنی یه چی بهت فروخته،گفتم یعنی چی،یه چیز بی ادبانه گفت که مودبانه اش میشه یعنی اسکولت کرده،البته میدونید که فحش هم در یک طبقه خاصی یه کلاس خاصی داره........ |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط هانا.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بنده خودم واقف هستم از کجا باید به اصل دینم برسم ولی آیا نباید کسایی که برای صحبت کردن حول این موضوعات گذاشته میشن دانش کافی داشته باشن؟منم دوست دارم تو این مباحث شرکت کنم بدونم طرز فکر من اشتباهه یا بقیه دارن از یه طرف دیگه میفتن؟!و چقد با بقیه فاصله دارم...
|
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۴:۱۵ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من یه یک اصل هدایت شدن خیلی معتقدم در قرآن آمده:
خدا هر كه را بخواهد به سوى صراط مستقيم هدايت میکند به توجه به دور ه ی جاهلی خودم که هیچ فرد متخصص در دین و دوست مذهبی کنارم نبود خودم نسبت به دین اسلام گرایش پیدا کردم و کم کم علاقمند شدم خانوم هانا اصلا زحمت تحقیق کردن به خودشون نمیدن بعد میگن می خوان وارد بحث بشن یا اخلاق بد بعضی از افراد مذهبی رو بهانه میکنن که اصلا ربطی نداره شاید اینها وسیله ای برای هدایت باشند ولی در نظر بگیرید این وسیله ی هدایت برای من نبود اون موقع اینترنت هم نداشتم شما که الان دارید آدم تا راجع به چیزی که نمیدونه بحث نمیکنه اول تحقیق میکنه مشکل شما اینجاست دارید با جنگ و دعوا به جواب میرسید هیچ جوابی آیدتون نمیشه و هر پستی که میدین کلا اشتباه است نه در مورد دین بلکه در مورد تمام مسائل البته برداشت من اینه شما اصلا جواب نمی خوایین...چون پست صفحه ی قبل من جای هیچ شک و شبه ای رو باز نزاشته بقیه هم وظیفه ندارند بشینین چند ساعت با کسی بحث کنن تا متقاعد بشه اصلا متقاعد کردن اشتباه است بلکه باید امر به معروف و نهی از منکر کرد حالا روی مخاطبش تاثیر گذاشت که الحمدالله اگه نزاشت خدا هدایتش کنه... پیامبر اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم تنها مامور ابلاغ دین بودند نه اینکه زور بزنه کل مردم جهان رو متقاعد کنه که اسلام رو بپذیر! پست شماره ی 12 جواب شما بود مقاله هم جواب شما گفتید جوابتون رو گرفتید پس الان اینجا برای چی هستید؟ گفتم که شما جواب نمی خوایین-------------------------------------------------------------- در خصوص پست شماره ی 24 ولی من هیچ علاقه ای به بحث کردن ندارم |
|||
|
۱۴:۰۹, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۴:۲۸ توسط هانا.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
آقای لورد واقعا تا حالا نفهمیدید؟!!!!!!!!! بنده فقط به عشق بحث با جنابعالی میام!!!!!
من فکر میکنم شما جزو اون دسته ای هستید که دارید از طرف دیگه ای میفتیدو دید بقیه رو خراب میکنید![]() .......................................................... خیلی جدی گرفتید مثل اینکه!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من فکر می کنم جواب پست اول جناب انتخاب تلویحا و ناخواسته از طرف برخی دوستان داده شد! همینطور درستی صحبت A L I !
یاد دیالوگ قسمت پایانی مختارنامه افتادم: "و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین"
|
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
تقصیر بچه های مذهبیه...که دافعشون از جاذبشون بیشتر !!!!.........ادعایی که میکنن ولی از عمل خبری نیست (پس ادعا نکنن....!!!!!!) |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۴:۳۳ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:تقصیر بچه های مذهبیه...که دافعشون از جاذبشون بیشتر !!!!.........ادعایی که میکنن ولی از عمل خبری نیست (پس ادعا نکنن....!!!!!!) در برخی موارد شاید درست باشه،ولی این همواره صدق نمیکند و فرد مذهبی *واقعی*جاذبه اش همیشه خیلی زیاد است. بحث بسیار خوبی است با درست پرداختن بدان میتوان نتایج خوبی بدست اورد اتفاقا دو سه سال پیش یه سخنرانی از حاج اقا پناهیان با نام چرا برخی جوانان دین گریز هستند را گوش کردم که بسیار مطالب خوبی داشت و در مورد چرایی ان صحبت میکرد اگر کسی سراغ دارد بگذارد تا یه یاد اوری و برای اینکه به نتایج خوبی برسیم بسیار مناسب است یاعلی. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نظر من منظور پرنیان بچه های به ظاهر مذهبیه،وگرنه من خودم بین دوستان بچه های دل پاکو واقعا مذهبی دارم که بیشتر از همه به اونا گرایش دارمو خیلیم باهاشون خوبم
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اقای عبدالرحیم ..این برخی موارد خیلی به چشم میاد ..
نقل قول:به نظر من منظور پرنیان بچه های به ظاهر مذهبیه،یا مذهبیه یا به ظاهر مذهبی..یا مذهبین و از اونور پشت بوم دارن میوفتن یا توی لباس مذهب دنبال اهداف خودشون هستن!!!؟!؟!...تیشه ای که اینا دستشون خیلی تیزه عزیزم.... |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این برخی موارد خیلی به چشم میاد .. اون سخنرانی حاج اقا پناهیان که گفتم به موارد مختلف اشاره میکند یکی از انها اتفاقا بد عمل کردن مذهبی ها و باعث از دین زده شدن برخی افراد میشود و عوامل دیگر مانند تکراری شدن و بد عنوان کردن مسائل و ............ و منظور بنده این بود که همیشه تقصیر بچه مذهبی ها و یا اینکه بد عمل کردن اونها نیست و همه هم بد عمل نمیکنند بود برخی مواقع عوامل دیگر و اینکه خود طرف هم خیلی مواقع امام هم جلویش قرار بگیرد کار خود را انجام میدهد البته کار یسری که بد عمل میکنند را اصلا و ابدا توجیه نمیکنم یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

گفتم که شما جواب نمی خوایین
من فکر میکنم شما جزو اون دسته ای هستید که دارید از طرف دیگه ای میفتیدو دید بقیه رو خراب میکنید