|
چرا بعضی از جوانان به طرف هرچی موضوع مذهبیه نمیرن
|
|
۱۳:۰۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا بعضی از جوانان به طرف هرچی موضوع مذهبیه نمیرن؟ با سلام. تا به حال به این سوال فکر کردین؟ اصلا مشاهده کردین؟ من خودم در دو جا از تالار دیدم ولی نمیخوام اسم تاپیکو بیارم. تا میگیم بیاین بحث کنیم میگیم مثلا اگه کتابهای شهید مطهریه، میگن ما نیستیم. به نظرم کتابها، سایتها، همایشها، سخنرانی ها و... بسیار بالایی وجود دارد که خیلی از جوابهایی که در ذهن جوانان هست (و متاسفانه به همون علت خیلی از ناهنجاری ها مثل بد حجابی اتفاق می افته)، در کتابها و منابع دیگر موجود است. من خودم روزی تصمیم گرفتم درمورد حجاب تحقیق کنم.تمام منابعم صرفا از اینترنت بود . بی شمار سایت و وبلاگ بوده و هست. ما کمبود منابع ندارم کمبود مراجعه کننده داریم این قضیه مال امروز نیست. زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بوده.چگونگی مسلمان شدن ابوذر را از کتابهای مدرسه به یاد دارید کفار به ابوذر گفتند میری مکه پنبه در گوشت بزار که نشنوی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چی میگه. منظورم اینه که تو این دوره متاسفانه مثلا بسیج یا هرجای دیگه اگه کلاسی برگزار کنه میگن چون زیر نظر اونهاس نمیرن. شما کلی خرج کن در دانشگاه یه سخنران بسیار توپ (مثلا حاج آقا پناهیان) بیاد تا سخنران را میبینن حاج آقاس اصلا شرکت نمیکنن. این ها رو داره یه دختر روحانی میگه به نظر من باید 1- با جوونا صحبت کرد که از کجا میدونی مثلا حرفهاش تکراریه( نمیدونم دلایل دیگشون چیه) تو انسان عقل داری فطرت داری برو گوش کن و خوب و بدو از هم تشخیص بده و هرچیشو خواستی قبول کن. 2- عناوین مذهبی روی کتاب، سایت و ... نزاشت. مثلا میخوای سی دی حجاب درست کنی یه خانم چادی روی جلد سی دی نزار و عنوانشا همین طور حالا راهکار شما چیست |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۵, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۱:۲۷ توسط هانا.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
مگه سلام کردن هدف میخواد؟شما به هم جنس خودتون سلام میدید مگه هدفی دارید؟ نیت عرض ادبه فقط. اگه سلام کنیم اتفاقی نمیفته و اگر نکنیم باز هم اتفاقی نمیفته پس انقد گناه پای هیچی ننویسن و نگن وااااااای حضرت علی اینطور میگفتنو فلان مرجع مکروه دونستنو..........آقای لورد مقاله ای که لطف کردن معرفی کردن یه جاهاییش گفته بود اشکال داره و یه جاهاییش گفته بود اشکال نداره ولی دوستان فقط از مطالبی که به نفع و مطابق میل خودشونه استفاده میکنن!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۱:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۹۲ ۱۹:۲۶)mahyamatin نوشته است: یک سوال بپرسم؟ اگر منظورتان این است که اگر هدف خیر باشد پس مورد ندارد باید گفت در روابط اجتماعی نیت به تنهایی اهمیتی ندارد اثر آن کار را باید بررسی کرد غریزه انسان هیچگاه تغییر نمی کند و در ضمن(این قسمت جواب کاربریه که گفت حالا که دخترا ساپورت میپوشن دیگه سلام چیزی نداره و الان ارسالشو پاک کرده) اگر به این باشد در فلان کشور که همجنسبازی عادی شده دیگر زنا چیزی نیست درسته؟ قبح شکنی اثرش اینه ولی دلیل نمیشه ما عقب نشینی کنیم هر انسانی خیر و شر رو خوب میدونه ولی عده اندکی به فطرتشون رجوع می کنند و باقی افراد به هوا و هوس خود یا دیگران |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
هانا
ما هر کاری که انجام می دیم با هدف هست. حالا گاهی آگاهانه گاهی هم به صورت ناخودآگاه. من اگر به همجنس خودم سلام می دم هدف دارم هدفم جلب محبت، ایجاد صمیمیت،بهانه ای برای آغاز صحبت و ...هست. راستش من و تمام هم کلاسی هام احترام همدیگر را داشتیم اما بهم سلام نمی کردیم. هیچوقت هم تصور نکردیم که کسی که سلام نمکنه بی ادبه. ![]() حق باشماست سلام نکنیم اتفاقی نمی افته اما شک دارم با توجه به روایاتی که دوستان ذکر کردند با سلام کردن اتفاقی نیافته.. جناب تلمیخا منظور من آنچه که شما برداشت کردید نبود ، هرچند که با نوشته های شما هم عقیده ام. من می گویم خب مثلاسلام کردیم(این سلام کردن فقط یک مثال است) بعدش چی ؟ من از این کار به چه چیزی می رسم؟خب قرار است در فلان مجلس یا در فلان کلاس بی ادب شناخته بشم خب بعدش چی؟ دیگه بهم توجه نمیشه خب بعدش چی؟ آیا این مسئله در تحصیل من، در کسب علم من ، در ارتباطم با خدا تاثیر سو می ذاره؟ ما قرار در نهایت برای رفتار هامون به چه کسی پاسخگو باشیم؟ بهتر نیست که برای هرکاری رضایت همونو (فقط و فقط )مورد توجه قرار بدیم؟ ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۲۸ توسط هانا.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
من هم جنس خودمم که یه ترم باهم بودیمو میبینم سلام میکنم،نه دیگه کلاسی باهاش داشتم نه قصد رفاقتو آغاز محبتو صحبت دارم. من نمیگم کار شما اشتباهو کار من درسته ولی اشکالی در کار خودمم نمی بینم
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۲۵)هانا نوشته است: من هم جنس خودمم که یه ترم باهم بودیمو میبینم سلام میکنم،نه دیگه کلاسی باهاش داشتم نه قصد رفاقتو آغاز محبتو صحبت دارم. من نمیگم کار شما اشتباهو کار من درسته ولی اشکالی در کار خودمم نمی بینم این تاپیک را ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26860.html مهم این نیست که من و شما اشکالی نمی بینیم باید ببینیم اسلام چی میگه البته اگر مسلمانیم یعنی اگر تسلیم شدیم در مورد سلام کردن هم فرض می گیریم شما نیتتون فقط احترامه طرف مقابل هم کلا متعادل و مریض دل نیست چند تا پسر اینطوری هستند؟ اصلا شما چطور باطن پسر رو میبینید؟ اسلام هم گفته(البته در مورد نازک کردن صدا و ...) که شاید یکی مریض دل باشه یعنی باید احتمالا خطر رو بصورت عمومی داد نه فامیل نه همکلاسی........ تجربه نشون داده این سلام علیک ها در دو طرف باعث شُل شدن فرد و افتادن گارد شخص که همان حیای اوست می شود دیگه از اون به بعد میشه توجیه طرف فامیلمه،همکارمه،جای پدرمه!و......... |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
یعنی شما تو فامیلم به هم سلام نمیدید؟!!!!!!!
|
|||
|
۲۲:۴۹, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
جناب تلمیخا باز برگشتیم به همون بحث قبلی
جواب سلام واجبه در خصوص سلام دادن ما هم از دل بقیه خبر نداریم و بر قول اکثر علما سلام به دختران و زنان جوان نامحرم کاری اشتباه و مکروه و سلام دادن به زنان سالخورده با شرایط گفته شده اشکالی ندارد اینو که 2 صفحه است دارم میگم ![]() این حرف خریدار نداره بهتره بگیم هر کی هر کاری دوست داشت بکنه اسلام هم یعنی هر چی خودت خواستی اونوقته که سیلی از تشکرها به سوی پست شما میاد اون لحظه است که بعضی دوستان احساس برتری میکنند
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۳:۵۴ توسط هانا.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
"جایز است سلام مرد نامحرم به زن نامحرم و بالعکس مشروط بر این که با ریبه یا خوف فتنه نباشد"
پس این یعنی چی؟ |
|||
|
۱۵:۵۵, ۱۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۱۶:۴۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
راستش دلیل دین گریزی آسان بودن رسیدن به شهوات هستش (اگه بدونی چقدر گناه کردن آسونه) عوضش دینداری مشکل مثلا : ازدواج جوانان چقدر مشکل اما رابطه نامشروع چقدر آسان کافیه نرم افزار wechat رو روی گوشیت نسب کنی بعد یه سرچ بزنی هر کس 1000 متری باشه میاد تو لیست بعدشم که ... راستش در کتاب موعودنامه خوندم نوشته بود آخرالزمان امتحان شیعیان است به خاطر همین اینجوری شده تا یاران حضرت در امتحانات پیروز بشن و به کمک ایشون برن و اونهایی که ضعیف باشن خب از دست میرن سیمای دین در آخرالزمان به نقل از رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):1- دین کم ارج میشود.2- دین مانند بقیهی خوراکی است که در دهان می گردانند و سپس بیرون میریزند.3- اسلام مانند آغاز غریب میشود.4- اگر کسی بر ایین خود استوار باشد، همانند کسی است که آتش گداختهای را با دست بگیرد.5- از اسلام جز نام آن باقی نباشد.6- به ظاهر مسلمان نامیده میشوند در حالی که بیش از همهی مردم از آن دورند.7- برای هیچ دینداری دینش سالم نمیماند جز اینکه از کوهی به کوهی فرار کند.8- ثروتمندان برای سیاحت،متوسطین برای تجارت و فقرا برای ریا و تظاهر به مکه میروند.9- آلات لهو در حرمین شرفین ظاهر شود.10- چیزی شایعتر از دروغ بر خدا و پیامبر یافت نشود.11- اعراض از دین فراگیر میشود.12- با دین خود بر خدا منت میگذارند.به نقل از امیرالمومنین علی(علیه السلام):13- سرزنش کنندهای نمیبینی جز کسی که خداوند سبحان را سرزنش کند.14- در حرمین شریفین آنچه خدا نمیپسندد انجام میپذیرد.15- دینداران تحقیر میشوند.16- بیشتر مردمان از دین مرتد می شوند. بقیش در لینک زیر http://www.110hot.blogfa.com/post-150.aspx مطلب دیگه اینکه هر کدام از ما دارای مراتب ایمان و اعتقاد هستیم یکی محکمتر و یکی ضعیفتر به هیچ وجه نباید مسلمانان باهم نزاع کنند کسانی که مرتبه ایمانی قویتری دارند نباید کسانی که مرتبه کمتری دارند را ازار دهند و بلعکس نمونش سلام کردن به نامحرم است که کاری است مکروه یعنی بهتر است که انجام نگیرد و اگر بگیرد اشکالی ندارد و گناهی هم ندارد دین تشکیل شده از حرام ها که نباید انجام داد و واجبات که باید انجام داد و اگر رعایت نشود موجب گناه است اما انجام مستحبات و مکروهات واجب نیست بلکه کسانی که دارای مرتبه ایمانی بیشتری هستند مستحبات و مکروهات رو هم رعایت میکنن مانند خواهران بسیجی که در سلام به نامحرم جانب احتیاط رو میگیرن که این کار باعث میشه پیش خداوند عزیزتر باشن.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |