کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
۱۹:۵۰, ۴/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

تلويزيون مبتذل «من و تو» توسط شماري از عناصر فراري و بعضآ بهايي مديريت مي شود.

اين شبكه تلويزيوني ماهواره اي كه گردانندگان آن در لندن مستقر شده اند، ظاهرا توسط يك خواننده مبتذل (خانم گ) به راه افتاده اما زيرنظر برخي همكاران شبكه بي بي سي اداره مي شود و جهت گيري آن از سوي سرويس اطلاعات خارجي انگليس (ام آي6) تدوين شده است.

سوابق برخي مجريان و تهيه كنندگان اين تلويزيون به خوبي حاكي از حمايت گروهك بهائيت مستقر در لندن با كمك سرويس هاي اطلاعاتي انگلستان و در راستاي ضربه فرهنگي به انقلاب اسلامي است.
همچنين شبكه تلويزيوني بي بي سي فارسي از اين شبكه و عناصر بهايي آن پشتيباني مي كند.

براساس اين گزارش «سالومه-س» يكي از تهيه كنندگان شبكه مبتذل مذكور، پيش از اين در دوره اصلاحات با روزنامه هاي زن (فائزه هاشمي) و ايران همكاري مي كرد و مدتي مدير روابط عمومي خانه سينما بوده است. همچنين «ندا-ج» در دوران دانشجويي با برخي گروههاي غيرقانوني همكاري داشته و مدتي با تلويزيون بي بي سي به عنوان گزارشگر همكاري كرده است.

«اميرعلي-م» مجري ديگر شبكه ياد شده از عناصر بهايي به شمار مي رود. و «رها-الف» مجري و تهيه كننده ديگر شبكه مذكور است كه در آشوب هاي خياباني سال گذشته مشاركت داشت و عكس نقاب بسته خود در بحبوحه آتش افروزي خياباني را در فيس بوك خود به نمايش گذاشته است. وي نيز از وابستگان به گروهك انگليسي بهائيت است.

يادآور مي شود در حوادث جنايت آميز عاشوراي سال گذشته برخي وابستگان به گروهك بهائيت و منافقين بازداشت شده بودند.

شبكه من و تو بيشتر مي كوشد به ترويج رقص و آواز و ابتذال بپردازد و در عين حال در اين پوشش فعاليت سياسي و ضدانقلابي را ترويج کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، hamed ، علی 110 ، جوینده حق ، mhklord ، پرنده بهشتی ، ANTI satan ، A L I ، Fatemi ، mohamad316910 ، حقیر

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۲, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
من نخوندم ولی یه شرح کوتاهی از مجراش از درختان انگور تا شکست اسلام رو از یه نفر شنیدم
حتما بزار
منتظر خوندنش هستیم.
۱۱:۴۱, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
شبکه من وتو روز گذشته 1 آگوست (10 مرداد) در راستای تخریب نظام مقدس جمهوری اسلامی در برنامه ای به نام "سالی تالک" اقدام به سیاه نمایی کرد.
شبکه من وتو که تا کنون سعی در وارونه جلوه دادن موفقیتهای نظام جمهوری اسلامی در عرصه های گوناگون داشته، سعی دارد که طرح هدفمندی یارانه ها را هم نا کارآمد نشان داده و ایران را کشوری پر از مشکلات اقتصادی جلوه دهد که با طرح هدفمند یارانه ها هم موفق به حل مشکلات معیشتی مردم نشده است.
در همین راستا این شبکه از همان ابتدا که هنوز این طرح اجرا نشده بود بجای واژه" هدفمند کردن یارانه ها" این طرح را با واژه "حذف یارانه ها" یاد می کرد که واضح است این دو واژه معانی بسیار متفاوتی را می رسانند.
هم چنین این شبکه با اعلام آمار غلط اقتصادی سالهای گذشته و مقاسیه آنها با آمارهای امسال و پخش برنامه های گوناگون می کوشد که به مردم القا کند که این طرح نه تنها نتوانسته مشکلات اقتصادی مردم را حل کند بلکه روز به روز به این مشکلات می افزاید.
اکنون این شبکه که به شکلهای گوناگون سعی در نا کارآمد نشان دادن طرح هدفمندی یارانه ها دارد این بار در قالبی دوستانه و عوام فریبانه در برنامه "سالی تالک" اقدام به سیاه نمایی کرده و خطاب به بیننده ها گفت : "ما از شما می خواهیم که خبرهای خوب را به گوش ما برسانید ولی شما از قبض های زیاد آب و برق و گاز برای ما می گوئید.ما دوباره درخواست می کنیم که از نیمه پر لیوان برای ما بگوئید ولی شما از گرانی اقلام مختلف برای ما می گوئید."
گویا عوامل این شبکه یادشان رفته که در حال حاضر این اقتصاد آمریکا و اسرائیل است که در حال فروپاشی است. آن ها حتی تظاهرات و اعتراضات مردمی اسرائیل را که خود رسانه های اسرائیلی هم دیگر اعتراف می کنند، نمی بینند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۱:۴۹, ۱۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۱ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #63
آواتار
مهندسی شبکه من وتو برای ایجاد زندگی سگی
[تصویر: IMAGE634477462808750000.jpg]
شبکه من وتو در راستای ترویج زندگی غربی طی چند برنامه تحت عنوان "دنیای سگها" سعی در وارد کردن سگها به زندگی خانوادگی را دارد.
این برنامه درابتدا در صدد معرفی انواع سگها برآمده و اطلاعاتی در مورد محل زندگی، نوع غذا، رفتارهای هر گونه از سگها و اینکه هر کدام با چه سنی بیشتر انس می شوند و هر کدام برای چه کاری مناسبند و حتی اینکه نظافت و آرایش آنها به چه صورت انجام گیرد رابیان میکرد.
اما رفته رفته با پخش جملاتی از گوینده برنامه، شهروندان کشورهای خارجی وکسانی که با سگها زندگی می کنند سگ را جای معلم نشان داده که حتی به بچه ها اعتماد به نفس می دهد و می تواند بهترین مربی انسان باشد و آن را یار جدایی ناپذیر خانواده و بهترین دوست انسان معرفی کرد و افزود: "در این برنامه قصد داریم ازبهترین دوست انسان تجلیل کنیم."
این برنامه پس از مدتی پا را فراتر از معرفی و تمجید و تجلیل از سگ نهاد و با پخش جملاتی از شهروندان کشورهای خارجی و کسانی که با سگها زندگی می کنند زندگی بدون سگ را محال و دور از تصور دانست و سگ راجزیی از خانواده انسان دانست.
در یکی از قسمتهای این برنامه، یک شهروند خارجی می گفت : "من برای سگم هر کاری می کنم و زندگی من وقف سگهایم است چون لیاقتش را دارندو در دنیا هیچ چیزی مثل سگ وجود ندارد."
این شبکه بعد از اینکه به معرفی انواع این حیوان پرداخته به بیننده ها اعلام کرد : " اگر می خواهید در خانه سگ داشته باشید در انتخاب سگتان باید تفکر کنید تا بتوانید سگی را که متناسب با شماست انتخاب کنید."
این در حالی است که به گفته دانشمندان و پزشکان سگ اگر چه وفاداری آن در دفاع مورد توجه است ولی هم زیستی با سگ و ورود آن به محیط خانه آسیبهای گوناگون بهداشتی و روانی را درپی دارد. وجود «تریشینوزیس»، برای بیماریهای انگلی، کرمها و داشتن بستر مناسب برای انتقال میکروبها به انسان همگی موجب اتخاذ تدابیر بهداشتی و محدودیتهای سنگین در مورد این جانداران شده است.
همچنین به گفته دانشمندان نگهداری حیواناتی مانند سگ در محیط خانه از جمله مواردی است که خطر ابتلا به آسم را تشدید می کند و بیماری آسم بعد از عفونتهای تنفسی شایع ترین بیماری تنفسی است که درحال حاضر به مهم ترین بیماری تنفسی تبدیل شده است.

شبکه من و تو و روابط آزاد دختر و پسر
[تصویر: IMAGE634479649311406250.jpg]
به گزارش جام نیوز، شبکه من وتو در راستای ترویج زندگی غربی و فرهنگهای ضد دینی سعی در ترویج روابط آزاد دختر و پسر را دارد.
این شبکه با پخش برنامه های مختلف سعی در عادی سازی و مفید و مشروع نشان دادن روابط آزاد و نامشروع دختر و پسر دارد.
طی این گزارش این شبکه در برنامه ای به نام "جوانان موفق دنیا" ابتدا جوانان غربی را بعنوان یک الگو به جوانان ایرانی معرفی کرده و سپس فرهنگهای غلط غربی را بوسیله همین جوانان که بعنوان یک جوان موفق و الگو برای نسل جوان معرفی شده اند ترویج می کند.
در یکی از قسمتهای همین برنامه، این شبکه با پخش صحبتهای یکی از جوانانی که بعنوان الگو معرفی شده بود دلتنگی برای دوست دختر را یکی از بدی های مسافرت عنوان کرد.
هم چنین چندی پیش این شبکه با پخش صحبتهای یکی از شرکت کنندگان در برنامه ای به نام "بفرمایید شام" گفت : "دختران و پسران باید بتوانند قبل از ازدواج با هم ارتباط آزاد دوستانه داشته باشند و این ارتباطها می تواند تا چندین سال ادامه داشته باشد."
لازم به ذکر است که یکی از موارد ترویج اینگونه روابط از سوی این شبکه نمایش بعضی فیلمها و سریالها از این شبکه است.
این در حالی است که دانشمندان برای روابط آزاد و نامشروع دختر و پسر ضررهای بسیار زیادی را نام برده اند که از جمله آنها می توان به ایجاد جو بدبینی، اضطراب، تشویش و احساس نگرانی، افت تحصیلی یا رکود علمی، محرومیت از ازدواج پاک، عدم اسقبال از تشکیل کانون خانواده، انحطاط اخلاقی، خیانت به همسر آینده و... نام برد.
شبکه من و تو سوراخ دعا را گم کرد
[تصویر: IMAGE634478790300937500.jpg]
به گزارش جام نیوز، شبکه من وتو روز گذشته 1 آگوست (10 مرداد) در راستای تخریب نظام مقدس جمهوری اسلامی در برنامه ای به نام "سالی تالک" اقدام به سیاه نمایی کرد.
شبکه من وتو که تا کنون سعی در وارونه جلوه دادن موفقیتهای نظام جمهوری اسلامی در عرصه های گوناگون داشته، سعی دارد که طرح هدفمندی یارانه ها را هم نا کارآمد نشان داده و ایران را کشوری پر از مشکلات اقتصادی جلوه دهد که با طرح هدفمند یارانه ها هم موفق به حل مشکلات معیشتی مردم نشده است.
در همین راستا این شبکه از همان ابتدا که هنوز این طرح اجرا نشده بود بجای واژه" هدفمند کردن یارانه ها" این طرح را با واژه "حذف یارانه ها" یاد می کرد که واضح است این دو واژه معانی بسیار متفاوتی را می رسانند.
هم چنین این شبکه با اعلام آمار غلط اقتصادی سالهای گذشته و مقاسیه آنها با آمارهای امسال و پخش برنامه های گوناگون می کوشد که به مردم القا کند که این طرح نه تنها نتوانسته مشکلات اقتصادی مردم را حل کند بلکه روز به روز به این مشکلات می افزاید.
اکنون این شبکه که به شکلهای گوناگون سعی در نا کارآمد نشان دادن طرح هدفمندی یارانه ها دارد این بار در قالبی دوستانه و عوام فریبانه در برنامه "سالی تالک" اقدام به سیاه نمایی کرده و خطاب به بیننده ها گفت : "ما از شما می خواهیم که خبرهای خوب را به گوش ما برسانید ولی شما از قبض های زیاد آب و برق و گاز برای ما می گوئید.ما دوباره درخواست می کنیم که از نیمه پر لیوان برای ما بگوئید ولی شما از گرانی اقلام مختلف برای ما می گوئید."
گویا عوامل این شبکه یادشان رفته که در حال حاضر این اقتصاد آمریکا و اسرائیل است که در حال فروپاشی است. آن ها حتی تظاهرات و اعتراضات مردمی اسرائیل را که خود رسانه های اسرائیلی هم دیگر اعتراف می کنند، نمی بینند!
شبکه من و تو بهتر از شماست

به گزارش جام نیوز، سایت رادیو اسرائیل امروز 31 جولای (9 مرداد) در خبری تحت عنوان"ایران شبکه "شما" را افتتاح کرد، اما "من و تو" همچنان محبوب ترین شبکه برای ایرانی هاست" با تخریب صدا و سیما ، تلاش کرد شبکه ضد فرهنگی من و تو را بهترین شبکه فارسی زبان معرفی نماید.
رادیو اسرائیل مدعی شد: «جمهوری اسلامی ایران در حالی که بخش بزرگی از مردم ایران را به عنوان مخاطبین رادیویی و تلویزیونی خود از دست داده است، یک شبکه تلویزیونی جدید را نیز افتتاح کرد.»
رادیو اسرائیل افزود: «تحلیلگران رادیو اسرائیل می گویند افزایش چشم گیر شبکه های تلویزیونی دولتی در ایران و هزینه کردن میلیاردها تومان برای آن در حالی است که اکثریت ملت ایران محتوای این برنامه ها را برنمی تابد و دوست ندارد و آنرا پاسخگوی نیازهای خود نمی بیند.»
رادیو اسرائیل در ادامه با زیرکی خاصی شبکه من و تو را بزرگتر از رسانه ملی جلوه داده و مدعی می شود: به عنوان مثل طباب بازی مردان پا به سن
در یک شوی زنده تلویزیونی همراه با رقص و لوده گی های ارزان وجلف، چنان آبرویی از حکومت برده که حتی در یک شوی تلویزیونی در شبکه "من و تو" در لندن نیزهمین روزها نشان داده شد.»
این رسانه در ادامه رسماً به تبلیغ شبکه من و تو پرداخته و ادامه می دهد: «ناکامی صدا و سیمای حکومتی در جذب مخاطبین ایرانی و توهین به هوش و خرد مخاطبین، در حالی است که میلیون ها ایرانی در یک سال گذشته جذب شبکه تلویزیونی خانوادگی موفق "من و تو" شده اند.»
گفتنی است شبکه من و تو که مرکز آن در لندن می باشد علاوه بر برخورداری از حمایت اسرائیل، تجربه و آرشیو بی بی سی را نیز در اختیار دارد. به نظر می رسد پس از ناکامی دشمن در فتنه اخیر تلاش سازماندهی شده ای از سوی استکبار، جهت راه اندازی شبکه های ضد فرهنگی به راه افتاده و دوباره عرصه اصلی مقابله، به فضای فرهنگی کشیده شده است.
سیاست و رسانه ها در غرب پدرو مادر ندارند
[تصویر: IMAGE634464531805312500.jpg]
نویسنده کیهان لندن روز گذشته 29 جولای ( 8 مرداد) به رفتار رسانه ها در غرب و پیوند آنها با سیاست پرداخت.
الهه بقراط در مقاله خود که در کیهان لندن به چاپ رسید با اشاره به وجود دو نوع رابطه بین سیاست مداران و گردانندگان رسانه ها، نوشت: «در جوامع باز، رابطه بین ژورنالیست‌ها و سیاستمداران و مسئولان دولتی که حاملان قدرت هستند، یا توسط مقررات تنظیم می‌شود و یا یک توافق ضمنی و ناگفته‌ وجود دارد که طرفین آن را رعایت می‌کنند و رایج‌ترین نمونه آن، مصاحبه با سیاستمداران است.»
این نویسنده در ادامه اشاراتش در خصوص قوانین نانوشته در غرب بین سیاست ورزان و صاحبان رسانه، افزود: «در برخی کشورها روزنامه‌نگار قانونا باید متنی را که برای انتشار تهیه کرده در اختیار مصاحبه شونده بگذارد و فقط پس از تأیید وی، حق انتشار آن را دارد. درآلمان اما چنین قانونی وجود ندارد لیکن خود ژورنالیست‌ها در توافقی ناگفته تلاش می‌کنند به طور مستقیم و یا غیرمستقیم این تأیید را پیش از انتشار به دست ‌آورند. دلیلش هم روشن است، اگر نکته‌ای منتشر شود که نادرست باشد، یا برداشت کژ از آن صورت گیرد و یا مورد رضایت مصاحبه شونده نباشد، از مصاحبه بعدی نه تنها خبری نخواهد بود بلکه «رقیب» آن را به دست خواهد آورد!»
وی با اشاره به رسوائی نشریه وابسته به رابرت مرداک صهیونیست افزود: «تا اینجا همه به «اخلاق» و «خط سیاسی» مربوط می شد و نه به قانون ‌شکنی و بزهکاری، این دو هنگامی اتفاق می افتد که نشریه ای مانند «اخبار جهان» به دلیل استفاده از ابزار غیرقانونی و بزهکارانه در برابر قانون قرار می‌گیرد.»
الهه بقراط افزود: «هدایت افکار عمومی در این جوامع، نه تنها در زمینه سیاست، بلکه در عرصه اقتصاد و فرهنگ در دست قدرت بیکران ژورنالیسم و رسانه‌ها است. رسانه‌هایی مانند «اخبار جهان» در یک جامعه باز، به روشنی نشان می‌دهند که ژورنالیسم و ژورنالیست‌ها به صرف رابطه‌شان با آزادی بیان، همواره "بی‌گناه" و "برحق" نیستند!»
نویسنده کیهان لندن با ابراز تاسف از وضع سیاست در غرب و عملکرد رسانه ها در آنجا، اضافه کرد: «متأسفانه باید گفت سخن ظاهرا عامیانه «سیاست پدر و مادر ندارد» را، مطلقا، از جمله در جوامع آزاد، دور از حقیقت نمی‌دانم. و باز متأسفم به عنوان یک روزنامه‌نگار نیز بگویم ژورنالیسم هم گاهی «پدر و مادر ندارد» به ویژه هنگامی که به عکس ‌برگردان سیاست، تبدیل می‌شود.»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، hsmoa ، oO DaViD Oo ، rastin
۱۲:۴۴, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #64
آواتار
بنده از اکثر برنامه های این کانال متنفرم مخصوصا برنامه "دکتر کپی"؛ باور کنید اینها فقط و فقط زبونشون به زبون ما رفته! والا هیچیشون شبیه ماست؛ حجاب که صفره، بی تربیتی و بی فرهنگی که قابل توصیف نیست مهمتر از این ها بنده یه کلمه یا بوی از خدا و دین و مذهب تا حالا ازشون نشنیدم.!
از این ور متاسفانه هم یه مدتی که تو برنامه SALI TALK به خیلی از شخصیت های دینی و علمی بزرگ و محترم کشورمون اهانت های شدید و بی اساس تحمیل می کنند. چند روز پیش به دکتر آقای حسین روازاده خیلی علکی و مزخرف و بدون هیچ گونه دلیلی حرف های دکتر در مورد " رفع کمبود آهن بدن با نعل اسب" رو به مسخره و مزاح گرفتن آخه اگه یه ذره ی عقل تو سر این مجری و کارگردان این شبکه می بود از این کارشون خجالت میکشیدن و نمی آومدن دو سه بار تکرار کنند.

درمورد تمامی برنامه این کانال نقد و بررسی های زیادی میشه گفت و بنظرم ارزش صرف وقت و تایپشون رو نداره و بی مصرف اند. درستی گاهی وقتها یه سری برنامه علمی و مستندات خوبی پخش می کنند اما نمیشه گفت این شبکه عاری از عیب و نقص است...

موفق و مؤید باشید.
۱۴:۲۲, ۱۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۷ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #65
آواتار
آموزش رایگان انواع ابتذال در شبکه من وتو
[تصویر: IMAGE634473935211562500.jpg]
شبکه من وتودرادامه روند ضداسلامی خود درقالب جذابیتهای ظاهری ، ازشیوه های مختلفی استفاده میکند بعد از شیوه هایی مانند روابط دوست دختری وپسری قبل از ازدواج ، ومعرفی شیطان پرستی این بار درقالب تحلیل فیلم روش سکس تلفنی را آموزش میدهد و مطرح می کند که در صورت دوری از دوستتان از این روش استفاده کنید.
در این شبکه در قالب مستند پشت پرده ی یک فیلم سینمایی قسمتهایی از این فیلم پخش می شود که دوست پسر ودختر از هم دور زندگی می کنند وبه وسیله تلفن با بیان حرفهای تحریک آمیز نسبت به هم دیگر به ارضای خواسته های جنسی خود می پردازند.
گفتنی است که این شبکه خود را کاملا فرهنگی معرفی می کند درحالی که آموزه های این شبکه در تضاد با هر نوع فرهنگ جوامع انسانی است.
میهن پرستی در شبکه من وتو،
اصرار بر سلام نکردن داریم چون در دامن انگلیس هستیم!
مجری شبکه من و تو در توضیح اینکه چرا سلام نمی کند گفت:' از بین رفتن زبانمان میتواند وحشتناک باشد در نتیجه واژه هایی که متعلق به خودمان است را بیشتر باید بکار بگیریم و اینگونه میهن پرستی خود مان را نشان بدهیم . '

به گزارش جام نیوز، شبکه انگلیسی من و تودرادامه روند ضداسلامی خود این بار در برنامه جواب که به پرسشهای بینندگان این شبکه پاسخ میدهد درجواب سوال بینده ای که پرسیده بود چرا درشروع برنامه ها سلام نمی دهید بیان کرد: "سعی مابر پارسی گوئی است چون اگرگویش کشورمان را بخشی ازفرهنگمان بدانیم همانطور که وقتی یک بنای تاریخی از بین میرود آزار دهنده است از بین رفتن زبانمان (یعنی سلام گفتن) میتواند وحشتناک باشد در نتیجه واژه هایی که متعلق به خودمان است را بیشتر باید بکار بگیریم واینگونه میهن پرستی خود مان را نشان بدهیم . "
اصراربه گفتن درود بجای سلام وسلام دادن را نشانه بیگانگی از فرهنگ ایرانی دانستن ازجمله ترفندهای دستندرکاران این شبکه است.
۱۴:۳۴, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #66
آواتار
می گن تو این شبکه در مورد تاریخ هم کشور ها هم صحبت می کنه ؟؟؟
راستش این موضوع بر می گرده به چند وقت پیش یکی از دوستان تو کتاب خونه به من گفت شبکه من و تو رو می بینی برنامه ی تاریخ کشور ها می زاره بعد من بهش در مورد فراماسونری و ... صحبت کردم طرف هم چند روز ببعد از اون ماجرا اومد می گفت شاهین اصلا نمی خواد فکرت رو برای برنامه ی تاریخی شبکه من و تو مشغول کنی همشون دارن زمینه سرازی می کنن و فرهنگ کشور ها رو عوض می کنن طرف می گفت خودش در مورد یه ورزش باستانی می گفت که تو من و تو عوض اینکه بگه این ورزش واسه هندیانه گفته واسه یونانی ها بود طرف می گفت یه روز می گه این کشور بد اون یکی خوبه و ....
خلاصه طرف خیلی از شبکه ناراضی بود چند وقت پیش که نه دیروز می گفت یه برنامه در مورد تخت جمشید داره نمی دونم چی گفته در مورد تخت جمشید ؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nooromahdi
۱۴:۳۵, ۱۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۲ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #67
آواتار
بي حجابي علت پيشرفت کشورهاي اروپايي است
برنامه دکتر کپی
[تصویر: IMAGE634467581370468750.jpg]
شبکه من وتو در برنامه اي تحت عنوان "دکترکپي" در تاريخ 24 تير ماه کوشيد حجاب را مورد تمسخر قرار داده و مانعي در جهت پيشرفت زنان جلوه دهد.
"دکتر کپي" عنوان برنامه اي با اجراي يک ميمون انيميشني است که به سياه نمايي در رابطه با مسائل و اخبار داخلي ايران مي پردازد.
"دکتر کپي" در يکي از اين برنامه ها، بعد از پخش فيلم مصاحبه يک بانوي محجبه ايراني، ضمن مقايسه وضعيت حجاب در کشورهاي اروپايي و پيشرفته با کشورهاي جهان سومي مانند سودان، عربستان و سومالي سعي کرد رعايت حجاب اسلامي در کشورهاي جهان سومي را علت عقب ماندگي اين کشورها نشان داده و آزادي و بي بند و باري در کشورهاي اروپايي را يکي از علل پيشرفت غرب جلوه دهد.
گفتني است عقب ماندگي اين کشورها هيچ ربطي به قانون حجاب ندارد، اين کشورها از يک سو همواره تحت استعمار وسيطره غرب بوده اند و ازسوي ديگر عدم تلاش براي پيشرفت در علوم و صنعت نيز، علت عقب ماندگي کشورهاي مذکور بوده است.
البته پاسخ به اين سوال ضروري است که آيا پيشرفت غربي ها از برهنگي و بي بند و باري در جوامع شان ناشي مي شود يا اينکه تلاش وکوشش براي دستيابي به پيشرفت هاي علمي ، غارت واستعمار کشورهاي مسلمان آسيايي وآفريقايي و ايجاد جنگ ميان دولت هاي جهان سومي جهت عقب نگه داشتن آنها، مهمترين دلايل اين پيشرفت به شمار مي آيند؟
همچنين به گواهي تاريخ بسياري از زيربناهاي پيشرفت کشورهاي اروپايي در زمان حاکميت اسلام بر آن کشور ها و با فتح اندلس(اسپانياي کنوني) پايه گذاري شده است. مسلمانان فراموش نخواهند کرد که اربابان کليسا و مخالفان اسلام پس از ترقي کشورهاي اروپايي در زمان حکومت مسلمانان در اروپا و استقبال مسيحيان از اسلام براي فروپاشي اين نظام اسلامي و جلوگيري از گسترش و نفوذ اسلام از راه ترويج بي حجابي و بي بند و باري و ميگساري وارد عمل شدند ، دقيقا همان کاري که اکنون رسانه هاي غربي مثل شبکه من و تو اين وظيفه را به دوش ميکشند.
شبکه "من و تو 2" خاموش شد
شبکه تلویزیونی مبتذل من و تو که برنامه‌های خود را با هدف تخریب خانواده ایرانی و اتکا به سرگرمی‌های پوچ به مخاطبان ارائه می‌‌کند، اعلام کرده است که از این پس برنامه‌های خود را تنها در قالب یک شبکه پخش می‌‌کند و بدین ترتیب شبکه من و تو 2 حذف خواهد شد.

علت این تصمیم مشخص نیست، اما شاید ناتوانی در جذب آگهی یکی از دلایل آن باشد، ضمن اینکه این اقدام می‌تواند برای مظلوم‌نمایی و تلاش برای جذب منابع مالی خارجی باشد. بیشتر دست‌اندرکاران و مجریان این شبکه فاقد تجربه و سواد لازم در امر خبرنگاری هستند و برای جذب مخاطب، بی‌اعتنا به خط قرمزهای مورد پذیرش جامعه ایرانی، از راه‌های غیرحرفه‌ای سود می‌‌برند.
شبکه ‘من و تو’ و ‘سبک زندگی’ ایرانیان مسلمان
گویا دیپلماسی عمومی «روباه پیر» در دوران استعمار نو و فرانو، امیدوار است که مخاطب ایرانی با هر ذائقه و نیازی به رسانه، اعم از اطلاع‌یابی و خبر یا سرگرمی و تفریحی، از روبه‌روی شبکه‌های فارسی زبان انگلیسی، جای دیگری نرود.

گروه فرهنگی مشرق- از اواخر تابستان ۱۳۸۹، مسافران ایرانی‌ای که وارد فرودگاه دبی می‌شدند، با بیلبوردی روبه‌رو می‌شدند که تبلیغی بر آن نقش بسته بود و خبر از آمدن یک شبکه تلویزیونی فارسی زبان دیگر می‌داد: من و تو (manoto).

6 آبان ۱۳۸۹ (۲۸ اکتبر ۲۰۱۰) ضمن اینکه سالروز تولد رئیس جمهوری اسلامی ایران (آقای دکتر احمدی‌نژاد) است، روز راه‌اندازی دو شبکه تلویزیونی فارسی زبان نیز هست: یکی خود را شاخه‌ای از رسانه اتحادیه اروپا (یورو نیوز) می‌داند و در لیون فرانسه متولد می‌شود و دیگری اگرچه مستقل می‌نمایاند، در همسایگی تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی و با همکاری چندی از عوامل آن، در لندن انگلستان پا به عرصه وجود می‌گذارد.
«من و تو» یک شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان است که به شرکت «شبکه تلویزیونی مرجان» تعلق دارد. این شبکه تلویزیونی به پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده فرهنگی که محصول شرکت متولی‌اش است و دیگر برنامه‌ها، به زبان فارسی می‌پردازد. شبکه تلویزیونی «من و تو ۱» برنامه‌های خود را از شهر لندن واقع در پادشاهی متحده بریتانیا پخش می‌کند. کپیتال استودیوی لندن، محل استقرار این شبکه تلویزیونی است.

ساختمان کپیتال استودیوی لندن

گفته می‌شود، برادر و خواهری با نام‌های کیوان و مرجان عباسی مدیران اصلی این گروه تلویزیونی هستند.

آرم گروه تلویزیونی مرجان

با وجود آنکه برخی تحقیقات، از جعلی بودن نام این دو نفر خبر می‌دهد، تاکنون همین نام‌ها و گوگوش به عنوان مالکان این گروه مطرح هستند.
بنا بر آنچه از شواهد روند راه‌اندازی این شبکه و تأمل بر مهم‌ترین برنامه این شبکه یا به نوعی فلسفه به وجود آمدن این شبکه یعنی برنامه آکادمی موسیقی گوگوش برمی‌آید، به نظر می‌رسد این خواننده چه در مرحله تأسیس شبکه و چه به عنوان یک سرمایه‌گذاری تجاری و تبلیغی برای آکادمی موسیقی خود، ارتباط مؤثری با این شبکه دارد. هرچند در وب‌سایت رسمی این گروه تلویزیونی از هیچ فردی به عنوان مالک و یا مدیر گروه نام برده نشده است. لکن، برنامه‌ریزی بلند‌مدت برای بهره‌مندی از این خواننده در حوادث پس از انتخابات سال ۸۸، برای بسیاری از کارشناسان فرهنگی عیان است.

* ارتباط شبکه تلویزیونی «من و تو» با «فارسی ۱» و «بی‌بی‌سی فارسی»
آنچه در نسبت این شبکه با تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی می‌توان گفت، جدای از همجواری و عوامل انسانی مشترک و به طور عمده برآمده از بی‌بی‌سی و استخدام شده در «من و تو»، نوع ساختار برنامه‌های تولیدی است که به طرز مبرهنی در آنها تلاش شده تا حسن همسایگی را رعایت و آنچه در شبکه بی‌بی‌سی فارسی می‌توان به عنوان کمبود و کاستی آن برشمرد، در «من و تو» جبران شده است. بنابراین، این دو شبکه انگلیسی فارسی زبان، آشکارا مکمل یکدیگر هستند، به گونه‌ای که گویا دیپلماسی عمومی «روباه پیر» در دوران استعمار نو و فرانو، امیدوار است که مخاطب ایرانی با هر ذائقه و نیازی به رسانه، اعم از اطلاع‌یابی و خبر یا سرگرمی و تفریحی، از روبه‌روی شبکه‌های فارسی زبان انگلیسی، جای دیگری نرود.

در کنار شباهت‌های رویکردی این شبکه‌ها، می‌توان به شباهت های ظاهری آنان نیز اشاره کرد. یکی از این شباهت‌ها در قلم نوشتاری (فونت) آنان است. به شباهت قلم‌ها در نوشته‌های شبکه بی‌بی‌سی فارسی و فارسی ۱ در تصویر بالا توجه کنید.

در حوزه هماهنگی‌های شکلی این شبکه‌ها، شباهت لوگوها و قلم نوشتاری آنان نیز تأمل‌برانگیز است که توجه کارشناسان را به این تصویر جلب می‌کنم:

تبلیغات گسترده شبکه تلویزیونی فارسی ۱ برای یک زن خواننده ، چه پشتیبانی و حمایت مالی از بعضی از کنسرت‌هایش و تبلیغات بی‌اندازه برای آنها، و چه قطع سریال‌هایش در هنگام تحویل سال نو و خواندن دعای تحویل سال توسط آن خواننده در این شبکه، همگی نشان‌دهنده نزدیکی این شبکه به این خواننده است.
امروزه هجمه رسانه‌ای غرب علیه کشور اسلامی ایران و نظام جمهوری اسلامی ، به‌گونه‌ای هدفمند و استراتژیک هماهنگ شده است؛ این روند با راه‌اندازی شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) در سال ۲۰۰۵، آغاز و پس از دوره‌ای آزمایشی نزدیک به سه سال، با کشف کاستی‌ها و معایب آن، با راه‌اندازی شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی در فاصله چهار ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ به اوج رسیده و در فاصله حدود نزدیک به ۲ ماه پس از این انتخابات و حوادث پس از آن با راه‌اندازی شبکه فارسی ۱، به تکامل نسبی رسیده است. با افزودن اصلاح ساختار و برنامه‌های شبکه صدای امریکا طی سال‌های ۸۸ و ۸۹ و راه‌اندازی شبکه “من و تو” و “یورو نیوز” فارسی در آبان ۸۹، این پازل روز به روز کامل‌تر و اهداف شوم آنان آشکارتر می‌شود.
آنان دریافته‌اند که تحقق اهداف خود را نه از راه حل نظامی، بلکه تنها با راه حل فرهنگی می‌توانند دنبال کنند؛ چرا که با تغییر در سلول‌ها و اجزای بنیادین جامعه که همانا فرهنگ جامعه است، دستیابی اهداف سیاسی، اقتصادی و… آسان‌تر صورت می‌پذیرد. از این رو، با هدف قرار دادن کوچک‌ترین نهاد جامعه یعنی “خانواده” و ورود به عرصه خصوصی آنان از راه تلویزیون‌ها، می‌کوشند اعضای این نهاد مهم و اساسی را تربیت کنند.

* تلاش برای ایجاد بالاترین میزان تعامل با مخاطب
تولید برنامه‌های تعاملی (Interactive) دغدغه اصلی برنامه‌سازان عرصه رسانه در سال‌های اخیر است؛ زیرا امروزه با گسترش، تداوم و تکرار جریان‌های یک‌سویه ارتباطی، مخاطب دچار خستگی و یکنواختی می‌شود و دیگر تاب و تحمل انفعال در برابر رسانه را ندارد. مخاطبان می‌خواهند فعال باشند و در فرآیند برنامه‌سازی، مؤثر واقع شوند.
پیش‌تر شبکه‌ بی‌بی‌سی فارسی با تولید برنامه «نوبت شما» در بهره‌مندی از ظرفیت غنی مخاطب تلاش و برای پیشبرد اهداف فرهنگی، سیاسی و… خود، از القای حس مالکیت برنامه به مخاطب استفاده کرد.
بزرگترین مشخصه شبکه تلویزیونی «من و تو ۱»، بیشترین تلاش ممکن برای حداکثر تعامل با مخاطب است. در کلیه برنامه‌های تولیدی این شبکه؛ این منش آشکار است که مجریان برنامه بیش از اندازه تصمیم‌های گرفته شده در مورد بخش‌های (آیتم) برنامه‌شان را متأثر از نظرات بینندگان برنامه که از راه‌های مختلف با شبکه مرتبط هستند، می‌نمایانند. تلفن، ایمیل و پیامک روش‌های متداول پیشین و اعلان نظر و رأی از راه شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس بوک، توییتر و… روش جدیدتر اعلان نظر مخاطبان است، به گونه‌ای که هر برنامه این شبکه بر روی شبکه‌های اجتماعی، عضویتی دارد که مخاطب ضمن آگاهی از آخرین تصمیم‌های برنامه‌سازان آن، با نظرات دیگر مخاطبان نیز آشنا می‌شود و افزودن بر وجود امکان مباحثه با آنها در مورد نقاط قوّت و ضعف آن برنامه، به اعلان رأی و نظر خود در مورد جزئیات آن برنامه می‌پردازد و تأثیر نظر خود را نیز در فرآیند برنامه‌ریزی می‌بیند.

* ترویج سبک زندگی غربی و غیراسلامی، در پوشش ایجاد سرگرمی و تفریح
عمده‌ترین فعالیت رسانه‌ای این شبکه، تلاش بی‌وقفه، هماهنگ و برنامه‌ریزی شده برای تغییر سبک و روش زندگی و معاشرت افراد در جامعه است. این جوامع از کوچکترین نهاد آن یعنی خانواده، جمع دوستان، آشنایان و اقوام شروع می‌شود و تا سطح همکاران، همشهریان، هموطنان و هم‌نوعان را در بر می‌گیرد.
مصادیق فراوان ترویج فرهنگ مبتذل غربی، در همه برنامه‌های این شبکه فراوان دیده می‌شود که به چند نمونه بسنده می‌کنیم:
در برنامه «بفرمائید شام»، عمده افراد شرکت‌کننده در ضیافت شام، از گونه‌های مختلفی انتخاب شده‌اند تا مخاطب با هر نوع سبک و روش زندگی، بالاخره با یکی از این افراد احساس همزادپنداری بیشتری کند تا در ادامه، قبح برخی رفتارها با مشاهده تحقق آنها در فرد مشابه، زدوده و انجام آن نوع از معاشرت و زندگی برایش محقق شود. بسیار دیده شده در صورتی که میهمان و میزبان از جنس مخالف باشند، هنگام ورود میهمان، گوینده برنامه تذکر می‌دهد که بوسیدن طرف مقابل فراموش نشود و در صورت انجام ندادن این کار، فرد فراموش‌کار را بی‌فرهنگ خطاب می‌کند و اینگونه هنجار و ضدهنجار، یا ارزش و ضدارزش را برعکس به مخاطب القا می‌کنند.
در بسیاری از موارد، میهمان‌ها برای ورود به خانه میزبان، برای او و دیگر حاضران، مشروبات الکلی، کادو می‌آوردند و در انتخاب مارک و برند آن با یکدیگر به رقابت ضمنی می‌پردازند.
نوع غذاها، پیش‌غذاها و پس‌غذاها (دسرها) نیز گواهی سیر تدریجی تمایل دست‌اندرکاران برنامه به تغییر ذائقه خوردن و آشامیدن مخاطب ایرانی به سوی ذائقه غربی، است. خوردن غذاهای ایرانی و به ویژه سنتی به همراه مشروبات الکلی، رویدادی است که بی‌تردید، قصد قبح‌زدایی و عادی‌سازی آن برای مخاطب ایرانی در دستور کار مسئولان این برنامه است. برای مثال خوردن قرمه‌سبزی و یا دیزی با مشروبات الکلی…
در برنامه «چرا که نه» نیز که بر پایه ایجاد تمایل بانوان به شاغل بودن و آن هم شغل‌های متنوع بنا شده، اصرار برنامه‌ساز به ورود بانوان به عرصه اشتغال مبرهن است و در برنامه «زرشک» نیز تلاش می‌شود تا مشکل خانم‌های شاغل در مورد پخت غذا با وجود گرفتاری‌های شغلی، برطرف شود. هرچند در همین برنامه نیز قبح‌زدایی از رابطه با جنس مخالف، رابطه غیرعادی با همسایه، نوع آشپزی و خوراک و… برخی از موارد هنجارشکن و ضدفرهنگی است.
در برنامه «به زندگی من خوش آمدید»، به گفته گوینده متن تیزر برنامه، به سراغ مجموعه‌ای از چهره‌های موفق، شهر محل زندگی‌شان، شغل‌شان و هنرشان می‌رود تا به طور رسمی الگوهای زندگی موفق، براساس شاخص‌های مورد پسند غرب به مخاطب معرفی شود.
در برنامه «ثروتمندان» نیز معرفی افراد ثروتمند، راه ثروتمند شدن آنها و چگونگی زندگی کردنشان در دستور کار است تا ضمن ترویج سبک زندگی اشرافی، به قبح‌زدایی از منش ثروتمند شدن از هر راه و روشی نیز پرداخته شود.
در تیزر معرفی این برنامه، بعد از اینکه مخاطب با پرسش‌های پی در پی نظیر: اگر (می‌توانستید) هر ماشینی را که می‌خواهید، رانندگی کنید، چه ماشینی را انتخاب می‌کردید؟ اگر می‌توانستید به هر جایی پرواز کنید، کجا را انتخاب می‌کردید؟ اگر ثروت فراوان داشتید، چه چیزی می‌خرید؟ رو به رو می‌شود. آنگاه با پرسش نهایی خود، هدف دست‌اندرکاران برنامه از تولید و پخش این برنامه را آشکارا بیان می‌کند که: «اگر یکی از ثروتمند‌ترین‌های جهان بودید، چه سبک زندگی را انتخاب می‌کردید؟»
در برنامه «سالی تالک» که به صورت جُنگ آماده می‌شود، دختری به نام سالومه که چندی پیش برخی رسانه ها از احتمال بهایی بودن اون خبر داده بودند، مجموعه‌ای از محتواهای جذاب را در قالب بسته‌هایی نظیر ویدئوی هفته، خبر داغ، شبیه‌سازی، پشت صحنه، سؤال هفته، کلمه هفته، زرشک طلایی، توصیه‌های هفته و… به مخاطب عرضه می‌کند، که وجه اشتراک همگی آنها، تمسخر دیگر افراد، برنامه‌ها، فیلم‌ها و سنت‌های بومی جوامع است و این اهداف با تلاش‌های زیر پیگیری می‌شود ارائه نمایش لودگی مفرط و ابتذال فرهنگی حاکم بر فضای کاری این شبکه، ارائه مجموعه توصیه‌ها و آموزش هنجار شکنانه به مخاطب در زمینه‌های مختلف مانند راه‌های جذب و یافتن دوست از جنس مخالف، مواردی که باید رعایت کرد تا دوست (جنس مخالف)تان از شما ناراحت نشود، چگونه با هم برای تفریح و یا کافی‌شاپ/ رستوران بیرون بروید و…
در برنامه من و تو + (پلاس)، ضمن اجرای نامتعارف، دو مجری از جنس مخالف، گزارش‌های فرهنگی از رویدادهای مهم فرهنگی در سطح شهر لندن به نمایش درمی‌آید که عمده آنها بر القای باورها، هنجارها و مؤلفه‌های فرهنگ غربی به مخاطب اصرار می‌ورزد. یکی از بخش‌های این برنامه، نقالی داستان‌های شاهنامه توسط پیرمردی به نام «کربلایی» است که خود، جای بحث مفصل دارد.

* رویکرد سیاسی
اگرچه این شبکه می‌خواهد، رویکرد سیاسی خود را در لابه‌لای برنامه‌های سرگرم‌کننده و مفرح پنهان سازد و در یگانه بخش خبری خود، از سبک و سیاقی استفاده کند که مخاطب به طور مستقیم به سمت و سو و گرایش‌های سیاسی آن پی نبرد، لکن با نگاهی اجمالی به برنامه‌ها می‌توان از خاستگاه سیاسی این شبکه آگاه شد.
در همان برنامه «اتاق خبر»، نوع گزینش اخبار، نوع بیان هر خبر، اولویت انتخاب و منابع خبری گویای گرایش‌های ضدانقلابی بسیار شدید در این شبکه است.
هرچند همچون دیگر شبکه‌های انگلیسی، این شبکه می‌کوشد در لفافه، مواضع سیاسی خود را بیان و آنها را به مخاطب تحمیل کند، لکن در لابه‌لای برنامه‌های مختلف، نمونه‌های متنوعی نیز که بیان‌کننده رویکرد سیاسی این شبکه است، دیده می‌شود.
برای مثال، در برنامه Greatest Hits ضمن انتخاب موسیقی‌دان‌های مشهور و منسوب به موضع سیاسی خاص، در میان تکه مصاحبه‌های انتخابی افراد، مواردی را نیز جای می‌دهد که به شفاف‌سازی موضع سیاسی آنان منجر می‌شود. در برنامه مصاحبه با آقای فرید زلاند، ایشان در بخشی از صحبت‌هایش اشاره نمود: «که بالاخره روزی مردم ایران پیروز خواهند شد و به آزادی مورد نظرشون خواهند رسید» و یا در جای دیگر گفت: «آن زمان‌ها مثل الان نبود که مرا بگذارند کنار دیوار و با مسلسل به رگبار ببندند، ساواک که ما را گرفت، ابتدا سعی می‌کرد با توصیه و نصیحت ما را به حذف بخشی از شعر مجاب نماید»!
بیان این جمله‌ها از زبان کسی که در ذهن مخاطب، شهرتی (به واسطه آهنگسازی بسیاری از کارهای معروف خوانندگان لس آنجلسی) دارد، تأثیری به مراتب بیشتر از گفته یک کارشناس سیاسی یا مدعی سیاستمداری می‌گذارد.

* رویکرد مذهبی
بر خلاف رویکرد سیاسی که معمولاً اینگونه شبکه‌ها تلاش می‌کنند تا آن را پنهان سازند، این شبکه رویکرد مذهبی خود را آشکار و در چارچوب اندیشه انحرافی سکولاریسم می‌داند هرچند که آن را فریاد نمی‌زند، اما در تمام برنامه‌ها آن را به مثابه قانونی رعایت و بدان اشاره نیز می‌کند.
فردی‌سازی اعتقادات دینی، جزو آموزش‌های اصلی این شبکه است که در بسیاری از برنامه‌ها بدان اشاره می‌شود. بسیاری از میهمان‌های برنامه «بفرمائید شام»، بسیاری از سوژه‌های برنامه «به زندگی من خوش آمدید»، بسیاری از آیتم‌های برنامه‌های به ظاهر فرهنگی نظیر «من و تو + (پلاس)» و حتی در لابه‌لای برنامه‌هایی مستند مانند «معروف‌ترین شهرهای جهان» نیز به این تعبیرها اشاره می‌شود: «حالا پس از اجرای مراسم سنتی مذهبی در کلیسای …شهر، مردم می‌توانند به سراغ زندگی‌شان بروند و به زندگی معمول خود ادامه دهند.»
یا برای مثال در برنامه «من و تو +» در روز عاشورای حسینی، مجری و گزارشگر برنامه (امید خلیلی) بارها تأکید میکرد که وی براساس اعتقادات شخصی، بعضی وقت‌ها در چنین روزهایی برای کمک، به مرکز اسلامی لندن می‌رود و البته بیان می‌کند که من اصلاً این کار را تأیید و رد نمی‌کنم، بلکه فقط یک نظر شخصی است و نظر هرکس هم برای خودش محترم است. برای تهیه گزارش از چگونگی پختن غذا در شب‌های عزاداری ایام محرم، به این محل می‌رود و خود نیز در گزارش مشغول فعالیت و کمک می‌شود که ناگهان اعلان می‌دارد مسئولان مرکز اسلامی، به محض آگاه شدن از اینکه این گزارش برای شبکه ماهواره‌ای و آن هم «من و تو» تهیه می‌شود، گروه تصویربردار و ایشان را از مرکز بیرون می‌رانند. او این مطلب را چند بار تکرار می‌کند و مجری زن برنامه نیز در استودیو ، این مطلب را دستاویزی برای تمسخر همکارش قرار می‌دهد.
این تمام آن چیزی است که از عاشورای حسینی در این شبکه بدان پرداخته شد…
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen ، محمود ، rastin
۲:۱۰, ۱۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۵ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #68
آواتار
سوء استفاده فارسی1 از ماه مبارک رمضان

امسال هم مانند سال گذشته شبکه فارسی1 به پیشواز ماه مبارک رمضان رفته و با شعار «رمضان کلید گنج نهان» برنامه های خود را پخش میکند و صحنه هایی از مساجد و اماکن مقدس نشان می دهند و اذان و ربنا پخش میکند

صدای شیعه: شبکه فارسی1 بسیار پیچیده عمل میکند. در ظاهر هیچ نشانی از مخالفت با آموزه های ارزشی و دینی نشان نمی دهد و حتی برای مناسبت های خاص مذهبی هم پیام تبریک و تسلیت می دهد. اما با این حال با روش پیچیده، بنیانهای هنجاری و فکری جامعه را هدف قرار داده اند. وقتی بنیانهای اجتماعی-فرهنگی جامعه اسلامی از بین رفت، آنگاه حرف های جدیدی را جایگزین می کنند که به راحتی قابل رسوخ و نفوذ است.
در ظاهر فارسی1 خبری از مواضع فکری و سیاسی نیست اما در عمل سست کردن بنیان های فکری و اجتماعی جامعه را به دنبال خواهد آورد.
متاسفانه به دلیل نا آگاهی مخاطبان از اهداف پیدا و پنهان گردانندگان این شبکه در حال حاضر شبکه فارسی1 مخاطبان بسیاری را از میان جوانان و به خصوص خانواده ها به خود اختصاص داده است.
این شبکه طوری برنامه ریزی شده است که ترویج بی بند و باری را آموزش دهد و به بیننده اش القا می کند که رفتار درست همین است واشکالی با موازین اسلامی ندارد.
در مناسبت ها و اعیاد مختلف پیام های تبریک می فرستد و با تیزرهای تبلیغاتی سعی می کند مظلوم نمایی کرده و خود را طرفدار ارزش های اسلامی و خانواده بنمایاند. در ایام شهادت ها پیام های تسلیت پخش می کند. طوری وانمود می کند که انگار این ایام برای آن ها مهم است «تا بیننده اش احساس کند که این شبکه خیرخواه اوست و به اعتقاداتش احترام می گذارد وهدفش خانواده های مذهبی هستند» که این شبکه را می بینند.کم کم با صحنه های غیر اخلاقی به جوانان رخنه می کند و به هدفش که از بین بردن بنیان خانواده است می رسد.
امسال هم مانند سال گذشته در فارسی1 به پیشواز ماه مبارک رمضان رفته و با شعار «رمضان کلید گنج نهان» برنامه های خود را پخش می کند و صحنه هایی از مساجد و اماکن مقدس نشان می دهند. "ربنا" را با ترجمه اش که هیچگاه اعتقاد قلبی به آن جملات ندارند اذان را با آهنگ پخش می کنند تا خانواده ها به آن ها اعتماد کنند در صورتی که هیچ گاه خانواده های ایرانی این شبکه را مورد تایید قرار نمی دهند و تحت تاثیر این رفتارهای عوامل فریب قرار نمی گیرند.
حال باید از عوامل این شبکه یهودی پرسید که این جمله «رمضان کلید گنج نهان» را قبول دارید؟ پس چرا مشروبات الکلی و رابطه های نامشروع دختران و پسران و شیطان پرستی و خیانت به همسر را ترویج می کنید؟
اینطور به نظر می رسد که عوامل این شبکه یهودی و صهیونیستی برنامه های گسترده ای برای عوام فریبی دارند تا خود را مسلمان جلوه دهند و همه جوانب کارها را در نظر گرفته اند که می خواهند به خانواده های ایرانی این طور القا کنند روزه هم بگیرید به عزاداری هم بپردازید و به میهمانی های فرهنگی که خود تعریفی از آن کرده اند بروید و به عیش ونوش بپردازید. تمام کارها و برنامه هایشان با هدف تخریب اسلام طراحی می شود.

منبع : جام نیوز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۷:۰۱, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #69

سلام.توی برنامه ای که در مورد تخت جمشید بود،روی این زیاد تاکید کرد:ایرانیان باستان خیلی خوشگذران بودند و شراب زیاد می خوردن!
من از کل اون برنامه اینو فهمیدم!واقعا که!!حتی به ایران و ایرانی هم رحم نمیکنن!
بدترین و کثیف ترین و شیطانی ترین برنامه ی این شبکه(من و تو) اسمش این بود:از میمون تا انسان!!!خاک بر سرشون کنم!تازگیا بیوگرافیه داروین رو هم نشون داد و توش اونو یه جورایی حق معرفی کرد و همچنین مظلوم!بدبختیمون اینکه خیلی از ایرانی های کله خرابم توی سایتش از این برنامه تعریف و تمجید کردن!خاک بر سر همشون که فکر میکنن خیلی روشنفکرن!من از اول مشکوک بودم به این شبکه.چون واقعا اولا برنامه هاش خیلی خوب بود و من اکثر مستندا و برنامه های تاریخیش رو دنبال میکردم(البته اون وقتا هم وسط برنامه یه تیکه ای مینداختن اما محسوس نبود).من مطمئن بودم اینا میخوان یه غلطی بکنن و الان فقط دارن جلب اطمینان و علاقه میکنن نسبت به کانال و برنامه هاش.دکتر کپی،سالومه،اتاق خبر،از میمون تا انسان،(یه برنامه ای هم بود راجب افرینش اسمش یادم نیست!)...ابعضیاشون شاید قبلا بودن ولی یهو مسیر شون رو عوض کردن و شروع کردن به بمباران ایران و اسلام!اینطوریه یا نه؟!دو سه هفته گیر داده بودن به حجاب،یه مدت سکینه اشتیانی!و... .یهو فکر نکنین من همشون رو میبینما!!!جهت تحقیق!.از اینکه از الفاظ بد استفاده کردم عذر میخوام چون مطمئنم حرف دل خودتون بودSmile.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۷:۵۲, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #70

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر ایمیل این شبکه کذایی را دارید برایشان بفرستید:
من و تو هیچ وقت ما نمی شویم!!
فاصله بین من و تو زیاد هست!

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]