کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
۱۹:۵۰, ۴/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

تلويزيون مبتذل «من و تو» توسط شماري از عناصر فراري و بعضآ بهايي مديريت مي شود.

اين شبكه تلويزيوني ماهواره اي كه گردانندگان آن در لندن مستقر شده اند، ظاهرا توسط يك خواننده مبتذل (خانم گ) به راه افتاده اما زيرنظر برخي همكاران شبكه بي بي سي اداره مي شود و جهت گيري آن از سوي سرويس اطلاعات خارجي انگليس (ام آي6) تدوين شده است.

سوابق برخي مجريان و تهيه كنندگان اين تلويزيون به خوبي حاكي از حمايت گروهك بهائيت مستقر در لندن با كمك سرويس هاي اطلاعاتي انگلستان و در راستاي ضربه فرهنگي به انقلاب اسلامي است.
همچنين شبكه تلويزيوني بي بي سي فارسي از اين شبكه و عناصر بهايي آن پشتيباني مي كند.

براساس اين گزارش «سالومه-س» يكي از تهيه كنندگان شبكه مبتذل مذكور، پيش از اين در دوره اصلاحات با روزنامه هاي زن (فائزه هاشمي) و ايران همكاري مي كرد و مدتي مدير روابط عمومي خانه سينما بوده است. همچنين «ندا-ج» در دوران دانشجويي با برخي گروههاي غيرقانوني همكاري داشته و مدتي با تلويزيون بي بي سي به عنوان گزارشگر همكاري كرده است.

«اميرعلي-م» مجري ديگر شبكه ياد شده از عناصر بهايي به شمار مي رود. و «رها-الف» مجري و تهيه كننده ديگر شبكه مذكور است كه در آشوب هاي خياباني سال گذشته مشاركت داشت و عكس نقاب بسته خود در بحبوحه آتش افروزي خياباني را در فيس بوك خود به نمايش گذاشته است. وي نيز از وابستگان به گروهك انگليسي بهائيت است.

يادآور مي شود در حوادث جنايت آميز عاشوراي سال گذشته برخي وابستگان به گروهك بهائيت و منافقين بازداشت شده بودند.

شبكه من و تو بيشتر مي كوشد به ترويج رقص و آواز و ابتذال بپردازد و در عين حال در اين پوشش فعاليت سياسي و ضدانقلابي را ترويج کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، hamed ، علی 110 ، جوینده حق ، mhklord ، پرنده بهشتی ، ANTI satan ، A L I ، Fatemi ، mohamad316910 ، حقیر

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۹, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #81
آواتار
حالا بگیم مغازه ها dvdهاشونو گایم میکنند ولی اخه گوشه خیابان میرفروشن دیگه چی
هیچکسی نیست به این ادما گیر بده واقعا کهHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۸:۰۲, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #82
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۴)Sms4815 نوشته است:  من یه چیزی رو می گم ولی نباید بگم
ما یه پاساژ درایم وسط شهر یه فرزند شهیدی کارش فروش گیم و فیلم اینجور حرفاست
تو دی وی دی فیلم هایی رو که می خواد عموم ببینن رو همراه با فیلم هایی که خیر اخلاقی که دارای رمز و قفل است می فروشه و به افراد مطمئن رمزشو می گه .
خیلی حرفه ای شدن ؟؟؟ مگه نه؟؟؟
خودشم بیشتر کاریشون ندارن
اون دفعه در مغازشو پلمپ کردن ولی بعد از 2 ساعت طرف برگشت مغازشو باز کرد.

فکر نمیکنم این کامنت صحیح باشه دوست گرامی
حالا این همه آدم دارن تو این بخش کار میکنند شما گیر دادی به فرزند شهید؟؟؟؟!!!
در ضمن اگر حتی یه همچین موردی هم بوده باشه به نظر من خیلی بی معرفتیه که بیاین عنوان کنید.
البته این نظره منه و شاید دوستان دیگر مشکلی ندارند که این کامنت هنوز اینجاست و پاک نشده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۸:۱۴, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #83
آواتار
داداش من می خواستم عمق فاجعه رو به رخ بکشم
خودشم این واقعیته و واقعیت همیشه تلخه .
اون اصلا لیاقت فرزند شهید بودنو نداره
چون هم از موقعیت خودش سو استفاده می کنی و هم ...
البته در هر قشری افرادی هستند که آبروی هم قشریان خودشونو می برند
بعضی دکترا آبروی کل دکترا رو
بعضی نظامی ها آبروی کل نظامی رو
بعضی ...آبروی کل ...رو
و این قصه سر دراز دارد ...
۱۸:۲۰, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #84
آواتار
نقل قول:ما یه پاساژ درایم وسط شهر یه فرزند شهیدی کارش فروش گیم و فیلم اینجور حرفاست
فرزند آتش خاکستره....
۱۸:۳۵, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #85
آواتار
[تصویر: 94240.jpg]
تماشای سریال از شبکه ماهواره‌ای «فارسی وان»، باعث بروز اختلاف بین یک زوج جوان شد؛ تا جایی که این زوج با حضور در دادگاه خانواده، دادخواست طلاق توافقی دادند.
ایسنا: زن جوان در حالی که مقابل قاضی عموزادی رییس شعبه ۲۶۸ دادگاه خانواده قرار گرفته بود، از علاقه‌اش به سریال‌های ماهواره‌ای گفت و مدعی شد: ۲۰ روز قبل در حالی که سرگرم تماشای یکی از این سریال‌ها بودم، همسرم از سر کار به خانه بازگشت. او بعد از عوض کردن لباس‌هایش به دستشویی رفت و درست زمانی که فیلم به جای حساسش نزدیک شده بود، مرا صدا زد و از من یک قالب صابون خواست تا دستهایش را بشوید. من کمی به درخواست همسرم بی‌توجهی کردم و همین مساله باعث شد او عصبانی شود.

زن جوان ادامه داد: همسرم با عصبانیت مقابل تلویزیون قرار گرفت و از من خواست تا به او یک قالب صابون بدهم. من هم که از رفتار همسرم ناراحت شده بودم، دیگر با او صحبت نکردم و همین اتفاق باعث شد تا در طول مدت کوتاهی چندین بار با هم مشکل پیدا کنیم و اختلاف‌مان شدیدتر شود.

وی در ادامه اظهاراتش گفت: ما با هم در طول چند سال زندگی مشترک هیچ وقت مشکلی نداشتیم و با خوبی و خوشی رندگی می‌کردیم ولی انگار سریال‌های ماهواره‌ای بهانه‌ای بود برای اینکه من و همسرم متوجه شویم با هم مشکل داریم و حالا چون تحمل این شرایط برایمان ممکن نیست، می‌خواهیم به صورت توافقی از یکدیگر جدا شویم.

در ادامه جلسه دادگاه، مرد جوان نیز در پاسخ به سوال قاضی درباره دلیل جدایی از همسرش گفت: من و همسرم با هم بر سر مسائل مختلف توافق نظر نداشتیم اما همدیگر را تحمل می‌کردیم. حالا متوجه شده‌ام که همسرم به دیدن سریال‌های ماهواره‌ای بیشتر از نیازهای من اهمیت می‌دهد، بنابراین جدایی درخواست دو طرفمان است و ما هر دو به این نتیجه رسیده‌ایم.

قاضی عموزادی در ابتدا با توجه به اظهارات زوج جوان، آنها را برای ادامه زندگی تشویق کرد و از آنها خواست به مشاور مراجعه کنند اما زمانی که با پافشاری این زوج جوان در اجرای حکم طلاق رو‌به‌رو شد، حکم به جدایی آنها داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی
۲۱:۰۵, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #86
آواتار
به نام خدا

سلام
این مورد به خاطر علاقه به سریال بوده ولی خدا میدونه ای فارسی1 در متن فیلم هاش چه رفتارهای بدی رو تبلیغ میکنه مثل:خیانت.

در پناه خدا باشید.
۲۲:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #87
آواتار
حالا من یه سوالی دارم
من که اصلا فارسی وان رو ندیدم میشه بگید
فیلم های این شبکه دوبله ی فیلم های خارجیست ؟
یا فیلم هایی که بازیگران ایرانی متواری به خارج در آن ها بازی کرده اند رو پخش می کنه.
۳:۲۸, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #88
آواتار
اینها فیلمهایی هستن که بیشترشون محصول کشور های غربی هست و 90% موضوع فیلمها عشق و خیانت به همسر هست!همیشه در این فیلم زنها و مردها علاوه بر همسرشون شخص سومی به عنوان معشوقه هم دارن که واقعن فرهنگ بدی رو داره جا میندازه در کشور(غیر مستقیم داره میگه اگر ازدواج کردی بعدن خواستی میتونی معشوقه بگیری) همون فرهنگ خودشون رو دارن میدن به ما در قالب زبان فارسی!
و دوبله فیلم هم به زبان فارسی هست که فکر کنم در دوبی دوبله انجام میشه!
جالبه که مناسبتهای مذهبی رو هم پوشش میده!مثلن در ماه رمضان تیزهایی از ماه رمضان ومهمانی خدا پخش میکرد!
۲۲:۰۷, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #89

سلام
کسی میتونه برای من توضیح بده که چرا این شبکه برنامه هاش رو قطع میکنه اذان پخش میکنه؟!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۴:۵۷, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #90
آواتار
بسم الله
ببینید دوستان شماوقتی میخواهید وارد خانه ای یا جمعی بشوید و در اون جمع محبوبیت و مقبولیت داشته باشید باشد طبیعتا باید به شکل آون جمع دربیاید و هنجارهای اون جمع رو بپذیرید و وقتی که شما تبدیل به یک عضو مهم اون جمع شدید و جایگاهی برای خودتون درست کردید , اینجاست که شما میتونید هنجار سازی بکنید و خودتون برای جمع پیشنهاد بدید و قانون تعیین کنید.
حال فارسی وان هم همین کاررو میکنه اول هنجارهای اسلامی مارو تا حدودی تظاهر میکنه که پذیرفته تا طرفدارهاشو از دست نده و از اون طرف تیشه به ریشه جامعه و اسلام میزنه و بعد از مدتی هم میاد و هنجار شکنی میکنه و مستقیما رودررو اسلام می ایسته و چون یواش یواش کارشو کرده و بقول معروف با پنبه سر بریده مخاطب حالیش نمیشه که چه بلایی سرش اومده و چون به مرور زمان اعتقادشو از دست داده اصلا نمیفهمه که باعث این تحولات درونیش چی بوده. و از کجا آب خورده !!!!!!!!!!
اذان رو پخش میکنه ولی از زیر داره بی دینی رو درونی سازی میکنه .

بنده یک دوستی دارم تحصیل کرده رشته رسانه و روابط بین الملل هست بنده خودم وقتی پای صحبت و تحلیل های ایشون از فارسی وان و منو تو میشینم شاخ درمیارم و میبینم که مردم چطور اینقدر راحت با تبلیغات رسانه ای گول میخورن و تکنیک هایی که بکار میره چقدر ساده ولی در عین حال ظریف و قوی هستش.

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]