|
کسی که خداوند در روز قیامت با او برخوردی عذر خواهانه دارد
|
|
۲۳:۴۱, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۲:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کسی که خداوند در روز قیامت از او عذرخواهی میکند!
وجود فقر و فقیر به عوامل و دلایل زیادی بستگی دارد که برخی از آنها به خود انسانها برمیگردد که مثلاً اهل گناه بوده و یا تلاش و کوششی نداشته است. با این حال ما همواره توصیه به پوشیده نگاه داشتن فقرمان شده ایم. ![]() ، امام صادق علیه السلام میفرمایند: دشوارترین و پر زحمتترین کارها، پوشیده داشتن فقراست. مولای متقیان حضرت علی علیه السلام نیز میفرمایند: خویشتنداری (و مناعت طبع) زیور فقر است. برخی افراد هستند که با وجود فقر همواره عزت نفس و کرامت خود را حفظ کرده و از هیچ تلاشی برای کسب معاش فروگذاری نمیکنند. خداوند متعال در روز قیامت پرده از حکمت فقر این افراد بر میدارد. امام صادق علیه السلام در این باره میفرمایند: (در روز قیامت) خداوند، جلّ ثناؤه، همچنان که برادری از برادرش پوزش میخواهد، از بنده مؤمن نیازمند خود در دنیا، عذر میخواهد و میفرماید: به عزّت و جلالم سوگند که من تو را در دنیا از سر خواریت نزد من، محتاج نکردم. اکنون این سرپوش را بردار و ببین به جای دنیا به تو چه دادهام. او سرپوش را بردارد و گوید: با این عوضی که به من دادی مرا چه زیان اگر آنچه را در دنیا از من گرفتی. |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پس بدا به حال اون کسی که بنده خدایی رو به خاطر فقرش حقیر بشمره
وای به حال ماها اگه با نگاهی دل بنده فقیری رو بشکنیم |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید قصد انحراف تاپیک رو ندارم ولی : این واژه ی معذرت خواهی برای من قابل هضم نیست!!! خدا که نعوذبالله به بندش بدهکار نیست، که بخوایم اینطور بگیم |
|||
|
|
۱:۴۹, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ویژگی فقراء در حدیث شریف معراج:
يَا أَحْمَدُ إِنَّ الْمَحَبَّةَ لِلَّهِ هِيَ الْمَحَبَّةُ لِلْفُقَرَاءِ وَ التَّقَرُّبُ إِلَيْهِمْ قَالَ يَا رَبِّ وَ مَنِ الْفُقَرَاءُ قَالَ الَّذِينَ رَضُوا بِالْقَلِيلِ وَ صَبَرُوا عَلَى الْجُوعِ وَ شَكَرُوا عَلَى الرَّخَاءِ وَ لَمْ يَشْكُوا جُوعَهُمْ وَ لَا ظَمَأَهُمْ وَ لَمْ يَكْذِبُوا بِأَلْسِنَتِهِمْ وَ لَمْ يَغْضَبُوا عَلَى رَبِّهِمْ وَ لَمْ يَغْتَمُّوا عَلَى مَا فَاتَهُمْ وَ لَمْ يَفْرَحُوا بِمَا آتَاهُمْ- يَا أَحْمَدُ مَحَبَّتِي مَحَبَّةٌ لِلْفُقَرَاءِ فَادْنُ الْفُقَرَاءَ وَ قَرِّبْ مَجْلِسَهُمْ مِنْكَ وَ بَعِّدِ الْأَغْنِيَاءَ وَ بَعِّدْ مَجْلِسَهُمْ مِنْكَ فَإِنَّ الْفُقَرَاءَ أَحِبَّائِي... ترجمه: اى احمد؛ محبّت من در گرو محبّت فقرا و تقرّب به ايشان است. عرض كرد: فقرا كيانند؟ فرمود: 1. آنانكه به كم، راضى 2. و بر گرسنگى، صابر 3. و در نعمت، شاكر هستند. 4. از گرسنگى و تشنگى خود شكايتى ندارند 5. و هرگز دروغ بر زبان خود جارى نمى كنند 6. و نسبت به پروردگارشان غضب نمى نمايند 7. و براى چيزى كه از دستشان رفت، غمگين نيستند 8. و نسبت به چيزى كه به دست مى آورند، فرحناك و شادمان نمى باشند. اى احمد! محبّت من در گرو محبّت فقرا است، پس به آنها نزديك شو و همنشينى با آنان را اختيار كن و از ثروتمندان و مجلسشان فاصله بگير، چراكه فقرا دوستان من هستند. |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۱۳:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۳/آذر/۹۲ ۰:۲۹)مصباح نوشته است: سلام من یک حدیثی رو شنیدم با این مضمون که اگر خانواده ای بچشون رو از دست بدن خدا خودش تسلیت میگه بنظر می رسد این عمق قضیه رو میرسونه البته اطلاع دقیقی ندارم ولی بنظر میاد مفهومش از معذرت خواهی با لسان بالاتره عذر یعنی بهانه بهشت خاص این افراد در ازای صبرشان عذر خداست فقیر هم چند نوع داریم کسی که از لحاظ مادی فقیر و پول نداره و فقرهای دیگه هم در فضای حاضر تالار اسمشون رو نمیبرم (رو کلمه انواع روزه فکر کنید) ===== نکته مهم تری که کمتر بهش پرداخته میشه این در موردیست که فقیر تلاش میکند و به نتیجه نمی رسد نه اینکه بنشیند و منتظر ثواب اخروی باشد اسلام گداپرور نیست مومن باید تلاششو بکنه |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول: ؟؟؟؟؟!!!!! ![]() ![]() عذر خدا؟؟!!! در ازای صبر درسته، ولی عذر، فک نکنم!!! تسلیت گفتن هم با عذر خواستن خدا فرق داره. قابل مقایسه نیستن این دو موضوع کلا قانع کننده نبود |
|||
|
۱۴:۱۵, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۳/آذر/۹۲ ۱۴:۰۶)مصباح نوشته است: سلام بحثش تخصصیه مثلا آیه ابتدای سوره فتح مگر پیامبر گناهی دارند؟ در ضمن این مربوط میشه به اینکه ما عربی کم بلدیم(خودمم هستم) معنی عذر و فرقش با غفر و اینا رو نمیدونیم عذر چیز بدی نیست حالا متخصصا بیان بگن |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
امام حسين عليهالسلام :
اِتَّخِذُوا عِنْدَ الْفُقَراءِ اَيادى فَاِنَّ لَهُمْ دَوْلَةٌ يَوْمَ الْقيامَةِ؛ [با نيكى و كمك به نيازمندان] نزد فقرا جايگاهى براى خود بيابيد، كه آنان روز قيامت مقام و منزلتى دارند. كافى، ج 2، ص 103، ح 2
|
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
دوست من برای بیان این موضوع می شد از احادیث دیگر هم استفاده میکردیدآخه حدیث در کتب تشیع که کم نیست. می خواهید حق رو بیان کنید . خدا به شما خیر بدهد. حدیث محکم تر ریشه دار تر حدیثی که شبه ایجاد نکند. به نظر من این حدیث ایجاد شبه خطر ناکی میکند. فکر کنم بهتر از یه حدیث دیگه استفاده کنید تا گناه انحراف افرادی مثل من به گردن شما نیفته.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چه لزومي دارد از خداوند ارحم الراحمين بترسيم؟؟!!!# | علی 110 | 5 | 3,928 |
۸/دی/۹۲ ۴:۳۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| خداوند چه کسانی را دوست دارد !؟نشانه های محبت خدا به بندگان&$* | MESSENGER | 9 | 11,236 |
۲/آبان/۹۰ ۲:۲۹ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

![[تصویر: small_0خدا.jpeg]](http://atraknews.com/userUpload/files/pics/bodyNews/small_0خدا.jpeg)

دوست من برای بیان این موضوع می شد از احادیث دیگر هم استفاده میکردید