کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موقع سينه زني لخت شويم؟؟
۱۰:۳۲, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۰:۳۳ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
آواتار

نقل از معبر سايبري فندرسك:::
اگه نظر يا مطلبي در اين خصوص دارين بفرماييد....
یکی از سؤالاتی که همیشه براي من مطرح بود این هست که آیا در هنگام عزاداری لخت کردن برای سینه زدن جایز هست یا نه. خیلی از مراجع گفتن عیب نداره و خیلی هم گفته اند مشکل داره.
اما من خودم به عنوان یکی از سينه زنان هیئت امام حسین (علیه السلام) مخالف لخت کردن هستم. دلیل بنده هم هیچ ربطی به نظرات مراجع بزرگوار نداره هرچند که نظرات این بزرگواران برای ما پر اهمیت هست. شخصاً وقتی توی خونه هستم جلوی پدر و مادرم با لباس زیر نمی شم و حتما پیراهن به تن می کنم تا حرمت نگه دارم.

[تصویر: 587760_6136pdNB.jpg]

حالا چطور در مجلسی که همه ما معتقدیم خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حضور دارند خودم رو لخت کنم؟ این بی حرمتی نیست؟ دور از ادب نیست؟ بی حیایی نیست؟ بنده شخصاً به همین دلیل هیچوقت در مراسمات عزاداری لباس خودم رو در نمیارم تا حرمت نگه دارم. برادر مداح جناب آقای حاج م.ک که خودم یکی از طرفداران شما هستم، چرا تو مراسماتتون میگید که اونایی که لباس در نیاوردن برن عقب چون صف رو بهم می زنند؟ عزیز دل برادر یا شما اعتقاد نداری که خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) توی اون مجلس هست یا اینکه تابحال به این موضوع دقت نکردی عزیز...
نظر ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای:
در صورتى که نامحرم نباشد و مستلزم مفسده نباشد، برهنه شدن و سینه زدن جایز است ولى مناسب است با لباس عزادارى انجام بگیرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ســــــاقی ، captaincharisma ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، یاســین ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، HEMASE ، m.hossein ، mahyamatin ، درست پسند ، انصارالمهدی ، سیمرغ ، حسن عزتي ، در جستجوی سختی ، قلب ، آلاله ، السا ، آیات ، مجنون الحسین ، Banoo ، دادرس ، حضرت عشق ، Mitsonary ، rezamohammadi ، Wakeup

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۲, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
زنجان یه هیتی هست از این کارها می کنه از لباس در آوردن ،شور خواندن و این
حرفها جناب مداح این هیت در محرمی که گذشت افاضه فرموده بودند :که آقای
مجتهد فلانی (به اسم )گفتی فلان کس را لعن نکن (به اسم )،من لعن می کنم .
آهای شهید فلانی (به اسم )بیا میدون داری کن ،شهید فلانی بیا کفش عزادرای
امام حسین رو جفت کن ،توهمی زده بود که بچه شیعه هنگ کرده بود داره چی
میگه .
واقعا باید درک شود که روی جوان 15 ،16 ساله چه تاثیری می گذاره.
برادر زاده خودم این هیت می ره . پدر ومادرش نتوانستند او را قانع کنند که پسرجان
قمه نزن ،این هیت نرو .هیچ جور زیر بار نمی ره .چنان محکم به سینه اش زده
بود که دنده سینه اش شکسته بود .
به خدا درست نیست عواقب کار باید در نظر گرفت .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، m.hossein ، در جستجوی سختی ، السا ، آیات ، قلب
۲۱:۳۲, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

امام صادق علیه السلام فرمود:

نفس کسی که بخاطر مظلومیت ما اندوهگین شود، تسبیح است و اندوهش برای ما، عبادت است و پوشاندن راز ما جهاد در راه خداست.سپس امام صادق علیه السلام افزود: این حدیث را باید با طلا نوشت! ((امالی شیخ مفید، ص .338))

من نمی دانم دوستان چه اسراری دارن تمام بچه هیئتها رو افراطی و بی فکر و ... نشان بدهند.
آقا به خدا ما تو هیئتمون معلم داریم،پاسدار داریم،لیسانسه داریم ،بازاری داریم.همشونم لخت می شن و سینه می زنن.همشونم اگه پای صحبتشون بشینی از بس مطلع هستند که هر روز یه چیز جدید یاد می گیری.
من نمی دونم چرا ما همیشه کاسه داغتر از آش هستیم.آقا وقتی اکثریت مراجع می گن اشکال نداره بلکه بعضی ها توصیه هم می کنند چرا عزیزان اینقدر بی لطفی به نوکرای امام حسین می کنن.فقط آیت الله مکارم شیرازی صریحاٌ منع کردند که آنهم لابد ایشان چیزی در ذهن دارند که ما از آن غافلیم وگرنه صد در صد ایشان از من و شما مشتاقتر به شور و شعور عزای امام حسین(علیه السلام) هستند.

عزیزان اگر چه قصد شما خیر باشد ولی هر خیری حق نیست ها.
یعنی ما درکمان العیاذ بالله نسبت به امام غریبمان حسین(علیه السلام) بیشتر هستش.یعنی ایشان نمی توانستند عابس بن ابی شبیب شاکری را منع کنند که لخت نشوند.
بعد هم تمام مراجع فرمودند اگر نا محرم ببیند اشکال دارد.مگر دوستان هیئت مختلط سراغ دارند که ما نمی دونم.درباره تصویر هم الان الحمدلله تمام هیئتها هم مجالسشون رو صوتی ضبط می کنن هم تصویری،خواهران هم می تونن از صوتی ها استفاده کنند.
خلاصه که دوستان نکنید...
فاش می گویم و گفته خود دلشادم،،،،،،،،،،،،،،،،،،بنده عشقمو از هر دو جهان آزادم

من خودم لخت می شم و سینه می زنم ، خدا خودش می دونه که چی تو دل نوکرای حسینش می گذره.
آقا جون خودت نوکرای روسیاهتو دریاب...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، جویای حقیقت
۲۱:۴۲, ۱۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23

(۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۳۲)علویون نوشته است:  بسم رب الحیدر

امام صادق علیه السلام فرمود:

نفس کسی که بخاطر مظلومیت ما اندوهگین شود، تسبیح است و اندوهش برای ما، عبادت است و پوشاندن راز ما جهاد در راه خداست.سپس امام صادق علیه السلام افزود: این حدیث را باید با طلا نوشت! ((امالی شیخ مفید، ص .338))

من نمی دانم دوستان چه اسراری دارن تمام بچه هیئتها رو افراطی و بی فکر و ... نشان بدهند.
آقا به خدا ما تو هیئتمون معلم داریم،پاسدار داریم،لیسانسه داریم ،بازاری داریم.همشونم لخت می شن و سینه می زنن.همشونم اگه پای صحبتشون بشینی از بس مطلع هستند که هر روز یه چیز جدید یاد می گیری.
من نمی دونم چرا ما همیشه کاسه داغتر از آش هستیم.آقا وقتی اکثریت مراجع می گن اشکال نداره بلکه بعضی ها توصیه هم می کنند چرا عزیزان اینقدر بی لطفی به نوکرای امام حسین می کنن.فقط آیت الله مکارم شیرازی صریحاٌ منع کردند که آنهم لابد ایشان چیزی در ذهن دارند که ما از آن غافلیم وگرنه صد در صد ایشان از من و شما مشتاقتر به شور و شعور عزای امام حسین(علیه السلام) هستند.

عزیزان اگر چه قصد شما خیر باشد ولی هر خیری حق نیست ها.
یعنی ما درکمان العیاذ بالله نسبت به امام غریبمان حسین(علیه السلام) بیشتر هستش.یعنی ایشان نمی توانستند عابس بن ابی شبیب شاکری را منع کنند که لخت نشوند.
بعد هم تمام مراجع فرمودند اگر نا محرم ببیند اشکال دارد.مگر دوستان هیئت مختلط سراغ دارند که ما نمی دونم.درباره تصویر هم الان الحمدلله تمام هیئتها هم مجالسشون رو صوتی ضبط می کنن هم تصویری،خواهران هم می تونن از صوتی ها استفاده کنند.
خلاصه که دوستان نکنید...
فاش می گویم و گفته خود دلشادم،،،،،،،،،،،،،،،،،،بنده عشقمو از هر دو جهان آزادم[/b]
من خودم لخت می شم و سینه می زنم ، خدا خودش می دونه که چی تو دل نوکرای حسینش می گذره.
آقا جون خودت نوکرای روسیاهتو دریاب...
خوبه که کلی توضیح دادیم و دادند که کی و کجا اشکال داره و در اون صورت چرا اشکال داره!
دوباره با دقت بخونید.

درباره‌ی این قسمت:
(۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۳۲)علویون نوشته است:  اگر چه قصد شما خیر باشد ولی هر خیری حق نیست ها.
تنها جایی که ممکنه قصد خیر باعث خیر نباشه، در مورد افرادی هست که اهل خیر نباشند(البته ظاهر قضیه برای ما روشنه و باطنش رو خدا میدونه).
اما خود «خیر» حتماً حق هست.
(البته در بعد تئوریک دارم بحث می‌کنم. منظوری مطابق موضوع تاپیک ندارم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، السا ، عبدالرحمن
۰:۰۸, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۰:۱۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۴:۱۹)Mohammad Trust نوشته است:  من کلا با هر چیزی که شیعه هارو در چشم جهان بد جلوه میده مخالفم، مراجع تقلید درست میگن ولی شاید از این بد جلوه دادن این خبر توی رسانه هایی که قصد تخریب دارن خبر ندارن

بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز معیارتون اشتباهه ! اونوقت شما هم می شید دهن بین مردم! این مردم حتما ایرانی نیستند که ، خارجی هم میتونن باشن. در ضمن با این تفکرات سکولار و مادی ای که تو اکثر کشورهای خارجی موج می زنه، این افراد با خیلی چیز ها مخالف هستند.
مثلا همین قصاص که چند وقت پیش یکی از دلایلی شد تا علیه ایران قطعنامه صادر کنن(با کمک های فیلم های ضد قصاص داخلی! وارد این بحث نمی خوام بشم.). پس چون قصاص ایران رو جلوی چشم اون ها بد می کنه پس شما مخالف قصاص هستید؟ در حالیکه خداوند می فرماید:
بسم الله الرحیمن الرحیم یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِصَاصُ فِی الْقَتْلَى الْحُرُّ بِالْحُرِّ وَالْعَبْدُ بِالْعَبْدِ وَالأُنثَى بِالأُنثَى فَمَنْ عُفِیَ لَهُ مِنْ أَخِیهِ شَیْءٌ فَاتِّبَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ وَأَدَاء إِلَیْهِ بِإِحْسَانٍ ذَلِکَ تَخْفِیفٌ مِّن رَّبِّکُمْ وَرَحْمَةٌ فَمَنِ اعْتَدَى بَعْدَ ذَلِکَ فَلَهُ عَذَابٌ أَلِیمٌ

و کلی مسئله ی دیگه....

عزیز معیار فقط رضایت خداست و بس. اگه عملی نزد خداوند درست بود و همه ی مردم دنیا هم مخالفش بودن ، پس باید ان عمل را انجام داد و اگر عملی نزد خداوند ناپسند بود و همه ی مردم دنیا هم اون رو قبول داشتن،پس باید از اون عمل دوری کرد.

در پناه حق

---------------------------------------------------------------------------------------------------

برای اینکه موضوع تاپیک منحرف نشه این رو بگم که مسلما معیار نظر مراجع تقلید است. وقتی مثلا آقا میگن که بهتر است با لباس عزاداری باشد پس من و شما چرا نباید گوش بدیم؟! حرف دلمون مهمه یا حرف ولی مون؟! همیشه سعی کنیم تا بهترین کار رو انتخاب کنیم و نقطه ی اوج ایمانمون رو بالا بگیریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت
۱۱:۰۲, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم رب الحیدر

درست پسند نوشته:
تنها جایی که ممکنه قصد خیر باعث خیر نباشه، در مورد افرادی هست که اهل خیر نباشند(البته ظاهر قضیه برای ما روشنه و باطنش رو خدا میدونه).
با استدلال جنابعالی وهابیونی هم که امرزو توی سوریه سر از بدن جدا می کنند هم اهل خیر هستند.چرا که من می تونم به جرات قسم بخورم که قصد این وحشی ها در این عمل خیلی خیلی از بچه هیئتی های ما خیر تره،حتماٌ مستحضر هستید که این ملعونها موقع بردن سر شیعه ها قصد قریت می کنند.
البته این رو هم در نظر داشته باشید که اونها از نظر من و شما اهل شر هستند و با این نظریه شما هر کسی می تونه خودشو اهل خیر فرض کنه و صدر در صد هم عملش خیر هست.(همچنین ظاهر قضیه برای ما روشنه و ما هم از باطن اونها خبر نداریم و خدا میدونه).

درست پسند نوشته:
خوبه که کلی توضیح دادیم و دادند که کی و کجا اشکال داره و در اون صورت چرا اشکال داره!
دوباره با دقت بخونید.

در ضمن دوست عزیز من مورد اشکال شما رو متوجه شدم.ولی به نظر شما کسی که اونور دنیا نشسته و می خواد بهونه گیری کنه اگه یه فیلم سینه زنی با زیرپوش رو ببینه ایراد نمی گیره که چرا شیعه ها به خودشون صدمه می زنند.
جالبه که ما اینقدر دهن بین هستیم که هر چیزی که اونا می گن رو تبدیلش می کنیم به یک مشکل بزرگ.
واقعاٌ جالبه،اونها فیلم می سازن که به خورد جامعه ما بدن،بعد شما توش انواع حرکات جلف و مستهجن رو می بینی،می بینی که توی یه مهمونی در مکان عمومی برهنه می شن و به اصطلاح خودشون می رقصن(البته زنها رو نمی گم، چون اون که یه چیز عادی شده تو فیلمهای غربی،منظورم مردها هستش)هیشکی هم نمی گه چه آدمهای وحشی هستن تازه بین جونهای بی فکر ما مظهر تمدن هم هستش.
بعد دوستان پست می زارن فلان هیئت مثل پارتی بود.متلک مینویسن می خواین یه بانی خیر پیدا کنم براتون رقص نور دیسکو بخرم.البته من با همچین آدمی حرفی ندارم و از ایشون انتظاری نیست وقتی الان مد شده دکترهای ما تا یک نفر کمی مشکل کلیه پیدا می کنه افاضه می فرمایند که هفته ای یه لیوان مشروب بخور یا تا یه نفر معده اش یه سوزشی می گیره می گن روضه نگیر،جالبه که شنیدم که میگن گناهش به پای ما،ولی شما که استدلال می فرمائید...
به قول جناب islam اونها با قصاص هم مشکل دارن پس آقایان فتوا صادر کنند به جهت اینکه صحنه اعدام باعث میشه چهره مسلمانها در جهان خراب بشه از فردا قصاص هم تعطیل.
دوستان این همه دهن بین نباشید.
ولله اگر تمام هیئتهای ما از فردا با زیرپوش سینه بزنند به خود سینه زنی گیر میدن،بعدش به روضه خوندن و گیره کردن گیر می دن.
مگه همین دو هفته پیش یکی از آقایان که مسئولیتی هم دارند نفرمودند که ما تحقیق کردیم دیدم مردم فلان استان به دلیل اینکه زیاد در مراسمات و عزاداریها شرکت می کنند و گریه می کنند افسرده هستند.

آيه 67 الي71 سوره بقره
«67» و هنگامي كه موسي به قوم خود گفت: خداوند به شما فرمان مي دهد ماده گاوي را ذبح كنيد، گفتند: آيا ما را به تمسخر مي گيري؟ (موسي) گفت: به خدا پناه مي برم از اينكه از جاهلان باشم.«68» گفتند: از پروردگارت براي ما بخواه تا بر ما روشن كند كه آن چگونه است؟ (موسي) گفت: همانا خداوند مي فرمايد: ماده گاوي كه نه پير و از كار افتاده باشد و نه بكر و جوان، ميان اين دو باشد. پس آنچه به شما دستور داده شده انجام دهيد.«69» گفتند: از پروردگارت براي ما بخواه تا بر ما روشن سازد كه رنگش چگونه است؟ گفت: همانا خداوند مي گويد: آن ماده گاوي است زرد يك دست كه رنگ آن بينندگان را شاد و مسرور سازد!«70» گفتند: از پروردگارت براي ما بخواه تا بر ما روشن كند چگونه گاوي باشد؟ زيرا اين گاو بر ما مشتبه شده و اگر خداوند بخواهد حتماً هدايت خواهيم شد.«71» گفت: خداوند مي فرمايد: همانا آن گاوي است كه نه چنان رام باشد كه زمين را شخم زند و نه كشتزار را آبياري كند. از هر عيبي بركنار است و هيچ لكّه اي در آن نيست. گفتند:الآن حقّ را آوردي! پس آنرا سر بريدند، ولي نزديك بود انجام ندهند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، جویای حقیقت
۱۱:۳۰, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۱:۳۱ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #26
آواتار
اون کسی که بخواد ایراد بگیره میگیره... شما با کت شلوار مخصوص و خیلی شیک هم بشینی و دستمال دستت بگیری و احیانا عینک دودی هم بزنی و خیلی آرام اشک بریزی و... (گویا خیلی از دوستان این تصویر را دوست دارند)

باز هم ایرادکنندگان افاضه میفرمایند که این شیعیانِ فلان بعد از 1400 سال هنوز دارند برای یک نفری که برای حکومت خواهی و قدرت طلبی کشته شده گریه میکنند...

باید حدش را نگه داشت. حدش هم مرجع تقلید است که مشخص میکند... به خوش آمدن من و شما هم ربطی ندارد. Smile

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، مصطفي مازح7610 ، عبدالرحمن ، m.hossein ، bagheri4 ، عبدالرحیم ، صبح صادق ، قلب ، جویای حقیقت ، Islam
۱۳:۰۴, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
رنامه «زمزم احکام» به استفتاء شنوندگان این رادیو پیرامون برهنه شدن عزاداران در مجالس حسینی پرداخته که سوال و پاسخ به شرح ذیل است:

سوال: عریان کردن بدن و لخت شدن به هنگام سینه زنی و عزاداری برای حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام از نظر شرعی چه حکمی دارد؟ لطفاً توضیح دهید.

آیت‌الله مکارم شیرازی: «احتیاط آن است که عزاداران حسینی لخت نشوند عریان نشوند؛ آیا فردی در مجلس ترحیم پدرش اگر لخت شود این جزء آداب عزاداری است؟! برادران بر لخت شدن اصرار نداشته باشند. اما برای عزاداری می‌توان مقداری از سینه را باز گذاشت. سابقا پیراهن‌هایی بود که قسمتی از آن دکمه می‌شد و جلوی سینه را باز می‌کردند و لخت هم نمی‌شدند که بدن نما باشد. با این کار دشمنان هم نمی‌توانند سرزنش کنند.»

آیت الله علی خامنه ای: حجت‌الاسلام فلاح زاده نماینده پاسخ به احکام مقام معظم رهبری در جواب به این استفتاء گفت: «به نظر حضرت آقا در مجالس عزاداری هرکاری که سبب شود دشمنان از این کار ما علیه مکتب تشیع یا شیعیان سوء استفاده کنند و سبب تفرقه بین مسلمانان باشد، حرام است و باید پرهیز کرد.»

من خودم تازه اینو دیدم ولی همیشه فقط دکمه ها رو باز میکنم و کامل لخت نمیشم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، قلب ، درست پسند
۲۱:۵۰, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۵:۱۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #28

(۱۵/دی/۹۲ ۱۱:۰۲)علویون نوشته است:  درست پسند نوشته:
با استدلال جنابعالی وهابیونی هم که امرزو توی سوریه سر از بدن جدا می کنند هم اهل خیر هستند.چرا که من می تونم به جرات قسم بخورم که قصد این وحشی ها در این عمل خیلی خیلی از بچه هیئتی های ما خیر تره،حتماٌ مستحضر هستید که این ملعونها موقع بردن سر شیعه ها قصد قریت می کنند.
البته این رو هم در نظر داشته باشید که اونها از نظر من و شما اهل شر هستند و با این نظریه شما هر کسی می تونه خودشو اهل خیر فرض کنه و صدر در صد هم عملش خیر هست.(همچنین ظاهر قضیه برای ما روشنه و ما هم از باطن اونها خبر نداریم و خدا میدونه).
کاملاً اشتباه می‌فرمایید، اصلاً چنین نتیجه‌ای نمیده.
برای مشاهده‌ی یه توضیح نسبتاً کامل لطفاً این ارسال و این ارسال رو با دقت مطالعه بفرمایید.

(۱۵/دی/۹۲ ۱۱:۰۲)علویون نوشته است:  درست پسند نوشته:
دوباره با دقت بخونید.

در ضمن دوست عزیز من مورد اشکال شما رو متوجه شدم.ولی به نظر شما کسی که اونور دنیا نشسته و می خواد بهونه گیری کنه اگه یه فیلم سینه زنی با زیرپوش رو ببینه ایراد نمی گیره که چرا شیعه ها به خودشون صدمه می زنند.
جالبه که ما اینقدر دهن بین هستیم که هر چیزی که اونا می گن رو تبدیلش می کنیم به یک مشکل بزرگ.
واقعاٌ جالبه،اونها فیلم می سازن که به خورد جامعه ما بدن،بعد شما توش انواع حرکات جلف و مستهجن رو می بینی،می بینی که توی یه مهمونی در مکان عمومی برهنه می شن و به اصطلاح خودشون می رقصن(البته زنها رو نمی گم، چون اون که یه چیز عادی شده تو فیلمهای غربی،منظورم مردها هستش)هیشکی هم نمی گه چه آدمهای وحشی هستن تازه بین جونهای بی فکر ما مظهر تمدن هم هستش.
بعد دوستان پست می زارن فلان هیئت مثل پارتی بود.متلک مینویسن می خواین یه بانی خیر پیدا کنم براتون رقص نور دیسکو بخرم.البته من با همچین آدمی حرفی ندارم و از ایشون انتظاری نیست وقتی الان مد شده دکترهای ما تا یک نفر کمی مشکل کلیه پیدا می کنه افاضه می فرمایند که هفته ای یه لیوان مشروب بخور یا تا یه نفر معده اش یه سوزشی می گیره می گن روضه نگیر،جالبه که شنیدم که میگن گناهش به پای ما،ولی شما که استدلال می فرمائید...
به قول جناب islam اونها با قصاص هم مشکل دارن پس آقایان فتوا صادر کنند به جهت اینکه صحنه اعدام باعث میشه چهره مسلمانها در جهان خراب بشه از فردا قصاص هم تعطیل.
دوستان این همه دهن بین نباشید.
ولله اگر تمام هیئتهای ما از فردا با زیرپوش سینه بزنند به خود سینه زنی گیر میدن،بعدش به روضه خوندن و گیره کردن گیر می دن.
مگه همین دو هفته پیش یکی از آقایان که مسئولیتی هم دارند نفرمودند که ما تحقیق کردیم دیدم مردم فلان استان به دلیل اینکه زیاد در مراسمات و عزاداریها شرکت می کنند و گریه می کنند افسرده هستند.

آيه 67 الي71 سوره بقره
«67» و هنگامي كه موسي به قوم خود گفت: خداوند به شما فرمان مي دهد ماده گاوي را ذبح كنيد، گفتند: آيا ما را به تمسخر مي گيري؟ (موسي) گفت: به خدا پناه مي برم از اينكه از جاهلان باشم.«68» گفتند: از پروردگارت براي ما بخواه تا بر ما روشن كند كه آن چگونه است؟ (موسي) گفت: همانا خداوند مي فرمايد: ماده گاوي كه نه پير و از كار افتاده باشد و نه بكر و جوان، ميان اين دو باشد. پس آنچه به شما دستور داده شده انجام دهيد.«69» گفتند: از پروردگارت براي ما بخواه تا بر ما روشن سازد كه رنگش چگونه است؟ گفت: همانا خداوند مي گويد: آن ماده گاوي است زرد يك دست كه رنگ آن بينندگان را شاد و مسرور سازد!«70» گفتند: از پروردگارت براي ما بخواه تا بر ما روشن كند چگونه گاوي باشد؟ زيرا اين گاو بر ما مشتبه شده و اگر خداوند بخواهد حتماً هدايت خواهيم شد.«71» گفت: خداوند مي فرمايد: همانا آن گاوي است كه نه چنان رام باشد كه زمين را شخم زند و نه كشتزار را آبياري كند. از هر عيبي بركنار است و هيچ لكّه اي در آن نيست. گفتند:الآن حقّ را آوردي! پس آنرا سر بريدند، ولي نزديك بود انجام ندهند.
اولاً اشکال بنده چیز دیگری بود. اینجاست که معلوم میشه اصلاً بادقت نخونده‌اید. حرف من در صفحه‌ی قبل موجوده(دوباره نوشته بودم، ولی مطابق با این حدیث حذف کردم:
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): خَيرُ الكَلامِ مَا دَلَّ وَ جَلَّ وَ قَلَّ وَ لَم يُمِلَّ
بهترين سخن آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
).

ثانیاً در مورد جلوه‌ی این کار نزد بقیه:
این دو تا بحثشون جداست.
مسلم هست که عیب‌جویی دین‌ناشناس‌های داخلی و خارجی گناهش گردن خودشون هست، ولی ما هم طبق مطلبی که پیرامون آیه‌ای از قرآن در ارسال 18 آوردند مأموریم که اگر میتونیم، چیزی که ممکنه ازش سوءاستفاده بشه رو بکار نبریم. موارد واجب بحثش کاملاً متفاوته. بیرون آوردن پیرهن ممکنه از دید بعضی افراد از جهاتی مستحب باشه، ولی آیا وقتی که ممکن باشه وسیله‌ی تبلیغ علیه دین بشه یا موجب آزار مردم بشه، باز هم مستحب هست؟

پس حرف اینه که:
کسانی که در داخل و خارج اسلام رو نمی‌شناسن، چه ببیننشون، چه نبیننشون، چه از دین زده بشن، چه از دین زده نشن،
این گروه و اون گروه بحثشون جداست.
اونها هرجا که عیب‌جویی بی‌مورد و مخالفت با حق بکنن گناهش گردن خودشون هست،
و ما هرجا که زمینه‌ی برداشت نادرست از دین و نشناختن ماهیت عزاداری رو فراهم کنیم گناهش گردن خودمون هست.
این دو تا از هم جدا هستن.
بحثشون جداست.
ما که نمیتونیم مطمئن باشیم کارمون سبب شرّ میشه یا نه، بلکه مجبوریم رعایت کنیم تا از احتمال اینکه سبب شرّ بشه جلوگیری بشه،
یعنی جایی که فیلم گرفته میشه چنین کاری نکنن،
جایی که ممکنه نامحرم ببینه چنین کاری نکنن،
جایی که عرق میکنن و بو جمع میشه هم چنین کاری کنن،
و نیز هر مورد دیگری که مستحب بودن عمل رو زیرسؤال می‌بره.
۰:۴۲, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۰:۴۵ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #29

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان عزيز :
عجب بحث زيبا و شيريني . بحثي که دوست دارم ساعت ها در موردش صحبت کنم . اما ميدونم از حوصله دوستان خارجه .
بذاريد حرفامو با يه مثال شروع کنم تا متوجه بشين چرا اينقدر کشش به سمت هيئت هاي امروزي زياد شده :
حدود 15 سال پيش هيئت امروز ما ، شبهاي دسته روي جمعيتي بالغ بر 500 تا 600 نفر داشت بدون اغراق ! تصور کنين يه همچين جمعيتي رو توي خيابون ! در اين حد بهتون بگم که طول جمعيت به چيزي حدود 100 تا 150 متر ميشد و تعداد بلندگو کم ميومد ! البته نبايد بحث مداح رو فراموش کرد . اما با اين حال جمعيت تا اين حد زياد بود . يادم مياد اونموقع پيراهن هاي بزرگ و زنجير ميدادن . اون هم گزينشي !!! يعني قاعدتا به همه نمي رسيد . تا موقعي که مداح عزيزمون بودن ، مردم سعي ميکردن چشم پوشي کنن . که البته همون موقع هم ريزشي داشتيم . بعد از اينکه مداح عزيزمون به شهادت رسيدن ، کم کم با عدم جايگزيني مداح مناسب ، تعداد ريزشي ها بيشتر شد . مي دونين براي چي ؟ بخاطر اينکه ديگه انگيزه اي براي موندن نبود . رفتارهاي گزينشي مردم رو خسته کرد . کم کم جوونا جاي خودشون رو دادن به مسن ترها و الان به جرأت ميتونم بگم که تعداد جوونا بيشتر از 15 نفر نميشه . جمعيت حدود 200 نفر رو داريم ؛ اما سينه زن و جوون بيشتر از 15 نفر نيستن .
امسال متاسفانه دیدم که یکی از بزرگترهای ما ، خطاب به مداحان می فرمودن که تعداد جوونا بیشتر از 6ـ7 نفر نیست . شما برای ماها بخون . جالبه که موقع سینه زنی همین آقایون سرگرم صحبت کردن هستن . حالا بنده ی نوعی حق دارم برم یه هیئتی که این بازیها توش نباشه ؟ وقتی میری توی یه هیئت دیگه ، شاید با یه هیئت محلی فرق کنه . آدابش ، روضه اش ، سینه زنی اش و ... . بحثم این نیست . بحثم اینه :
دوستانی که امروز ایراد میگیرن که چرا لخت میشین و سینه میزنین ، چه تضمینی وجود داره که فرداروزی شما نگین اصلا سینه زنی چیه ؟ یه گوشه بشینیم گریه کنیم و بعدش پاشیم بریم ؟ تضمین بیارین . . .
راستی دوستانی که میگن چرا اینجوری سینه زنی میکنین یا محکم به سینه میزنین و یا اینکه چرا توی سر و صورت تون میکوبین ، آیا خدای ناکرده والدین و یا افراد خانواده اگه فوت کنن ، شما یه گوشه شیک وایمیستی گریه میکنی ؟ خیلی ها رو دیدم که اصلا سینه زنی و به سر و صورت زدن رو اصلا قبول نداشتن ولی در عوض جلوی در غسالخونه به خاطر از دست دادن عزیزی کارشون به اورژانس کشید !!!
آیا ماها حق نداریم برای ولی معصومی که با بدترین شکل به شهادت رسید ، عزاداری کنیم ؟ دوستان اگه اهل روضه نباشن ، لااقل اتفاقات کربلا یکبار خوندن . میتونین لحظه ای اون اتفاقات رو تصور کنین ؟ میتونین خودتون رو جای امام حسین (علیه السلام) بذارین و پرپر شدن پسرتون رو ببینین و چیزی نگین ؟ دیگه بدترین جمله ای که آدم رو آتیش میزنه ، جمله ی بانوی صبر و آزادگی ، حضرت زینب (سلام الله علیها) هستش که می فرمایند چیزی جز زیبایی ندیدم .
دوستان عزیزی که از این نوع عزاداری خوش شون نمیاد ، لازم نیست توهین کنن . لازم نیست عقاید خودشون رو جلوتر از اسلام و نظر مراجع بدونن . حکایت بعضی از دوستان شده مثل بعضی از نمایندگان مجلس که از حضرت آقا (حفظه الله) جلوتر افتادن . هر کسی نظری داره . چه درست ، چه نادرست . اما ملاک باید اسلام باشه . ملاک ما مراجع هستن و بس . شما هم باید مقید مرجعت تون باشین . وگرنه تنها راه حل مشکل شما ، شرکت نکردن توی این مجالس هست که اصلا توصیه نمیکنم .
دوستان عزیزم سعی کنن توی بحث ها نظر خودشون رو تحمیل نکنن . همونطوری که گفتم ملاک رو دین قرار بدین . ببینین تطبیق میخوره ؟ اگه خورد که چه بهتر . اگه نخورد بندازینش دور .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱:۰۱, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
و من هنوز متوجه نشدم وقتی مراجع میگویند با شروطی اشکال ندارد . دوستان اون شروط رو چرا در نظر نمیگیرن .
ایا فیلم یه هیات گذاشته بشه تو نت . من یه دختر دانلود کنم .من نمیشم نامحرم .من که نمیدونم چی تو فیلمه. شده 25 ثانیه فیلم رو میبینم . بالاخره 25 ثانیه دیدم دیگه .

بگذریم
.

امیدوارم در کنار شور حسینی ما شعور حسینی رو هم با دل و جان بر سینه بزنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]