|
چرا ارسالهای بنده حذف شده
|
|
۲۰:۲۷, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟ بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست. ابتدا اینکه قرار بر این بود که پستهای مناظره اینجانب در این تالار حذف نگردد. اما بنده مشاهده کردم تعدادی از ارسالها در تاپیک زیر حذف شده است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29750.html[/font] [font=B Zar] به وحید 110 پیام دادیم علت حذف را جویا شدیم فرمودند: ((در مورد حذف پست خودتون گفتید چرا با توهین برخورد نمیشه و گفتید همه رو پاک کنید و برگردونید به حالت اول منتها اگر نظرتان این است که برگردانم حرفی نیست . ولی این به هم پریدن ها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) تاپیک را دوستان به خاطر دارند کاربری حضور پیدا کردند و سخنان بنده رافله ای و بی مدرک خواندند آقای وحید 110 در حمایت ایشان نوشتند : من در این بحث دخالت نمیکنم. بنده هم پاسخی کامل به سخنان آن کاربر دادم که ناگهان ورق برگشت و جناب وحید 110 که فرموده بودند دخالت نمی کنند چون دیدند اوضاع برخلاف تصورشان به ضررایشان پیش رفت و آن کاربر بجز توهین و اسپم چیزی در چنته ندارند حضور پیدا کردند واز کاربر خواستند ادامه ندهند. نکته جالب این است که وحید 110 خطاب به بنده نوشتند: ((این به هم پریدنها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) و به این بهانه پستهای بنده را (حتی آنهایی که سند و مدرک از کتب شیعی بود) حذف کردند ولی آخرین ارسال متعلق به خانم فرمیسک رانگاه داشتند! آیا پست خانم فرمیسک مرتبط بوده که حذف نشده؟ دلیل اینهمه دشمنی و کینه با خانم فرمیسک در این تالار چیست؟ اگر حضور یک کاربر سنی که به وحدت و به شیعیان علاقه داشت باعث ناراحتی شمایان می شده است عرض کنم این خانم با مجاهدت های بسیار شمایان علاقه اش را به شیعیان از دست داده است بنابراین نگران این نباشید که شخصی که ممکن است باعث وحدت بین شیعه و سنی گردد؛وارد تالار شود! نکته دوم اینکه: خانم فرمیسک را قبل از آخرین ارسالشان در این تاپیک مسدود کردید و پستهای ایشان را به حالت تایید به وسیله ناظران بردید.چرا؟ ایشان قبل از آخرین ارسالشان چه نوشته بودند که باید ارسالهایشان به حالت تایید برود؟ آنها را بیاورید. سابقا همین اتفاق برای خانم آتوسا افتاد و این کاربر بدون دلیل موجه مسدود شد و آقای وحید 110 در برابر اعتراض بنده پستی را که این خانم بعد از مسدودشدن نوشته بودند دلیلی برای مسدود شدنشان عنوان کردند!! ظاهرا مدیران این تالار علم غیب دارند و می دانند کاربران در آینده چه مینویسند که آنها را قبل از آن ارسال مسدود می کنند و بسیار جالب است که دقیقا ارسالی را که آنان بعد از مسدود شدن پست کرده اند تایید می کنند تا برای مسدودکردنشان دلیل هم داشته باشند! در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند. لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید. بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم. امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۰, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:در خصوص توهین خانم آتوسا به شما ایشان همانطور که در گذشته هم گفته بودند معتقدند که یک جوان بیکار مجرد شایسته مدیرکل بودن سبک زندگی اسلامی نیست. واقعا چقدر جملتون بی ربط بود! قدرت مدیریت در یک بخش هیچ ربطی به مواردی که گفتید نداره و البته زندگی خصوصی ایشون هم باز به شما ربط نداره برادر یا خواهر عایشه لطفا شرایط جنجال را بپا نکنید |
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۲:۵۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۲:۱۲)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم اول اینکه بنده جز همین آی دی هیچ آی دی دیگری ندارم. با همین یک آی دی از پس همه ی بحث ها برمیام. مثل برخی نیاز به آی دوگانه و چندگانه ندارم و مولتی شخصیت نیستم! بنده گفتم پیام خوصوصی دادم؟! برای بنده سوال شد که یک ارسال مگه پتانسیل چند اشتباه رو داره که شما اینقدر در این زمینه توانمند هستید؟! تهمت که میزنید. قضاوت شتاب زده که دارید، از همه ی پیام های خصوصی رد بدل شده ی خانوم آتوسا کاملا باخبرید بعد بنده مولتی یوزرم؟!!! بنده امروز به دلیل معرفی مستندی که توسط تیم ترجمه ی تالار زیرنویس شده بود میزان پیام خصوصم تمام شده بود لذا به این عزیزان از طریق اعتبارهایشان پیام دادم در مورد توهین های ایشون اگه پیام های ایشون رو درست برسی کرده باشید ایشون بنده رو عقده ای و آدم بیکار و نفرت انگیر خطاب کردن. پس با این نحوه ی بیاتون سعی نکنید مسئله رو کاملا بدیهی جلوه بدید. در مورد زندگی خصوصی بنده هم فکر نمی کنم ارتباطی به شما داشته باشه و نیازی به پاسخ نمیبینم. لطفا حریمتون رو رعایت بفرمایید. بنده اصلا اینجا حاضر شدم تا حرف های بی پایه و اساس شما و مولتی یوزرهای احتمالی رو پاسخ بدم. دلیل، منطق، بحث همراه با رعایت اصول احترام طرفین، برای شما وازه های نویی به نظر میرسن! ![]() لطفا با دلیل و برهان صحبت کنید. |
|||
|
|
۲:۵۷, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۳:۰۰ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۱:۳۸)مجید املشی نوشته است: و من به هر دونفر خواهش کردم رعایت کنن. کاربر دیگر پذیرفت که مراعات نماید اما خانوم اتوسا ... !بسم الله الرحمن الرحیم شما ارسال بالا را نوشتید و مدعی شد از خانم اتوسا خواهش !! کردید رعایت کنند. ایشان به من گفتند چنین پیامی از یک خانم دریافت کرده اند و نه شما و الان شما میگویید که در صفحه اعتبارخانم اتوسا چنین خواهشی کردید؟ این صفحه اعتبار خانم آتوساست: http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=11431 (۲۲/آذر/۹۲ ۲:۴۴)مجید املشی نوشته است: بنده امروز به دلیل معرفی مستندی که توسط تیم ترجمه ی تالار زیرنویس شده بود میزان پیام خصوصم تمام شده بود لذا به این عزیزان از طریق اعتبارهایشان پیام دادم کجای آن اعتباری متعلق به شما دیده میشود؟ نکند منظور شما آقای شاکر است؟! حتما الان میگویید اعتبار دادید ولی پاک کردید!!! فکر نمیکنید هرچقدر این بحث را بیشتر ادامه بدهید بیشتر به ضرر خودتان باشد؟ بنده واقعا علاقه به حاشیه ندارم ولی در طول چندین سال نظارتم به راحتی می توانم برخی چیزهارا تشخیص بدهیم. ![]() در پناه خداوند شبتان به خیر |
|||
|
|
۳:۰۱, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام.خانوم عایشه فک میکنم شما دارید زود قضاوت میکنید .چون من به اتوسا گفتم با کاربر شاکر جر و بحث نکنه..اینم آی دیه منه...فک کنم شما به اقای املشی عذر خواهی بدهکار شدید..
|
|||
|
|
۳:۳۲, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۳:۰۱)Mahsany نوشته است: سلام.خانوم عایشه فک میکنم شما دارید زود قضاوت میکنید .چون من به اتوسا گفتم با کاربر شاکر جر و بحث نکنه..اینم آی دیه منه...فک کنم شما به اقای املشی عذر خواهی بدهکار شدید..شما خودتون هم آیدی nام آقای مجید املشی هستید! چرا نگم!؟ کنتور که نمی اندازه! حناق هم که نمیاره! من هم که همیشه همه رو به کیش خود می پندارم! والا.... |
|||
|
|
۳:۳۴, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خانم عایشه گرامی
سلام علیکم گویا دوستان گرامیتان با شما زیاد روراست نیستند ! در خفا هر چه می خواهند می فرمایند و در ظاهر دادِ واغربتا سر می دهند ! ما اهل سنت را چنان برادران و خواهران خویش دانسته و تمام سعی خودمان را بر طبق آیه کلام الله مجید بر اتحاد بین جامعه مسلمین ، چه شیعه و اهل تسنن از فرق مختلف قرار دادیم . علیرغم توهین هایی که از طرف دوستان شما شده ، یا بعضا مقداری هم از دوستان ما تند روی کردند ( و بیشتر از کاربران شما هم محروم شده اند ) ... بحث های خوبی هم شکل گرفته . سعی ما بر این بوده که گفتگویی سازنده جریان داشته باشد .خیلی انرژی صرف شد .من دوست ندارم این مسئله رو تعمیم بدهم و مایل هستم مباحثات مثبت چونان سابق جریان داشته باشد . اما و گویا ... ما دوست نداریم این اتفاق بیفتد اما اگر شما بخواهید ارسالهای کاربران رو که در توهین به کل چه مدیر و چه کاربر بوده ، علنی می کنیم . همه اسناد موجود هست . والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته |
|||
|
|
۳:۳۶, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۳:۴۷ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عذرخواهی را املشی باید بنمایند که به دروغ مدعی شدند که به خانم آتوسا تذکری برای رعایت دادند. در حالی که ثابت شد برخلاف سخنانشان نه در پیام خصوصی و نه در اعتبارها چنین تذکری وجود خارجی نداشته و مسدود کردن خانم آتوسا به دلیل کینه قبلی از ایشان - که در تاپیک خنده حلال در خصوص این آقا پستی گذاشته بودند- صورت گرفته. به هر صورت دیدن چنین وقایعی باعث تاسف است که یک جوان سی ساله از یک کودک کینه به دل بگیرد و در یک بحث که جناب شاکر به زنان اهانت می کنند بدون هیچگونه اخطاری خانم آتوسا را که کوچکترین توهینی نکرده مسدود کنند و جناب شاکر که احتمالا آیدی دیگرشان هست را ندیده بگیرند. (۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۴)فاطمه خانم نوشته است: ما دوست نداریم این اتفاق بیفتد اما اگر شما بخواهید ارسالهای کاربران رو که در توهین به کل چه مدیر و چه کاربر بوده ، علنی می کنیم .آقا یا خانم فاطمه! (بنده در خصوص جنسیت برخی خانمهای تالار علی الخصوص جنابعالی تردید دارم) شما اهانتهای کاربران خود را پنهان می کنید و نمایش نمیدهید و آن وقت چند ارسال کاربران ما را که پس از مسدودیت نوشته اند میخواهید نمایش بدهید؟ همانند وحید 110 که توهینهای موج به بنده راحذف و ارسال خانم فرمیسک پس از مسدودشدنشان را نگه داشتند؟ شما ابتدا کاربران ما را بدون دلیل محروم می کنیدو وقتی آنان از این مساله ناراحت شده و پاسخهای تندی می دهند که به دلیل مسدودشدنشان قابل رویت نیست ادعا می کنید که آنان مقصرند؟ بر چه اساس کاربران ما بدون دلیل موجه مسدود میشوند تا ارسالی پس از مسدودیت و از روی عصبانیت بدهند که اکنون شما بخواهید به آن استناد کنید؟ (۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۴)فاطمه خانم نوشته است: ما اهل سنت را چنان برادران و خواهران خویش دانسته و تمام سعی خودمان را بر طبق آیه کلام الله مجید بر اتحاد بین جامعه مسلمین ، چه شیعه و اهل تسنن از فرق مختلف قرار دادیم .ما هرگز و تحت هیچ شرایطی شما را خواهران و برادران خود نمی دانیم. زیرا اگر شما دوست ما باشید پس دشمنان ما چگونه خواهند بود!!! رفتارهایی که شمایان با بنده و سایر خانمهای سنی در این تالار داشتید مسیحیان و یهودیان با ما نداشته اند و بهتر میبود به جای شعار دادن کمی اعمالمان را درست می کردیم. |
|||
|
|
۳:۵۰, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول: برادر یا خانم عایشه مولتی یوزره همه را به کیش خود پندارد مثل اینکه خیلی علاقه دارید کاری کنید از بحث های اعتقادی فرار کنید که اینطور سعی در دعوا دارید کلا همه خانم هایی که دیدگاه فمینیستی ندارند از دیدگاه شما و تیم شما خانم نیستند!!!!!! فقط یک چیزی رو در مورد شما و بقیه افرادی که از لحاظ اعتقادی سعی در تقابل دارند عرض کنم واقعا جای تعجب دارد که در تالار ما همه جور کاربر از ضدانقلاب تا انقلابی و از سنی متعصب تا شیعه متعصب و از ملحد تا موحد وجود دارد و در اظهار نظر آزاد است ولی شما انقدر ترس دارید از حضور ما در تالارتان کاربران خود را ایزوله کرده اید تا نظرات دیگر را نشنوند هم شما و هم حجتیه ای ها و منافقین با طیف های گوناگون همینطوری هستند و به هم کیشان خود اجازه تحقیق نمی دهند بلکه با ارائه پکیج های محتوایی هم کیشان خود را اشباع می کنند و راه تحقیق را می بندند شما و خودم را به داشتن تقوای الهی توصیه می کنم |
|||
|
|
۳:۵۳, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۳:۵۷ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۴)فاطمه خانم نوشته است: سعی ما بر این بوده که گفتگویی سازنده جریان داشته باشد .خیلی انرژی صرف شد .من دوست ندارم این مسئله رو تعمیم بدهم و مایل هستم مباحثات مثبت چونان سابق جریان داشته باشد .بسم الله الرحمن الرحیم بنده بحثهای اعتقادی را تا زمانی که در این تالار مسدود نشوم ادامه میدهم. هرچقدر هم از سوی کاربران ومدیران شما به بنده اهانت شود مهم نیست و همانطور که سابقا گفتم به هیچ وجه بحث را رها نمیکنم. پس اگر تصور کردید با آزار و اذیت خانم آتوسا یا هر عمل دیگری... بنده ناراحت شده و این تالار را ترک می کنم کاملا در اشتباه هستید. نهایت بنده به خانمها فرمیسک و آتوسا توصیه کردم که به تالار مسیحیان و یهودیان بروند و دیگر در این تالار شرکت نکنند. زیرا این دو تبدیل به پاشنه آشیل بنده برای بیرون کردنم از مباحث و تمام کردن بحث شده اند!!! و برخی قصد دارند با آزار این دو نفر و درگیر کردن بنده در آن؛ بحثها را به نفع خود خاتمه دهند که بنده چنین اجازه ای نمیدهم. |
|||
|
|
۳:۵۹, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۴:۳۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۶)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم عجیبه که شما هنوز هم از مواضع بدون دلیل و برهانتون کوتاه نمیاید. چقدر غرور و تعصب و تهمت؟!!! بنده امروز به همه ی کابرانی که پیام خصوصی دادن بهم از طریق اعتبارشون پاسخ دادم و سپس اعتبارش رو حذف کردم. (۲۲/آذر/۹۲ ۳:۰۱)Mahsany نوشته است: سلام.خانوم عایشه فک میکنم شما دارید زود قضاوت میکنید .چون من به اتوسا گفتم با کاربر شاکر جر و بحث نکنه..اینم آی دیه منه...فک کنم شما به اقای املشی عذر خواهی بدهکار شدید.. پیام کاربر خانومی رو که ادعای واهی شما رو عنوان کردن اصلا تاثیری رو افکارتون نگذاشت؟!!! خانوم عایشه! دلــــــــیل خانوم عایشه! برهــــــــان بیارید تا حرق هاتون روی پایه ای قرار بگیره نه روی هوا!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |