|
چرا ارسالهای بنده حذف شده
|
|
۲۰:۲۷, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟ بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست. ابتدا اینکه قرار بر این بود که پستهای مناظره اینجانب در این تالار حذف نگردد. اما بنده مشاهده کردم تعدادی از ارسالها در تاپیک زیر حذف شده است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29750.html[/font] [font=B Zar] به وحید 110 پیام دادیم علت حذف را جویا شدیم فرمودند: ((در مورد حذف پست خودتون گفتید چرا با توهین برخورد نمیشه و گفتید همه رو پاک کنید و برگردونید به حالت اول منتها اگر نظرتان این است که برگردانم حرفی نیست . ولی این به هم پریدن ها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) تاپیک را دوستان به خاطر دارند کاربری حضور پیدا کردند و سخنان بنده رافله ای و بی مدرک خواندند آقای وحید 110 در حمایت ایشان نوشتند : من در این بحث دخالت نمیکنم. بنده هم پاسخی کامل به سخنان آن کاربر دادم که ناگهان ورق برگشت و جناب وحید 110 که فرموده بودند دخالت نمی کنند چون دیدند اوضاع برخلاف تصورشان به ضررایشان پیش رفت و آن کاربر بجز توهین و اسپم چیزی در چنته ندارند حضور پیدا کردند واز کاربر خواستند ادامه ندهند. نکته جالب این است که وحید 110 خطاب به بنده نوشتند: ((این به هم پریدنها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) و به این بهانه پستهای بنده را (حتی آنهایی که سند و مدرک از کتب شیعی بود) حذف کردند ولی آخرین ارسال متعلق به خانم فرمیسک رانگاه داشتند! آیا پست خانم فرمیسک مرتبط بوده که حذف نشده؟ دلیل اینهمه دشمنی و کینه با خانم فرمیسک در این تالار چیست؟ اگر حضور یک کاربر سنی که به وحدت و به شیعیان علاقه داشت باعث ناراحتی شمایان می شده است عرض کنم این خانم با مجاهدت های بسیار شمایان علاقه اش را به شیعیان از دست داده است بنابراین نگران این نباشید که شخصی که ممکن است باعث وحدت بین شیعه و سنی گردد؛وارد تالار شود! نکته دوم اینکه: خانم فرمیسک را قبل از آخرین ارسالشان در این تاپیک مسدود کردید و پستهای ایشان را به حالت تایید به وسیله ناظران بردید.چرا؟ ایشان قبل از آخرین ارسالشان چه نوشته بودند که باید ارسالهایشان به حالت تایید برود؟ آنها را بیاورید. سابقا همین اتفاق برای خانم آتوسا افتاد و این کاربر بدون دلیل موجه مسدود شد و آقای وحید 110 در برابر اعتراض بنده پستی را که این خانم بعد از مسدودشدن نوشته بودند دلیلی برای مسدود شدنشان عنوان کردند!! ظاهرا مدیران این تالار علم غیب دارند و می دانند کاربران در آینده چه مینویسند که آنها را قبل از آن ارسال مسدود می کنند و بسیار جالب است که دقیقا ارسالی را که آنان بعد از مسدود شدن پست کرده اند تایید می کنند تا برای مسدودکردنشان دلیل هم داشته باشند! در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند. لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید. بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم. امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۰۲, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۴:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۳:۳۶)عایشه نوشته است: آقا یا خانم فاطمه! عزیز ، ینده بنا را بر این گذاشتم که شما از اهانت های این افراد بی اطلاع هستید . و گناه ایشان را به پای شما نمی نگاریم . برای ما اصلا تقدم و تاخر در توهین مسئله ای نیست . از هر کدام از برادران&خواهران مان باشد برخورد عادلانه می کنیم . ما اصلا میل به مرز بندی نداریم که بخواهیم طناب کشی کنیم . جداسازی کنیم یا جناج بازی بین شیعه و سنی . بحث ما باید عادلانه باشد . هر جایی فکر کردید توهینی شده لطف کنید و دکمه گزارش را بفشارید با دلیل و ناظر بخش حتما در اسرع وقت با کاربر خاطی صحیت خواهند کرد و پست تصحیح خواهد شد . بنده خودم در خدمتم . می گویم ملاک ما قرآن است بنا بر آیه وحدت و یحث به طریقه احسن . لابد معاون محترم هم خواسته اند حداقل پست از خواهرمان فرمیسک پاک شود که پست ایشان پاک نشده . وگرنه ما فوق تلاش سعی شده که رنجش خاطری برایتان فراهم نشود . روابط بنده با خانوم فرمیسک و آتوسا حسنه بوده و هست .برادران و خواهران دیگری هم از اهل تسنن در تالار داشته و داریم . می خواهید می توانید از خودشان سوال بفرمایید . فقط با شما افتخار آشنایی نداشتم ![]() جنسیت هم ملاک نیست . شما با ذهن و تفکر بنده و سایرین مباحثه می فرمایید . همون فاطمه خطاب کردن شما ، ما را بس ! تشکر (۲۲/آذر/۹۲ ۳:۵۳)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبه خداوندی خدا ، ما این را نمی خواهیم! |
|||
|
|
۴:۲۳, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خیلی از کاربران و مخصوصا خانوم فاطمهو آقا مجید معذرت میخوام که با این لحن صحبت میکنم...
چقدر مدارا؟؟چقدر با خوشرویی جواب دادن؟؟ خانوم عایشه (فرمیسک)اینجا چاله میدون نیست... اول که با نام کاربری فرمیسک اومدین و دقیقا بعد از چند روز که خانوم فرمیسک اون لوس بازیارو درآوردن و قهر کردن شما تو تالار ثبت نام کردین...و دوباره شروع کردین به بحث کردن با آقا وحید110 چرا؟چون میخواین حال بچه های شیعه رو بگیرین...شما اگه لیسانس حال گیری بنده فوق لیسانس انتقام دارم... شما واقعا درباره بچه های تالار چه فکری کردین؟؟ماها پخمه نیستیم عزیزم...این همه امامان ما میگن تهمت نزن ،توهین نکن ولی شما دقیقا ضد اینو انجام میدین چرا؟؟؟چون کلا امامان معصوم رو قبول ندارین و انکار هم نکنین ...خودتون خوب میدونین که دارم راست میگم...دیگه مدارا نمیشه کرد و شما حق نداری توی حریم خصوصی بقیه دخالت کنین..اینجا نمیشه خیلی حرفارو زد وگرنه بعضی هارو بلدم بزارم جیب بقلیم لطفا پاک و ویرایش نشه.... |
|||
|
|
۴:۳۱, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۴:۲۳)zohre150 نوشته است: خیلی از کاربران و مخصوصا خانوم فاطمهو آقا مجید معذرت میخوام که با این لحن صحبت میکنم... بسم الله الرحمن الرحیم لوس بازی کار شماست که در یک تالار مذهبی آواتار دختربچه برهنه با چنین حالت وسوسه انگیز خلاف شرع گذاشته اید. در ضمن با آیدی واقعیتان صحبت کنید آقای .... قبل از اینکه نام خانم فرمیسک یا آتوسا را ببرید صلوات بفرستید. این دو نفر هر طور که باشند عکس برهنه یک دختر را به عنوان آواتارشان در یک تالار مذهبی نمی گذارند!! فی امان الله |
|||
|
|
۴:۳۶, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۲:۲۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
کلا همه جنسیتشون در نظر شما فرق داره!
بچه برهنه؟ یه روسری سرش کنید(افکار طالبانی نداشته باشید خود من آخرشم*!!!) میشه از اصل به فرع فرار نکنید؟ فی امان الله! ![]() خانم عایشه یکی لطف کنید آدرس تالارتون رو بدید این هزار بار! دوم لطف کنید تمام آی دی هایی که فکر می کنید یکی هستند رو در همین تاپیک قرار بدید !!! ___________ *یعنی اگر به رعایت باشه من آخرشم باید دفترچه راهنما بدم برای ارسالام!!! |
|||
|
|
۴:۴۶, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خانوم عایشه! به جای حاشیه پردازی به اصل ادعای خودتون بپردازید. الان اصلا هدفتون چیه؟!!! پاسخ به سوال شما که به طور کامل داده شد. این شما هستید که پاسخی برای اداعاهاتون ندارید! این شما هستی که به همه ی کابران اینجا تهمت میزنید! یک لحظه پیش خودتون به این مسئله فکر کردید که این کاربرانی که نظر میدنن و شما همشون رو مولتی یوزر خطاب می کنید اگر مولتی یوزر نباشن چطور در مورد شما قضاوت می کنن؟!!! از اون مهمتر چطور در مورد ارسال های دیگتون قضاوت خواهند کرد؟!!! (۲۲/آذر/۹۲ ۳:۵۹)مجید املشی نوشته است: |
|||
|
|
۴:۵۴, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۴:۵۹ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام عايشه خانم گرامي.
![]() ببينيد دوست من،تا زماني كه شما شيعه هاي اين سايت رو به چشم دشمن ببينيد و تصورتون اين باشه كه طرف بحث شما دشمنتونه هيچ وقت نميتونيد حتي حرف درست اونو قبول كنيد.(اگه فكر ميكنيد دوستان اينجا باهاتون دوستانه صحبت نميكنند ،حداقل لطف كنيد تهمت دشمن بودن رو نزنيد) ![]() اتفاقا مديران اينجا كاملا منطقي برخورد ميكنن.!!شما توقع داريد همه ما شيعه ها محروم از حضور بشيم عايشه جان؟؟؟؟!!! ![]() ![]() شما دوستان اهل سنت مشكلتون با جناب ابوتراب بود كه به خاطر تاپيك آخرشون محروم از حضور شدن(چون زيادده روي كردن) بعد ي سوال اينجا برام ميمونه كه خواهشا دوستانه پاسخ بديد: دليل بحث شما اهل سنت با دوستان شيعه اينجا چيه؟؟ (ميخوايد فقط بگيد حرف شما درسته و ما شيعه ها همه بديم؟؟؟)![]() دليل سوالم هم اينه(اكثرا ديدم هر بحثي ايجاد شده ،دوستان اهل سنت ي شبهه ايجاد كردن كه بحث منحرف بشه.خب چرا؟؟شما دوستان عزيز اومدين درباره شيعه و سني بحث كنيد كه الحمدلله شما و آقاي وحيد 110 ظاهرا داريد بحث ميكنيد.پس چرا همه بحثهاي تالار رو به مذهبتون ربط ميديد؟؟ تفاوت نظر تو همه تاپيكها بين همه هست(حتي دو تا شيعه).چرا همه بحثها رو به سني و شيعه ربط ميديد؟؟ ![]() اگه اين تالار رو دوست نداريد پس چرا فعاليت ميكنيد؟؟ (دوتا دليل ميتونه داشته باشه!!يا اينجا رو دوست داريد!!يا فقط قصدتون سنگ انداختن جلو پاي بقيست!!)البته به نظر من كه شما اينجا رو دوست داريد كه فعاليت ميكنيد![]() فرضا همه دوستان اينجا با آي دي هاي مختلف ميان و جنسيتشونم واقعي نباشه!!!اين موضوع چه فرقي به حال منو شما داره؟؟ ما دنبال اينيم كه اينجا ي چيزي ياد بگيريم.پس مهم نيست چه كسي با چه آيدي و با چه جنسيتي حرف ميزنه.مهم اصل مطلبه.كه اگه قبول داشتيم تشكر ميكنيم واگه نداشتيم نقد محترمانه ميكنيم كه به جواب برسيم.درسته عايشه خانم؟؟
|
|||
|
|
۹:۳۴, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۰:۵۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
در جواب ارسال
zohre150 با این آواتار (۲۲/آذر/۹۲ ۴:۳۱)عایشه نوشته است: لوس بازی کار شماست که در یک تالار مذهبی آواتار دختربچه برهنه با چنین حالت وسوسه انگیز خلاف شرع گذاشته اید.ببین ذهن ...... تا کجاها می رود ![]() ![]() ![]() ![]() دختر برهنه!!!!!!!!!!!!!!!!! وسوسه انگیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشون با چه دیدی به آدم ها و بچه های اطرافشون نگاه می کنند خدا عالم است!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۱:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
واقعیتش در تاپیک بهترین آواتار در سالگرد تاسیس تالار یکی از آواتارها همین آواتار بود که میخواستم بگم ولی چون علاقه شخصی بود و بار ارزشی نداشت صرف نظر کردم!!!
![]() بندرت پیش میاد که یک نفر چنین فکری براش خطور کنه آن هم یک زن!!! بعضی مواقع حرف زدن از روی کینه کار رو خراب تر می کنه! ان الله لا یهدی القوم ..... |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۵۴ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۴:۵۴)ترنم نوشته است: شما دوستان اهل سنت مشكلتون با جناب ابوتراب بود كه به خاطر تاپيك آخرشون محروم از حضور شدن(چون زيادده روي كردن)سلام علیکم ما هیچ ناراحتی از کاربر ابوتراب نداریم و کاملا احساس ایشان را درک میکنیم. همانطور که ایشان از سنیان بیزارند احساس ما هم متقابلا به شیعیان همین است. ناراحتی ما از رفتارهای متظاهرانه و ریاکارانه مدیران تالار است که محروم از حضور کردن این کاربر را هم از روی تظاهر انجام داده اند. این کاربر که مرتبا به سنیان اهانت میکند چرا ارسالهایش به حالت تایید به وسیله مدیران نرفته؟ همانگونه که ارسالهای خانمها آتوسا و فرمیسک اینگونه شده؟! ایشان که سابقه دو بار اهانت داشته چرا به راحتی پست می گذارد و مسدود نیست؟! پرسش من این بود: خانم فرمیسک قبل از آخرین ارسالشان در تاپیک سیدنا عمر چه نوشته بودند که مسدود شدند؟ آیا اهانت که هیچ! لحن تندی داشتند؟ خانم آتوسا قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند؟! کاربر شاکر به خانمها کلمات بسیار زشتی میگوید که برخی خانمها ناراحت شده و اعتراض می کنند. املشی یک پست عمومی خطاب به همه میگذارد و بعد کاربر آتوسا را بدون اینکه کلمه ای حرف زشت نوشته باشد مسدود میکند. پرسش اینجاست: 1. این دو کاربر قبل از مسدودشدن چه نوشته بودند که مسدود شدند؟! 2. املشی چرا به دروغ گفت که به خانم آتوسا در اعتبارها تذکر داده؟ اصولا تذکر به چه دلیل! مگر این کاربر قبل از مسدودی چه نوشته بوده؟ 3. کاربر شاکر با اهانت به خانمها (جفتک انداختن و پررو شدن و ...) و کاربر ابوتراب (با رسوا و هتاک خطاب کردن من و دشمن و چرت و پرت گو و هزاران ناسزای دیگر به خانم فرمیسک) چرا مسدود نیستند و به راحتی پست می گذارند! در ضمن حضور بنده در این تالار که به شدت از آن بیزارم بنا به تقاضای خانم آتوسا بود که بحث ناتمام خانم فرمیسک را تمام کنم. |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۴:۰۱ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام این پست بنده را مشاهده کنید و حال جواب خانم عایشه نقل قول:بنده شما را نمی شناسم و با توجه به اینکه به هیچ آیدی در این تالار اعتماد ندارم که واقعی باشد یا متعلق به مدیران یا سایر کاربران لذا دیگران پست نگذارند که پاسخ نمی دهم. که گفتند به هیچ کاربری جواب نمیدن وبعلت اعتماد ندارند(که این خود توهین است یا نه ،بماند) و بعد به چند پست جواب چند کاربر را دادند فقط اینرا نشان داد که گزینشی عمل میکنند خانم عایشه خدمت شما با کمال احترام عرض میکنم با گزینشی انتخاب و جواب دادن راه حل مناسبی برای فرار از حقیقت نمی باشد موفق و خدایی باشید یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |