|
عاقبت شوم برداشتن مرزمحرم ونامحرم
|
|
۱۴:۲۵, ۲۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱۷:۰۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
عاقبت شوم برداشتن مرز محرم و نامحرم براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «لان یطعن فی راس احدکم بمخفط من یدیه خیر له من ان یمس امراة لا تحل له». اگر سوزنی با شدت و ضربه بر سر یکی از شما فرود آید، بهتر از آن است که زنی را که نامحرم است لمس کند. (مرات النساء ص 117) احکام تکلیفی، مجموعه ای از بایدها و نبایدهایی است که از کتاب و سنّت و سیره مسلمانان گرفته شده و بر عموم مسلمانان واجب است به آنها توجه داشته باشند و برنامه عملی خود را بر اساس آن تنظیم نمایند. متأسفانه بعضی از اشخاص گمان می کنند دستورات اسلام بسیار سخت و پیچیده است، در حالی که تکالیف الهی، آسان و انعطاف پذیر است و این موضوع از روایات و آیات قرآن به خوبی فهمیده می شود. رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم درباره شوخی با زن نامحرم فرمود: «من فاکه امراة لا یملک ها حبس به کل کلمة کلمها فی الدنیا الف عام فی النّار، و المراة اذ طاوعت الرجل فالنزمها او قبل ها او باشرها خراما او فاکهها واصاب منها فاحشة فعلیها من الوزر ما علی الرّجل فان غلبها علی نفسها کان علی الرّجل وزره ووزرها». (عِقاب الاعمال: ص 652 ) هر کس با زنی نامحرم شوخی کند برای هر کلمه که با او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ او را زندانی می کنند. و آن زن اگر با رضایت، خود را در اختیار مرد قرار دهد و مرد او را در آغوش گیرد یا ببوسد یا تماسی برقرار سازد یا با وی بخندد و منجر به عمل خلاف شود، این زن هم مثل مرد گناهکار است و عذابش مثل اوست. ولی اگر زن راضی نبوده و مرد به زور مرتکب این عمل زشت شد، گناه هر دو بر گردن مرد خواهد بود. رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم درباره ارتباط زن و مرد نامحرم فرمود: «با عدوا بین انفاس الرّجال و النساء فانه اذا کانت المعاینة واللقاء کان الدّاء الّذی لا دواء له».(بهشت جوانان، ص 468 ) بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید [تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند]؛ زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت. براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند و متاسفانه بخاطر این که طرف مقابل را در حد معصوم می دانند گرفتار وابستگی هایی می شوند که گاهی به فحشا هم کشیده می شود. در حالی طرفین اهل فحشا نبودند. براستی آیا پدر و مادر نمی دانند بخاطر عدم رعایت حرمت های خانوادگی در جرم بچه ها سهیم هستند. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: "وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سئوال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمود: خیر ،از دست پدران مومن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند." , |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۴, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۱۹:۲۳)فیروزه نوشته است: سلام دقیقا من هم همین ها مد نظرم هس در مورد حدودشون اینکه تا چه حد قابل قبوله راهکار چیه مد نظرم هس اما دوستان مایلند همون حرف های همیشگی رو بزنند البته من فکر می کنم به این خاطره که این مسائل رو از نزدیک لمس نکردن من فکر می کنم احکام این تیپ مسائل فرق داشته باشه اما خب مطمئن نیستم |
|||
|
۱۵:۱۰, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۵:۱۱ توسط فیروزه.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
هیچ کدوم قابل قبول نیس
حدودشم اینه(من مرجعم اقای خامنه ایه) : (( دانشجويان دانشگاه پزشکى (دختر يا پسر) براى آموزش چارهاى جز معاينه فرد اجنبى از طريق لمس و نظر ندارند و چون اين معاينات جزء برنامه درسى است و براى کارآموزى و آمادگى آنان براى معالجه بيماران در آينده مورد نياز است و عدم انجام آن باعث مىشود از تشخيص بيمارى افراد مريض عاجز باشند و اين امر منجر به طولانى شدن دوران بيمارى افراد بيمار و گاهى فوت آنان مىشود، بنا بر اين آيا اين معاينات جايز است يا خير؟
ج: اگر از موارد ضرورى براى کسب تجربه و آگاهى از نحوه درمان بيماران و نجات جان آنان باشد، اشکال ندارد.)) استفتائات اقای خامنه ای
|
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
حالا در مورد فرد غیر بیمار که خودمونم باشیم چی ؟
یعنی برای تحقیق علمی کیس بشیم؟ |
|||
|
۲۳:۵۰, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۰:۴۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۴/دی/۹۲ ۱۵:۱۰)فیروزه نوشته است: هیچ کدوم قابل قبول نیس بسم الله الرحمن الرحیم دوستان به نظر بنده منظور از این جواب اینه که شرایط باید خیلی اضطراری باشه و واقعا دیگه چاره ای نیست. بهتر بگم یعنی اینکه به این در و آن در زده و کلی تلاش کرده و در آخر راهی جز این نباشه. در ضمن به جز موارد خاص ساختار بدن آقایون و خانوم ها فرق خاصی نداره. حتما نیازی نیست که یک آقا برای یادگیری ،یک خانوم رو معاینه کنه یا برعکس. در اون شرایط خاص هم بیمار تا زمانی که دکتر همجنس او در جامعه است، باید به این دکتر مراجعه کنه. مثلا شاید برای خیلی ها عادی شده که وقتی میرن آمپول بزنن به جنس آمپول زننده نگاه نمی کنن! یعنی اینکه مثلا یک آقا بدون هیچ توجهی اجازه میده که یک خانوم بهش آمپول بزنه یا برعکس. یعنی واقعا یک آمپول زنه هم جنس اون دور و ور پیدا نمیشه؟! دوستان نقطه ی اوج پروازمون رو بالا بگیریم تا حتی با بزرگ ترین موانع هم متوقف نشیم. نقطه ی اوج ایمانمون رو بالا بگیریم تا بتونیم برای بودن در رکاب آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آماده شویم. در پناه حق |
|||
|
|
۱:۰۸, ۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱:۰۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۲۳:۱۴)فانوس *7* نوشته است: من فکر می کنم احکام این تیپ مسائل فرق داشته باشه اما خب مطمئن نیستماحکام این بخش دقیقاً مربوط به همین مسائل هست: استفتائات امام خامنهای -> احکام پزشکی -> لمس و نظر پزشک |
|||
|
|
۸:۱۲, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
۱۲:۰۹, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
مثلا یه بنده خدایی می خواست سیگنال های شنوایی رو در افراد چپ دست بررسی کنه خب میاد از افراد چپ دست دانشگاهشون استفاده می کنه؟
یا یه نفر می خواست تست EMG خانوم ها و آقایون رو با هم مقایسه کنه ؟ |
|||
|
۱۹:۱۵, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
نمیدونم باید از مرجعتون بپرسین
اما من اگه بودم اگه معاینه کننده اقا بود اجازه نمیدادم روم اینا رو انجام بده ما ی بار افتالموسکوپ گرفتیم داشتیم چشم همو میدیدیم بچها ب من گفتن تو چشات درشته(تعریف از خود نباشه بلاخره اینجورییم دیگه )تو بیا بشینمنم رفتم چن نفر اومدن دیدن اما دیدم اوضاع مگسیه الان پسرا هم میان میگن بده ما هم چشوتو ببینیم سریع ی چیز و بهونه کردم پیچیدم رفتم ب نظرم ادم باید خودشم رعایت کنه حالا اگه محیط بد بود بحث جداس |
|||
|
|
۳:۲۷, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
در لینکی که در ارسال 45 گذاشتم همهجور حالات شرح داده شده. بخاطر این میگم که به نظرم میاد هنوز در مورد بحث شرعیاش شک وجود داره.
|
|||
|
۱:۴۲, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۱:۵۴ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۲ ۱۴:۲۵)رهگذر95 نوشته است: سلامآخ آخ امان از دست این جور خانواده ها...من یکی از دوستام که پارسال باهاش دوست شدم دختر محجبه و نماز خونی هستش ولی پارسال بحث سر محرمو نامحرم شد یهو دراومد بهم گفت:« من جلوی دامادمون (شوهرخواهر)روسری سرم نمیکنم ، داماد که محرمه» من تازه پارسال بهش گفتم کیا محرم هستن و کیا نیستن واقعا واسه اینجورخانواده ها متاسفم این وظیفه منه یا خانواده؟؟(۲۶/آذر/۹۲ ۱۴:۲۵)رهگذر95 نوشته است: رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم درباره ارتباط زن و مرد نامحرم فرمود: «با عدوا بین انفاس الرّجال و النساء فانه اذا کانت المعاینة واللقاء کان الدّاء الّذی لا دواء له».(بهشت جوانان، ص 468 )تازه از اینکه تو جامعه ای زندگی میکنن که ارتباط با نامحرم حرامه خیلی ناراحتن. الان دقیقا جامعه ما مخصوصا تهران به این درد مبتلا شده ، تو کوچه و خیابون راه بیوفتی هر پسرو دختری دست در دست هم مثلا دوست اجتماعی هم هستن!! ولی نمیدونم چرا آخرش دختره باردار میشه؟؟؟ من یکی از دوستام باردار شده بود بخاطر ارتباطی که با دوست پسرش داشت اصلا باورم نمیشد و 4 ماهش بود بچه رو انداخت ، پسره گفته بود بیا ازدواج کنیم و بچه رو بده من...یکی نیست بگه این حروم زاده هم عین خودته پس نباشه بهتره!! من از دبیرستان های پسروونه چیزی اطلاع ندارم ولی خب دختروونه ها که افتضاحه ، بیشترشون که میخوان برن مسیحی بشن یه سری هاشون که خدارو قبول ندارن اونایی هم که قبول دارن صدتا غلط زیادی میکنن و صد در صد چوبشو میخورن وقتی الان توی 1 ساعت 16 تا زوج از هم جدا میشن نسل ما(خودم)چجوریه خدابخیر بگذرونه!! مدیر یکی از مدرسه هام توی جلسات اولیا مربیان میگفت :« دانش آموزهای من بهترین دانش آموز هستن از لحاظ اعتقادی و خانوادگی سالم هستن» بعد بابای یکی بچه ها که زود ازدواج کرده بود و جوون بود پا میشه بیاد مدرسه دخترش ..این بابا تیپ زده بود و بچه ها فکر میکردن که مثلا پسر30 ساله باشه...بابای این دانش آموز از دم مدرسه تا دم دفتر مدیر از دخترا حدود50 تا شماره گرفته بودو اومد تو دفتر و همه شماره هارو ریخت رو میز مدیر و گفت:«دانش آموزان سالمت اینان؟؟» اصلا آدم کپ میکنه این چیز هارو میبینه.... واقعا یه دردی شده این ارتباط ها که درمان نداره(۲۶/آذر/۹۲ ۱۴:۲۵)رهگذر95 نوشته است: راستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند و متاسفانه بخاطر این که طرف مقابل را در حد معصوم می دانند گرفتار وابستگی هایی می شوند که گاهی به فحشا هم کشیده می شود. در حالی طرفین اهل فحشا نبودند. براستی آیا پدر و مادر نمی دانند بخاطر عدم رعایت حرمت های خانوادگی در جرم بچه ها سهیم هستند.دیدم خانواده ها از این فتواها صادر کنن یکی نیست بگه خب بیا رساله بنویس بده دست مردم دیگه!!! درسته وابسته میشن!! دخترها چون احساسی تر هستن زودتر وابسته میشن..من خودم خیلی زود وابسته میشم حتی وابسته یکی از دبیرهام شده بود. بعضی خانواده ها که این شرایط رو فراهم میکنن درک و شعور ندارن بعد بچه شون گند بالا بیاره میگن :« ما که واست چیزی کم نزاشتیم و خودمون از این کارا نمیکردیمو...» من خودم پسر عمه و عمو تو رده سنی خودم دارم ولی ارتباطم درحد همونیه که وقتی میرم خونشونه وگرنه اصلا شماره ای ازشون ندارم، یعنی نیاز اینکه به جنس مخالف کشیده نشمو خوب دارم کنترل میکنم اونم فقط به دو دلیل :1.خدا 2. پدرم که مثل دوست پسر برام میمونه یعنی از مهر و محبت پدری چیزی کم نذاشته وگرنه شرایطش هست و خیلی راحت میتونم پسر عمه مو بگم محرممه و باهاش دوست شم و بگمو بخندمو... (۲۶/آذر/۹۲ ۱۴:۲۵)رهگذر95 نوشته است: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: ![]() ![]() ![]() اطلاعت دینی اصلا نمیدن به بچه هاشون...واجبات که اصلا هیچی یکی از بچه ها بود مادرش نمیذاشت نماز بخونه ، خب وقتی بچه ات دوست داره چرا؟؟اون دنیا باید جواب بده چون دخترش دوست داشت نماز بخونه ولی اجازه نمیداد...بخدا امروز یکی از دوستام دراومد بهم گفت :« من اصلا امامارو نمیشناسم ، پدر امام حسین (علیه السلام) کیه؟؟» گقتم :« امام علی (علیه السلام) عزیزم» میخواستم با یکی از دوستام برم قم بعد داشتیم صحبت میکردم که چی ببریم با خودمون ، یکی دیگه از دوستام اون جا بود دراومد گفت :«حرم کی تو قمه؟؟»(تازه این مثلا خوبشونه که مثلا دختر خوبیه توی کلاسمون) گفتم:«کی بنظرت؟؟» گفت:« حضرت زینب؟؟» گفتم نه گفت رقیه؟؟ شاخام داشت در میومد گفتم نه اینقدر گفت تا بالاخره رسیدیم به حضرت معصومه خداراشکر... پدرو مادر اینطوری دارن رو اعتقادات بچه هاشون کار میکنن !! پیامبر خوب حرفی زده واقعا واسه پدرو مادرا متاسفم با بچه تربیت کردنشون
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |