|
عاقبت شوم برداشتن مرزمحرم ونامحرم
|
|
۱۴:۲۵, ۲۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱۷:۰۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
عاقبت شوم برداشتن مرز محرم و نامحرم براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «لان یطعن فی راس احدکم بمخفط من یدیه خیر له من ان یمس امراة لا تحل له». اگر سوزنی با شدت و ضربه بر سر یکی از شما فرود آید، بهتر از آن است که زنی را که نامحرم است لمس کند. (مرات النساء ص 117) احکام تکلیفی، مجموعه ای از بایدها و نبایدهایی است که از کتاب و سنّت و سیره مسلمانان گرفته شده و بر عموم مسلمانان واجب است به آنها توجه داشته باشند و برنامه عملی خود را بر اساس آن تنظیم نمایند. متأسفانه بعضی از اشخاص گمان می کنند دستورات اسلام بسیار سخت و پیچیده است، در حالی که تکالیف الهی، آسان و انعطاف پذیر است و این موضوع از روایات و آیات قرآن به خوبی فهمیده می شود. رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم درباره شوخی با زن نامحرم فرمود: «من فاکه امراة لا یملک ها حبس به کل کلمة کلمها فی الدنیا الف عام فی النّار، و المراة اذ طاوعت الرجل فالنزمها او قبل ها او باشرها خراما او فاکهها واصاب منها فاحشة فعلیها من الوزر ما علی الرّجل فان غلبها علی نفسها کان علی الرّجل وزره ووزرها». (عِقاب الاعمال: ص 652 ) هر کس با زنی نامحرم شوخی کند برای هر کلمه که با او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ او را زندانی می کنند. و آن زن اگر با رضایت، خود را در اختیار مرد قرار دهد و مرد او را در آغوش گیرد یا ببوسد یا تماسی برقرار سازد یا با وی بخندد و منجر به عمل خلاف شود، این زن هم مثل مرد گناهکار است و عذابش مثل اوست. ولی اگر زن راضی نبوده و مرد به زور مرتکب این عمل زشت شد، گناه هر دو بر گردن مرد خواهد بود. رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم درباره ارتباط زن و مرد نامحرم فرمود: «با عدوا بین انفاس الرّجال و النساء فانه اذا کانت المعاینة واللقاء کان الدّاء الّذی لا دواء له».(بهشت جوانان، ص 468 ) بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید [تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند]؛ زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت. براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند و متاسفانه بخاطر این که طرف مقابل را در حد معصوم می دانند گرفتار وابستگی هایی می شوند که گاهی به فحشا هم کشیده می شود. در حالی طرفین اهل فحشا نبودند. براستی آیا پدر و مادر نمی دانند بخاطر عدم رعایت حرمت های خانوادگی در جرم بچه ها سهیم هستند. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: "وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سئوال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمود: خیر ،از دست پدران مومن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند." , |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۵, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۳:۱۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۲ ۱:۴۲)zohre150 نوشته است: بخاطر ارتباطی که با دوست پسرش داشتمن هم در دبیرستان یه سال یه بغلدستی داشتم که بسیار مستعد روابط بود(میگم مستعد، چون من هرگز در این نوع مسائل حرف نمیزدم که بخواد برام تعریف کنه) ولی با این چیزی که الآن میدونم حتی بغلدست چنین کسی هم نمیشینم، چه برسه به دوستی! ![]() (۹/دی/۹۲ ۱:۴۲)zohre150 نوشته است: یکی از بچه ها بود مادرش نمیذاشت نماز بخونه ، خب وقتی بچه ات دوست داره چرا؟؟اون دنیا باید جواب بده چون دخترش دوست داشت نماز بخونه ولی اجازه نمیداد...این نمونه رو دیدهام! ![]() این یکی مادربزرگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! طرف حدود 70 سالشه، برای من از نوهاش که یه دختر 15 ساله هست گلایه میکرد: این جوونه، بجای اینکه بره کلاس رقص، همهاش دنبال حرفهای معلمش هست و همهاش میخواد نماز بخونه!!!!!!!!!!!!! خدایا!!!!!!!!!!!!! سوره اسراء، آیه 16: وَ إِذَا أَرَدْنَا أَن نُّهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُواْ فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا و چون بخواهيم شهرى را هلاک كنيم، خوشگذرانانش را وا میداريم تا در آن به انحراف [و فساد] بپردازند، و در نتيجه عذاب بر آن [شهر] لازم گردد، پس آن را [يكسره] زير و زبر كنيم. |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول:این نمونه رو دیدهام!واقعا شوکه شدم،الان دهنم باز مونده..! من انگار از دنیا بی خبرم کلا.واقعا همچین خبراییه؟ |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
وای پناه بر خدا
من واسه بچه ام معلم سر خونه میگیریم نره مدرسه ![]() ادم یه چیزایی از این مدرسه ها میشنوه واقعا شاخ درمیاره والا من اون دوستام که خارج از کشور بزرگ شدن به نظرم سالم تر از اینان |
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
میدونین اشکال کار کجاست؟
اشکال کار اونجاست که وقتی بچه ها عقل رس شدن و به قول معروف به سن تکلیف رسیدن تازه یادشون میدیم محرم و نامحرم چیه... اگه اشتباه نکنم، یه حدیث از امام صادق داریم که میگن بچه ها رو از 7 سالگی روی پاتون ننشونین. نمیخواد بگه پا حرومه و مو حلاله که ... مطمئنم منظورش هم این نیست که مادر و فرزند یا پدر و فرزند به هم خدای نکرده نگاه بدی دارن. داره میگه از سن کمتر کم کم این چیزا رو به بچه هاتون یاد بدین. درسته سن شرعی 9 و 15 ساله. اما برای حیا سنی مطرح نشده. من فکر میکنم محرم و نامحرم بیشتر توی محدوده حیا قرار میگیره. بهتره از همون آغاز کودکی حیا و محرم و نامحرم رو به کودکانمون آموزش بدیم. در مورد مدرسه ها هم که فقط همینو بهتون بگم که یکی از آشنایان ما وکیل دادگستریه و توی دادگاه کار میکنه. میگه بیشترین شکایت های مدارس مربوط میشه به معلم ها که کارهای ناشایستی انجام میدن. خلاصه دوستان... مگه مردها یا خانم ها که همه به هم محرمن، توی این دوره و زمونه میشه با هم تنها باشن؟ آدم بزرگ ها رو نمیگم ها!!! یه آدم بزرگ و یه بچه رو میگم... شما رو به خدا اینقدر با بچه هاتون رفیق بشین که اگه اتفاقی افتاد حتماً بیاد براتون تعریف کنه. من تمام تلاشم رو کردم که سربسته بگم. امیدوارم گرفته باشین چه خبره... |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۲ ۱:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۲ ۱۰:۳۰)فدايي ولايت نوشته است: واقعا شوکه شدم،الان دهنم باز مونده..!اونطوری هم نیست که بگیم دیگه جامعه خراب شد رفت! بلکه همین افراد به ظاهر متدین، در نحوهی ترویج دین به بچههاشون، نشون میدن که واقعاً نظرشون نسبت به دین چیه. فکر کنم از توضیحاتم اینطور به نظر اومده که مادربزرگه یه نوع نادر از این پیرزنهای فُکلی هست که کلاً از دین زده هستن و میخوان همهی اطرافیانشون هم دین رو کنار بذارن! خیر! این فرد خودش نماز میخونه و تا جایی که من دیدهام همیشه حجابش رو داره!(از فامیلهای دور ما هست) فقط اینکه از ارشاد دینی کلاً هیچچیز نمیفهمه. فارسی1 هم نگاه میکنه! وقتی رفته بودم خونهشون، داشتم برای کامپیوتر اون دختر بندهخدا برنامه میریختم، گفتن الآن فلان سریال شروع میشه. شنیده بودم فارسی1 خیلی تابلو بیحیایی رو ترویج میکنه، و دیدم بعله! ترویج رابطهی دوستی برای بچهها کاملاً مشخصه! بعد یه خورده نصیحتش کردم که این فارسی1 فلانه و صاحبش فلان فرد فاسده و ... ولی در جواب گفت: ما برای سرگرمی نگاه میکنیم!!! اینجا بود که فهمیدم از ارشاد دینی هیچچیز نمیفهمه. خلاصه خواستم بگم مشکل جامعهی ما، همونطور که در ارسال اول فرمودن، همون سرپرستانی هستن که ارشاد دینی رو برعکس انجام میدن، و این گفتهها نباید باعث بشه فکر کنیم دیگه جامعه خراب شد رفت! چون باید توجه داشته باشیم که اگر اون مادر یا مادربزرگی که از نماز منع میکنن هستن، دخترانشون که میخوان نماز بخونن هم هستن. نکتهی اینها برای ما جوانان متدین فقط اینه که جا موندهایم، و یک واجب کفایی بزرگ در ترویج اسلام بر زمین مونده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عاقبت سخت خود ارضایی | ehsan8taherian | 0 | 988 |
۵/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۵ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)