کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان در قنوت نمازشان چه میگویند؟!!!!!!!!!!!!
۱۵:۵۸, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
منبع: " مهج الدعوات-ترجمه طبسى، ص: 132"

و حضرت صاحب عليه السّلام در قنوت خود اين دعا را خواندند:

بار خدايا !
اى صاحب پادشاهى، عطا مى‏كنى پادشاهى را هر كه را خواهى و مى‏ستانى پادشاهى را از هر كس كه خواهى، و عزيز و غالب مى‏گردانى كسى را كه خواهى و ذليل و خوار مى‏كنى هر كه را مى‏خواهى، به دست قدرت تو است همه نيكوئیها،
بدرستى كه تو بر همه چيز بسيار توانائى
اى صاحب بزرگى و شرف،
اى بخشنده،
اى صاحب عظمت و انعام،
اى قهّار،
اى صاحب قوّتِ بسيار سخت
اى که میکند هر آنچه را که خواهد
اى صاحب توانائى شديد محكم،
اى مهربان
اى بخشنده،
اى داناى به حكمت
اى زنده در وقتى كه نيست زنده‏اى سواى او
خداوندا سؤال مى‏كنم ترا به حق نام تو كه در خزينه ات گذاشته‏شده، ... اختيار نموده‏اى تو آن را در علم پنهانت و مطلع نساخته‏اى تو بر آن كسى را از مخلوقات خود
و سؤال مى‏نمايم ترا به حق نام تو كه صورت مى‏دهى به بركت آن مخلوقات خود را در شكم‏هاى مادران هر نحو كه مى‏خواهى و به بركت آن نام روان مى‏نمايى به سوى ايشان روزيهاى ايشان را در طبقهاى تاريكى از ميان رگها و استخوانها
و سؤال مى‏كنم ترا به حق نام تو كه محبّتت را قرار داده‏اى تو به بركت آن ميان دلهاى دوستان خود و به بركت آن جمع نموده‏اى ميان برف و آتش كه نه آتش مى‏گدازد برف را و نه برف خاموش مى‏كند آتش را
و سؤال مى‏كنم ترا به حق نام تو كه موجود نموده‏اى به بركت آن مزه آبها را
و سؤال مى‏نمايم ترا به حق نام تو كه روان نموده‏اى به بركت آن نام، آب را در ريشه‏هاى گياهها از ميان طبقه‏هاى خاك و جارى ساخته‏اى آب را به سوى ريشه‏هاى درخت‏ها از ميان سنگ سخت،
و سؤال مى‏كنم ترا به نام تو كه موجود نموده‏اى به بركت آن مزه ميوه‏ها و رنگهاى آنها را،
و سؤال مى‏نمايم ترا به نام تو كه به بركت آن خلق مى‏نمائى و بازمى‏گردانى،
و سؤال مى‏كنم ترا به نام تو كه تنها و يگانه و بى‏همتائى در يگانگى،
يگانه‏اى در مقصود بودن در حاجتها،
و سؤال مى‏نمايم ترا به نام تو كه بيرون آورنده‏اى تو به بركت آن آب را از سنگ سخت و روان ساخته‏اى آن را از هر جايى كه خواسته‏اى،
و سؤال مى‏كنم ترا به نام تو كه خلق نموده‏اى به بركت آن مخلوقات خود را و روزى داده‏اى ايشان را به هر نحو كه خواسته‏اى تو ...
اى كسى كه تغيير نمى‏دهد او را گذشتن روزها و شبها، مى‏خوانم ترا به آنچه خوانده است ترا به آن نوح در وقتى كه ندا كرده است ترا پس نجات داده‏اى تو او را و كسى را كه با اوست [تابع شده است‏ او را] و هلاك نموده‏اى تو قوم او را
و مى‏خوانم ترا به آنچه خوانده است ترا به آن ابراهيم دوست تو وقتى كه آواز نموده تو را پس خلاص نمودى او را و گردانيدى تو آتش را بر او سرد و سالم،
و مى‏خوانم ترا به آنچه خوانده است ترا به آن موسى كليم تو وقتى كه ندا كرده است ترا پس شكافتى براى او دريا را پس نجات داده‏اى تو او را و قوم بنى اسرائيل را، و هلاك نمودى [غرق كردى‏] تو فرعون را و قوم او را در دريا،
و مى‏خوانم ترا به آنچه خوانده است ترا به آن عيسى كه روح تو است وقتى كه آواز نموده است ترا پس خلاص نمودى تو او را از دشمنان او و به سوى خود بلند گردانيدى او را
و مى‏خوانم ترا به آنچه خوانده است ترا با آن دوست تو و برگزيده تو و پيغمبر تو محمّد [درود و سلام خدا بر او و بر خاندانش باد] پس برآوردى براى او دعاى او را و از لشكر كفّار»نجات دادى تو او را و بر دشمنان خود يارى نمودى او را،
و سؤال مى‏كنم ترا به حق نام تو كه هر گاه خوانده‏شده‏اى تو به آن نام اجابت نموده‏اى ،
اى كسى كه مر او را است خلق كردن و فرمان دادن
اى كسى كه فرا گرفته است هر چيزى را از روى دانش
و [اى كسى كه‏] شماره نموده است عدد همه چيز را،
اى كسى كه تغيير نمى‏دهد او را گذشتن روزها و شبها و مشتبه نمى‏شود بر او آوازها و نيست پنهان بر او زبانهاى مختلف و دلتنگ نمى‏كند او را زيادتى سؤال سائلان.
سؤال مى‏نمايم ترا آن كه رحمت فرستى بر محمّد و بر آل محمّد كه برگزيدگان تو هستند از خلق تو پس رحمت فرست بر ايشان به زيادترين رحمتهاى خود و رحمت فرست بر همه پيغمبران و فرستاده‏شدگان آن چنانى كه رسانيده‏اند از جانب تو راهنمائى را و بسته‏اند براى تو پيمانها را به طاعت كردن، و رحمت فرست بر بندگان صالح خود.

اى كسى كه خلف نمى‏كنى وعده را برآور براى من آنچه را كه وعده داده‏اى مرا و جمع نماى براى من اصحاب مرا و صبر ده ايشان را و يارى كن مرا بر دشمنان تو و دشمنان رسول تو و رد منماى دعاى مرا پس بدرستى كه من بنده توام پسر بنده توام پسر كنيز توام
گرفتارم بدست تو اى سيّد من، توئى كه منّت گزارده‏اى بر من به دادن اين مقام (يعنى مرتبه امامت را) و بخشيده‏اى آن را بر من نه آن كه داده باشى آن را به بسيارى از خلق خود؛
سؤال مى‏كنم ترا آن كه رحمت فرستى بر محمّد و بر آل محمّد
و آنكه برآورى از براى من، آنچه را كه وعده داده‏اى مرا، بدرستى كه توئى راستگو و خلف نمى‏كنى وعده را و تو بر همه چيز بسيار توانائى.

به خودم میگویم: تا کی یوسف زهرا در قنوت نمازش خدا را به تمام اسمایش قسم دهد و به خدایش التماس کند که اصحاب مرا جمع نما و به ایشان صبر ده (در راه اطاعتت و درراه دوری از معصیتت و در راه پایداری در مشکلات)

و من شتابان به سمت معصیت بکوشم
و در طاعت خدا سستی کنم
و آه و فغانم در مشکلات به گوش همه برسد؟؟؟؟

و امامم تنها و بی یاور باشد!!!!!!!!!!!
آیا وقت آن نرسیده که به خودت تکانی بدهی علی آقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا زندانی بودن امامت به واسطه ی اعمال تو کافی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا تو با این اعمالت دروغ گو نیستی در ادعای محبت داشتن به یوسف زهرا و حال آنکه با اعمال و رفتارت خلاف محبت او که هیچ در راه آزار قلب نازنینش گام برمیداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا من ضعیفم و تو قوی
من فقیرم و تو غنی
من حقیرم و تو عزیز
تو رحیمی و کریمی و صاحب فضلی و جوادی
و من معترف به عجز خویشم و اقرار کننده به أرحم الرّاحمینی تو و کریم العفوی تو
به من رحم کن و کمکم کن تا در برابر نفسم و شیطان بایستم
و بنده ای شوم که تو میپسندی
و مرا توفیق بده در بودن در رکاب مولایم
و فرج شریفش را تعجیل فرما
آمین یا رب العالمین

على بن موسى بن جعفر بن محمّد بن محمّد طاوس رحمة الله عليه گويد:
بدان كه حضرات ائمه عليهم السّلام در اين قنوت‏ها به كيفيت احوال خود اشاره‏ها فرموده‏اند و به ظلمى كه از دشمنان بر ايشان وارد گشته است و همچنين غصب خلافت و امامت و ساير حقوق ايشان و همچنين به تأخير زمان دولت ايشان و به ظهور حضرت صاحب الامر عليه السّلام اشاره فرموده‏اند و در اين قنوت‏ها اسرار بسيار است كه صاحبان بصيرت را بسيار به آنها راهنمائى فرموده‏اند، و اللَّه اعلم بالصواب‏

متن عربی کلام مولایمان صاحب الزمان:
و دعا في قنوته بهذا الدعاء
اللَّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلى‏ كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدِيرٌ
يَا مَاجِدُ يَا جَوَادُ
يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ
يَا بَطَّاشُ يَا ذَا الْبَطْشِ الشَّدِيدِ
يَا فَعَّالًا لِمَا يُرِيدُ
يَا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتِينَ
يَا رَءُوفُ يَا رَحِيمُ يَا لَطِيفُ
يَا حَيُّ حِينَ لَا حَيَّ
أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَخْزُونِ الْمَكْنُونِ الْحَيِّ الْقَيُّومِ الَّذِي اسْتَأْثَرْتَ بِهِ فِي عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ لَمْ يَطَّلِعْ عَلَيْهِ أَحَدٌ مِنْ خَلْقِكَ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي تُصَوِّرُ بِهِ خَلْقَكَ فِي الْأَرْحَامِ كَيْفَ تَشَاءُ وَ بِهِ تَسُوقُ إِلَيْهِمْ أَرْزَاقَهُمْ فِي أَطْبَاقِ الظُّلُمَاتِ مِنْ بَيْنِ الْعُرُوقِ وَ الْعِظَامِ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي أَلَّفْتَ بِهِ بَيْنَ قُلُوبِ أَوْلِيَائِكَ وَ أَلَّفْتَ بَيْنَ الثَّلْجِ وَ النَّارِ لَا هَذَا يُذِيبُ هَذَا وَ لَا هَذَا يُطْفِئُ هَذَا
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي كَوَّنْتَ بِهِ طَعْمَ الْمِيَاهِ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي أَجْرَيْتَ بِهِ الْمَاءَ فِي عُرُوقِ النَّبَاتِ بَيْنَ أَطْبَاقِ الثَّرَى وَ سُقْتَ الْمَاءَ إِلَى عُرُوقِ الْأَشْجَارِ بَيْنَ الصَّخْرَةِ الصَّمَّاءِ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي كَوَّنْتَ بِهِ طَعْمَ الثِّمَارِ وَ أَلْوَانَهَا
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي بِهِ تُبْدِئُ وَ تُعِيدُ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْفَرْدِ الْوَاحِدِ الْمُتَفَرِّدِ بِالْوَحْدَانِيَّةِ الْمُتَوَحِّدِ بِالصَّمَدَانِيَّةِ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي فَجَّرْتَ بِهِ الْمَاءَ مِنَ الصَّخْرَةِ الصَّمَّاءِ وَ سُقْتَهُ مِنْ حَيْثُ شِئْتَ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي خَلَقْتَ بِهِ خَلْقَكَ وَ رَزَقْتَهُمْ كَيْفَ شِئْتَ وَ كَيْفَ شَاءُوا يَا مَنْ لَا يُغَيِّرُهُ الْأَيَّامُ وَ اللَّيَالِي
أَدْعُوكَ بِمَا دَعَاكَ بِهِ نُوحٌ حِينَ نَادَاكَ فَأَنْجَيْتَهُ وَ مَنْ مَعَهُ وَ أَهْلَكْتَ قَوْمَهُ
وَ أَدْعُوكَ بِمَا دَعَاكَ إِبْرَاهِيمُ خَلِيلُكَ حِينَ نَادَاكَ فَأَنْجَيْتَهُ وَ جَعَلْتَ النَّارَ عَلَيْهِ بَرْداً وَ سَلَاماً
وَ أَدْعُوكَ بِمَا دَعَاكَ بِهِ مُوسَى كَلِيمُكَ حِينَ نَادَاكَ فَفَلَقْتَ لَهُ الْبَحْرَ فَأَنْجَيْتَهُ وَ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَ أَغْرَقْتَ فِرْعَوْنَ وَ قَوْمَهُ فِي الْيَمِّ
وَ أَدْعُوكَ بِمَا دَعَاكَ بِهِ عِيسَى رُوحُكَ حِينَ نَادَاكَ فَنَجَّيْتَهُ مِنْ أَعْدَائِهِ وَ إِلَيْكَ رَفَعْتَهُ
وَ أَدْعُوكَ بِمَا دَعَاكَ حَبِيبُكَ وَ صَفِيُّكَ وَ نَبِيُّكَ مُحَمَّدٌ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَاسْتَجَبْتَ لَهُ وَ مِنَ الْأَحْزَابِ نَجَّيْتَهُ وَ عَلَى أَعْدَائِكِ نَصَرْتَهُ
وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي إِذَا دُعِيتَ بِهِ أَجَبْتَ يَا مَنْ لَهُ الْخَلْقُ وَ الْأَمْرُ يَا مَنْ أَحاطَ بِكُلِّ شَيْ‏ءٍ عِلْماً يَا مَنْ أَحْصى‏ كُلَّ شَيْ‏ءٍ عَدَداً يَا مَنْ لَا تُغَيِّرُهُ الْأَيَّامُ وَ اللَّيَالِي وَ لَا تَتَشَابَهُ عَلَيْهِ الْأَصْوَاتُ وَ لَا تَخْفَى عَلَيْهِ اللُّغَاتُ وَ لَا يُبْرِمُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّينَ
أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خِيَرَتِكَ مِنْ خَلْقِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِمْ بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِكَ وَ صَلِّ عَلَى جَمِيعِ النَّبِيِّينَ وَ الْمُرْسَلِينَ الَّذِينَ بَلَغُوا عَنْكَ الْهُدَى وَ أَعْقَدُوا لَكَ الْمَوَاثِيقَ بِالطَّاعَةِ وَ صَلِّ عَلَى عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ
يَا مَنْ لا يُخْلِفُ الْمِيعادَ أَنْجِزْ لِي مَا وَعَدْتَنِي وَ اجْمَعْ لِي أَصْحَابِي وَ صَبِّرْهُمْ وَ انْصُرْنِي عَلَى أَعْدَائِكَ وَ أَعْدَاءِ رَسُولِكَ وَ لَا تُخَيِّبْ دَعْوَتِي
فَإِنِّي عَبْدُكَ ابْنُ عَبْدِكَ وَ ابْنُ أَمَتِكَ أَسِيرٌ بَيْنَ يَدَيْكَ سَيِّدِي
أَنْتَ الَّذِي مَنَنْتَ عَلَيَّ بِهَذَا الْمَقَامِ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَيَّ دُونَ كَثِيرٍ مِنْ خَلْقِكَ
أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ أَنْ تُنْجِزَ لِي مَا وَعَدْتَنِي إِنَّكَ أَنْتَ الصَّادِقُ وَ لا تُخْلِفُ الْمِيعادَ وَ أَنْتَ عَلَى كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدِير
مهج الدعوات و منهج العبادات، ص: 69

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، محصل ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، sunrise59 ، mohammad790 ، bahar2006 ، parisan ، بیداری اندیشه ، عبدالله ، مبينا ، mygeom ، fazel ، Hadith ، خادمة الزهرا ، علیرضا110 ، میلاد.م ، ali.khm ، امید ، شاهد ، عبدالرحمن ، السا ، heaven ، انتصـار ، kh-MAHDI ، فدايي ولايت ، حسن.س. ، mahyamatin ، انصارالمهدی ، help me ، Fatemeee ، سدرة المنتهی ، صهبا ، mohammad reza ، Islam ، مجنون العباس ، منادی حق ، فاطمه خانم ، laanbar1-2-3 ، شهیدطیبه واعظی
۱۸:۳۳, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۰/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۸)علی 110 نوشته است:  اى كسى كه خلف نمى‏كنى
آنچه را كه به من وعده داده‏اى براور
و جمع نماى براى من اصحاب مرا
و صبر ده ايشان را
و يارى كن مرا بر دشمنان تو و دشمنان رسول تو
الهی آمین!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، heaven ، انتصـار ، help me ، Ali#59 ، صهبا ، mohammad reza
۱۸:۴۲, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
انجز وعده نصر عبده

انجز وعده نصر عبده

انجز وعده نصر عبده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Ali#59 ، صهبا ، mohammad reza
۲۲:۱۱, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظرم خوبه که توقنوت،دعای فرجو بخونیم....یاسایرادعیه که مربوط به فرج مولامیشه....
یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، صهبا
۲۲:۲۷, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۱)Fateme135 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظرم خوبه که توقنوت،دعای فرجو بخونیم....یاسایرادعیه که مربوط به فرج مولامیشه....
یاعلی.
بله منم خیلی وقت پیش یه سخنرانی گوش دادم که میگفت تو قنوت نمازهاتون دعای فرج رو بخونین خیلی از اثارش به خود طرف برمیگرده البته چند تا شو گفت یادم نیس دقیق که بگم ، تو کتاب موعود نامه(الفبای مهدویت) از اقای تونهی هست .
یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، صهبا
۲۲:۳۷, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۷)help me نوشته است:  بله منم خیلی وقت پیش یه سخنرانی گوش دادم که میگفت تو قنوت نمازهاتون دعای فرج رو بخونین خیلی از اثارش به خود طرف برمیگرده البته چند تا شو گفت یادم نیس دقیق که بگم ، تو کتاب موعود نامه(الفبای مهدویت) از اقای تونهی هست .
یا علی.
من آثارش رو نمیدونستم اما خیلی وقت بود که طبق عادت در قنوت دعای فرج (اللهم کن لولیک الحجه...)رو میخوندم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، صهبا
۲۲:۴۲, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۷)Tishtar نوشته است:  من آثارش رو نمیدونستم اما خیلی وقت بود که طبق عادت در قنوت دعای فرج (اللهم کن لولیک الحجه...)رو میخوندم.
بله خب خیلی خوبه مهم نیست که حالا به خود ما برمیگرده یا نه مهم سلامتی و فرج اماممون هست نهHuh
منظورم این بود علاوه بر اینها به خود شخص خواننده هم یه سری تاثیرات خوب میرسه ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، صهبا ، Ali#59
۲۲:۴۷, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
امضا رو ببین
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله