|
خانه مجردی
|
|
۱۲:۰۸, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام پدیده خانه مجردی واقعیت اجتماعی است که خانواده های گسترده تبدیل به خانواده های هسته ای می شوند.زندگی در خانه های مجردی نوعی شیوه زندگی است که در آن تعدادی از افراد به دلیل بالا رفتن سن ازدواج، تحصیل و کار (مهاجرت از شهرستان) یا برای کسب آزادی های بیشتر در خانه های مجردی سکونت می کنند. ایا پدیده خانه مجردی خوب است یا بد؟ ایا ضرورت زندگی مدرن است و نباید به صورت پیش داورانه به آن به عنوان یک آسیب نگاه کنیم؛ یا نوعی سبک زندگی در نتیجه اقتضائات محیطی و زمانی است.؟ ایا گرایش به سبک زندگی غربی است؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۶, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:خونه مجردی اصلا جیز جالبی نیست ! هیچ ربطی هم به پیشرفت و مدرنیزم نداره ! بلکه بیشتر میشه گفت یه نوع ترویج لایف استایل غربیه! این تاپیک رو بخونید اگه ابهامی بود بیشتر توضیح بدم : خانواده ( بحث بسیار مهم ) |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۲ ۰:۱۱)zahra11 نوشته است: خونه مجردی اصلا جیز جالبی نیست ! هیچ ربطی هم به پیشرفت و مدرنیزم نداره ! بلکه بیشتر میشه گفت یه نوع ترویج لایف استایل غربیه!پس از نظر شما اسیب ولی پدیده رو به گسترش حتی دانشگاه ما خانمایی میشناسم که سالهاست از خانواده جدا وخونه مجردی دارند ودلیلشون رفتار بد خانواده باعث جدا شدنشون از خانواده شده الان به اصطلاح میگن استقلال داریم دستمون توجیبمونه وبه کسی متکی نیستم اما یه اسیب به خصوص برا خانما وچه عواقب بدی که خودشون حتی این عواقب دیگه براشون بد نیست کم کم داره نهادینه میشه تبدیل به ارزش وجزیی از فرهنگمون میشه |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:ن تاپیک رو بخونید اگه ابهامی بود بیشتر توضیح بدم : خانواده ( بحث بسیار مهم ) آره سر تا پا ابهامه و این که اگه من الان مخالف خونه مجردی هستم و میگم برای بچه های خودم لااقل به صلاح نمیدونم! چه ربطی به مباحث تافلر داره ! اون طبقه بندی خودشو گفته! البته با مشاهدات که لابد میدونید وحی منزل هم نیست ! اگه کلمه مدنیسم اذیتتون میکنه میتونیم عوضش کنیم بجاش بگیم مدل غربی! |
|||
|
|
۸:۰۴, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اول یه تغریفی از مدرنیسم داشته باشیم تا مباحثه دوستان سمت واحدی پیدا کنه
ببینید بچه ها به یه سنی که میرسند واقعا دنبال استقلال هستند از نظر من هم خونه مجردی اشتباهه میشه افراد رو به دو دسته تقسیم کرد 1- افرادی که بخاطر انجام فساد از خانواده جدا میشن که به نظرم بیشتر در اقایون رواج داره 2-افرادی که بخاطر پیشرفت کاذب و استقلال جدا میشن که خیلی هاشون خابگاهی بودن و الان دیگه بعد از اون همه استقلال حوصله ندارن با خانواده زندگی کنند،مخصوصا اونایی که میان تهران ،یه شغلی هم پیدا میکنند و دخترا چند نفری باهم یه خونه میگیرن.بین دوستام دیدم ما ادما بجای اینکه مشکلات رو حل کنیم ازش فرار میکنیم بجای اینکه خانواده ها اصلاح شن،بچه ها فرار میکنند من که موافق خانواده قدیمیام که یه حیاط بود همه دور هم زندگی میکردن میدونید چقدر تو روحیه افراد موثره کمترین خاصیتش اینه که بچه هامون هم بازی دارن و احتیاجی نیست برن تو کوچه بازی کنن،هم بازی هم که فامیله و میشناسید و نگرانی برای والدین نداره اگه کسی مریض بود یا کمکی نیاز داشت همه پیش همند،من مریض شدم، هیچکس نبود یه لیوان اب بهم بده ![]() معمولا افراد پیر فامیل حوصله شون سر میره،و احساس تنهایی میکنند،اینطوری حداقل طرف میشینه تو حیاط بازی بچه ها رو میبینه .... منتها همون موقعش هم ادما تو کار هم زیادی دخالت میکردن و جنبه اش رو نداشتن ،خانواده از هم پاشید و تک هسته ای شد اما انسان امروز هر جه تنها تر،بدبختی هاشم بیشتر گذر عمر میخواد که ادم بفهمه |
|||
|
|
۹:۳۰, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شاید بشه گفت یکی از دلایل رواج خونه مجردی بین جوون ها احساس نیاز به حس استقلاله
درواقع به دلیل کوچک شدن فضای زندگی حریم خصوصی افراد کم کم از بین رفته اکثرما جوونیم و میدونیم یه زمانایی می خوایم برا خودمون باشیم و حس کنیم برا خودمون آدمیم منتها متاسفانه نسخه ای که برامون پیچیدن اینه که برو خونه مجردی تنها زندگی کن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: S_1047e875-7804-4.png]](http://shahed-press.com/Content/shahed-press.com/News/1388/S_1047e875-7804-4.png)