|
مرجع تقلید محترم , ذره ای بصیرت لطفا !!!!!!
|
|
۴:۲۹, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۰:۰۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام دوستان گرامی ایشون رو شاید بشناسید : آیت الله سید صادق شیرازی ![]() ابتدا به شبکه های ماهواره ای که دارند اشاره کنیم: ![]() همین طور که مشاهده میشه ایشون 13 شبکه ماهواره ای رو در اختیار دارند ابتدا یه سوال پیش میاد که پول تاسیس این همه شبکه رو از کجا تامین فرمودین؟؟؟ احیانا از اون شماره حساب هایی که مدام توی شبکتون زیر نویس میشه که ماله امریکا و کشور های غربیه ربطی نداره بهش ؟ شما و طرفداراتون که همه رو متهم میکنید به ارتباط با انگلیس حتی این نظام رو هم متهم می کنید به این مساله , احیانا خودتون ارتباط ندارین با انگلیس؟؟؟؟ شما مرجع تقلیدین برادر من که میایین توی شبکه امام حسین تبلیغ میکنید برای قمه زنی و در عین بی تدبیری میایید عکس نوه خودتون رو که بچه هستش رو با سر و صورت خونی در حالی که قمه زده قرار میدهید توی فیس بوک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال جناب مرجع تقلید اگه شما مسلمان نبودید و بهتون این عکس نوه خودتون رو نشون میدادند و میگفتند این ها مسلمونند , آیا شما اسلام رو قبول می کردید؟؟؟ ![]() ![]() [b](برپایی مراسم قمه زنی در بیت وی در قم،قرمزی کف زمین دلیل جاری شدن خون افراد است) ![]() ![]() اون وقت میشه معنای دقیق وهن رو بگین چیه؟؟؟ نکته دیگه این که متاسفانه هم در این شبکه ها و هم در صحبت های ایشون ترویج توهین به مقدسات اهل سنت بوده است که نمونه هایی از آن خواهد آمد: ![]() ![]() ![]() برادر عزیز اجازه بدین یه شفاف سازی کنم براتون , این که ما علنی بعضی افراد رو لعن نمیکنیم دلیل بر این نیست که مثلا بی خیال در و دیوار و حضرت زهرا بشیم , بی خیال حضرت محسن بشیم , دلیلش اینه که ما باید وحدتمون رو حفظ کنیم تا بشه دشمن بزرگتر رو که وهابیته یا حتی بزرگ تر از اون صهیونیسته رو از بین ببریم به عنوان نمونه بگم که پیامبر حتی یک بار به بتها فحش نداد .اینو گفتم که متاسفانه همچین تهمتی رو زده بودن به نظام برای رفع شبهه عرض شد اما نکته دیگه این که متاسفانه نظام ایران رو هم زیر سوال می برید و میگین : ![]() اما نتیجه گیری از این بحث: 1. به ایشان توصیه میکنیم تقوای الهی و پیروی از راه راستین حضرت اباعبدالله (علیه السلام) را و البته باید بگم که سابقه فحاشی و حتاکی این خانواده به رهبران نظام زیاده 2. دیده می شود افراد معروفی نیز در اطراف ایشون گرد آمده اند که این خود جای تامل و بررسی دارد مثل مداح بزرگوار حمید علیمی و همینطور جناب حاج آقا دانشمند 3. دوستان گرامی مراقب باشید ... همیشه پیرو ولی فقیه خود باشیم و اگر دیدیم کسی کوچکترین توهینی به ایشون یا نظام جمهوری اسلامی کرد سریع مرز های خود را مشخص کنیم تا به دام فتنه ای آخرالزمان نیافتیم ان شالله منبع: http://nooromahdi.ir/forum/index.php با ویرایش با تشکر یا علی[/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۹, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورتون رو کاملا متوجه نشدم؛ توضیح بدین ممنون میشم اما اینم بگم بحث من اختلاف نظر و فتوا برخلاف مشهور نبود منظورم من این بود که کسی که به علم و درجه اجتهاد رسیده از طریق نظر سنجی از من و شمای نوعی که مجتهد نشده که ما بیایم به خاطر حکمی که یه نفر داده مجتهد بودنش رو زیر سوال ببریم یکی از دوستان من بود که مجتهدش آقای صانعی بود در یک سایتی از همین انجمن ها ایشون و مقلدینش رو مسخره کرده بودند اونقدر ناراحت بود که ...معاند ولایت فقیه نبود فقط مجتهدشو با عقل خودش انتخاب کرده بود نمیدونین با چه گله و ناراحتی حرف میزد ماهایی که اینجا جمع شدیم برای یک منظور خاص اومدیم برای قهر و دعوا که نیست قراره منتظر باشیم کار سختی نیست درست نقد کردن درست حرف زدن درست تفسیر کردن ----------> خطاب به خودمه حالا شما فرض کنین این رفتار ها تکرار بشه؛ آیا یک دافعه ایجاد نمیشه به نظرتون؟ مگه ماها به ایشون درجه اجتهاد دادیم که بیایم علمشون رو زیر سوال ببریم؟ مگه ما کی هستیم جز اینکه مقلد هستیم و در مورد ایشون و سایر باید به مرجع خودمون مراجعه کنیم؟ بالا هم گفتم اگه محرز بشه مثلا مجتهدی از اجتهادش سوء استفاده کرده خود مجتهدین درموردش تصمیم گیری خواهند کرد. |
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۴:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بهتون توصیه میکنم منشور روحانیت رو حتما بخوانید
خیلی کلمات کلیدی داره این یه تیکش استكبار وقتي كه از نابودي مطلق روحانيت و حوزه ها مايوس شد، دو راه براي ضربه زدن انتخاب نمود؛ يكي راه ارعاب و زور و ديگري راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتي حربه ارعاب و تهديد چندان كارگر نشد، راههاي نفوذ تقويت گرديد. اولين و مهمترين حركت ، القاي شعار جدايي دين از سياست است كه متاسفانه اين حربه درحوزه و روحانيت تا اندازه اي كارگر شده است تا جايي كه دخالت در سياست دون شان فقيه و ورود در معركه سياسيون تهمت وابستگي به اجانب را به همراه مي آورد؛ يقيناروحانيون مجاهد از نفوذ بيشتر زخم برداشته اند. گمان نكنيد كه تهمت وابستگي و افتراي بي ديني را تنها اغيار به روحانيت زده است ، هرگز؛ ضربات روحانيت ناآگاه و آگاه وابسته ، به مراتب كاريتر از اغيار بوده و هست . در شروع مبارزات اسلامي اگر مي خواستي بگويي شاه خائن است ، بلافاصله جواب مي شنيدي كه شاه شيعه است ! عده اي مقدس نماي واپسگرا همه چيز را حرام مي دانستند و هيچ كس قدرت اين را نداشت كه در مقابل آنها قد علم كند. خون دلي كه پدر پيرتان ازاين دسته متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختيهاي ديگران نخورده است . وقتي شعار جدايي دين از سياست جا افتاد و فقاهت در منطق ناآگاهان غرق شدن در احكام فردي و عبادي شد و قهرا فقيه هم مجاز نبود كه از اين دايره و حصار بيرون رود و درسياست [و] حكومت دخالت نمايد، حماقت روحاني در معاشرت با مردم فضيلت شد.به زعم بعض افراد، روحانيت زماني قابل احترام و تكريم بود كه حماقت از سراپاي وجودش ببارد و الا عالم سياس و روحاني كاردان و زيرك ، كاسه اي زير نيم كاسه داشت .و اين از مسائل رايج حوزه ها بود كه هر كس كج راه مي رفت متدينتر بود. ياد گرفتن زبان خارجي ، كفر و فلسفه و عرفان ، گناه و شرك بشمار مي رفت . در مدرسه فيضيه فرزندخردسالم ، مرحوم مصطفي از كوزه اي آب نوشيد، كوزه را آب كشيدند، چرا كه من فلسفه مي گفتم . ترديدي ندارم اگر همين روند ادامه مي يافت ، وضع روحانيت و حوزه ها،وضع كليساهاي قرون وسطي مي شد كه خداوند بر مسلمين و روحانيت منت نهاد و كيان ومجد واقعي حوزه ها را حفظ نمود. علماي دين باور در همين حوزه ها تربيت شدند و صفوف خويش را از ديگران جداكردند. قيام بزرگ اسلامي مان نشات گرفته از همين بارقه است . البته هنوز حوزه ها به هردو تفكر آميخته اند و بايد مراقب بود كه تفكر جدايي دين از سياست از لايه هاي تفكراهل جمود به طلاب جوان سرايت نكند و يكي از مسائلي كه بايد براي طلاب جوان ترسيم شود، همين قضيه است كه چگونه در دوران وانفساي نفوذ مقدسين نافهم وساده لوحان بيسواد، عده اي كمر همت بسته اند و براي نجات اسلام و حوزه و روحانيت از جان و آبرو سرمايه گذاشته اند. اوضاع مثل امروز نبود، هر كس صد در صد معتقد به مبارزه نبود زير فشارها و تهديدهاي مقدس نماها از ميدان به در مي رفت ؛ ترويج تفكر"شاه سايه خداست " و يا با گوشت و پوست نمي توان در مقابل توپ و تانك ايستاد واينكه ما مكلف به جهاد و مبارزه نيستيم و يا جواب خون مقتولين را چه كسي مي دهد و ازهمه شكننده تر، شعار گمراه كننده حكومت قبل از ظهور امام زمان - عليه السلام - باطل است و هزاران "ان قلت " ديگر، مشكلات بزرگ و جانفرسايي بودند كه نمي شد بانصيحت و مبارزه منفي و تبليغات جلوي آنها را گرفت ؛ تنها راه حل ، مبارزه و ايثار خون بود كه خداوند وسيله اش را آماده نمود. علما و روحانيت متعهد سينه را براي مقابله با هرتير زهرآگيني كه به طرف اسلام شليك مي شد آماده نمودند و به مسلخ عشق آمدند.اولين و مهمترين فصل خونين مبارزه در عاشوراي 15 خرداد رقم خورد. در15 خرداد 42 مقابله با گلوله تفنگ و مسلسل شاه نبود كه اگر تنها اين بود مقابله را آسان مي نمود. بلكه علاوه بر آن از داخل جبهه خودي گلوله حيله و مقدس مابي و تحجر بود؛گلوله زخم زبان و نفاق و دورويي بود كه هزار بار بيشتر از باروت و سرب ، جگر و جان رامي سوخت و مي دريد. در آن زمان روزي نبود كه حادثه اي نباشد، ايادي پنهان و آشكارامريكا و شاه به شايعات و تهمتها متوسل شدند حتي نسبت تارك الصلوه و كمونيست وعامل انگليس به افرادي كه هدايت مبارزه را به عهده داشتند مي دادند. واقعا روحانيت اصيل در تنهايي و اسارت خون مي گريست كه چگونه امريكا و نوكرش پهلوي مي خواهند ريشه ديانت و اسلام را بركنند و عده اي روحاني مقدس نماي ناآگاه يابازي خورده و عده اي وابسته كه چهره شان بعد از پيروزي روشن گشت ، مسير اين خيانت بزرگ را هموار مي نمودند. آنقدر كه اسلام از اين مقدسين روحاني نما ضربه خورده است ، از هيچ قشر ديگرنخورده است و نمونه بارز آن مظلوميت و غربت اميرالمومنين - عليه السلام - كه در تاريخ روشن است . بگذارم و بگذرم و ذائقه ها را بيش از اين تلخ نكنم . ولي طلاب جوان بايدبدانند كه پرونده تفكر اين گروه همچنان باز است و شيوه مقدس مابي و دين فروشي عوض شده است . شكست خوردگان ديروز، سياست بازان امروز شده اند. آنها كه به خود اجازه ورود در امور سياست را نمي دادند، پشتيبان كساني شدند كه تا براندازي نظام و كودتا جلو رفته بودند. غائله قم و تبريز با هماهنگي چپيها و سلطنت طلبان وتجزيه طلبان كردستان تنها يك نمونه است كه مي توانيم ابراز كنيم كه در آن حادثه ناكام شدند ولي دست برنداشتند و از كودتاي نوژه سر در آوردند، باز خدا رسوايشان ساخت . دسته اي ديگر از روحاني نماهايي كه قبل از انقلاب دين را از سياست جدامي دانستند و سر به آستانه دربار مي ساييدند، يكمرتبه متدين شده و به روحانيون عزيز وشريفي كه براي اسلام آنهمه زجر و آوارگي و زندان و تبعيد كشيدند تهمت وهابيت وبدتر از وهابيت زدند. ديروز مقدس نماهاي بيشعور مي گفتند دين از سياست جداست ومبارزه با شاه حرام است ، امروز مي گويند مسئولين نظام كمونيست شده اند! تا ديروزمشروب فروشي و فساد و فحشا و فسق و حكومت ظالمان براي ظهور امام زمان - ارواحنافداه - را مفيد و راهگشا مي دانستند، امروز از اينكه در گوشه اي خلاف شرعي كه هرگزخواست مسئولين نيست رخ مي دهد، فرياد "وا اسلاما" سر مي دهند! ديروز"حجتيه اي "ها مبارزه را حرام كرده بودند و در بحبوحه مبارزات تمام تلاش خود رانمودند تا اعتصاب چراغاني نيمه شعبان را به نفع شاه بشكنند، امروز انقلابيتر از انقلابيون شده اند! "ولايتي "هاي ديروز كه در سكوت و تحجر خود آبروي اسلام و مسلمين راريخته اند، و در عمل پشت پيامبر و اهل بيت عصمت و طهارت را شكسته اند و عنوان ولايت برايشان جز تكسب و تعيش نبوده است ، امروز خود را باني و وارث ولايت نموده و حسرت ولايت دوران شاه را مي خورند! راستي اتهام امريكايي و روسي و التقاطي ،اتهام حلال كردن حرامها و حرام كردن حلالها، اتهام كشتن زنان آبستن و حليت قمار وموسيقي از چه كساني صادر مي شود؟ از آدمهاي لامذهب يا از مقدس نماهاي متحجر وبيشعور؟! فرياد تحريم نبرد با دشمنان خدا و به سخره گرفتن فرهنگ شهادت و شهيدان واظهار طعنها و كنايه ها نسبت به مشروعيت نظام كار كيست ؟ كار عوام يا خواص ؟ خواص از چه گروهي ؟ از به ظاهر معممين يا غير آن ؟ بگذريم كه حرف بسيار است . همه اينهانتيجه نفوذ بيگانگان در جايگاه و در فرهنگ حوزه هاست ، و برخورد واقعي هم با اين خطرات بسيار مشكل و پيچيده است . با اينكه در كشور ما در اجراي عدالت بين روحاني و غير آن امتيازي نيست ، ولي وقتي با متخلفي از روحانيت خوش سابقه يا بدسابقه برخورد شرعي و قانوني و جدي مي شود،فورا باندها فرياد مي زنند كه چه نشسته ايد، جمهوري اسلامي مي خواهد آبروي روحانيت را ببرد. اگر احيانا كسي مستحق عفو بوده و بخشيده شود، تبليغ مي كنند كه نظام به روحانيت امتياز بيجا مي دهد. امروز هيچ دليل شرعي و عقلي وجود ندارد كه اختلاف سليقه ها و برداشتها و حتي ضعف مديريتها دليل به هم خوردن الفت و وحدت طلاب و علماي متعهد گردد. ممكن است هر كس در فضاي ذهن و ايده هاي خود نسبت به عملكردها و مديريتها وسليقه هاي ديگران و مسئولين انتقادي داشته باشد، ولي لحن و تعابير نبايد افكار جامعه وآيندگان را از مسير شناخت دشمنان واقعي و ابرقدرتها كه همه مشكلات و نارساييها ازآنان سرچشمه گرفته است ، به طرف مسائل فرعي منحرف كند و خداي ناكرده همه ضعفها و مشكلات به حساب مديريت و مسئولين گذاشته شود و از آن تفسيرانحصارطلبي گردد كه اين عمل كاملا غير منصفانه است و اعتبار مسئولين نظام را از بين از يك طرف وظيفه تبيين حقايق و واقعيات و اجراي حق و عدالت در حد توان و ازطرف ديگر مراقبت از نيفتادن سوژه اي به دست دشمنان كار آساني نيست . مردم عزيز ايران بايد مواظب باشند كه دشمنان از برخورد قاطع نظام با متخلفين از به اصطلاح روحانيون سوءاستفاده نكنند و با موج آفريني و تبليغات اذهان را نسبت به روحانيون متعهد بدبين ننمايند و اين را دليل عدالت نظام بدانند كه امتيازي براي هيچ كس قائل نيست و خدا مي داند كه شخصا براي خود ذره اي مصونيت و حق و امتياز قائل نيستم . اگر تخلفي از من هم سر زند مهياي مواخذه ام . حال بحث اين است كه براي جلوگيري از تكرار آن حوادث تلخ و رسيدن به اطمينان از قطع نفوذ بيگانگان در حوزه هاچه بايد كرد؟ گر چه كار مشكل است ولي چاره چيست بايد فكري كرد. اولين وظيفه شرعي و الهي آن است كه اتحاد و يكپارچگي طلاب و روحانيت انقلابي حفظ شودوگرنه شب تاريك در پيش است و بيم موج و گردابي چنين هايل مي برد و زمينه را براي ورود بي تفاوتها و بي دردها به صحنه انقلاب آماده مي كند. البته اگر همه علل و اسباب را در اختيار داشتيم در جنگ به اهداف بلندتر و بالاتري مي نگريستيم و مي رسيديم ولي اين بدان معنا نيست كه در هدف اساسي خود كه همان دفع تجاوز و اثبات صلابت اسلام بود مغلوب خصم شده ايم . هر روز ما در جنگ بركتي داشته ايم كه در همه صحنه ها از آن بهره جسته ايم . ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده ايم ، ما مظلوميت خويش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده ايم ، ما درجنگ ، پرده از چهره تزوير جهانخواران كنار زديم ، ما در جنگ ، دوستان و دشمنانمان راشناخته ايم ، ما در جنگ به اين نتيجه رسيده ايم كه بايد روي پاي خودمان بايستيم ، ما درجنگ ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شكستيم ، ما در جنگ ريشه هاي انقلاب پر باراسلامي مان را محكم كرديم ، ما در جنگ حس برادري و وطن دوستي را در نهاديكايك مردمان بارور كرديم ، ما در جنگ به مردم جهان و خصوصا مردم منطقه نشان داديم كه عليه تمامي قدرتها و ابرقدرتها ساليان سال مي توان مبارزه كرد، جنگ ما كمك به افغانستان را به دنبال داشت ، جنگ ما فتح فلسطين را به دنبال خواهد داشت ، جنگ ماموجب شد كه تمامي سردمداران نظامهاي فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت كنند،جنگ ما بيداري پاكستان و هندوستان را به دنبال داشت ، تنها در جنگ بود كه صنايع نظامي ما از رشد آنچناني برخوردار شد و از همه اينها مهمتر استمرار روح اسلام انقلابي در پرتو جنگ تحقق يافت . من امروز بر اين عقيده ام كه مقتدرترين افراد در مصاف با آنهمه توطئه ها و خصومتهاو جنگ افروزيهايي كه در جهان عليه انقلاب اسلامي است ، معلوم نبود موفقيت بيشتري از افراد موجود به دست مي آوردند. در يك تحليل منصفانه از حوادث انقلاب خصوصااز حوادث ده سال پس از پيروزي بايد عرض كنم كه انقلاب اسلامي ايران در اكثراهداف و زمينه ها موفق بوده است و به ياري خداوند بزرگ در هيچ زمينه اي مغلوب وشكست خورده نيستيم ، حتي در جنگ پيروزي از آن ملت ما گرديد و دشمنان درتحميل آنهمه خسارات چيزي به دست نياوردند. نقل قول: همه مجتهدین جرات امام خمینی رو ندارن رک رک رک من امام خمینی پرست نیستم ولی دو دو تا چهارتا کنید همه چی دستتون میاد یسر تشریف ببرید گلزار شهدا در سراسر کشور ببینید ایشون چه نَفَسی داشتند متاسفانه برخی می ترسند و برخی امر بهشون مشتبه میشه آقای صانعی هم وضعشون مشخصه تا اونجا که از یکی از مقلدینشون شنیدم شرکت در انتخابات رو جایز ندونسته بود همشون باید اون طرف جواب رسول خدا رو بدن که چطور به لباس و عمامه شون خیانت کردند (۱۵/دی/۹۲ ۱۸:۲۰)ضدایلو نوشته است: سلام عزیزان نه برادر من رینگ چیه داریم صحبت میکنیم این مثلا صفحه کمک مالی شبکه امام حسینه http://imamhussein.tv/donate یه حساب تو آمریکا در بانک آمریکا!!!! یعنی بانکی بر اساس 100 در 100 ربا کمک به حکومت ظالم (درسته چند ملیتیه ولی سود مستقیم میبره حکومت ایالات متحده) همچنین پی پال و موسسات مالی دیگه یعنی حساب داشتن براشون تو ایران احتمالا ایراد داشته در این شبکه بارها و بارها مستقیم و غیرمستقیم ضد انقلاب و اینا حرف زده شده حالا برید ببینید چند درصد ضد اسرائیل و آمریکا حرف میزنن خیلی روشنه خیلی روشنه باور کنید بعدا کسی نگه نمیدونستم حالا با کدوم شرکت قرارداد دارن؟ یوتلست فرانسه که مالک هاتبرده میدونید دیگه هاتبرد بارها شبکه های صدا و سیما و العالم و ... رو از دسترسی خارج کرده بنظرتون صدا و سیمای ما که چندان هم ایده آل نیست چرا باید خطرناک تر از این شبکه امام حسین باشه؟ روشن نشد براتون؟ دولت خبیث فرانسه دشمن اسلام با این شبکه مشکل نداره!!! ماهواره بعدی نایل ست متعلق به کشور مصر با حکومت قبلی سلفی و کنونی سکولار راستی یچیز دیگه میدونید العبریه! رو کدوم ماهواره ها برنامه داره؟ نایل ست،هاتبرد و عرب ست روشن نشد؟ اشکال نداره چون یروز بخواید نخواید متوجه حقیقت این افراد میشید ولی اون روز خیلی دیره |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شماره حساب آمریکا
BANK OF AMERICA - ACCT: .... شماره حساب لبنان Al-Baraka Bank S.A.L. - Haret Hreik Branch - IMAM HUSSEIN Co. for Pr. & Me. .... راههای ارتباطی با شبکه جهانی امام حسین علیه السلام کربلا: 009647702920910 پیام کوتاه از ایران: 30008587 و 10008587 - پیام کوتاه بین الملل: 0015055101048 من ایشون رو نمیشناسم ولی داشتن شماره حساب آمریکا برای کسی که منتقدین زیادی توی ایران داره غیر طبیعی نیست. در ضمن توی لبنان هم شماره حساب دادن و تلفن کربلا، پیامک ایران و پیامک بین الملل هم دادن. اگر اونا رو میگین، اینا رو هم بگین! من از ماهواره ها سر در نمیارم ولی میشه روشن کنید شبکه های ایرانی روی کدوم ماهواره ها هستن و اینکه اگر روی این ماهواره ها نباشه، روی کدوم ماهواره ها میتونه باشه؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چه سخت شد تشخیص درست از نادرست...از همه ی خوبیها و بدیاشون گذشته....بزاریم ماهواره و شبکه هاشونو به کنار حالا به حق و تبلیغ دین یا اختلاف در بین شیعه و سنی(اختلاف بین برادران مسلمان)... ولی این حرکت قمه زنی جای هر بحثی رو میگیره از آدم...و این سید بزرگوار باید مراقب دشمنان اسلام باشن... ایشون از بزرگانن...و ما آدم ها از روی اخلاق بزرگان با دین آشنا میشیم و حتی به دنیا شناسونده میشیم... اگه بخوایم دینی رو بشناسیم میریم منش و اخلاق بزرگانشونو میبینیم...هرچند شاید راه غلطی باشه اااااا،ولی خوب از دیده ها و تاثیرشون نمیشه گذشت... پس باید مراقب باشن تا خدایی نکرده مشمول این آیه نشن : اذا فسد العالم فسد العالم ... ان شا الله خدا همرو از فتنه دور و در امان نگه داره
|
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۲۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۱۳:۱۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من یک سوال دارم که به هیچ صورت نمی توانم تناقض اون رو حل کنم:
چرا با تمام توهین هایی که می کنه (من جمله به مقام معظم رهبری) بازهم راحت داره کار خودش رو می کنه، می ره، می آید؟ چرا وزارت اطلاعات نمی گیریدش؟ مگه اطلاعات ما ناتوان هست؟ قطعاً نه. ولی چرا ساکته؟ چرا اطلاعات با ایشون برخورد نمی کنه؟ نه فرضاً اطلاعات نمی تونه (که بعیده، مثلاً اگه بخواهد بگه از این آقا، توی خارج حمایت می شود) ========================== ELELNOR: ویرایش شد، رعایت ادب را بکنید ... |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۲۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۱۳:۱۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۲ ۱۱:۲۹)Nima Youshij نوشته است: چرا با تمام توهین هایی که می کنه (من جمله به مقام معظم رهبری) بازهم راحت داره کار خودش رو می کنه، می ره، می آید؟ چرا وزارت اطلاعات نمی گیریدش؟این قضیه به ولی امر مسلمین مربوطه که چطور برخورد کنند افراد دیگه ای هم هستند که تحت کنترل هستند بدون اینکه برخورد نمایان بشن |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام بر عبدالرحمان گرامی وهمه دوستان
اولااگرمن میگم نرین تورینگ بوکس منظوردارم چون خیلی ازوقتها صحبت کردن عادیمون به جنگ تن به تن بیشترشبیه میشه تا صحبت دوولایت مدار. درضمن این دوست یا دشمن ماکه اولین شیعه (شیعه نما)نیست که تو زمین دشمن بازی میکنه.درضمن اگه ماکلاه خودمون روسفت بچسبیم که بادنبره تازه میتونیم باهمچین افرادی مقابله کنیم . اول به ولایت فقیه ارادتمون رونشون بدیم وتومملکت خودمون سفت پای وظایفمون وایسیم . ازظرفیتهامون که آقا فرمودن سال حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی استفاده بکنیم. حتماًایشون درتمام مااین توانایی رودیدن که فرمودن حالا یک نفر میره تبلیغ میکنه و برعلیه تشیع سیاه نمایی میکنه اونم خارج ازکشور. آیامانمیتونیم مثلش عمل کنیم ؟یابهتربگم نمیتونیم شبهاتی روکه مطرح میکنن به صورت دندان شکن پاسخ بدیم . مگه اله یاری وملا زاده وغیره چقدر سواددارن که سعی نمیکنیم موشک جواب موشک بدیم وجدانا به عقل من ناقص العقل میرسه که یک کانال یا سایت بزاریم وهمه توانمون روبزاریم تودایره که به شایعه وشبهاتی که ایجاد میشه پاسخ بدیم یاعلی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یه سایت زدنش کلی هزینه میخواد چه برسه یه کانال
ما که رنگ بودجه رو هم ندیدیم! حالا به حجتیه بپوندید همچین پذیرایت میکنن! |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۲ ۱:۱۲)هامون نوشته است: بقول مولوی گفتنی،دین( یا پیامبران)برای وصل کردن آمده نی برای فصل کردن...البته اون داستان تنها یک تمثیل هست، و در واقعیت این نوع وصل کردن رو نداریم و کار حضرت موسی(علیه السلام) در داستان در نفی شرک و نفی چنان توصیفی از خداوند سبحان صحیح هست. (۱۶/دی/۹۲ ۱:۱۲)هامون نوشته است: ( ضمنا اگه محرز بشه کسی از طریق همین مرجعیتش داره کار خلافی انجام میده خود مجتهدین درموردش نظر خواهند داد که خلع لباس و ... یکیشه)البته مراجع نیز اظهارنظر میکنن، ولی فکر میکنم خود کار توسط دادگاه ویژهی روحانیت انجام میشه. البته در مورد مراجع خلع مرجعیت میکنند. اما مسئلهای که میخوام اشاره کنم اینه که اجتهاد(تلاش برای رسیدن به حقیقت دین با دلیل) هرگز از اعتبار ساقط نمیشه. یعنی اگر یک نفر بین خودش و خدا ببینه که توانایی درک مسئلهای رو داره، مسئول عمل به فهم خودش هست. اصلاً اساس انتخاب مرجع تقلید هم بر همین اجتهاد شخصی استوار هست، که هرکس میبینه از نظرش کدوم مرجع اعلم است، و کسی نمیتونه مرجعی رو انتخاب کنه که میفهمه احکامش مغایر با دین هست. پس مردم میتونن خودشون با دیدن مرجعی که احکامش به روشنی مغایر قرآن کریم و روایات و عقل اثباتگرا هست، براساس فهم خودشون از دین، عقایدش رو نفی کنن(برای مثال آقای صانعی، که البته توسط دادگاه ویژهی روحانیت عدم صلاحیتش در احراز مرجعیت اعلام شده). حتی عمل به احکام هم طبق اجتهاد شخصی است. یعنی فتاوا صورت کلی دارند و این مقلد هست که باید تشخیص بده موقعیت مورد نظرش در اون فتوا صدق میکنه یا نه. (۱۶/دی/۹۲ ۱:۱۲)هامون نوشته است: چند وقت پیش دیده بودم به یکی از مراجع در همین سایت شخصی تکه ای انداخته بود خواستم که در پ.خ این مورد رو براش یادآور بشم که بعد بیخیال شدم چون حال حوصله توضیح و تفسیر رو نداشتمبنده هم معتقدم هرگونه توهین بصورت آشکار یا پنهان یا کنایهای یا تمسخر یا .... از جهت زیرپا گذاشته شدن حقوق انسانیت صحیح نیست و زیانهای اصلیاش میشه تخریب شخصیت «مسلمانی»، و احتمالاً واکنشهای تندروانه در اعتراض به اون توهین. ولی اگر حرفی که زده شده بوده توهینآمیز نبوده، هر چند کنایهای، مشکلی نخواهد بود. یعنی مسلماً اشاره به مشکلات موجود در عقاید مطروحه، به خودی خود اشکالی نداره. (۱۶/دی/۹۲ ۱:۱۲)هامون نوشته است: این موارد به عهده خود مقلد هست مگر اینکه در مورد اون شخص مورد سوال قرار بگیرین اونهم اگر واقعا اطلاعی دارین لطفا با شواهد و قرائن توضیح بفرمایید نه اینکه در عمومی نقل کنین حرفاتون مسئولیت داره و مطمئنا ازشون پرسش خواهد شد؛اگر کسی درمورد مجتهدش شک داره باید بازهم خودش بره بگرده، درمورد انتخاب مجتهد هم تکلیف کاملا معلومهخیر خانم محترم. اولاً اینکه بعضی قضایا اصلاً مذهبی نیستن و سیاسی هستن و آگاهیبخشی لازمه. مثلاً اینکه «ببینید این آقای صانعی، همونی که در فتنهی 88 پیر مرادشون شده بود، وضعش اینه. ببینید که این همون هست که نشونده بودنش اون بالا و براشون فتاوایی میداد و همهی دینگریزها هم عاشق اسلامش شده بودن». اصلاً ما با مذهبدوستهای واقعی به مشکلی برنخواهیم خورد، چه از اهل سنت، و یا حتی مسیحیان. هر چه که پتانسیل ایجاد مشکلات بزرگ رو داشته باشه، چیزی هست که ماهیت غیرمذهبی داره و به اسم مذهب بیان میشه. ثانیاً اگر شخصی طرفدار عالمی باشه که دچار گمراهیهایی هست، قاعدتاً نمیدونه که اون عالم اینطوره، پس از کجا باید براش سؤال پیش بیاد تا بپرسه؟ بلکه اگر علم به چگونگی عقاید مختلف از سوی افراد دیگر مطرح نشه، اون باز هم متوجه نخواهد شد. (۱۶/دی/۹۲ ۱:۱۲)هامون نوشته است: اگه حکم مجتهدی عجیب و غریب بود شما حق توهین و حتی مسخره کردن حتی به صورت نامحسوس ندارینالبته ایشون این رو در مورد توهین فرمودهاند، که البته هرگز نباید به هیچ صورتی توهین کرد. و نیز گمان دارم که عقیدهی مطروحه هم صرفاً نجس بودن خمر بوده، و نه چیزی مانند حرمت خمر که در قرآن به صراحت ازش نهی شده. یعنی مثلاً اگر یه نفر گفت زن و مرد بطور مساوی ارث میبرن، چون حرفش مخالف حکم صریح قرآنی هست، دیگه تأیید یا عدم تأیید علما نیاز نمیشه. البته ذکر این نکته ممکنه لازم باشه که در مورد تشخیص افراد مختلف که همون اجتهاد شخصی هست، هرکسی بین خودش و خدای خودش مسئول عملش هست، و نمیشه ادعا کرد که افرادی بدون نیت سوء، در اجتهاد شخصی به اشتباه فکر کنن که «بدانند که بدانند» و گمراه بشن. |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با سلام
متاسفانه در هر دور و زمانی دنیای اسلام از انسانهای افراطی و تفریطی آسیب دیده اشتباه دیگران نباید باعث اشتباه ما بشود در جواب اون برادری که گفت عایشه در قرآن لعن نشده بدونید که هم به زبان خدا و هم به زبان رسول الله ص لعن شده اگر سند خواستید بگید که ذکر کنم اما همانطور که گفتید مساله مساله ی وحدته مساله ای که هارون به خاطرش با سامری درگیر نشد مساله ای که امیرالمومنین ع همسرش رو تو این مسیر داد ایام محسنیه هم بدعت نیست دقیقا هفته ی اول ربیع الاول ایام محسنیه است چون چند مرتبه حمله کردند ولی خوب اینکه تو هفته ی وحدت می اندازند یا مغرض اند یا بی سواد ولی به فرموده امام خامنه ای شیعه در عین رعایت وحدت از ماجرای غدیر دفاع می کند رفقا بصیرت رو از خدشون بخواهیم به امید نابودی جبت و طاغوت زمان و دار و دسته شون یا زهرا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: shirazi313.jpg]](http://www.blogfa.com/photo/s/shirazi313.jpg)
![[تصویر: 3essq56dxw30h54axby3.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2013/10/3essq56dxw30h54axby3.jpg)
![[تصویر: 1388876186521.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388876186521.jpg)
![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9...%DB%8C.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2013/11/%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C.jpg)
![[تصویر: 1388877242851.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388877242851.jpg)
![[تصویر: 1388877242862.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388877242862.jpg)
![[تصویر: 1388876489831.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388876489831.jpg)
![[تصویر: 1388877242873.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388877242873.jpg)
![[تصویر: 1388877242874.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388877242874.jpg)
![[تصویر: 1388878218861.jpg]](http://upl.futbolcenter.ir/uploads/1388878218861.jpg)