کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(::::) فصل اول: قبل از ازدواج (ویژه بانوان)(::::)
۸:۵۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۰:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان

بالاخره صد سال گذشت و این تاپیک زده شد
حالا چرا نقطه عطف رو ازدواج قرار دادیم؟ بخاطر اینکه زندگی یه خانم خیلی دستخوش تغییر میشه
لذا فصل بندی هامون به بعد و قبل ازدواج تقسیم شده

لزومی نداره به تک تک سوالا جواب بدیم،نظرتون رو بنویسید.
اقایون هم میتونن شرکت کنن اما ترجیحا کمتر شرکت کنندAngel

تاپیک به یه جایی برسه و جنگ و دعوا نشه

و اما سوالات: ( هر کس خواس به سوالا اضافه کنه بهم پ خ بده)

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

1-چرا مهارت ها ی ازدواج رو یاد نگرفتیم ؟

2-مشکلات قبل از ازدواج برای یاد گرفتن مهارت ( یه نگاه کلی به مشکلات دختران)

3-چرا یه دختر احساس میکنه تا سن 20 سالگی فقط باید درس بخونه و اصلا تو فکر ازدواج و غیره نیستش؟؟؟

4-چرا باید خیلی از مسائل جنسی رو تو مدرسه مثلا تو دبیرستان از زبان دوستاش بشنوه؟؟!!!

5-چرا تنها موضوع مهم رو در کنار درسش فقط شرکت در کلاس های ورزشی و مثلا زبان و ریاضی میدونه و ذره ای به فکر آینده و ازدواج و فرزندش نیست!؟؟؟

6-چرا وقتی مهمون میاد خونشون مادر بیچاره باید هی راه بیفته تو آشپزخونه و دختر خونه مثل مهمونا!
میشینه و فقط نگاه میکنه؟!!!؟؟و ذره ای احساس مسئولیت نمیکنه که بره به مادرش کمک کنه؟؟؟

7-معیارتون برای ازدواج چیه؟با دلیل

8-چرا ننگ و عاره که 14 سالگی به فکر ازدواج باشیم؟

9-در اسلام گفته شده دختر در 9 سالگی به سن تکلیف میرسه و پسر در 15 سالگی. یعنی اونی که دختر در 9 سالگی میفهمه، پسر در 15 سالگی میفهمه.
چرا این تفاوت سنی رو توی ازدواجهامون رعایت نمیکنیم؟

10- آیا بهتر نیست در مدارس راه های مقابله با بیماریهای مقاربتی و مسائل جنسی آموزش داده بشه ؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، اسکای ، azade ، Aryha ، آلاله ، SAViOR ، عبدالرحیم ، Night_World ، ترنم ، sagheb ، Fatemeee ، zahra11 ، السا ، aaaaa ، مجید املشی ، nasimesaba ، ساقی ، حسن عزتي ، صهبا ، fiftynine ، Bahar ، fafa* ، آیات ، رهگذر. ، help me ، من انقلابی ام ، Farzaneh ، عبداللهی ، pure ، soshiant ، Eve

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۴, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #51
آواتار
با سلام

(۱۸/دی/۹۲ ۱۱:۱۰)skyeygirls نوشته است:  کسی هست تضمین کنه فردا این مرد کلا اخلاقش برنگرده . طلاق بگیرم . تو این جامعه بدون سابقه ی کاری بشم سر بار خانوادم .

[b]این حرف شما همون یه طرفه به قاضی رفتنه که قبلا گفتم
حالا بنده این سوال رو از شما بر عکس می پرسم.
اومدیم و مهریه رو بالا گرفتیم بعد یه مدت خانم سر ناسازگاری گذاشت و اخلاقش عوض شد.
حالا تکلیف آقا چی میشه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fafa* ، مرهم ، nasimesaba ، aaaaa
۱۱:۵۷, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
کلا دو طرفه است دیگه
مهریه باید معقول باشه
از یکی شنیدم اگه مرد موقع عقد فلان درصد(فکر کنم نصف بود یادم نیست) رو نداشته باشه ،عقد مشکل داره
حالا اون دختری که مهر بالا میبنده میدونه مرد هم نداره جز اهرم فشار چیز دیگه ای نیست
الان یکی از اقوام ما دختری رو میخواد 2 سال معطله سر مهریه،دختره هم میخواد خانواده دختر نمیذارن،اینا دیگه مسخره است یعنی خانواده دختر حاظره ازدواج به تاحیر بیفته(الان 28 سالشه) اما دخترشون با مهر بالا بره

بجای مهر بالا ، به نظرم مرد باید زنش رو بیمه عمر کنه،بالاخره یه تضمینی باید باشه دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Bahar ، fafa* ، nasimesaba ، السا ، help me ، ضحی
۱۲:۳۹, ۱۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۲:۴۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۸/دی/۹۲ ۱۱:۵۷)nina نوشته است:  کلا دو طرفه است دیگه
مهریه باید معقول باشه
از یکی شنیدم اگه مرد موقع عقد فلان درصد(فکر کنم نصف بود یادم نیست) رو نداشته باشه ،عقد مشکل داره

اول از همه به حدیث زیر توجه کنید :

امام صادق (علیه السلام) مي فرمايد : هر مردي كه مهري براي همسرش قرار دهد ولي قصد اداي آن را نداشته باشد به منزله دزد است.

بحث تامین نفقه و حق و حقوقی که برای خانم ها درنظر گرفته شده یه چیز واضح و غیر قابل انکاری هست اما سوال بنده چیز دیگری هست
سوال بنده اینه که بعد این همه هزینه کردن و انرژی گذاشتن اگر خانم تو زرد از آب درآمد تکلیف کلاهی که سر آقا رفته چی میشه ؟!
شما خانم ها فقط بلدید از حقوق خودتون دفاع کنید در صورتی که این درست نیست
درستش این هست که آدم از حق دفاع کنه
بنده به عنوان آقا یا شما به عنوان خانم نباید دید جنسیتی داشته باشیم و همیشه باید این احتمال رو بدیم که هر دو طرف زندگی زناشویی ممکنه خطاکار باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Bahar ، fafa* ، Reza2035 ، مرهم ، nasimesaba ، رهگذر. ، Aryha ، السا ، help me ، ضحی ، Eve
۱۳:۱۵, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
(۱۸/دی/۹۲ ۱۲:۳۹)در جستجوی سختی نوشته است:  اول از همه به حدیث زیر توجه کنید :

امام صادق (علیه السلام) مي فرمايد : هر مردي كه مهري براي همسرش قرار دهد ولي قصد اداي آن را نداشته باشد به منزله دزد است.

بحث تامین نفقه و حق و حقوقی که برای خانم ها درنظر گرفته شده یه چیز واضح و غیر قابل انکاری هست اما سوال بنده چیز دیگری هست
سوال بنده اینه که بعد این همه هزینه کردن و انرژی گذاشتن اگر خانم تو زرد از آب درآمد تکلیف کلاهی که سر آقا رفته چی میشه ؟!
شما خانم ها فقط بلدید از حقوق خودتون دفاع کنید در صورتی که این درست نیست
درستش این هست که آدم از حق دفاع کنه
بنده به عنوان آقا یا شما به عنوان خانم نباید دید جنسیتی داشته باشیم و همیشه باید این احتمال رو بدیم که هر دو طرف زندگی زناشویی ممکنه خطاکار باشه
من حرف شما رو کاملا کاملا قبول دارم

و دیدم تو اشنایان که بخاطر مهریه،پدر داماد مجبور شد خونه اشم بفروشه که پسرش زندان نیفته،البته گاهی نباید خیلی ناراحت شد چون دور ور این اقا دخترخانمایی بودن که خوب بودن اما قیافه شون معمولی بود،بالاخره بعضی دخترا مار خوش خط و خالند،هم خدا هم خرما که نمیشه
بعضی تصمیمات اشتباه جبران ناپذیره

حرف من اینه ،مهریه در حد وسع، عندالاستطاعه

اما خانم باید از لحاظ مالی تامین شه، واقعا مرد باید فکر اتیه زن باشه
مسئله دیگه اینه،دختر مهر پایین هم داریم اما به قول دوستان اینقدر جامعه بد شده،میگن ببین چه عیبی داره که مهرش پایینه
فرهنگ غلط
تفکرات غلط
ادما بی رحم
واقعا زنهای بی سرپرست تو این جامعه چیکار کنن با این گرونی؟
به جز اون چشم و هم چشمی که ایرانیا رو بدبخت کرد،یه عده هستن که میخوان اینده دخترشون تضمین شه،راه اشتباهه
من نمیدونم الان دیگه مهریه به درد نمیخوره،مهریه به درد اون دخترایی میخوره که به قصد تجارت ازدواج کردن

استاد کلاس قرانمون میگفت اینکه مهریه وجود داره،یکی از دلایلش اینه که زن با اون پول بتونه جایی سرمایه گذاری کنه و یه درامدی داشته باشه،عمر خانمها در جوامع همیشه بیشتر بوده،همسرش بمیره چیکار کنه با چند سر عائله

همه داریم یه حرف رو میزنیم،ادمی که انصاف داشته باشه و اهل ریخت و پاش نباشه کارش به اینجا نمیکشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مجید املشی ، fafa* ، nasimesaba ، help me ، ضحی ، Eve
۱۵:۲۳, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #55

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان خوبم

خیلی معذرت میخوام ولی بحث مهریه رو اینجا http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27398.html بکنید،بهتر نیست؟؟

یجورایی باز داره تاپیک منحرف میشه. Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، nasimesaba ، ضحی
۱۵:۲۹, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #56

(۱۸/دی/۹۲ ۱۱:۱۰)skyeygirls نوشته است:  واسه کسی که سنت شکنی میکنه تهمت زدن یکی از عوارضه . جرات میخواد جهاد کردن . مرد های ما جرات رو از دست دادن .

به نکته ی خوبی اشاره کردید ولی باید استثنا هم قائل بشید ، نمیشه قاعده ی کلی در مورد آقایون داد که جرئت جهاد کردن رو از دست داده اند...
خیلی ها رو میشناسم که در راه خدا چنین جهادی انجام دادن و زود ازدواج کردن و راضی هم هستن....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fafa* ، nasimesaba ، السا
۱۷:۳۷, ۱۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #57

به نام خدا

دوستان با اینکه تو بد موقعیت درسی و امتحانات، قرار گرفتم،ولی نتونستم ارسالی نذارم.
من بیشتر نظرات شما دوستان رو خواندم.

تشکر از همتون،استفاده بردم واقعأ.

فقط چند نکته دوست داشتم به شماها بگم:

1. تو رو خدا وقتتونو رو بحث های تکراری نذارید،لطفأ. بذارید این تاپیک یه روند مفید داشته باشه و توش حرفهایی که تا الان زده نشده زده بشه. بحث هایی مثله مهریه،گسترده در تاپیک های دیگه انجام شده. و هم اینکه هم دخترهایی که اینجا هستن و هم آقایون خوب میدونن، صلاح چیه و باید چطور مهریه مشخص بشه. ولی هر چقدر بحث کنید، در نهایت خانوادهها هستن که حرف آخرو در اینمورد میزنن. پس خودتونو خسته نکنید و رو موردهایی که کامل دسته خودتونه تمرکز کنید.

و خواهشم اینه مخصوصأ خواهران متأهل بیان حتمن در چنین مبحث هایی نظراتشونو بیشتر بدهند که ما بیشتر از تجربیاتشون استفاده کنیم.

2.اینجور که من متوجه شدم. قراره در مورد مهارت های دختران قبل ازدواج بحث بشه.

ببینید من بشخصه چنین تجربه ای کردم،که هر چقدر بزرگتر شدم،فکرم در مورد معیارهام در مورد ازدواج بزرگ تر و عقلانی تر شد.

خیلی الان خوشحالم مثلن در سن 17، 18سالگی ازدواج نکردم.من اطرافم دیدم چنین دخترانی که در چنین سنی یا زودتر ازدواج کردن

ولی الان از انتخابی که اونروز از روی بچگی و احساسی وبی تجربه ای کردن،پشیمون هستن واقعأ.
چرا، چون اونها واقعأ هیچ مهارت و هدفی تو ذهنشون واسه ازدواج نداشتن. منم در اون سن نداشتم. نمیگم الان خیلی با معلوماتم ولی خیلی فرق میکنه الان دیدم با اون زمان.

( یه تذکر: نه اینکه توقعات با بالا رفتن سن، بالا برهاااا،منظور این نیست.)

چون الان دختر تا 18سالگی سرش تو درس و مدرسه و شیطنته، نه روابط اجتماعی درستی داره ،نه شناخت کاملی از جامعه داره و نه

مدیریت یک زندگی رو بلده. اما از نظر دونستن مسائل جنسی،ببخشید،بنظر من نگران نباشید چون الان از ابتدایی در این مورد کامل آگاهی دارن.

پس از ما گذشته و این به صلاحه که موقعی ازدواج کنیم که واقعأ بدونیم اصلأ واسه چی میخواهیم ازدواج کنیم،هدفمون چیه، چه نوع زندگی ای میخاهیم بکنیم. ما مسئولیت داریم. نمیشه واقعن کورکورانه ازدواج کرد.

ما باید در یک محیط امن و سالم و صمیمی ، بچهامون رو تربیت کنیم،بزرگ کنیم. همین ماها که اعتراض داریم به وضع کنونی جامعه، باید چطور همسر خوب بودن رو بلد باشیم،چطور مادر خوب بودن رو بلد باشیم.

اگر ما بعدها به فرزندانمون در کنار درسشون مهارتهای زندگی رو بهشون بیاموزیم،فداکاری،گذشت،توانایی مدیریت یک زندگی، و

آنطور جلوشون رفتار کنیم که متوجه بشند در آینده هم باید همین طور آنها هم با همسرانشون رفتار کنند، می تونیم ان شاءالله کاری کنیم در نسل های بعدی،سن ازدواج بیاد پایین.

ببینید من بشخصه نه نوع ازدواج و سن ازدواج نسل های گذشتمون رو میپسندم،که خودتون بهتر میدونید چه مشکلاتی بوده، فقط طلاق نبوده چون مجبور بودن بخاطر حرف مردم،همدیگرو یه عمر تحمل کنند. و نه الان.

ولی من ، تو ، ما، اگر در این شرایط درست ازدواج کنیم،میتونیم نسلی بوجود بیاریم، که نه بدیهای نسل گذشته رو داشته باشه و نه بدیهای نسل ما رو. ازدواج در سن پایین+داشتن آگاهی و مهارت های مورد نیاز زندگی.

پس چراهای الان،فکر نمیکنم دیگه دردی از ما دخترهای مجرد این نسل دوا کنه. ولی میتونیم در نسل آینده، عملی کنیم.

الان باید خودمون تا ازدواج نکردیم، مهارت ها رو کسب کنیم. تا حالا سرمون تو درس بوده، درست، از این ببعد حواسمونو جمع کنیم.

مادر، معلم و... بهمون نگفتند، حالا خودمون دنبالش بریم و یاد بگیریم.
هیچوقت واسه شروع دیر نیست.

نگیم، بهمون نگفتن و همش آیه ی یأس بخونیم و بعد ازدواج کنیم و وقتی به مشکل برخوردیم بگیم تقصیر خانوادم بود، جامعم بود و...
قبل ازدواج چشمامون رو کامل باز کنیم،بعد ازدواج ببندیم . مسئله یک عمره،اشتباه رفتی، یا راه برگشتی نیست یا اگرهم بود، قسمت با ارزش عمرتو تلف کردی.

به زندگی اطرافیان نگاه کنیم،پیش خودمون تحلیل و بررسی کنیم. ببینیم کجای کارشون اشتباه بوده که مثلن فلان مشکل رو دارن، کجای انتخابشون ایراد داشته.
بابا، مسئله کاش مهریه و درگیریهای قبل ازدواج بود،
نه دخترخانم میدونه چطوری بعد ازدواج با شوهرش رفتار کنه که شوهرشو واسه خودش نگه داره، و نه آقا میدونه چطور دل خانمشو باید بدست بیاره.
همش که نشد چطور مراسم عقد و عروسی و... بابا یکمم به فکر زندگی بعد عروسی باشید.

خواهران ! برادران!

اول هدفتونو از ازدواج مشخص کنید.
الگوتونو مشخص کنید،الگوتون زندگی مادر و پدرتونه؟ یا عمه و خالتون؟ یا خواهر، برادرتون؟ یا حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها؟؟

انقدر به حال نگاه نکنید،کمی اونطرف تر رو نگاه کنید.

درست انتخاب کنید.

خواهشن به ظاهر نرید، به پول نرید، به مدرک نرید. تو رو خدا به حرف مردم نگاه نکنید. هر چی میکشیم، از دسته حرف مردم ، نگاه مردم،نظرات مردم. باور کنید بعد یه سال زندگی،نه پول طرفو میبینید دیگه و نه ظاهر و مدرکشو. خودشو میبینید، حواستون باشه کیو دارید انتخاب میکنید.
به ایمان نگاه کنید به شخصیت و شعور و فرهنگ و اخلاق نگاه کنید. ببینید در چه خانواده ای بزرگ شده، تو چه جامعه ای بزرگ شده.

هیییییچ کس جز خود آدم نمیدونه چی بصلاحشه و چی مفیده واسش. هیچ کس جز خود آدم،دلسوزه آدم نیس.

اگر نمیدونی واسه چی میخای ازدواج کنی،نکن تا نفهمی.

همه ما قرار بعد ازدواج، از هر نظر چه اخلاقی، چه ایمانی، چه رفتاری، چه معنوی، چه حتی علمی، پیشرفت کنیم، چند پله از اینیکه هستیم، بریم بالا، ببنیم با این انتخابی که میکنیم،آیا پیشرفت میکنیم یا همینطور میمونیم و یا پسرف میکنیم.

به قول دوستمون ما باید حواسمونو جمع کنیم، چون قرار با ازدواجمون در کنار همسرمون، به خدا برسیم.

ببینیم آیا این ازدواج ما رو به خدا میرسونه یا نه!

با این ازدواج،میتونیم فرزندانی بوجود بیاریم که باعث افتخارمون باشن یا نه!

الان زمانه،زمان جنگه،جنگ نرم . هدف دشمن هم از هم پاشیدگی خانواده است.
طوری ازدواج کنید که با قدرت تمام کانون خانواده رو حفظ کنید.

یک مرد، به یک همدم،یار احتیاج داره و یک زن به تکیه گاه.

ازدواجی کنید که یار و همدم و همراه و تکیه گاه همسرانتون باشید. خانواده ای تشکیل بدید که فرزندانتون با آرامش در اون رشد کنند.

و همه اینا لازمش اینه تا فرصت دارید و ازدواج نکردید، مهارت درست زندگی کردن و اداره زندگی، فداکاری، گذشت ،چطور رفتار کردن با همسرتون، با فرزندانتون و... رو یاد بگیرید .خود خودتون و انتظاری از اطرافیان و جامعه نداشته باشید. برید دنبالش . از تجربه دیگران استفاده کنید. همینطور که واسه درس و نمره عالی گرفتن و مدرک فلان گرفتن وقت گذاشتید و تلاش کردید، واسه این وقت بذارید، بیشتر به نفعتونه!

من خیلی حرف داشتم ولی چون تمرکز کافی نداشتم، خیلی پراکنده شد بحث هایی که کردم.

به بزرگیه خودتون ببخشید.طولانی هست ولی امیدوارم مفید باشه. ممکن هم هست نظراتم از نظر شماها،اشتباه باشه.

تشکر میکنم از خانم نینا عزیز!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، nasimesaba ، مجید املشی ، Havbb 110 ، مرهم ، Aryha ، help me ، السا ، zahra11 ، ضحی
۱۸:۱۷, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #58

نقل قول: دوستان اعتماد در جامعه نیست . راه حل دوستان که در تاپیک های دیگه دیدم واقعا غیر منطقیه . دختر درس بخونه بهش کار ندن . مرد فرصت کاری پیدا میکنه . بشریت نجات پیدا میکنه .چرا یه دختر تو جامعه اول دید یک انسان بعد مادر آینده رو نداره ؟

زن مدیر خونه .مرد مدیر بیرون . واقعا تو جامعه ی ما من یکی جرات ندارم به نشستن تو خونه فکر کنم . حالا میگم چرا ...

تو این مملکت یه دختر قبل از ازدواج باید درس و تحصیل و کار رو داشته باشه . خانواده هایی هستند با کار زن بعد از ازدواج مخالفن . در مقابلش چی میخوان به دختر بدن . مهریه بالایی که فقط تو عقد نامه هست .؟؟؟

کسی هست تضمین کنه فردا این مرد کلا اخلاقش برنگرده . طلاق بگیرم . تو این جامعه بدون سابقه ی کاری بشم سر بار خانوادم .

حرف مردم پشت سر خانم مطلقه هم که خانواده ی زن بیچاره رو پیر میکنه .

[تصویر: dodgy.png]بدعت بت شکنی تو این جامعه فرقی نمیکنه از کدوم طرف باشه . بها داره .شعار دادن راحته .عمل سخته .برگشت به اخلاق و احکام اسلامی تنها این نیست که زن بشینه خونه . یعنی همه چیز باید اسلامی باشه .زورتون فقط به زن نرسه .یعنی باید اون مرد هم واقعا یه مرد باشه .

[تصویر: dodgy.png]دوست عزیزی که لیستی از نباید ها از مرد ها گذاشتی و انتهاش گفتید 18 تا 23 ازدواج کنید . پارادوکس داره . مرد با معرفت رو بخوای پیدا کنی سن 2 برابر این چیزی که گفتید نیازه .

[تصویر: dodgy.png]جناب درست پسند ، واسه کسی که سنت شکنی میکنه تهمت زدن یکی از عوارضه . جرات میخواد جهاد کردن . مرد های ما جرات رو از دست دادن .

هنوز هیچی نشده , شوهره مرد و شما بیکار موندید و مهریه رو هم ندادند , بقیه مردها هم بی جرات شدن و ... . حالا شما خان اول رو بگذرون بعدا مرد رو میکشی و میری سرکار و مهریه رو هم میگیری .

نقل قول:چرا یه دختر تو جامعه اول دید یک انسان بعد مادر آینده رو نداره ؟

جمله ی تکراری سیمون دوبوار در کتاب جنس دوم ! و به هیچ وجهی هم توی کشور ما این حرف منطقی نیست . به زن در جوامع مسیحی به عنوان جنس دوم نگاه میشه چون زن بعد از ماجرای باغ عدن شر نامیده شد و همیشه هم کشیش ها توصیه کردند که ازدواج نکنید مثه عیسی (علیه السلام) تا بتونید به مقامات بالا برسید .
توی اون جامعه است که میگن دختر جنس دوم و نه توی ایران , ما که هر چی دیدیم راجع به زن توی ایران گفتن این ناموسه ! ناموس !!! گفتن ناموس شیعه ناموس خداست , نه گفتن زن شره و نه حرفهای عجیب و غریب مدرن, یه نگاهی به نهج البلاغه و خطبه ی حضرت علی (علیه السلام) راجع به زن یهودی هم این حرف رو تائید میکنه , اگه زن شر بود و جنس دوم اینطور مسلمانان رو حضرت مستحق مرگ نمیدونستند .

بقیه صحبت هاتون هم با اینکه بارها گفتین علاقه ای به کل کل زن و مرد ندارید ولی فقط عملا این کارو کردید و من هم حرفهاتون رو بی پاسخ میذارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، nasimesaba ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، السا ، ضحی
۱۹:۱۰, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
بچه ها یه نکته ای که وجود داره اینه
مثلا من قبل از ازدواجم یه معیارهایی داشتم
موقع ازدواج معیارهام عوض شد
الان که توش هستم میبینم چقدر معیارهام فرق کرده

هر کس دوست داشت معیارهای مهمش رو بگه و اگه قراره ازدواج سنتی باشه بگید که از کجا میفهمین که معیارهای شما رو داره یا نه
مثلا اگه معیارتون ایمان هست،از کجا میفهمید طرف مومن متعادله چون هم مرد تعصبی بده هم مرد ....

از همه دوستان هم بینهایت ممنون که کل کل نمیکنندAngel واقعا گفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Bahar ، آیات ، nasimesaba ، Aryha ، help me ، السا ، ضحی ، Eve ، Hadiss313
۱۹:۵۷, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعضی صحبت ها رو خوندم. خیلی خوبه همه دغدغه ازدواج جوون هارو دارند.
توی کلاس ما( حوزه خواهران) الان فقط یک دختر مجرد داریم ولی سه تا مطلقه داریم. یکیشون شوهرش دست به زن داشته و شراب خوار و... و دوتای دیگه شوهرشان معتاد. تازه تو کلاس های دیگه هم همین طور مطلقه هست.
توی این فکر بودم آیا کار درستیه بیام از طریق حوزه ها که مرجع مطمئنی می تونند باشند، دخترها و پسرهای مجرد یا اصلا مطلقه رو به هم معرفی کنیم؟!
به طور خلاصه میگم مثلا این دوست مجرد من خوانواده ساده و مذهبی ای داره ولی توان مالی پایینی دارند. روحیاتش هم کاملا مذهبی و مومنانه است. حالا چرا باید سن ازدواج این دختر ارزشی و پاک بالا بره به خاطر ...؟!

دیدم که پسرهای این سایت که ظاهرا نشون میدن مذهبی و مومن هستند می گن کو ازدواج ؟!
پیشنهاد بنده اینه که مثلا هرکی قصد ازدواج داره شرایطشو بگه و این که چه چیزی براش اهمیت داره. بعد کاربرای طلبه از طریق حوزه اقدام به معرفی کیس مناسب کنند.
این که گفتم فقط کاربرای طلبه چون ضریب اطمینان کار رو برای دو طرف بالاتره می بره. چون از طریق حوزه هم می توانند تحقیق کنند.
بعدها اگه کسی تونست تو این کار موفق بشه روی موارد دیگه که غیر حوزوی باشند هم فکر کنه که چه طور میشه اطمینان کرد و معرفی کرد از این طریق.
لطفا سوء تفاهم نشه. همه خانم ها و آقایان مومن گل بهشتند. فقط برای شروع باید اطمینان بالا باشه. و این امر از طریق تحقیق از حوزه اطمینان بیشتری حاصل میشه ان شاءالله.

ببخشید اگه پیشنهادم ایراداتی داره عنوان کنید. وگرنه میشه روش فکر کرد و یا اصلاحش کرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مرهم ، آیات ، ضحی ، حسنیه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]