|
مبارزه با سنت ها و عرف های غلط
|
|
۱:۳۴, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۸:۲۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان دیگه طاقت ندارم آخه چقدر باید از این سنت ها و عرف های کذب جامعه ضربه بخوریم متاسفانه این عرف ها و فرهنگ های غلط در بین خانواده های خشکِ مذهبی بیشتر خودشو نشون میده(ببخشید اگر بی ادبی شد هر چه فکر کردم واژه دیگری به ذهنم نیامد) لطفا اگر ایده دارید حتما بیان کنید *آخه بدبختی اینه انقدر بزرگتر ها به این کذبیات معتقد اند که نمیشه حرف زد ![]() * (۱۴/بهمن/۹۲ ۱:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۴, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
از نظری هم بد نیست. اگر حدود شرعی رعایت بشه.
چون باعث میشه ازدواج فامیلی کمتر بشه. |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۸ توسط help me.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۴)arnh نوشته است: از نظری هم بد نیست. اگر حدود شرعی رعایت بشه. متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدید!!؟؟یعنی اگه ما رابطه مون به قول خودتون در حدود شرعی خوب باشه اونوقت دیگه به ازدواج با فامیل فکر نمیکنیم!! خب میشه رابطه خیلی کم و جدی باشه و به ازدواج به همم فکر نکنیم؟؟ یعنی یا خواهر برادر یا ازدواج؟؟ راه دیگه نداره؟
|
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
به نظر منم واقعا مسخرس...
من خودم یه مدت اینجوری بودم..البته نه خیلی ها...ولی خوب راحت بودم با پسر خاله هام... بازی کنیم...شوخی کنیم. ولی الان دارم میبینم خیلی پرو شدن و یه جورایی رفتارشون ناراحتم می کنه... و برای همین سعی کردم حد نگه دارم. بهم میگن تو چرا خودتو جدیدانا میگیری...البته افراد فامیل ما افراد معتقدی هستند... ولی اگه خود دختر به پسرا اجازه راحتی نده اونا پرو نمیشن که هر رفتاری بکنن ...بعدن بگن ما مثه خواهر برادریم این حرفا چیه؟؟؟ ![]() در کل روابط خوبه ولی باید حدش معلوم باشه. این اصطلاح خواهرمه برادرمه خیلی بی مزه و مسخرس...فقط برای توجیح و گول زدن خودمونه....!!!! |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
کلا بد ترین سنت در جامعه ی ما اینه که اگر بخوای از راه حلال به یک امر حلال برسی باید هفت خان رد کنی و کلی هم سرزنش و طعنه بشنوی ولی اگر از راه حرامش بخوای بری بسیار راحت تره و فاجعه اینکه برای مردم هم خیلی عادی شده.
در همه ی زمینه ها هم صدق میکنه ... مثلا ازدواج : اگه یه دختر و پسری با هم دوست بشن ( مخالفت با حکم الهی و مخالفت با نص صریح قرآن و حرام قطعی و یقینی) بعد از اینکه پدر و مادر هم حتی میفهمن خیلی اوقات تعبیر میکنن به جوونی و میگن خامی کردن و از این حرفا و دوستان و آشنایان در خیلی جاها هم که اصلا عادی شده براشون ولی اگر همون دختر و پسر بخوان با هم ازدواج کنن میشن بی کلاس و امل و خنگ! میگن ازدواج نکنیا!برای خودت دردسر و مسولیت درست میکنی!! و ... در زمینه های دیگه هم همینه.مثلا کسی بخواد روزی حلال ببره خونه میشه ترسو و بی کلاس و ... اما با دزدی های مختلف کسی پول در بیاره و ماشین و خونه ی آنچنانی هم ردیف کنه میشه آدم با پرستیژ و براش خم و راست هم میشن و زود تر هم مزدوج میشه .... |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۳ ۰:۳۳)farshid2002002 نوشته است: کلا بد ترین سنت در جامعه ی ما اینه که اگر بخوای از راه حلال به یک امر حلال برسی باید هفت خان رد کنی و کلی هم سرزنش و طعنه بشنوی ولی اگر از راه حرامش بخوای بری بسیار راحت تره و فاجعه اینکه برای مردم هم خیلی عادی شده. آخ که حرف دل منو گفتی...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

*

متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدید!!؟؟