|
..::"نمی خواهم"ایمان بیاورم & شما چطور ایمان آوردید؟::.
|
|
۱۶:۵۵, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() خوب موقعیت فرضی : شما با دوستی . همکاری . خوبشاوندی . همکلاسی برخورد می کنید . ضمن گفتگو ایشان می فرماید که : من اصلا نمی خواهم مسلمان باشم . اصلا نمی خواهم ایمان بیاورم !!
چه جوابی به ایشون می دهید ؟!! یعنی در واقع می خواهیم ببینیم ضرورت دینداری چه هست یعنی چرا باید ایمان بیاوریم و سوال بعد اینکه شما چطوری شد ایمان آوردید ؟! شاید با دلیل ایمان آوردنِ شما اون فرد مقابل ما هم ، بتونه ایمان بیاره پ.ن سوالات متفرق هستند؟ به نظر من که نزدیکند ! حالا شما جواب بدید . اگر فاصله افتاد جدا می کنیم . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۶, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۱:۳۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
حالا شما بیا این سه دوست رو از هم جدا کن کار دیگه نداری
![]() راستش من هم سه دوست بودیم بعد از سال 88 یکیمون سر از سایت بالاترین در آورد دومی هم اسلام رو گذاشته تو تاخچه هر کاری می خواد میکنه و آخوندا رو هم قبول نداره فقط ابن سینا میشناسه بعدی هم که خودمم بهم میگن عالم بی عمل حالا منظورم از عالم یعنی یه کم بیشتر از دوستام . با اولی که اصلا نمیشه حرف بزنی مخش تکنولوژی زدس برای همین روزی که منکر خدا شد یه بحثی داشتیم بعد دیگه سراغش نرفتم (خیلی سخت بود ضربه دیدم ولی بعد گفتم خدا تو دوست من باش) دومی هم که کمتر باهاش ارتباط دارم . کلا اون جمع از هم پاشید . به مصباح هم توصیه میکنم جمعتون رو حفظ کنید حالا کو تا دوباره دوست پیدا کنید
|
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بهتر است به این نکته بپردازم كه چرا ما و شما درعصر حاضر مسلمان شده ايم معلوم است، چون درخانوادهاي مسلمان متولد شدهايم. پس از تولد شهادتين درگوشمان خواندهاند وهركس كه درخانوادهاي مسلمان متولد شود،مسلمان و طاهراست،مگرخود مرتد شود. پس ازآنكه به حد تميز وتكليف و بلوغ رسيده ايم تحت تعاليم ديني قرار گرفته ايم وبه مرور زمان دريافته ايم كه اسلام، برترين ووالاترين دين جهان است كه موجبات سعادت و رستگاري ما رافراهم خواهد ساخت ومي تواند ما را به سعادت دو جهان نايل گرداند. هرچه بيشتر با اسلام آشنا شده ايم وشرح حال بزرگان دين را خوانده ايم بيشتر درك كرده ايم حقيقت وحقانيت با اسلام است و لاغير پس دليلي نيافته ايم تا از اسلام روي گردان شويم بلكه گذشت زمان ومطالعه بيشتر اسلام اعتقاد وباور مارا به اسلام مستحكمتر نموده است. عقل سليم حكم مي كند مادامي كه برتروبهتر از باورداشت ها وداشته هاي خود نيافته ايم ازآنچه داريم بخوبي محافظت و حفاظت كنيم و پشت پا به آن نزنيم ،درغير اين صورت دچار هر ج ومرج و پوچي وسردرگمي درزندگي خواهيم شد!!! بازيابي اسلام، جنبش فكري، فرهنگي، اجتماعي وسياسي است كه در سراسر جهان بطور واضح مشخص است و خود نشانگر اين است كه حقانيت اسلام روز به روز واضح تر مي گردد. الحمدلله بعد از وقایع چند سال اخیر در کشور های مختلف اسلامی و علی الخصوص غربی،نیازی به آوردن تمثیل نیست. برخي از متفكران حرف های زیادی از سلطه مسلمانان بر اروپا گفتهاند و از سوي ديگر انسان از روي فطرت طالب كمال است ومي خواهد به وسيله انجام كارهايي به كمال حقيقي خودش برسد، لذا براي رسيدن به هدف مطلوب بايد نخست كمال نهايي خويش رابشناسد وشناخت آن نيز درگرو آگاهي از حقيقت وجودي خويش و آغاز وانجام آن است. وتا نسبت به اين امورشناخت پيدانكند نمي تواند رفتار صميمي داشته باشد . پس تلاش براي شناخت دين ضرورت دارد وبدون آن، رسيدن به كمال انساني، ميسرنخواهد بود. بنابراين با توجه به اينكه اسلام آخرين دين و ناسخ اديان گذشته است وبعد از پيامبراسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پيامبر ديگري نخواهد آمد اسلام كاملترين دين الهي است پس دليلي وجود ندارد كه انسان كاملترين دين را رها كند وبه سراغ اديان ديگر كه نسبت به اسلام ناقص وتحريف شده هستند برود. |
|||
|
|
۳:۱۹, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۳:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
باز هم ممنون از مشارکت ِ دوستان
(۱۸/دی/۹۲ ۳:۳۵)عبدالرحمن نوشته است: حالا اینی که ایشون گفتنبله ! این مبتلا به خیلی هاست ! بک دو نفر که نیست ! ............................... دوستان حالا بیشتر بپردازید به تاثیر گذاری ! چطوری تاثیر بگذاریم روی فردی که میگه آزادی که دین داشته باشی یا نداشته باشی ! ........................... خودم یک مثال بزنم ! به فرموده قرآن، خداوند انسان رو برای عبودیت یعنی بندگی آفریده . یعنی هدف از خلقتِ این همه ما سوی الله فرمانبرداری بوده ! حالا یکی می گه من نمی خوام ! این آدمی که دین رو قبول نمی کنه دقیقا مثل بچه ای هست که رفته مدرسه ولی میگه نمی خوام درس بخونم ! |
|||
|
|
۷:۰۹, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۷:۰۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۲ ۳:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: دوستان حالا بیشتر بپردازید به تاثیر گذاری !راهکارش اینه که خودش طلبش کنه. چطور؟ با کمالجویی خودش. چرا کمالجویی منجر به طی کردن راه حق میشه؟ لزوماً اینطور نیست، بلکه در مورد افرادی اینطوره که روح سالمی داشته باشن و سود خودشون رو در زیرپا گذاشتن حق نبینن. یعنی به بچه میشه گفت که یاد گرفتن الفبا و ریاضی چه خوبیای داره. حتی شاید بشه که بچهها خودشون برن دنبال یادگیری چیزی که دوست دارن، مثل بعضی بچهها که میرن کلاس زبان، یا بچههایی که قبل از مدرسه الفبا یاد میگیرن. ولی راستش اینه که اگر بخوایم خوبی خوندن تمام درسهای مدرسه رو بگیم مجبور میشیم دروغ بگیم! آخه بعضیهاشون واقعاً بکار نمیان!![]() به هر کسی میشه حقیقت رو گفت، با همون لحنی که خداوند در قرآن میفرماید. یعنی اگر فرد جویای حق باشه، وقتی براش حجت آشکاری بیاریم، باید به شک بیفته و بره در موردش تحقیق کنه. شاید یک انسان حقطلب هم در یک شرایط نامناسب حقطلب نباشه، ولی این بحثش جداست از کسی که در شرایط مناسب تفکر، باهاش در مورد خدا صحبت کنیم و فقط انکار کنه و پس بزنه. |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۲ ۳:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: دوستان حالا بیشتر بپردازید به تاثیر گذاری !مسئله اصلی اینه : 1- تشنگی 2- فکر کردن - اندیشیدن - با این همه وسایل غفلت دیگه مجالی برای فکر کردن نیست. شما امروزه انسانهایی رو میبینید که اگر هم تشنه باشن به دنبال سراب میرن مثلا همین دوستی که من باهاش قطع رابطه کردم یه جوری علم زده بود فقط به تکنولوژی نگاه می کرد . خوب با این همه فیلمها و بازیها و آهنگها و... دیگه کسی نمیپرسه من کی هستم؟ فکر کنم راه حل تشنه کردن دیگران باشه و برقراری تعادل در زندگی تازه وقتی طرف تشنه میشه نوبت به شبهاتی میرسه که اطرافیانش مدام تکرار کردن مثل : آخوندا اینجور- آخوندا اونجور - نظام آدمکش - انسانهای ریاکار - که منبع همه اینها رسانه های خارجی و ماهواره ها هستن یک سری آدمهای خوشکل میان مارو با خودشون میبرن. کجا؟ خودشونم نمیدونن و تکنولوژی زدن . یه سری هم دنبال نون میگردن در این اقتصاد غربزده هی میرن بانک وام میگیرن بعد باید کار کنن تا پرداخت کنن . فقط باید به او پناه برد
|
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۲ ۱۵:۱۵)masoudmoosavy نوشته است: فقط به تکنولوژی نگاه می کرد .خب با زبان تکنولوژی و علم باهاش صحبت کنید! ![]() از معجزات علمی قرآن بگید،از دانشمندان اسلام و روش های تحقیقات علمیشون بگید،از به روز بودن پیشواهای دین بگید! ![]() هر کسی یه زبانی داره،به عبارت دیگه هر کسی به یه چیزی علاقه داره...به هر چیزی علاقه داشته باشه میشه توش یه نشانی از خدا پیدا کرد. |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۱۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ببین دوست من
آدم باید فکرش چهار چوب داشته باشه بعضیها هنوز از نظر ذهنی بچه به حساب میان حتی مفاهیم کلمات رو نمیدونن یکی از این افراد گلشیفته فراهانی بود اگر به مصاحبه های ایشون رجوع کنید میبینید یه روز می گفت : اگر آمریکا حمله کنه من میرم جنگ حالا کجاست؟!! بله بعضی آدمها هوس خودشون مهمه یا جو جامعه - قدرت تشخیص ندارن آقا یه حرف خوب میزد : بيانات در ديدار معلمان و اساتيد دانشگاههای خراسان شمالى يك نكته اى كه در ضمن مطالب اين دوستان هم بود، ذهن بنده هم همواره خيلى متوجه به آن است، اين است كه ما در درجه ى اول بايد به ساختن و پرداختن شكل روحى كودكانمان اهتمام بورزيم. اگر توانستيم هويت انسانى اين كودك را از آغاز كودكى شكل بدهيم و خلقياتى را در آن به وجود بياوريم، اين براى هميشه به درد خواهد خورد. عوارضى وجود دارد، معمولاً اين عوارض اخلاقيات را تحت تأثير قرار ميدهد؛ اما اگر چنانچه شخصيت كودك از آغاز ساخته شد و شكل گرفت، تأثيرات عوارض كمتر خواهد بود و عوامل كمك كننده هم در بين راه كمك خواهد كرد. اين خانم به تعبير «فلسفيدن» اشاره كردند؛ اين بسيار تعبير درستى است. امروز در كشورهاى پيشرفته ى مادى دنيا، يكى از كارهاى اساسى و يك رشته ى مهم، تدريس فلسفه براى كودكان است. خيلى ها در جامعه ى ما اصلاً تصور نميكنند كه براى كودك هم فلسفه لازم است. برخى تصور ميكنند فلسفه به معناى يك چيزِ قلمبه سلمبه اى است كه يك عدهاى در سنين بالا به آن توجه ميكنند؛ اين نيست. فلسفه شكل دادن فكر است، ياد دادنِ فهم كردن است، ذهن را به فهميدن و تفكر كردن عادت دادن است؛ اين از اول بايد به وجود بيايد. قالب مهم است. اگرچه محتوا هم در همين فلسفهى كودكان حائز اهميت است، اما عمده شيوه است؛ يعنى كودك از اول كودكى عادت كند به فكر كردن، عادت كند به خردورزى؛ اين خيلى مهم است. من خوشحال شدم از اين كه ديدم در خلال حرفها اين را متذكر شدند. استاد قرائتی : در میان والدین نسل جوان موارد بسیاری را سراغ دارم که به دنبال راههایی برای جذب نسل جوان به نماز و قرآن هستند، باید این سئوال را مطرح کرد که چگونه نسل جوان را به نماز دعوت کنیم. رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: یک مسئله این است که در جوانان باید خشوع ایجاد شود، این یعنی حسی در آنها ایجاد شده که خود را خجالتمند خدا دانسته و نماز بخوانند، همچنین نعمتشماری نعمتهای بیشمار خداوند یکی دیگر از راههایی است که به واسطه آن میتوانیم نسل جوان را نسبت به خدا، نماز و احیای این سنت مقدس جذب کنیم چراکه تمامی کمالها در نماز تجلی پیدا میکند.
حالا این حرف قرائتی رو داشته باش با هر کسی صحبت میکنی از وضعیت خودش ناراضی و از خدا طلبکاره ![]() (۱۹/دی/۹۲ ۱۵:۳۰)Tishtar نوشته است: خب با زبان تکنولوژی و علم باهاش صحبت کنید!طرف من اینقدر بود که برای اخبارش میرفت سایت بالاترین حالا به فرض چند شبهه برطرف شد باز میرفت تحت ولایت سایت بالاترین روزی چند شبهه براش پیش میومد. مسئله اینجا ولایته مهم اینه شما ولایت چه کسی رو قبول کردید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محکم ترین دستگیره ایمان چیست؟! | سیمرغ | 0 | 1,112 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)