|
شناخت خدا از زبان اولیا خدا
|
|
۲:۰۴, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۵۰ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لازم شد به فرمایشات ائمه برگردیم فقط از فرمایشاتشان ترجمه رو براتون میزارم مثل یک داستان فقط بخوانید و تعمق کنید کلاس خوبیست برای معارف الهی اول دعای عرفه ![]() قسمت اول سـتـايـش خـاص خـدايـى اسـت كـه نـيـسـت بـراى قضا و حكمش برگرداننده ای، و براى بخششش بازدارنده ای، و مانند ساخته اش ساخته هيچ سازنده اى نیست، و اوست بخشنده وسعت بخش كه انواع مخلوقات را پديد آورد و بـه حكمت خويش محكم ساخت، طليعه ها(ى عالم وجود) بر او پوشیده نيست و امانتها در نزد او ضايع نشود . پـاداش دهـنـده ی هر سازنده و بی نیازکننده ی هر قناعت پيشه و مهربان نسبت به هر نالان ، فروفرستنده سودها و نازل کننده ی آن كتاب جامع(قرآن) با نور درخشان است. و اوست شنونده دعاها، و دورکننده بلاها، و بالابرنده درجات، و کوبنده گردنکشان. پس معبودى جز او نيست و چيزى با او برابرى نمی كند و چيزى همانندش نيست و اوست شنوا و بینا، و لطیف و آگاه، و او بر هرچيز توانا است. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۰, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات دوازدهم: راز و نياز عارفان به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدایا زبانها از اداى ثنايت آنچنانكه شايسته عظمت توست كوتاه است، و خردها از درك ژرفاى جمالت ناتوان است، و ديده ها از تماشاى بزرگي هاى ذاتت درمانده است، براى خلق راهى به سوى شناسايى ات جز ناتوانى از شناخت قرار ندادى، خدايا ما را از كسانى قرار ده كه شاخسارهاى اشتياق به سويت در بوستانهاى سينه هايشان استوار و پابرجا شده است و سوز عشقت در كانون دلهايشان برافروخته، از اين روى به آشيانه انديشه هاى والا جاى گيرند، و در گلستان قرب و مكاشفه ات مى گردند، و از حوض هاى محبّتت با جام ملاطفت مى نوشند و در كنار نهرهاى صفا وارد مى شوند، درحالیكه پرده از ديدگانشان برداشته شده، و تاريكى دودلى از باورها و ضمايرشان زدوده گشته، و خلجان شك از دلها و باطنشان بيرون رفته، و سينه هايشان با تحقّق معرفت گشوده شده، و همّتشان براى پيشى گرفتن در ميدان خوشبختى بر اثر زهد بلندى گرفته، و نوشيدنشان در چشمه زلال كردار گوارا شده، و باطنشان در مجلس انس پاكيزه گشته، و راهشان در جاى ترسناك ايمنى يافته، و جانشان با رجوع به رب الارباب اطمينان يافته، و ارواحشان به نيكبختى و رستگارى يقين يافته، و دردگانشان با نظر به محبوبشان روشنى گرفته ،و آرامششان با دريافت خواهش و رسيدن به آرزو استقرار يافته، و تجارتشان در فروش دنيا به آخرت سودبخش بوده، خدايا چه لذّتبخش است در دلها خاطرات الهام گرفته از يادت، و چقدر شيرين است پويش به سوى تو با مركب انديشه ها در راه هاى غيب، و طعم عشقت چه خوش، و شربت مقام قربت چقدر گوارا است، پس ما را از راندن و دور كردنت پناه ده، و از خاصترين عارفانت و شايسته ترين بندگانت و راستگوترين فرمانبرانت و خالصترين پرستندگانت قرار داده، اى بزرگ، اى باشكوه، اى گرامى، اى بخشنده، به مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۹:۲۵ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات سيزدهم: راز و نياز ذاكران به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا اگر پذيرش فرمانت بر من واجب نبود هر آينه پاك نگاه میداشتمت از اينكه ذكر تو گويم، چه ذكر من تو را به اندازه كاستى من است نه برازنده كمال تو، شأن و اندازه من چقدر مى تواند بالا رود تا ظرف تقديس تو قرار گيرم؟ از بزرگترين نعمتها بر ما جارى شدن ذكر تو بر زبان ماست، و اجازه ات به ماست كه تو را بخوانيم و تنزيه و تسبيح گوييم، ![]() ![]() خدايا پس ذكرت را به ما الهام كن در نهان و آشكار و شب و روز، و پيدا و پنهان، و در خوشى و ناخوشى و ما را به ذكر پنهان مأنوس فرما و به عمل پاكيزه و كوشش پسنديده بكار گير، و به ميزان كامل پاداشمان ده، خدايا دلهاى عاشق شيفته تواند، و خردهاى جداى از هم بر معرفتت گرد آمده اند، بدين خاطر دلها آرام نگيرند جز به ياد تو، و جانها جز به هنگام مشاهده ات راحتى نيابند، تو تنزيه شده اى، در هرجا، و پرستيده گشته اى در هرگاه و در همواره روزگار بوده اى، و به هر زبان خوانده شده اى، و در هر دلى بزرگداشت شده اى از هر لذّتى به جز ذكر تو، و از هر آسايشى جز همدمى با تو، و از هر شادمانى به غير قرب تو، و از هر شغلى جز طاعت تو پوزش مى جويم، تو گفتى و گفتارت حق است كه: اى كسانى كه ايمان آورده ايد خدا را بسيار ياد كنيد و در بامداد و شامگاه او را تسبيح گوييد و تو گفتى و گفتارت حق است: «مرا ياد كنيد تا شما را ياد كنم» ما را به ياد كردنت فرمان دادى، و وعده فرمودى كه تو نيز از روى شرافت و عزّت و كرامت بخشيدن به ما، ما را ياد كنى، اكنون برابر با فرمانت تو را ياد مى كنيم، پس تو نيز به وعده ات وفا كن، اى يادآور يادكنندگان، و اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() صلوات |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات چهاردهم: راز و نياز پناهجويان به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا؛ اى پشتيبان پناهجويان، و اى پناه پناهندگان، و اى رهايى بخش هلاك شدگان، و اى نگهدار بينوايان، و اى مهرورز بى چيزان،و اى اجابت كننده درماندگان و اى گنجينه تهيدستان و اى جبران كننده شكست خوردگان، و اى جايگاه آواردگان، و اى ياور ناتوان شمردگان، و اى پناه دهنده ترسيدگان و اى غمگسار غمزدگان، و اى دژ پناهندگان، اگر به عزّتت پناه نياورم پس به كه پناه برم، و اگر به قدرتت پناهنده نشوم، به كه پناهنده شوم؟ گناهان وادارم ساخته كه به دامان گذشتت چنگ زنم، و خطاها محتاجم كرده كه از تو خواهم درهاى چشمپوشى ات را بر من بگشايى، و بديها مرا فراخوانده تا به آستان عزّتت بار اندازم، و هراس از انتقام وادارم كرده كه به دستاويز مهرت چنگ زنم، كسیكه به ريسمانت چنگ زده سزاوار نيست خوار گردد، و آنكه به عزّتت پناهنده شده، شايسته نيست رها گردد يا واگذاشته شود، خدايا ما را از حمايتت محروم مكن، ![]() ![]() و از پوشش رعايتت برهنه مساز، و از پرتگاه هاى هلاك دورم كن، زيرا ما در سايه توجه تو و در حمايت تو به سر مى بريم و از توييم، از تو مى خواهم به حق خاصان از فرشتگانت، و شايستگانت از بندگانت،كه براى ما سپرى قرار دهى كه ما را از هلاكتها برهاند، و از آفات بركنار دارد، و از بلاهاى سخت نگهدارى كند، و هم اينكه آرامش خود را بر ما نازل كنى، و چهره هاى ما را به انوار محبتت پرفروغ گردانى، و ما را در پناهگاه محكمت پناه دهى، و در كناره هاى نگهدارى خويش بگنجانى، به حق مهر و رحمتت اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() صلوات |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات پانزدهم: راز و نياز پارسايان(زاهدان) به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است خدايا، ما را در خانه اى ساكن نموده اى كه گودالهاى فريبش را براى ما آماده ساخته، و در شبكه هاى خيانتش به دستهاى مرگ آويخته، از دامهاى فريبش به تو پناه مى آوريم، و چنگ مى زنيم از مغرور شدن به زيورهاى آراسته اش به عنايت تو، كه اين دنيا خواهندگانش را هلاك مى سازد، و واردينش را نابود مى كند، آكنده به آفت هاست، انباشته از نكبت هاست، خدايا ما را به دنيا بى رغبت كن، و به توفيق و عصمتت ما را از آن سلامت بدار و جامه هاى مخالفت را از هستيمان بركن، و با حسن كفايتت امروز ما را سرپرستى فرما، از چشمه سار مواهبت عطاى ما را نيكو گردان، و در سرزمين دلهاى ما درختان محبتت را بكار، و انوار معرفتت را بر ما كامل كن، و شيرينى گذشت و لذّت آمرزشت را به ما بچشان، و ديدگان ما را در جهان ديگر به ديدارت روشن فرما، و محبّت دنيا را از دل ما بيرون كن، آنگونه كه درباره نيكوكاران برگزيده ات و خاصان نيكوكردارت انجام دادى، به حق مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان و اى گرامى ترين گراميان.![]() ![]() ![]() ![]() ـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین پایان مناجات پانزده گانه(خمس عشر) از امام سجاد(علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الحریم
و یقین دارم که براستی تو مهربانترین مهربانانی اما در جای گذشت و مهربانی ولی سخت ترین کیفرکننده ای در جای شکنجه و انتقام و بزرگترین جبارانی در جای بزرگی و عظمت خدایا تو به من اجازه دادی در این که بخوانمت و از تو درخواست کنم ![]() پس ای خدای شنوا مدح و ثنایم را بشنو و پاسخ ده ای مهربان خواسته ام را ![]() و نادیده گیر ای آمرزنده لغزشم را ![]() |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۰ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای معبود من چه بسیار گرفتاری که برطرف کردیدعای افتتاح ![]() و چه بسیار اندوه که زدودی و لغزشها که چشم پوشیدی و مهر و رحمت که گستردی و زنجیر بلا که از هم باز کردی ستایش خاص خدایی است که نگیرد همسری و نه فرزندی و نیست برایش شریکی در فرمانروایی و نیست برایش یاوری از خواری و به کمال بزرگی او را یاد کن ![]() |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۰ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دعای افتتاح ستایش خدای را به همه ستودگیهایش, بر همه نعمتهایش ستایش برای خدایی است که ضد و دشمنی در پادشاهی او و ستیزه جویی در فرمانش نیست ستایش خدای را است که شریکی در خلقتش ندارد و شبیهی در عظمت او نیست ستایش خاص خدایی است که هویدا است در میان خلق, کارش و ستایشش و آشکار است به بزرگواری شوکتش و گشاده است دستش آنکه نقصان نپذیرد خزینه هایش و نیفزایدش بسیاری عطا مگر جود و بزرگواری براستی که او عزیز و بسیار بخشنده است ![]() |
|||
|
|
۰:۱۹, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۰:۲۰ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دعای افتتاح خدایا از تو خواهم اندکی از بسیار, با اینکه نیازمندیم بدان بزرگ است و بی نیازی تو از آن قدیم و ازلی است و آن درخواست پیش من بسیار ولی در نزد تو اندک و آسان است خدایا براستی گذشت تو از گناهم و چشم پوشیت از خطایم و نادیده گیریت از ستمم و پرده پوشیت بر کار زشتم و بردباریت در برابر جنایت و جرم بسیارم که به خطا یا از روی تعمد کردم مرا به طمع انداخت تا از تو درخواست کنم چیزی را که مستحق آن نیستم ، درخواست کنم آنچه را که از رحمتت روزی من کردی و از قدرتت به من نمایاندی و از اجابت دعایت به من شناساندی و این سبب شد که من از روی اطمینان تو را بخوانم و با تو انس گرفته بدون ترس و واهمه از تو حاجت بخواهم و تازه در مطلوب و مقصود خود با ناز و عشوه به درگاهت آیم و اگر حاجتم دیر برآید بواسطه نادانیم بر تو اعتراض کنم در صورتی که شاید دیر کردن آن برای من بهتر باشد زیرا تو دانای به سرانجام کارها هستی و از اینرو من ندیدم مولای بزرگواری را که بر بنده ی پست خود شکیباتر از تو باشد بر من ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دعای افتتاح ای پروردگارم تو مرا می خوانی ولی من از تو رومی گردانم و تو به من دوستی می کنی ولی من با تودشمنی می کنم و تو به من محبت کنی و من نپذیرم گویا من منتی بر تو دارم و باز این احوال بازندارد تو را از مهر به من و و احسان بر من و بزرگواریت نسبت به من از روی بخشندگی پس بر بنده نادانت رحم کن و از زیادی احسانت بر او ببخش که براستی تو بخشنده و بزرگواری ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دعای افتتاح ستایش خاص خدا است که مالک سلطنت و روان کننده کشتی (وجود) و مسخرکننده بادها و شکافنده سپیده صبح و حکمفرمای روز جزا و پروردگار جهانیان است ستایش خدای را است بر بردباری او پس از دانستنش و ستایش برای خدا است بر گذشتش پس از توانائیش و ستایش برای خدا است بر زیادی تحمل و بردباریش در عین خشم او با اینکه او بر هرچه بخواهد تواناست ستایش خدای را است که آفریننده خلق, گشاینده روزی, شکافنده صبح, صاحب جلال و بزرگواری و فضل و نعمت بخشی, آنکه دور است تا دیده نشود و نزدیک تا آنجا که راز و نهان بر او عیان است, والا است و برتر ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: arafeh2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8112561242/arafeh2.jpg)