کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.54 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
۱۸:۲۰, ۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سمه تعالی
با سلام
به نظرم رسید که هرکسی بعضی مواقع ممکن است ایده ای به ذهنش برسد برای ایجاد کردن شغلی جدید اما بیشتر مواقع اصلا عملی نمی کند حالا یا نمی خواهد یا نمی تواند. و بعد از مدتی هم فراموش می کند . چه بسا این ایده برای فردی راهگشا باشد و یا حتی موجب به وجود آمدن ایده ای جدید برای فردی دیگر شود.
بنا براین خوب است در اینجا هر کس ایده ای به ذهنش می رسد بنویسد تا دیگرا ن استفاده کنند واگر کسی هم یک اید ه ای را عملی کرد بگوید تا دیگران اگر به آن وسیله تولید شده ا احتیاجی داشتند از او بخرند و به آن فرد کمک کنند.
خودم هم چند پیشنهاد دارم برای شغل:
1-به تازگی سبوس دوم برنج توجه خیلی ها را به خودش جلب کرده و با قیمت خوب فروش می رود.ولی ما مراجعه کردیم به روستایی در اطراف شیرا ز دیدیم کیلویی 400 تومان است در بیشتر روستا های استان فار س خصوصا جا هایی که محل سفید کردن برنج هست این پودر وجود دارد خیلی خوشمزه ومقوی سرشار از ویتامین ب هست و با برنج باید حتما مصرف شود تا از پوکی استخوان جلوگیری کند برخلاف پودر سبوس برنج شمال وطارم ، گرم است و برای کسانی که طبع سردی دارند ضرر ندارد.اگر کسی دنبال شغل هست می تواند این پودر ها را بخرد بسته بندی کند وبه بازار عرضه کند.
2- چند وقت است که بازار بافت دستبند بین دختر خانم ها در مدرسه رایج شده و برای بافت آن معمولا از نخ کوبلن چینی استفاده می کنند .[تصویر: null][تصویر: dm-T1G7.jpg]
بنده به ذهنم رسید برای بافت دستبند از پشم استفاده کنم[تصویر: di-OBAX.jpg]
که هم ارزش کار هنری وصنایع دستی پیدا کندو همچنین جنس ایرانی خریداری کرده باشم وهم اینکه پشم در اسلام به شدت سفارش شده است سرو کار داشتن با آن معنویت انسان را زیاد می کندو به خاطر همین پیامبران وائمه پشمینه می پوشیدند.اما وقتی مراجعه کردم دیدم پشم را کلافی می فروشند به قیمت خیلی گران . به خاطر همین نتوانستم بیشتر از 4 رنگ آن هم به قیمت خیلی گران تهیه کنم و خوب بالطبع بقیه پشم ها هم روی دستم می ماند باید برای آن فکری کنم .
حال ایده : اگر کسی بتواند انواع رنگ های پشم را تهیه کند و به اندازه های کوچک شبیه نخ کوبلن کند ودر بسته بندی های 50 یا 100 رنگ قرار دهد خیلی عالی است .[تصویر: dm-UY1T.jpg]
وحتی برای کسانی که قالی ،گلیم و... می بافند هم خوب است چون بعضی به خاطر این قضیه به مشکل برمی خورند از رنگ های کمتری در قالی استفاده می کنند اما اگر لازم نباشد از یک رنگی که لازم دارند مقدار زیاد بگیرند می توانند قالی با رتگ های متنوع تری ببافندو شاید استفادهای دیگری هم از آن بشود.
راستی پشم را اگر مستقیما از روستا ها تهیه کنند خیلی ارزان است .
پارسال پشم رنگ نشده در روستا ها حدود کیلویی 1500 تومان بوده است.
هر بسته نخ کوبلن در بازار 600 تومن می باشد .اما به صورت عمده هر عدد 250 تومان در می آد.
100 گرم پشم حدود 20 بسته مثل نخ کوبلن می شود و تازه شاید از لحاظ متراژ بیشتر از آن هم بشود . که هر بسته خیلی ارزان می شود و می تواند کار بسیار خوب و پر در آمدی شود خصوصا اگر به گونه ای باشد که برای خریدار خوب بصرفد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجید املشی ، دل خسته ، كارمند پيمانی ، al-shia ، لیلا ، رضا1357 ، jafar ، یاســین ، افشین ، عبدالرحمن ، عقیق ، amirak ، Wakeup ، Anti gods ، kelideservat

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۶, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوالی

همه ی ما کم و بیش مواردی به ذهنمون رسیده و یه ایده هایی رو داشتیم ولی چندان پی گیر نشدیم چرا که یا اون رو دور از وقوع دیدیم یا این که راه رسیدن و امکانات رسیدن بهش رو نداشتیم.

یه چیزی توی ذهنم اومده
ببینید تا چه حد عملی هست

یه تاپیک داشته باشیم برای بیان ایده هامون... هر چند کوچیک...
مثلا یه ایده مطرح میشه. دوستان نظر میدن... ایده پخته تر میشه... میمونه عمل کردنش... که بیشتر اینجاش برام سواله...

مزایا و معایب این طرح به نظرتون چیه؟؟

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، amirhq21 ، عبدالرحمن ، ضحی ، یاســین ، افشین
۰:۰۱, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #62
آواتار
به نام خداوند حکیم
سلام

با پیشنهاد تاپیک موافقم.
اما فرقش با همین تاپیک فعلی چی میشه اونوقت؟

اگه تفاوت خاصی مد نظرتون نیست همین تاپیکا فعالش کنیم بهتره که.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، افشین
۹:۲۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
HuhHuhHuhHuhHuh
من متوجه نشدم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۱:۵۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #64
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۹:۵۶)طلــوع نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوالی

همه ی ما کم و بیش مواردی به ذهنمون رسیده و یه ایده هایی رو داشتیم ولی چندان پی گیر نشدیم چرا که یا اون رو دور از وقوع دیدیم یا این که راه رسیدن و امکانات رسیدن بهش رو نداشتیم.

یه چیزی توی ذهنم اومده
ببینید تا چه حد عملی هست

مثلا یه ایده مطرح میشه. دوستان نظر میدن... ایده پخته تر میشه... میمونه عمل کردنش... که بیشتر اینجاش برام سواله...

---------------------------------------------
به نام خدای دادگر
سلام
منظورم در جواب این صحبت سرکار خانم طلوع بود. ایشون پیشنهاد ایجاد تاپیک جدیدی رو دادن. نمیفهمم فرق تاپیک مورد نظرشون با همین تاپیک چیه؟
----------------------------------------------
ضمنا چرا این تاپیک فعال نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ذکات علم نشر آن است.
بنده از فردا هر روز یه ایده میگذارم شما هم تحلیل کنید و انتقاد و پیشنهاد بدید. کمک کنید . کسانی که به فکر کسب و کارند و یا حاضراند کمک کنند یا پیگیر ارسالها باشن یا با سپاس یا با پ.خ یا ارسال بگن تا ببینیم چند نفریم؟

اگه یه جوان بیکار مشغول بشه میدونید برای جامعه چقدر مفیده؟؟؟؟؟ نه میدونید؟؟؟؟؟
شدیدا باید دنبال ایده برای کار حلال باشیم. فرهنگ سازی کنیم. بستر سازی و از این حرفا دیگه.
اولا کار ثواب داره کمک به ازدواج هم هستBlush عبادت هم هستAngel
ثانیا بیکاری هزار آفت دارهDodgy
(شوخی یکیش همن حظور افراطی در تالار)
ثالثا در این دوره و زمونه که دلالی و احتکار و فروش اجناس تقلبی و کالاهای مساله دار و مشاغل کاذب و ..... از در و دیوار بالا میرهAngry کسی که دنبال کسب در آمد حلال هست چه کار بکنه خب؟؟؟؟؟؟؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، Tolou ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، aakbarib ، ضحی ، افشین
۲۲:۳۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
این تاپیکم زده بودیم که اگه کسی ایده رو زده اما میخواد توش مزیت رقابتی ایجاد کنه اینجا بگه و دوستان خلاقمون کمکش کنند
کارگاه خلاقیت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، Tolou ، عبدالرحمن ، ضحی ، افشین
۲۳:۲۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
سلام دوستان

با نانوایی پدرم من چطور پول در بیارم ؟؟؟

نگید برو اونجا کار کن چون نمیشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، Tolou ، عبدالرحمن ، ضحی ، افشین
۱۴:۳۸, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱۴:۳۹ توسط amirhq21.)
شماره ارسال: #67
آواتار
به نام خداوند قادر متعال

سلام،

بنده قصد فعال کردن این تاپیک رو در تابستان امسال در سر داشته و دارم.Dodgy

----------------------
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرموده اند : کسی که روزی خود را با کار و تلاش تهیه کند ، در قیامت در شمار انبیا قرار می گیرد و ثواب آنان را کسب می کند.
منبع : مستدرک الوسائل، ج2، باب 8، حدیث

----------------------

راستی شما هم مثل من پول توجیبی بگیر هستید؟ نگران نباشید کافی است ماهانی نشوید. فقط پیگیر ارسال های بنده باشید.

در ارسال 63 همین تاپیک برای این که اوضاع و احوال کار دستم بیاد و ببینم چند نفر به طور جدی پیگیر خواهند بود مطالبی رو گفتم ولی استقبال کمه،Huh حداقل از نظر تعداد کم هست تعداد کسایی که به این تاپیک سر میزنند.

از 4 حالت خارج نیست:
1-همه دوستان تالار کسب و کار دارند و مستقل اند.Cool
2-دوستان بیکار هستند و اهمیتی به استقلال مالی پیدا کردن نمیدهند.Big Grin
3-فکر میکنند پول چیز کثیفی هست.و نباید دنبال پول در آوردن رفت.Angel
4-کسی حوصله کار کردن نداره.Sleepy

ایشالاکه جزء دسته اول باشید.

البته بنده سمج تر از این حرف ها هستم بنابر این شروع میکنم به فراهم کردن زیر ساخت هایی که دوستان عزیز رو متوجه اهمیت مساله کا بنمایم. بعد هم اگر عمری بود و توفیقی حاصل شد میپردازم به ایده های کسب و کار ......Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Tolou ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، ضحی ، افشین
۱۴:۵۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #68
آواتار
[تصویر: 1381413926621.jpg]

زبان قاصر است از وصف بزرگی این كودك...

جوانان پر از ادعای مرد بودنمان یاد بگیرند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، شیدا ، Tolou ، azade ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، M03TAFA ، ضحی ، یاســین ، Aryha ، ضحی رحمانی ، mahpare ، Ramin_Ghn ، حسین14
۲۰:۱۷, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:یه چیزی توی ذهنم اومده
ببینید تا چه حد عملی هست

نقل قول: با پیشنهاد تاپیک موافقم.
اما فرقش با همین تاپیک فعلی چی میشه اونوقت؟
عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخ

قصدم از این تاپیک جدید بیان ایده، نظر دادن دوستان در مورد ایده (امکان سنجی عملی شدن یا نشدن، امکانات موردنیاز، سرمایه و...) و عملی شدن هستش...
توی تاپیک کارگاه خلاقیت عملی شدنی نداریم...

شاید برخی ایده های ما مناسب شرایط ما نباشه ولی یکی دیگه بتون عملیش کنه...
اگه نیاز به توضیح بیشتر هست بگیدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، amirhq21 ، عبدالرحمن ، ضحی ، افشین
۲۰:۵۷, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #70
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۰:۱۷)طلــوع نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخ

قصدم از این تاپیک جدید بیان ایده، نظر دادن دوستان در مورد ایده (امکان سنجی عملی شدن یا نشدن، امکانات موردنیاز، سرمایه و...) و عملی شدن هستش...
توی تاپیک کارگاه خلاقیت عملی شدنی نداریم...

شاید برخی ایده های ما مناسب شرایط ما نباشه ولی یکی دیگه بتون عملیش کنه...
اگه نیاز به توضیح بیشتر هست بگیدSmile

خب بسم الله دوست من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، Tolou ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]