کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.54 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
۱۸:۲۰, ۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سمه تعالی
با سلام
به نظرم رسید که هرکسی بعضی مواقع ممکن است ایده ای به ذهنش برسد برای ایجاد کردن شغلی جدید اما بیشتر مواقع اصلا عملی نمی کند حالا یا نمی خواهد یا نمی تواند. و بعد از مدتی هم فراموش می کند . چه بسا این ایده برای فردی راهگشا باشد و یا حتی موجب به وجود آمدن ایده ای جدید برای فردی دیگر شود.
بنا براین خوب است در اینجا هر کس ایده ای به ذهنش می رسد بنویسد تا دیگرا ن استفاده کنند واگر کسی هم یک اید ه ای را عملی کرد بگوید تا دیگران اگر به آن وسیله تولید شده ا احتیاجی داشتند از او بخرند و به آن فرد کمک کنند.
خودم هم چند پیشنهاد دارم برای شغل:
1-به تازگی سبوس دوم برنج توجه خیلی ها را به خودش جلب کرده و با قیمت خوب فروش می رود.ولی ما مراجعه کردیم به روستایی در اطراف شیرا ز دیدیم کیلویی 400 تومان است در بیشتر روستا های استان فار س خصوصا جا هایی که محل سفید کردن برنج هست این پودر وجود دارد خیلی خوشمزه ومقوی سرشار از ویتامین ب هست و با برنج باید حتما مصرف شود تا از پوکی استخوان جلوگیری کند برخلاف پودر سبوس برنج شمال وطارم ، گرم است و برای کسانی که طبع سردی دارند ضرر ندارد.اگر کسی دنبال شغل هست می تواند این پودر ها را بخرد بسته بندی کند وبه بازار عرضه کند.
2- چند وقت است که بازار بافت دستبند بین دختر خانم ها در مدرسه رایج شده و برای بافت آن معمولا از نخ کوبلن چینی استفاده می کنند .[تصویر: null][تصویر: dm-T1G7.jpg]
بنده به ذهنم رسید برای بافت دستبند از پشم استفاده کنم[تصویر: di-OBAX.jpg]
که هم ارزش کار هنری وصنایع دستی پیدا کندو همچنین جنس ایرانی خریداری کرده باشم وهم اینکه پشم در اسلام به شدت سفارش شده است سرو کار داشتن با آن معنویت انسان را زیاد می کندو به خاطر همین پیامبران وائمه پشمینه می پوشیدند.اما وقتی مراجعه کردم دیدم پشم را کلافی می فروشند به قیمت خیلی گران . به خاطر همین نتوانستم بیشتر از 4 رنگ آن هم به قیمت خیلی گران تهیه کنم و خوب بالطبع بقیه پشم ها هم روی دستم می ماند باید برای آن فکری کنم .
حال ایده : اگر کسی بتواند انواع رنگ های پشم را تهیه کند و به اندازه های کوچک شبیه نخ کوبلن کند ودر بسته بندی های 50 یا 100 رنگ قرار دهد خیلی عالی است .[تصویر: dm-UY1T.jpg]
وحتی برای کسانی که قالی ،گلیم و... می بافند هم خوب است چون بعضی به خاطر این قضیه به مشکل برمی خورند از رنگ های کمتری در قالی استفاده می کنند اما اگر لازم نباشد از یک رنگی که لازم دارند مقدار زیاد بگیرند می توانند قالی با رتگ های متنوع تری ببافندو شاید استفادهای دیگری هم از آن بشود.
راستی پشم را اگر مستقیما از روستا ها تهیه کنند خیلی ارزان است .
پارسال پشم رنگ نشده در روستا ها حدود کیلویی 1500 تومان بوده است.
هر بسته نخ کوبلن در بازار 600 تومن می باشد .اما به صورت عمده هر عدد 250 تومان در می آد.
100 گرم پشم حدود 20 بسته مثل نخ کوبلن می شود و تازه شاید از لحاظ متراژ بیشتر از آن هم بشود . که هر بسته خیلی ارزان می شود و می تواند کار بسیار خوب و پر در آمدی شود خصوصا اگر به گونه ای باشد که برای خریدار خوب بصرفد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجید املشی ، دل خسته ، كارمند پيمانی ، al-shia ، لیلا ، رضا1357 ، jafar ، یاســین ، افشین ، عبدالرحمن ، عقیق ، amirak ، Wakeup ، Anti gods ، kelideservat

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #81
آواتار
ایده هایی که معمولا در موردشون صحبت میشه در بلند مدت جواب میدن

برای افراد مجرد در آستانه ازدواج ریسکه

باید برای گروه های مختلف سنی پروژه تعریف کرد

برای یه آدم سی ساله خیلی فرق داره با یه آدم 20 ساله

همچنین افراد با تحصیلات مختلف در اماکن سکونت مختلف

افرادی که سوال دارن میتونن تو پیام خصوصی بپرسن شاید بتونم کمک کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، ضحی ، یاســین ، Tolou ، شیدا ، افشین
۰:۲۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #82
آواتار
به نام خداوند قادر متعال
سلام،
بنده هم با کار گروهی موافقم
البته تا حالا تجربه ملاقات با افراد محیط مجازی در بیرون رو نداشتم و یه کم هنوز اعتماد ندارم. هرچند محیط این تالار متفاوته با جاهای دیگه.

امیر حسین استان فارس(شهرستان) فارغ التحصیل رشته م.صنایع.این روزا دنبال امریه برا سربازی میگردم.Soldier
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، یاســین ، شیدا
۱۰:۳۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #83
آواتار
پست قبلی ویرایش شد ...

--------- الحاقیه به پست قبلی:

تخصص: لیسانس معماری ، کار با نرم افزار های مهندسی ، طراحی صنعتی تا حدود خیلی کمی بلدم ولی خیلی علاقه دارم
زمینه : ایده پردازی ، طراحی های نو ، و هر چیزی که به مرحله اجرا برسه = طراحی و ساخت

بیشتر کارایی که کردم دانشجویی بوده ، ماکت سازی حرفه ای که عکسشو بالا گذاشتم ، ماکت خونه ساختمون ، چند تا طرح مختلف از اسباب بازی تا چیزایی که به درد مردم میخوره ، و... متنها تا حالا در حد طراحی و روی کاغذ بوده خودم تنهایی حس اینکه یه چیزو به مرحله اجرا برسونم ندارم کار فردی به هیچ وجه دوست ندارم

اخلاقیات : بسیار حساسم تو ظرافت کار به نظرم آدم یه کاری رو که میکنه باید در نهایت خودش باشه و عقیده دارم که ظرف و مظروف باید با هم هماهنگ باشن یعنی یه وسیله اگه کاراییش فوق العاده باشه اما زشت باشه مفت نمی ارزه و بالعکس. رو ریزه کاریا و جزییات خیلی شدیدا حساسم
جنس تولید و مواد اولیه باید بسار مرغوب و درجه 1 باشه

علاقه اصلی : تولید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، amirhq21 ، شیدا
۳:۰۹, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #84
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

داشتم با یکی از دوستان سر کار کردن صحبت میکردم

گفتم این جا هم بگم

این سایت وزارت کاره (تهران)

[تصویر: Print-Logo.png]
آقایون متقاضی کار میتونن به واحد های این سازمان مراجعه کنند (من خودم به واحد میرزای شیرازی مراجعه کردم بقیه رو خبر ندارم)

یک سری فرصت های شغلی کاملا متنوع در این واحد ها هست

این فرصت ها معمولا از روزنامه بهتره

امیدوارم با همت بلند دنبالش برید

جوینده به خواست خدا یابندس

چیه باز اومدی نوشته پنهان بخونی؟ برا کاردار شدن جوانان بیکار مجرد صلواتی بفرس!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، ساجد ، amirhq21 ، soheyl68 ، Tolou ، شیدا ، MohammadSadra ، یا زهرا ، افشین
۴:۲۵, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #85
آواتار
به نام خداوند پاک و مطهر
سلام،

یک سوال داشتم از خدمت دوستان؟ لطفا راهنمایی کنید.

بنده بهم پیشنهاد شده که بازاریابی بازل های سه بعدی برج ایفل رو انجام بدم.

نظر شما در این باره چیه؟ آیا این کار تبلیغ فرهنگ غرب هست؟ شبهه ناک است؟

کلا احساس خود را باذکر دلیل و رسم شکل توضیح دهید.

پیشاپیش از نظرات دوستان متشکرم.

پ.ن: دفتر مرجع بنده میگه اگر تبلیغ فرهنگ غرب نشه اشکال نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ضحی ، یاســین
۱۵:۱۳, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #86
آواتار
من که فکر نمیکنم خود پازل چیزی از فرهنگ غرب رو منتقل کنه

یعنی برج ایفل بخودی خود چیزی واسه اینکار نداره مگر اینکه در حاشیه و اطرافش چیزهایی به نمایش گذاشته بشه
مثلا تصاویری از زنان با پوشش ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21
۱۴:۲۶, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #87
آواتار
سلام دوستان

موسسه شهید علی خلیلی داره کادر فرهنگی جذب میکنه

توی دعوت به همکاریش نوشته
بهره مندی از حق الزحمه فرهنگی
حالا نمیدونم که منظورشون حقوقه یا یه چی دیگه ولی هرکس که تمایل داره توی اینجور زمینه ها فعالیت کنه به نظر من یه سر به این سایت سر بزنه

http://alikhalili.net/

التماس دعا خیر و فرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، amirhq21 ، fatemeh-55 ، ضحی ، افشین
۱۵:۴۲, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #88
آواتار
تو پاساژ مهستان (خیابان کارگر جنوبی-پائین تر از میدان انقلاب نرسیده به جمهوری) چندتا مغازه هستند که همکار لازم دارند

اگر کمی به محیط فتوشاپ مسلط هستید بد نیست به اونجا سر بزنید

حقوقش هم حدود 800 به بالاست

اگر کار پیدا کردید التماس دعا

در ضمن محیطش هم مذهبیه تا حدودی

مترو و بی آر تی هم فراهمه

برادران دست بجونبونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، amirhq21 ، Tolou ، fatemeh-55 ، ضحی ، افشین
۱:۳۳, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #89
آواتار
بچه هایی که کار طراحی سه بعدی انجام میدن ،به نظرم بد نیست یه نگاهی اینجا بندازن

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid291360
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، دل خسته ، fatemeh-55 ، amirhq21 ، Tolou ، ضحی ، افشین
۱:۳۹, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #90
آواتار
من تو برنامه نویسی دستی ندارم ولی یه ایده دیگه ساخت برنامه های مفید برای محیط اندرویده

بعد ساخت میتونید در بازار یا مایکت بفروشید

البته چند نسخه مجانی عرضه کنید برای جذب مشتری و اشکال یابی

بعد نسخه کامل رو بدید بیرون

اگر 1000 نفر برنامه هزار تومنی رو بخرن میشه به کارای آیندش هم فکر کرد

البته نمیدونم مایکت یا بازار درصد میگیرن یا نه یا چقدر میگیرن ولی میتونه ایده خوبی باشه

فقط باید ایده خوب داشته باشید + خلاقیت + کمی دانش

برای ساخت برنامه های ساده به لینک های زیر مراجعه کنید

http://www.mobfa.org/1390/05/01/%D8%A2%D...%D8%AFand/

http://p30download.com/fa/entry/32161/

اگر سودی بردید التماس دعا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh-55 ، یاســین ، دل خسته ، amirhq21 ، Tolou ، ضحی ، افشین ، soheyl68
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]