|
کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
|
|
۱۸:۲۰, ۱/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سمه تعالی با سلام به نظرم رسید که هرکسی بعضی مواقع ممکن است ایده ای به ذهنش برسد برای ایجاد کردن شغلی جدید اما بیشتر مواقع اصلا عملی نمی کند حالا یا نمی خواهد یا نمی تواند. و بعد از مدتی هم فراموش می کند . چه بسا این ایده برای فردی راهگشا باشد و یا حتی موجب به وجود آمدن ایده ای جدید برای فردی دیگر شود. بنا براین خوب است در اینجا هر کس ایده ای به ذهنش می رسد بنویسد تا دیگرا ن استفاده کنند واگر کسی هم یک اید ه ای را عملی کرد بگوید تا دیگران اگر به آن وسیله تولید شده ا احتیاجی داشتند از او بخرند و به آن فرد کمک کنند. خودم هم چند پیشنهاد دارم برای شغل: 1-به تازگی سبوس دوم برنج توجه خیلی ها را به خودش جلب کرده و با قیمت خوب فروش می رود.ولی ما مراجعه کردیم به روستایی در اطراف شیرا ز دیدیم کیلویی 400 تومان است در بیشتر روستا های استان فار س خصوصا جا هایی که محل سفید کردن برنج هست این پودر وجود دارد خیلی خوشمزه ومقوی سرشار از ویتامین ب هست و با برنج باید حتما مصرف شود تا از پوکی استخوان جلوگیری کند برخلاف پودر سبوس برنج شمال وطارم ، گرم است و برای کسانی که طبع سردی دارند ضرر ندارد.اگر کسی دنبال شغل هست می تواند این پودر ها را بخرد بسته بندی کند وبه بازار عرضه کند. 2- چند وقت است که بازار بافت دستبند بین دختر خانم ها در مدرسه رایج شده و برای بافت آن معمولا از نخ کوبلن چینی استفاده می کنند . ![]() بنده به ذهنم رسید برای بافت دستبند از پشم استفاده کنم که هم ارزش کار هنری وصنایع دستی پیدا کندو همچنین جنس ایرانی خریداری کرده باشم وهم اینکه پشم در اسلام به شدت سفارش شده است سرو کار داشتن با آن معنویت انسان را زیاد می کندو به خاطر همین پیامبران وائمه پشمینه می پوشیدند.اما وقتی مراجعه کردم دیدم پشم را کلافی می فروشند به قیمت خیلی گران . به خاطر همین نتوانستم بیشتر از 4 رنگ آن هم به قیمت خیلی گران تهیه کنم و خوب بالطبع بقیه پشم ها هم روی دستم می ماند باید برای آن فکری کنم . حال ایده : اگر کسی بتواند انواع رنگ های پشم را تهیه کند و به اندازه های کوچک شبیه نخ کوبلن کند ودر بسته بندی های 50 یا 100 رنگ قرار دهد خیلی عالی است . ![]() وحتی برای کسانی که قالی ،گلیم و... می بافند هم خوب است چون بعضی به خاطر این قضیه به مشکل برمی خورند از رنگ های کمتری در قالی استفاده می کنند اما اگر لازم نباشد از یک رنگی که لازم دارند مقدار زیاد بگیرند می توانند قالی با رتگ های متنوع تری ببافندو شاید استفادهای دیگری هم از آن بشود. راستی پشم را اگر مستقیما از روستا ها تهیه کنند خیلی ارزان است . پارسال پشم رنگ نشده در روستا ها حدود کیلویی 1500 تومان بوده است. هر بسته نخ کوبلن در بازار 600 تومن می باشد .اما به صورت عمده هر عدد 250 تومان در می آد. 100 گرم پشم حدود 20 بسته مثل نخ کوبلن می شود و تازه شاید از لحاظ متراژ بیشتر از آن هم بشود . که هر بسته خیلی ارزان می شود و می تواند کار بسیار خوب و پر در آمدی شود خصوصا اگر به گونه ای باشد که برای خریدار خوب بصرفد . |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۵۶, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام
بچه ها کدوم یک از دوستان بودن که میخواستن کار بسته بندی خشک بار انجام بدن؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
|
۹:۵۱, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سایت افسران دعوت به کار می کند برادران محترم اگر مایل بودند نظری بیندازند برنامه نویس وب - مسلط بر اصول طراحی وب - مسلط بر HTML/CSS/JavaScript - مسط بر PHP - آشنا با مفاهیم شی گرایی و MVC برنامه نویس اندروید - آشنایی با برنامه نویسی اندروید - آشنایی با استانداردهای طراحی وب - آشنایی با وب سرویس ها کارشناس شبکه و سرور - آشنایی با مفاهیم شبکه - آشنایی با سرورهای لینوکس - آشنایی با وب سرورها علاقه مندان می توانند رزومه خود را به آدرس jobs@afsaran.ir ارسال نمایند |
|||
|
|
۹:۴۱, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۹:۴۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
شركت پالايش نفت بندرعباس در نظر دارد بمنظور تأمين نيروي انساني مورد نياز خود در واحدهاي مختلف عملياتي و ستادي تعداد 250 نفر داوطلبان مرد واجد شرايط را در مقاطع تحصيلي كارداني و كارشناسي در رشتهها و گرايشهاي مندرج در جداول ذیل از طريق برگزاري آزمونكتبي، مصاحبه فني/تخصصي، انجام معاينات طب صنعتي و گزينش بصورت قرارداد مدت معين در چارچوب قانون كار و تأمين اجتماعي دعوت به همكاري نمايد. http://www.hormozgan.ac.ir/Pages/azmoun.aspxرشته های مورد نیاز تاریخ شروع ثبت نام: 11 مردادماه 1393 تاریخ پایان ثبت نام: 20 مردادماه 1393 |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
ببیند دوستان الان زمانه طوری شده که واقعا همه چیز شکل علمی پیدا کرده و سرعت زندگی بیشتر شده ببینید برادر پدربزرگ هفتاد ساله من سال حدود 1340 به حج رفته حال بپرسید چقدر طول کشیده میگه با قاطر رفتن که حدود سه ماه طول کشیده از خوی برن برسن به مکه و سه ماه هم طول کشیده که برگردند یعنی شش ماه اما الان حاجی ها سه ساعته میرن و سه ساعته برمیگردن یعنی شش ساعت که اگه به ماشین حساب بزنی میشه 720 برابر حدودا .پول در آوردن هم همین شکل رو به خودش گرفته و به همین علته که تو محله و شهرمون تعداد ثروتمندها زیاد شده من ایده خوبی واسه در آمد حلال و خوب سراغ دارم وخودم خیلی راضیم هرکسی بخواد میتونه به من ایمیل بزنه من به خاطر خدا هم که شده راهنماییش می کنم.اینم ایمیل منimanbagheri36@gmail.com
|
|||
|
۳:۱۸, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۳ ۹:۴۱)یاســین نوشته است: خیلی ممنون جسارتا این نکته رو باید اضافه کنم که نباید توقع داشته باشید با عدالت رفتار کنند این آزمون ها یطور کار تشریفاتیه در واقع هر کسی رو که دوست داشته باشند معرفی می کنند نه هر کسی که لیاقتش رو داشته باشه خودم هم تو این آزمون ها رفتم و دیدم جو چطوره ولی شرکت کردن به شما ضرر نمیرسونه مخصوصا که میفهمید چقدر وضع بازار کار خرابه (خطاب به برخی افراد که میخوان ارشد بخونن!!! اول اسمشون هم م داره) |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان گرامی احتمال داره بتونم برای برخی از شماها در زمینه پیدا کردن شغل کمکی رو برسونم ان شاء الله فقط و فقط از بین افراد دارای کاربری قدیمی و شناخته شده لطف کنن رزومشون رو (اگر نخواستن شناخته بشن بدون اسم و فامیلی) برام ایمیل کنند و وقتی فرستادن بگن که فرستادن رزومتون شامل اینا باشه حداقل تحصیلات سن سوابق کاری و بیمه مشخصات ظاهری و احیانا نقص فنی! دوره های آموزشی گذرانده شده قول نیست ولی سعیم رو میکنم t3lmikha[at]gmail[dot]com |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
![]() خطاب به بعضی ها... کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!!! البته ناخن من هم هست ولی دوستان همتشون کمه و به کمتر از وزارت رضا نمیدن |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
منم از دست بعضیا که میگن کار نیست عصبانی میشم
چون حتی همت گشتنشم ندارن من که دنبال کار نیستم بیشتر از اونا به این تاپیک و امثالهم سر میزنم |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
سلام به بچه های تنبل و پرتوقع
اینم ناخن من اول این آگهی رو ببینید شاید بدردتون خورد در مورد صحبت اخیر ببینید من قبول دارم شرایط خیلی بده مخصوصا برای آقایون (خدا لعنت کنه هرکسی رو که .... ) حالا خدا رو روزی رسون بدونید قبول دارم بعد از چند تا تلاش پشت سر هم ممکنه سرخورده بشید مخصوصا وقتی میبینید یه آدم بی سواد بی لیاقت اومده با درامد بالا کار میکنه زندگی جای لوس بازی نیست بقیه هم مادرتون نیستن که بگن پسر گلم ناراحت نباش زندگی محل مبارزس حقتو بگیر تلاشتو بکن درست در لحظه های آخر دستتو میگیره وقتی به گذشته فکر میکنی خندت میگیره و من یدونه فلافل ازت میگیرم حق کمیسیون ![]() بنده خیلی رزومه فرستادم میدونید چی شد؟ دقیقا تنها رزومه ای که فکرش رو هم نمیکردم بشه و بدون بند پ و ... شد به یک سال بیکاری می ارزید از آگهی های بالا زیادند متاسفانه در بین تمام کاربرا فقط یک نفر واسطه یکی دیگه شد و خود اون بنده خدا هم به من پیام ندادن ، کسر شأنشون میشه (رفاقتی نوشتم!) این یعنی خود افراد نمیخوان برای انسان جز حاصل تلاش و کوشش خود هیچ حاصلی نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بیان ایده ها (کسب و کار حلال) | Tolou | 44 | 15,995 |
۲۸/فروردین/۹۴ ۱۹:۳۸ آخرین ارسال: مهسا110 |
|

![[تصویر: dm-T1G7.jpg]](http://up.download.ir/dm-T1G7.jpg)
![[تصویر: dm-UY1T.jpg]](http://up.download.ir/dm-UY1T.jpg)

![[تصویر: 1374834456860916_large.jpg]](http://velanet.ir/i/attachments/1/1374834456860916_large.jpg)