|
<<<<<وقتی خیلی عصبانی میشید چکار میکنید؟؟؟
|
|
۱۶:۱۸, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خب دوستان این موضوع چون خیلی مهمه دوست داشتم یه خرده راجع به این موضوع صحبت کنیم دقیقا بفرمایید که وقتی خییییلی عصبانی میشید و یا کسی یک حرفی بهتون میزنه که واقعا آتیش از سرتون بلند میشه! چکار میکنید؟ راستش یه داستانی از آقای حداد خوندم که هنوز نتونستم درکش کنم... حتما بخونید: نقل قول:آقای حداد میگفتند:مادر همسرم بسیار مرا اذیت می کرد.بین اتاق ما و آنها کیسه های برنج خوشبو و ظرف های انباشته روغن فاصله می انداخت،اما انها چیزی به ما نمیدادندو او عمدا دوست داشت که ما را در تنگی و حرج ببیندو تنگدستی ما او را شاد میکرد و با وجود اینکه من مرتب کار میکردم ولی اکثر مراجعان من از فقیرای بودند که اجناس را نسیه میگرفتند و بعضی از انها پولی پرداخت نمیکردند؛در عین حال شاگرد من هر چقدر نیاز داشت برای خود برمیداشت و معمولا چیزی برای من باقی نمیماند. به نظرم موقع عصبانی شدن باید به اندازه چند ثانیه مکس کرد و دلیل عصبانیت رو فهمید اصلا طرف مقابلمون کیه یه نفس عمیق بکشید گاهی برخی انتظار ها فقط باعث عصبانیت و رنجش خاطره |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۸, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کلا تا حالا عصبانی نشدم و فکر نکنم کسی یا چیزی بتونه عصبیم کنه .... ( همچین آدم ریلکسم من
![]() )ناراحت میشم، شاید اشکم رو هم در بیاره ( البته جلوش ک اشک نمیریزم، جری تر میشه ) ... اما عصبانی، هرگز
|
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۲۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۲ ۲۰:۴۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من متاسفانه خیلی زود عصبانی میشم
و از اونجور آدماییم که همه سعی میکنن کاری نکنن که عصبانی بشم ![]() اگر هر کسی هم به جز پدر و مادرم اعصابمو خورد کنه ، حسابی قاطی میکنم (متاسفانه) رفیق و داداش و معلم(!) هم نمیشناسه ولی اگه پدر و مادرم اعصابمو خورد کنند ، سعی میکنم سکوت کنم و خیلی زود بپرم تو اتاقم ![]() (بچه های تالارم نمیشناسم )
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۷:۳۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۲ ۲۰:۴۶)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: من متاسفانه خیلی زود عصبانی میشم خب آخه برادر من، شما ک می دونی مشکل کارت کجاست، چرا حلش نمی کنی ؟؟؟؟ می دونی چ شرایطی برای اطرافیانت ایجاد می کنی ؟ اونوقت هیچ کس نمی تونه واقعیات رو بهتون بگه ..... حالا عصبانی نشی، یزنی با زمینه تالار یکیم کنی |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۲۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۲ ۲۱:۰۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۲ ۲۰:۵۵)Aban نوشته است: خب آخه برادر من، شما ک می دونی مشکل کارت کجاست، چرا حلش نمی کنی ؟؟؟؟ البته یکم غلو هم کردم ![]() درسته من اگه عصبانی بشم بد عصبانی بشم ، ولی در عوض خیلی کم عصبانی میشم الته اینم بگم بحث خواهرا متفاوته ، سعی میکنم خیلی زود از اون نواحی فاصله بگیرم
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام متاسفانه منم بدعصبانی میشم ![]() سعی کردم جلوی خودمو بگیرم ولی افاقه نمیکنه خصوصاوقتی بدونم حرفم درسته وطرفم داره خودشومیزنه به اون راه....یاکسی بخواد بهم زوربگه ![]() چیکارکنم دیگههههههههههههه
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۲ ۲۱:۴۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خانوم غریب گفتن موقع عصبانیت یه دفعه خندشون میگیره
منم همینطوریم یه دفعه یادمه داشتم با دوستم صحبت میکردم بعد یه سوءتفاهمی براش پیش اومد حالا منم خندم گرفته تو خیابون! هی میخواستم براش توضیح بدم اصلا خنده اجازه نمیداد حرف بزنم اونم همینطوری فوران میکرد(آتشفشان!) بیچاره خیلی حرص خورد اون دوستم هم از اونایی هستش که با سرعت نور عصبانی میشه! خیلی وحشتناک بود! آخر سر دستشو گرفتم میگم تو رو خدا بزار من خندم قطع بشه برات توضیح بدم درکل موقعی که کسی عصبانیه اصلا نخندید بیچاره میشید!
|
|||
|
|
۲:۰۳, ۲۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۲:۰۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۲ ۱۶:۴۶)رضوانه نوشته است: روش خودمو بگم؟اینا دقیقا کارایی هست که من انجام میدم چه جالب شمام ....... بعضی وقتام با عصبانیت تمام ،محکم و بلند صلوات میفرستم (البته از رو عادته نه ریا از پدرم یاد گرفتم) اون وقت دیگه کسایی که منو میشناسن (مخصوصا خواهرم) میفهمن الان دیگه یا خودمو میزنم یا طرفو سریع جیم میشن ![]() و من خود به خود اروم میشم.....
|
|||
|
|
۲:۱۵, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۲ ۲۰:۰۲)Aryha نوشته است: با یاد حق دقیقا یاد فیلم اره افتادم ![]() خیلی وحشتناک بود!!!! =============== جواب تاپیک قبلنا یکمی زود از کوره در میرفتم ولی الان تقریبا از من خونسردتر تو فامیل وجود نداره!!!! (خواستید میتونید مسابقه بزارید) البته منظور در چیزای شخصیه نه اعتقادی تنها کاری که میکنم اینه که آن شخص را به خدا واگذار میکنم (اگر ظلم کرده باشه نه یه چیز عادی) خیلی مجرب هم بوده !!!! چون چوب خدا بی صداست! و در ضمن آدم از کسی عصبانی میشه که ازش انتظار بدی نداشته باشه ولی وقتی انتظار نداشتی دیگه عصبانی هم نمیشی!!!! به همین راحتی کلا اعصابتونو برا این چیزا خرد نکنید خونسردی انقدر چیز خوبیه (البته اعضای خانوادم میگن ..... خیلی خونسردی کشتی ما رو )
|
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام بستگي داره كي باشه
اگه مامانم باشه مثل لبو قرمز ميشم و سكوت ميكنم ![]() اگه داداشم باشه مشت و لگد و كوبيدن متكا تو كله طرف ![]() اگه دوستام باشن كاملا خونسرد چون ميدونم حرصشون بيشتر در مياد ![]() ساير افراد اول يك ليوان آب چاره شه |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم جریانش چیه عصبانی که میشم رسما کاری نمیتونم بکنم....
یعنی دقیقا هیچ کار... همین جوری بیکار و سرگردون... ولی خب کم عصبانی میشم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اهمیت حلم و مضرّات عظیم زود عصبانی شدن!!! | علی 110 | 0 | 1,497 |
۲۴/شهریور/۹۸ ۱۳:۰۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| با بی اخلاقی های دنیای مجازی چکار کنیم؟ | سعدی | 1 | 1,027 |
۲۸/آبان/۹۶ ۱۵:۵۳ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| چکار کنیم تا عاقبت به خیر شویم! | N.Mahdavian | 0 | 1,262 |
۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۱۹ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|

چکار میکنید؟

خصوصاوقتی بدونم حرفم درسته وطرفم داره خودشومیزنه به اون راه....
(ظرفا رو میشورم،.... کتابامو مرتب میکنم ....اتاقا رو مرتب میکنم،،،،لب تاپمو مرتب میکنم!)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)