کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<<<<<وقتی خیلی عصبانی میشید چکار میکنید؟؟؟
۱۶:۱۸, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام
خب دوستان این موضوع چون خیلی مهمه دوست داشتم یه خرده راجع به این موضوع صحبت کنیم
دقیقا بفرمایید که وقتی خییییلی عصبانی میشید و یا کسی یک حرفی بهتون میزنه که واقعا آتیش از سرتون بلند میشه!Wink چکار میکنید؟
راستش یه داستانی از آقای حداد خوندم که هنوز نتونستم درکش کنم...
حتما بخونید:
نقل قول:آقای حداد میگفتند:مادر همسرم بسیار مرا اذیت می کرد.بین اتاق ما و آنها کیسه های برنج خوشبو و ظرف های انباشته روغن فاصله می انداخت،اما انها چیزی به ما نمیدادندو او عمدا دوست داشت که ما را در تنگی و حرج ببیندو تنگدستی ما او را شاد میکرد و با وجود اینکه من مرتب کار میکردم ولی اکثر مراجعان من از فقیرای بودند که اجناس را نسیه میگرفتند و بعضی از انها پولی پرداخت نمیکردند؛در عین حال شاگرد من هر چقدر نیاز داشت برای خود برمیداشت و معمولا چیزی برای من باقی نمیماند.

وعلت ناراحتی آن زن با من مسئله فقر بود که از نظر او بسیار زشت می نمود از طرف دیگر شدت حالات روحانی و استفاده از محضر استاد بزرگوار ،مرحوم قاضی به من اجازه جمع مال و ثروت یا رد کردن فقیر و یا نسیه ندادن به نیازمندان را نمیداد.همسرم هم صبر میکرد اما تحملش محدود بود.ماجرا را برای اقای قاضی عرض کردم و از ایشان خواستم اجازه بدهند همسرم را طلاق بدهم.

مرحوم قاضی فرمودند:از این امر گذشته ایا همسرت را دوست داری؟گفتم :بله.فرمود :ایا همسرت تو را دوست دارد؟.گفتم:بله.

فرمود هرگز اجازه نمیدهم او را طلاق بدهی...برو صبر کن که خداوند مقدر کرده که تربیت تو به دست همسرت باشد و باید بردبار و صبور و حلیم باشی.

بنا به گفته ایشان عمل کردم و هرچه مادرزنم بر مشکلات می افزود تحمل میکردم.تا اینکه شبی با خستگی و تشنگی و گرسنگی تمام به منزل رسیدم،در حالی که به اتاق میرفتم،دیدم که مادرزنم کنار حوض نشسته،تا فهمید منم شروع به دشنام دادن کرد.من یکسره از پله ها بالا میرفتم و او صدایش را بالا برد تا جایی که همه همسایگان میشنیدند و آنقدر ادامه داد تا حوصله ام تمام شد.بدون انکه با او پرخاش کنم و یا یک کلمه جواب او را بدهم از پله ها پایین امدم و از خانه بیرون رفتم و سر به بیابان گذاشتم.

بدون هدف و مقصدی میرفتم و متوجه هیچ چیزی نبودم.در این حال دیدم که دو تا شدم ،یکی سید هاشمی که مادرزن به او تعدی و شتم میکرده است و یکی من هستم که بسیار مجرد و عالی و محیط هستم و ابدا فحش های او به من نرسیده است و اصولا به این سید هاشم فحش نمیداده است.
آن سید هاشم سزاوار هر گونه فحش و ناسزاست و این سید هاشم که اینک خودم هستم نه تنها سزاوار فحش نیست بلکه هر چه هم فحش بدهند به من نمیرسد.

در این حال برای من منکشف شد که این حال خوب و شادی زا به سبب آن ناسزاهایی است که وی به من گفت وهیچ نگفتم.و اگر اطاعت سید قاضی را نمیکردم تا ابد همان سید هاشم محزون و غمگین پریشان و ضعیف میبودم.

فورا از آنجا به خانه بازگشتم و دست و پای مادرزنم را می بوسیدم و می گفتم:مبادا خیال کنی الان از گفتارت ناراحتم!از این پس هر چه میخواهی بگو که آنها برای من فایده دارد!!!

به نظرم موقع عصبانی شدن باید به اندازه چند ثانیه مکس کرد و دلیل عصبانیت رو فهمید
اصلا طرف مقابلمون کیه
یه نفس عمیق بکشید
گاهی برخی انتظار ها فقط باعث عصبانیت و رنجش خاطره
[تصویر: 27.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، یاســین ، أین المنتظر ، مصباح ، لبخند خدا ، nasimesaba ، صهبا ، Aryha ، پرنیان ، السا ، Havbb 110 ، help me ، انتصـار ، مجنون العباس ، مجید املشی ، Tolou ، fatemeh-55 ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، Agha sayyed ، Banoo ، ضحی ، parisan ، جویای حقیقت ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، Eve ، mohamad ، سیمرغ ، نورالسادات ، Hadiss313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۹, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۴:۱۰ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #21
آواتار
بایاد حق

(۲۵/دی/۹۲ ۲۰:۱۳)غریب نوشته است:  وای خدا نکنه کسی جلو من خشمگین بشه اصلا نمیدونم این چه مرضی که انگار عصبانیت ادما برام فیلم کمدی میشه .......خیلی رو خودم کار کردم که موقع عصبانیت ادما جلو خندم رو بگیرمممممHappyHappyHappyHappy
چون تجربه ثابت کرده این خنده بیشتر طرف رو عصبی میکنه.....RoseRose

حال اطرافیان شما برام کاملا قابل درکه!
یکی از دوستان نزدیکم هم همچین ویژگی داره!
همیشه به شوخی! بهش میگم هیچیت مثل ادم نیس! (البته بلا نسبت شما
Big Grin)
قبلا که نمیدونستم این رفتارش یک عادته فکر میکردم داره چیزی رو که عصبانیم کرده مسخره میکنه!
ولی الان تقریبا کنار اومدم باهاش!
خدایی ادم رو دیوانه میکنه همچین رفتاری .. خدا نصیب نکنه![تصویر: wink.png][b]

+++++++++++++++++++++++++

نقل قول:دقیقا یاد فیلم اره افتادم [تصویر: cool.png]

خیلی وحشتناک بود!!!!

اصلا ربطش رو نفهمیدم ...Huh
( فقط یک قسمت از این فیلم رو دیدم که برای 7 پشت که چه عرض کنم 777 پشتم بسه!!)

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، رضوانه ، مرهم ، السا ، انتصـار ، عبدالرحمن ، mahdy30na
۱۴:۱۰, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:اصلا ربطش رو نفهمیدم ...Huh
( فقط یک قسمت از این فیلم رو دیدم که برای 7 پشت که چه عرض کنم 777 پشتم بسه!!)

ربطش این بود که جیگ ساو (البته دور از جان کاربران این تالار!!!) طعمه هاشو به داخل محل استقرارش میکشید!!!!

بیخیال صرفا جهت طنز بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، رهگذر. ، رضوانه ، Aryha ، انتصـار ، mahdy30na
۱۴:۱۷, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
به نام خدا.من وقتی عصبانی میشوم خودرابرای مدتی مشغول کاری میکنم تاعلت عصبانیتم ازذهنم یکم دوربشه...

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، رهگذر. ، رضوانه ، السا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na ، parisan
۱۵:۵۸, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #24

او به من یاد بداد درس زیبایی را …
که به هنگامه ی خشم
نه به دل تصمیمی
نه به لب دستوری
نه کنم تنبیهی

یا چرا اصلا من عصبانی باشم
با محبت شاید، گرهی بگشایم
با خشونت هــرگــزRose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، help me ، رضوانه ، السا ، انتصـار ، عبدالرحمن ، اميرمهدي ، mahdy30na ، parisan
۲۱:۱۰, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا
سلام

خب دوستان یه مطلب دیگه ای که خیلی مهمه
و تاثیر شگرفی در کنترل عصبانیت داره دائم الوضو بودنه
واقعا واقعا واقعا این مورد خیلی موثره
یکی از دلایلش هم اینه که وقتی شما وضو میگیرید یکی از خصوصیاتش که کشف شده اینه که چاکراهای بدن بعد از وضو گرفتن باز میشه و این موضوع به شدت روی حال و هوای خوب شما تاثیرگزاره(باعث انبساط خاطر میشه!)
[تصویر: Main-Chakra-Centers.jpg]

قالب اثیری مراکزی دارد که ((چاکرا)) یا ((دولاب)) نامیده می شوند:
1-چاکرای اول ،در انتهای ستون فقرات قرار گرفته و مانند گل لوتوس چهار پر دارد.
2-چاکرای دوم،روی سپرز (طٌحال) قرار گرفته و شش پر دارد.
3-چاکرای سوم، روی ناف قرار گرفته،ده پر دارد
4-چاکرای چهارم،روی قلب قرار گرفته ،دوازده پر دارد.
5-چاکرای پنجم،روی گلو قرارا گرفته،شانزده پر دارد.
6-چاکرای ششم، بین دو ابرو قرارا گرفته در هر طر 48 پر دارد که مجموعاً 96 پر می باشد.
7-چاکرای هفتم،روی سر قرار گرفته و 960 پر دارد.

ارتباط وضو با چاکرا ها :

اصولاً قبل از خواندن نماز وضو می گیریم .قبل از انجام هر کاری توصیه شده که باید با وضو انجام گیرد. در زمانی که بدن انسان به هر دلیل ناپاک می گردد توصیه به غسل و وضو شده است. ما که مسلمانیم فلسفه غسل و وضو و خیلی از اعمال دینی را نمی دانیم و فقط طوطی وار انجام می دهیم و باید گفت که دانش و آگاهی نور است , حرکت در شاهراه است که در نهایت ، انسان را به سر منزل مقصود می رساند. بعلاوه دانش و آگاهی از چیزی می تواند اعتقاد و التزام انسان را نسبت به آن افزایش دهد و دید انسان نسبت به موضوع مربوطه را وسیعتر گرداند. بنابراین اگر وضو, نماز و دیگر اعمال را با دانش و تدبیر انجام دهیم , به نور می رسیم .

باید ذکر کرد که علاوه بر موارد واجب , در احادیث آمده که به هنگام تب , سردرد , عصبیت , دل پیچه و غیرو وضو بگیرید . دلیل آن چه می تواند باشد؟

چرا در وضو مردان باید از پشت آرنج آب بریزند ولی خانمها باید از قسمت تای دست (جلو) اینکار را انجام دهند؟ چرا بهتر است بعد از وضو بدن را خشک نکنیم؟ فلسفه سجده چیست ؟ چرا گفته شده اگر مهر را کمی جلوتر از حالت عادی قرار دهیم بهتر است ؟ فلسفه ذکر چیست و هزاران سوال دیگر که یک مسلمان موظف به دانستن آن است . سعی شده که در این مختصر , با استفاده از کتب اساتید فن و سایتهای مختلف به سوالات فوق تا حدودی پاسخ داده شود.

با شروع عمل وضو , ابتدا صورت را می شوییم , پوست بدن که قابلیت جذب و نگهداری میزان زیادی انرژی را در خود دارد ؛ انرژی های اضافی ناشی از مشغله ها , استرسها , امواج منفی و دیگر موارد است در آن هستند را رفع میکند. ما حداقل در روز سه بار وضو می گیریم و با اینکار سه بار پاکسازی صورت می پذیرد. البته میزان انباشت انرژی منفی در پوست صورت بدلیل حساسیت بیش از اندازه آن، از سایر جاها بیشتر است.

با دست کشیدن روی فکها بر چاکرای فرعی فک تاثیر می کنیم و این عمل اثر مستقیمی روی سیستم اعصاب و حافظه دارد. از نظر علمی آب قادر است مقدار زیادی انرژی را در خود ذخیره سازد .حال چرا از آب سرد بجای آب گرم استفاده کنیم؟ علت آن این است که آب سرد قابلیت جذب انرژی بیشتری نسبت به آب گرم دارد (آبگرم بدلیل فاصله زیاد بین ملکولی, خود حاوی مقدار زیادی انرژی است و قابلیت جذب زیادی ندارد).

در مرحله بعد با هر دست روی دست دیگر آب میریزیم. در بیان علت آن باید گفت که اصلی ترین کانال انرژی بدن , در اصطلاح "سوشومنا" می باشد که این کانال اصلی, در ناحیه شانه ها به دو کانال فرعی تقسیم می گردد که در نهایت به دو دست می رسد . در ادامه , این کانال اصلی, در ناحیه خارجی به دو بخش دیگر تقسیم شده, وارد پاها می گردد. در امتداد این کانال اصلی , کانالهای فرعی دیگری موجود است که هر کدام به عضو و اندام خاصی بر می گردد. در جای جای سوشومنا مخروط مانندهای کوچک و بزرگی وجود دارد که دایما" در حال چرخش هستند(چاکراها). حال ما بر آرنج(برای مردان) آب می ریزیم و دست می کشیم تا انتهای انگشتان, با این کار انرژی های منفی از این کانال فرعی زدوده می شود .حرکت روبه جلو باعث تحریک این نادی و تخلیه شدید انرژی راکد و منفی در آن می گردد . لمس کردن تا کف دست و نوک انگشتان ادامه می یابد . به این می ماند که انرژی های منفی را مشایعت می کنیم تا کاملا" خارج گردد. با این عمل هم چاکراهای کف دست بدلیل لمس سریع فعال می شوند وهم بین انرژی های چپ و راست بدن تبادل و تعادل صورت می پذیرد .

در واقع با اتصال دست چپ وراست به یکدیگر بین این دو انرژی تبادل صورت می گیرد .
مرحله بعد مسح سر است. با این عمل ساهاسرارا چاکرا تحریک می گردد . از دیگر تاثیرات آن می تواند ایجاد تعادل بین نیمکره های چپ و راست بدن را بیان کرد و به این ترتیب در احساسات و عواطف (نیمکره راست) و نیز در تفکر و منطق تعادل ایجاد می شود.

مرحله بعدی مسح پاهاست که دو اثر دارد. اول اینکه نیمه بالایی بدن با نیمه پایینی تبادل انرژی می کند و به این ترتیب نوعی توازن صورت می گیرد.
تاثیر دوم آن تحریک چاکراهای کف پاست و این امر سبب دریافت انرژی بیشتر از زمین می گردد . به این طریق , یعنی با تداوم وضو در کارها , چاکراهای پاها همواره تقویت شده و لذا همواره انرژی بیشتری از طریق پاها وارد چاکرا و شواد هیستانا چاکرا (چاکرای جنسی) می گردد و به این طریق فرد کمتر دچار خستگی می گردد. به این ترتیب فرد دارای استحکام و قوت درونی می گردد.

فرد با خوش بینی بر روی زمین زندگی کرده, همواره شاکر و سپاسگزار خداوند خواهد بود. ورود انرژی بیشتر به مولادهارا خیلی اهمیت دارد چرا که این چاکرا اساس نیروی حیات تمام چاکراهای بالاتر را شکل می دهد و سرچشمه نیروی حیات است. در این چاکرا منبع لایزال انرژی کندالینی (یانگ) وجود دارد . سوشومنا , آیدا و پینگالا که سه کانال اصلی انرژی بدن هستند نیز از این چاکرا شروع می شوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، هادی... ، رهگذر. ، fatemeh-55 ، Aryha ، السا ، Banoo ، sadegh313 ، mahdy30na
۳:۲۲, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
من وقتی عصبانی بشم اون مکان رو ترک می کنم . حالا هرجایی میخواد باشه .
بعد سعی میکنم ، تصمیم مناسب رو بگیرم و اعمال کنم .
مقابله به مثل رو اصلا دوست نمی دارم ...

.........
یک داستانی بود از جناب سعدی ...خلاصه رو برای شما تعریف می کنم .
اصلا خودتون بخونید :

سگی پای صحرا نشینی گزید

به خشمی که زهرش ز دندان چکید

شب از درد بیچاره خوابش نبرد

به خیل اندرش دختری بود خرد

پدر را جفا کرد و تندی نمود

که آخر تو را نیز دندان نبود؟

پس از گریه مرد پراگنده روز

بخندید کای مامک دلفروز

مرا گر چه هم سلطنت بود و بیش

دریغ آمدم کام و دندان خویش

محال است اگر تیغ بر سر خورم

که دندان به پای سگ اندر برم

توان کرد با ناکسان بدرگی

ولیکن نیاید ز مردم سگی

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، عبدالرحمن ، انتصـار ، وحید110 ، mahdy30na ، Havbb 110 ، هادی... ، help me ، رضوانه ، السا ، جویای حقیقت ، parisan
۱۵:۱۷, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
در زیر جدولی ارایه شده است (از کتاب انرژی درمانی چو-آکوک سویی-ترجمه و تالیف جمشید هاشمی ) که تاثیر وضو بر چاکرا را نشان می دهد.

دوستان ترتیب هریک به این شکله:

نوع چاکرا و هاله
قبل از وضو(سانتیمتر)
بعد ازنیت کردن(سانتیمتر)
بعد از وضو(سانتیمتر)
نیم ساعت بعد(سانتیمتر)

هاله سر
30
110
65
70
خیلی بزرگ
70
خیلی بزرگ
70
خیلی بزرگ
70
خیلی بزرگ
50
خیلی بزرگ
100
35
15
40
30
25
15
60
15
80
20
40
80
20
80
100
80
100
110
70
80
100
15
10
140
100
25
15
خیلی بزرگ
70

در ضمن ذکر چند نکته لازم است و آن اینکه اثرات فوق زمانی قابل توجه است که ما در وضو تداوم داشته باشیم (در این مورد علمای دین ما سفارش های زیادی در مورد دائم الوضو بودن دارند.) که به مرور اثرات آنرا آشکارا لمس خواهیم کرد.
در ضمن امروزه نرم افزارها و دستگاههایی هستند که فرد از طریق آن می تواند شکل هاله ها و چاکراهای خود را مشاهده کند و اثرات وضو را امتحان کند و نتایج جدول فوق را به عینه ببیند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، sadegh313 ، mahdy30na
۱۳:۵۳, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
در وهله اول بهتر هست که علل عصبانی شدن خودمان رو بشناسیم و سعی کنیم حساسیت خود را نسبت بهد آن عوامل کم کنیم و بی تفاوت باشیم.

در افراد مختلف متفاوت هست این علل.ممکن هست کسی به نوع حرفهای دیگران حساس باشد,یا کسی به شوخی های بی مورد...هرکس به علتی عصبانی میشود.

در مرتبه بعد بهتر هست راه هایی که باعث میشود در عصبانیت کار غیر منطقی نکنیم را شناسایی کنیم.(یا همان راه کارهای فروکش کردن عصبانیت)

بر اساس آموزه های اسلامی,یک سری راه کار هست که خدمتتون عرض میکنم.

میتوان در آن لحظه به مفید بودن,بردباری و صبر و ستایش آن در احادیث,اندیشید.

میتوان به یاد عذابی که بخاطر ابراز خشم وعده داده شده ,افتاد و از ابراز خشم جلوگیری کرد.پیامبر اکرم میفرمایند:هرگاه یکی از شما خشمگین شود,باید وضو بسازد,یا غسل کند,زیرا غضب از جنس آتش است(بحار الانوار,جلد70,صفحه272)

عواملی که انسان را به خشم میخواند,معمولا وسوسه ها و موهوماتی از جانب شیطان است.

از راه های عملی میتوان به گفتن ذکر شریف:اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ,یا تغییر دادن حالت فیزیکی بدن(مثلا از ایستاده به نشسته),یا استفاده از آب سرد(نوشیدن,وضو,غسل)است.

حدیثی در منزلت فروخوردن خشم:

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):قوی ترین شما کسی است که هنگام غضب مالک نفس خویش باشد,و بردبارتین شما کسی است که در حال قدرت,ببخشد.(تحف العقول,صفحه45/بحار الانوار,جلد74,صفحه 148)

اما خودم هنگام غضب سکوت میکنم.در بیشتر موارد هم بغضم میگیره که اگر جلوش رو نگیرم به جاری شدن اشکهام میرسه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، آفتاب ، mahdy30na ، السا ، رضوانه
۱۵:۲۹, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #29

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
ولادت امام حسن عسگری (علیه السلام) رو خدمت دوستان عزیزم تبریک عرض میکنم .
چه تاپیکی جالبی ! خدائیش خیلی قشنگه ! و اما عکس العمل این حقیر :
در موارد مختلف ری اکشنم رو میگم :
1) اگه توی این تالار یکی رو اعصابم راه بره ، اول از همه سعی میکنم دلیلش رو بفهمم . بعدش سعی میکنم با جواب های مودبانه و به نظر خودم صحیح ، قانع اش کنم . اما اگه ببینم این روش جواب نمیده ، برنامه سوئیچ میشه به Plan B ! یعنی دیگه به بحث ادامه نمیدم . خیلی راحت !
2) اگه پشت تلفن یکی بهم بد و بیراه بگه ، هنگام مکالمه تلفن رو قطع میکنم . اگه دوباره زنگ بزنه ، جواب میدم . اگه آروم شده بود که هیچ ؛ اگه نه دیگه تلفنش رو جواب نمیدم تا آروم بشه . یکی به بار به روم آورد که چرا تلفن رو جواب نمیدی ؟ قشنگ تو چشماش نگاه کردم بهش گفتم مثل شما نیستم که موقع عصبانیت هر چی از دهنم در بیاد به طرف مقابلم بگم . سعی میکنم خودم رو با جواب ندادن تلفن آروم کنم . ایشون هم شرمنده شد و سرم رو بوسید و رفت !!!
3) اگه رو در رو یکی بهم چرت و پرت بگه ، معمولا نشنیده میگیرم . مگه اینکه کش بده قضیه رو و هفت هشت ده باری به پروپاچه ی ما بپیچه ! اون موقع ست که به قول معروف خدای محمد اون رو میگیره !!! و جالبه بهتون بگم که خیلی از دور و بری هام هنوز عصبانیتم رو ندیدن ! این معنیش اینه که معمولا مدارا میکنم و میذارم به حساب (بلانسبت شما) نفهمی طرف !
با اعضای خونواده هم کم جروبحث میکنم و سعی میکنم از مسائل عبور کنم . اما بعضی اوقات والدین یه چیزایی میگن که خون خریت بنده ی حقیر رو به جوش میارن ! یعنی خر میشم در حد پینوکیو ! که البته این موارد هم زیاد اتفاق نمی افته . ولی خدا بخشه دیگه ، بعضی اوقات خر میشم دیگه ! اما اینم بگم که بعد از 5 ـ 6 دقیقه که هنوز عصبانیتم فروکش نکرده و هنوز تو اوج عصبانیت هستم ، میرم از والدین عذرخواهی میکنم و این رو هم میذارم به حساب کفاره غلطی که کردم ! این رو هم بگم با پدرم یادم نمیاد اصلا کار به داد و بیداد کشیده باشه . اما بیچاره مادرها ! گفتم که آخرش هم عذرخواهی میکنم .
امیدوارم مفید بوده باشه . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، parisan ، السا ، رضوانه
۱۵:۵۲, ۹/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
دوستان چه خونسرد -0' و چه کمی تا 100' جوش
دنیا محل عصبانیت نیست که Rose
هرکی ناراحتت کرد با گلدون برو استقبالشBig GrinSoldier
ولی شخصا دیر عصبانی میشم مگر اینکه طرف با حرفاش و کاراش مثل زالو بره رو تنم.باور کنین راست میگم ،همچین ریز ریز میرن رو اعصابت که خودت شک میکنی .
کار خاصی نمیکنم ، فقط کتاب میخونم و نفس عمیق میکشم تا هوای اتاقم کمی تهویه بشهSmile
چون ارزش ناره جواب بدی و خودت رو درگیر کنه
اگه منطقی باشه که دیگه رو اعصابادم راه نمیرن پس باید صبور بود

راستی یه راه هم بجز گلدون هست ، که هرکی خواست بگه براش میگم.

راستی دوستان ، از همون نسلی هستیم که برای اینکه بدونیم این توپ گل میشه یا نه یک هفته کاپیتان سوبا و ... رو تو هوا تصور میکردیم
نقل قول:[تصویر: do.php?img=2318]
پس صبرمون بالاسBlush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، السا ، Ali#59 ، جویای حقیقت ، رضوانه ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]