|
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
|
|
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن نداره اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتم مدیران جابه جا کنند خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالی به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!) نقل قول: ![]() آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!! آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن رضوانه: آها فهمیدم! همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor ) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم! آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee خب حالا به دور از شوخی ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله) مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم دوستان خواسته هاتونو بگید الان بهترین فرصته ![]() مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن ما کاربرا: ![]() مسئولین : فعلا یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۳۴, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
تعداد پست های بنده نشون دهنده اینه که زیاد شرکت میکنم در بحث ها . ولی اون دوستانی که دوست دارند پست پاک کنند تا صبح بخندن میتونند تا یه ماه به من بخندن . بیش از ۶۰۰ پست من تا حالا پاک شده یه وقتایی میگفتم اگه هر روز پست نزنم یه چیزی هم به تالار بده کار میشم !! اکثر پیشنهادای دوستان رو قبلا اجرایی کردیم یا حد اقل در موردشون با دوستان صحبت کردیم . ولی ابداع کننده موضوع اخر کار یه خلاصه از کل تاپیک رو تهیه کنه تا روش کار کنیم با تشکر فراوان از همه دوستان شرکت کننده . یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۷:۵۳, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
من اگه 3 روز مدیر تالار بودم 10) تو صفحات اجتماعی پیج میزدم .یکیش فیس بوک. 11) تو توییتر فعال بودم . 12) انگلیسی هم تو صفحات اجتماعی فعالیت میکردم . 13) بازم میگم من هنوز نفهمیدم چرا تاپیک هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسس بسته شد . اما من شعار تالار رو میزدم .هیس نداریم .باور ها فریاد میزنند.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14) تالار رو دو زبانه میکردم. 15) هنر رو از چشم و گوش فراماسون سوق میدادم به سمت برنامه های تئاتر و کنسرت ها در ایران .میخواستم کاربری رفت بیاد و تحلیلش رو بنویسه. 16) سیاست تالار رو جوون میکردم با بوتاکس فرهنگی و کرم ضد چروک انعطاف در کلام !!!!!!!!!!!!!! 17) تو سایت هایی که فیلم ارائه میدن نقد فیلم ها رو پیشنهاد میکردم .از کاربرا میخواستم برن و نقد هاشون رو بزارن . 18)از زن نمیزاشتم زیاد تاپیک زده بشه . از کنار دیوار راه رفتنش تا غایتش رو دیدیدم تو تالار . تعادل جنیسیتی موضوعی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو تالار میزاشتم . 19) نقد های دوستان رو به صورت مقاله میکردم و تو صفحه ی اجتماعیم میزاشتم . 20) از تاپیک فوتبال یه عنوان فرصت استفاده میکردم نه انتقاد و دلزدگی . 21) مثل تالار هایی که اگه کاربر یه مدت نیاد یه ایمیل میزدم و میگفتم اندیشه دلت برات تنگ شده.!!! 22) هفته ی وحدت بود .میرفتم تالار سنی ها و دعوت میکردم همکاری 2 تالار داشته باشیم .با هم دوست باشیم.حداقل سعی میکردم . 23) تو یوتیوب هم فعالیت میکردم . 24) من دارم میرم کنسرت جهانبخش هفته ی آینده . هنوز برام سواله میشه اومد تو تالار رو تحلیلی کرد ازش یا نه . نمیزاشتم کاربرم از این سوالا تو ذهنش ایجاد بشه . نیاییم نامجو رو دیوونه برچسب بزنیم.بعد یکی با اسلحه خودش یا بغلیش همراه داشت رو بعد از تایید هم انتقاد نکنیم . سریع تاپیک بسته بشه . بازم ادامه داره تا بعد.......................... |
|||
|
|
۸:۴۹, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۱:۱۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام اول بگم که واقعن مدیران و ناظران تالار ،خیلی زحمت میکشن،دستشون درد نکنه و خدا خیرشون بده. اگر انتقادی ازشون میشه که واقعن به حق نیست و برداشت اشتباه شده،حلال کنند. این جملاتی که من میگم،به نیت انتقاد نیست.کلأ جواب به سوال: اگر سه روز جای مدیران و ناظران.... است. که شاید واسه مدیر و یا ناظری هم مفید باشه. خیلی خلاصه: 1. هیچوقت اینکه یروزی کاربر عادی بودم رو فراموش نمیکردم. 2.سعی میکردم نیتم خالصانه باشه و فعالیت اینجا،تنها در راه قرب الی الله باشه. [b]3.مواظب برخورد و رفتارم با دیگران بودم که خدایی نکرده کسی دلشکسته اینجارو ترک نکنه و بدتر ،از دین و افراد مذهبی زده نشه. و عادلانه رفتار میکردم. و اگر روزی ناخواسته باعثه ناراحتی کسی شدم و اینجا رو ترک کرد،حتمن پیداش میکردم و ازش حلالیت میطلبیدم. 4.مهم تر از همه، سعی میکردم،خودم باشم. هر جایی که میدونم حق میگه و باش موافقم،تشکر میزدم، اونجایی که از نظر خودم باید اعتبار داده بشه،اعتبار میدادم، حرف دلمو میزدم و ارسال میذاشتم. تو مباحثی که دوست دارم،شرکت میکردم و... در کل این عنوان مدیر و ناظر و شناخته شدنم، منو از خودم دور نکنه و مانع اینکه خوده واقعیمو نشون بدم ،نشه. |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خب دوستان
![]() ![]() پیشنهادهای خیلی خوبی دادن... ممنون![]() ![]() ![]() با اینکه تنوع پیشنهادات زیاد بود ولی حتی شبیه اونکاری که در آینده داریم میکنیم هم توش نبود... این یعنی اینکه بیداری اندیشه در آینده نزدیک داره یه کار خفنی میکنه که به عقل جن و پری هم نمیرسه... امیدوارم فقط قدرش را همه بدونیم. پ ن: صرفا جهت ایجاد هیجان و امادگی بچه ها
|
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۱:۵۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۱۰:۱۵)سید ابراهیم نوشته است: خب دوستانسید جان با این جوّ رو به رایی که دادید الان دوستان منتظرن ناظر بشن با حقوق ها
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۱:۰۵)غریب نوشته است: تیم الاله و رضوانه و ابان برا تیمتون یه اسم انتخواب کنین اگه انتخاب نکنین خودم انتخاب میکنماااااااااااااا به نام خدا سلام شما لطف داری عزیزم آبجی نظرت چیه؟ بذاریــــــم: [b]سه تفنگدار! ![]() (۲۸/دی/۹۲ ۱۰:۱۵)سید ابراهیم نوشته است: خب دوستان واقعا عالی بود من که به شخصه از این ارسالتون خیلی انرژی گرفتم خب آقای سید ابراهیم میشه یه کوچولو(به عنوان اشانتیون!) بفرمایید که چه کارهایی قراره انجام بشه ![]() خواهشا لطفا نقل قول:در مورد بحث ما دربارهی شکلکها به اندازهای که چنین سوءتفاهماتی نباشه توضیح داده شده. آقای درست پسند ، شما و دیگران مدیران و بزرگان این تالار گفتمان مثل برادران بزرگتر ما خانوم ها هستید و صد البته نگرانیتون رو درک میکنیم... همین وقتی که شما و آقای عبدالرحمن گذاشتید و این پاسخ ها رو تایپ کردید نشان از نگرانیتونه (احساس خطر کردید) ما هم که با هم دعوا نداریم درسته؟ بنده به شخصه سعی میکنم از این به بعد در لحن صحبتم در ارسال هام تجدید نظر کنم به خاطر وقتی که شما گذاشتید برای بیان این مطلب هم سپاسگذارم این کار شما برای ما ارزشمنده هرچند میتونست با لحن بهتری هم انجام بشه بگذریم موفق باشید یا حق [/b] |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:سه تفنگدار! خوبه ، فقط از این لحظه شما سه نفر به جرم حمل سلاح گرم در حوزه ی استحفاظی! اخراجید ![]() نقل قول:خب آقای سید ابراهیم میشه یه کوچولو(به عنوان اشانتیون!) بفرمایید که چه کارهایی قراره انجام بشه اگر دعا کنید که زودتر کار نتیجه بده ما هم قول میدیم هرچه زودتر پروژه عملی بشه... کار معنوی هست قراره یه هدیه ی بزرگ به بچه های تالار بدیم البته با شرایطی خاص...
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خیلی دلم می خواست جواب تک تک کاربرها رو با دلیل بگذارم متاسفانه وقتش نیست .
شما که توی سه روز می خواهید این همه کار کنید خیلی موفق باشید ! ما زندگیمون رو تعطبل کردیم باز نتونسیم رضایت ملت رو جلب کنیم . مثل ما شده مثل اون پسر و بابا و الاغشون ! پدر ،سوار شد ایراد گرفتن .پسر سوار شد ایراد گرفتن . هر دو پیاده ایراد گرفتن . هر دو سوار شدن ایراد گرفتن . آخرش الاغ رو انداختن توی دره از شرش خلاص شدند ! ما هم هر از گاهی باید کلا فرمون رو بگیریم سمت دره ! وگرنه انرژی که از من پای توضیحات بابت حذف و انتقال و چرا سیاسی نباشد در تالار ... تلف شد خیلی بیشتر و بهتر می تونست سازنده باشه . خدا رو شکر من نیتم از این کوتاهی که در تالار هستم فقط کسب معرفت بوده و استفاده از وجود معنوی دوستانی که پیدا کردم و باقی هیچ ... ........... خداییش مدتی هست احساس شدید کاهش معنوی دارم !! خیلی ها بی انصافی رو حد می گذرونند و بافتن حرف هم کار سختی نیست ... ولی این دلیل نبودم نیست . دل شکستن کاری نداره باور کنید من هم بلدم! اسم آدمها رو میارید و خرابشون می کنید واقعا جرات می خواد یه نظر شما این حق الناس نیست واقعا؟! اگر اینجوری راحتید که خوب هیچی ! من دوست دارم اینجا باشم . خودم باشم . پست بگذارم و نظر بدم و انتقاد کنم . ولی کلا فضا دگرگون شده و باز هم میگم اون معنویت که بود و شما یادتون نیست ، دیگه پیدا نیست . من هم تنهایی نمی تونم ایجادش کنم و اصلا خیلی ها دوست ندارند باشه .
خلاصه اینکه اگر مرهم نه ای زخم دلم را نمکپاشه دل ریشم چرایی ... |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول: نقل قول:عسیسم .... شما هم جای اینکه غریب باشی، قریب شو بشیم 4 نفر .... ببندیم ب رگبار![]() ( این --> ، مخاطبم خانوم هستن، دوستان شاکی نشن، باز ترورم شخصیتیمون کنن )نقل قول:حرف ما هم همینه ... هر کسی بیاد نظرشو بگه، همه با هم ب حق برسیم ... ن اینکه کاربرای ارزشمند این تالار، حق دان باشن و ماها ( خودمو عرض می کنم ) نفهم و بی منطق و ..... اگه حرفتون حقه، پس ی منطقی هم پشتش هست دیگه ... بگید، تا ما هم روشن شیم.... راستش من ک دیگه باید با کلی بررسی جوانب(!) حرف بزنم ... هم تالاری های گرامی مون نسخه مارو پیچیدن رفت .... واقعا شما وقتی اینو ---> می بینین، حس خاصی بهتون دست میده ؟؟ یا مثلا اینو ---> ک می بینین، چهره من میاد توذهنتون ک دارم اینطوری می خندم ؟؟؟(رک بگم، غلط کرده اون ( بلانسبت شما ) سست عنصری ک همچین حسی بهش دست میده ) وقتی تو این تالار، رابطه ها فقط مجازیه دیگه محرم و نامحرم ب اون مفهوم، چ معنای خاصی می گیره ؟ من ک قبل از اینکه ببینم طرفم دختره یا پسر، ب همه ب چشم انسان نگاه می کنم ... بدون اینکه نگاه کنم کامنت گذارنده، خانومه، اقاهه (!)، کاربر ساده است ، مدیره، ناظره، ....، محتواشو لایک میزنم .... ( هم تالاری های گرامیمون ک سوء تفاهم براشون ب وجود اومده، همینجا سوء تفاهم رو چال کنن بره .... ) حرف زیاده اما چون مربوط ب این تاپیک نمیشه، تا همینجاش هم معذرت خواهی می کنم ... ولی من اگه جای ناظرا و ... بودم، از بحث های داغ نمی ترسیدم ... می ذاشتم ب نتیجه برسه .... الان همین موضوعی ک پیش اومد و خیلی از کاربرایی ک خیلی ارزشمندن و فهیم، نسخه مارو پیچیدن ( )، منتقل می کردم ب یک تاپیک جدا تا روش بحث بشه .... پست هایی ک بی منطقن ( نه با منطق ناظر، پست هایی ک ناحق هستن ) رو پاک می کردم اما می ذاشتم ب نتیجه برسه ....نهایتا، باید تشکر کنم از تمام مدیران و ناظران و ... گرامی .... حتی درست پسند و عبدالرحمن ک الان می دونم نظرشون درباه آبان چیه ... دست شما هم مرسی ... بالاخره برادرای بزرگ تر، خواهراشونو ک اشتباه می کنن پند و نصیحت می کنن دیگه ... نمی کنن؟ اگه کسی از دست من ناراحت شده، بذاره ب حساب اینکه ی خواهر کوچیکتر ناراحتش کرده .... معذرت می خوام ....اما منتظرم حرف حق رو منطقی قبول کنم .... |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بحث تاپیک فوتبال رو اگر پیش بکشید تا یک سال باهاتون بحث میکنم
یه سر نرفتید سایبورگی ها رو بخونید!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای سلامتی مدیران تالار | Agha sayyed | 77 | 35,026 |
۲۴/اسفند/۹۶ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: ali1455 |
|

البته با شرایطی خاص...

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)
![[تصویر: rose.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.png)
)، منتقل می کردم ب یک تاپیک جدا تا روش بحث بشه .... پست هایی ک بی منطقن ( نه با منطق ناظر، پست هایی ک ناحق هستن ) رو پاک می کردم اما می ذاشتم ب نتیجه برسه ....