کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن ندارهBig Grin
اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتمCool
مدیران جابه جا کنندSmile

خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالیSmile به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) Wink
مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!)

نقل قول:
رضوانه: اگر مدیر بشیم به همه مدیرا میگیم چرا ساکتید ؟؟؟!! بابا ارسال بزنید تو تاپیکاااا دیــــــــگه، بعد جلو چشمشون ارسالاشونو پاک میکردیم، من تا صبح خنده کنم! Big GrinBig Grin
آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد
Smile

رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!!
آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن
Cool

رضوانه:
Huh
آها فهمیدم!
همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor
) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم!
آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee

Big Grin
خب حالا به دور از شوخی
ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید
فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله)
مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه
اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم
دوستان خواسته هاتونو بگید
الان بهترین فرصتهWinkCool
مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن
ما کاربرا: BlushSmile
مسئولین : Dodgy
فعلا
یا حق

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night_World ، آلاله ، هادی... ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، پرنیان ، مجید املشی ، میلاد.م ، هانا ، شیدا ، مرهم ، m.hossein ، chekel ، Tolou ، قلب ، SAViOR ، حسن.س. ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، Aryha ، انتصـار ، محب الزهرا ، آیلار ، وحید110 ، Agha sayyed ، اولولالباب ، farzad313 ، ضحی ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، black ، meisamtiger ، Mohammad Trust ، ali0077 ، عبدالرحمن ، صهبا ، faateme-313 ، N.Mahdavian ، علمدار133 ، Mitsonary

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۸, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
برادران خواهران و بقیه Cool

این بحث رو تو تاپیک شوخی محرم و نامحرم داشته باشید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29090.html

در ضمن

خدا رو مدنظر بگیرید تو حرف زدناتون

زخم زبون کار خوبی نیست

تحریک و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Hadith ، help me ، درست پسند ، السا
۲۳:۵۹, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۲۴)Tishtar نوشته است:  خب الان چی شد که شما به این نتیجه رسیدید من دخترم؟؟؟!Smile
بعد دوستان میگن تحریک آمیزه،آخه الان فرق من با یه دختر تو این انجمن مشخص نیست،دیگه چه تحریکی؟Big Grin

ببخشین یه لحظه شما رو با اعضای تیم چند تفنگدار اشتباه گرفتنم. فک کردم جز ابجی های اونجایید.
به هر حال عذر من رو بپذیریدBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، عبدالرحمن ، درست پسند ، السا ، Ali#59
۰:۱۶, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۰:۳۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #43

(۲۸/دی/۹۲ ۱۴:۳۶)رضوانه نوشته است:  سلام
...
آقای درست پسند ، شما و دیگران مدیران و بزرگان این تالار گفتمان مثل برادران بزرگتر ما خانوم ها هستید و صد البته نگرانیتون رو درک میکنیم...
همین وقتی که شما و آقای عبدالرحمن گذاشتید و این پاسخ ها رو تایپ کردید نشان از نگرانیتونه (احساس خطر کردید)
ما هم که با هم دعوا نداریم
درسته؟
بنده به شخصه سعی میکنم از این به بعد در لحن صحبتم در ارسال هام تجدید نظر کنم
به خاطر وقتی که شما گذاشتید برای بیان این مطلب هم سپاسگذارم
این کار شما برای ما ارزشمنده
هرچند میتونست با لحن بهتری هم انجام بشه
سلام
ما بزرگ که سهله، کوچک هم نیستیم.
اولاً، مثل اینکه تقریباً همگی کاربران لحن من رو اشتباه برداشت میکنن!
چون دیشب یکی از دوستانم به من گفت: یخورده لحنتو دوستانه تر کن! آدم فکر میکنه داری با کاربرا دعوا می کنی! :دی
دیشب یادم رفت تأکید کنم که لحنم فقط قاطع هست.
قرار نیست وقتی قبح مسئله‌ای رو مطرح می‌کنم لبخند بزنم.
ولی دعوا هم نیست.
اشتباه برداشت نشه.

ولی بعضی جاها که طعنه و کنایه زدند، مثل همون ارسالی که جوابش رو شما نقل قول کردید، لحنم ارسالم خشک بود و عصبی، که البته کارم اشتباه بود، ولی نباید تصور بشه که اگر کنایه‌ای با خنده و شوخی مطرح بشه تهاجمی نیست. مسلماً باطن عملشون تهاجمی بود.(ویرایش: گمان داشتم که یک نمونه‌ی دیگر از این کنایات یافته‌ام، ولی فهمیدم که اشتباه می‌کردم. خدا ما رو به راه راست هدایت کنه)

بعداً إن‌شاءالله در تاپیک بحث مربوطه بیشتر حرف می‌زنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، رضوانه ، آیات
۰:۲۸, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۷:۵۳)skyeygirls نوشته است:  
من اگه 3 روز مدیر تالار بودم
10) تو صفحات اجتماعی پیج میزدم .یکیش فیس بوک.

من سه سال پیش که عضو شدم و یه کاربر عادی بودم،یه تاپیک ساختم و کلی قیل و قال که بیاید بریم تو فیسبوک و صفحه بسازیم.اون موقع خیلی از ناظرین با من مخالفت کردند.ولی من کار خودم رو کردم. یه صفحه (دو زبانه) ساختم و شروع کردم مقاله های اینجا رو به فارسی و بعضاً به انگلیسی رو در اونجا قرار دادم. بعدش یه گروه هم ساختم. چند ماهی این صفحه و گروه پیش رفت،اما موفق نشد!
با اینکه چند تا از بچه های اینجا هم عضوش بودن،اما هیچ استقبالی نشد! یعنی کسانی استقبال کردن که از قبل می دونستن همه چیز رو!! تکرار مکررات بود براشون و خلاصه اینکه شکست خورد این کار.
توی ۷-۸ ماه اصلاً با توجه به زمانی که می‌گذاشتم،فیدبک خوبی نگرفتم.
صفحه و گروه رو حذف کردم.
و الان رسید به اینجا که دو تا صفحه ساختم و گزیده‌ی بعضی تاپیک‌های اینجا رو درِش می‌گذارم که الحمدلله اوضاعشون بد نیست.
حالا چرا خودتون مطالب مفید تالار رو در هرجا که فکر می‌کنید زمینه‌ی پخش هست،منتشر نمی‌کنید؟Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ELENOR ، help me ، Bahar ، Mahdy2021 ، السا ، درست پسند ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، وحید110 ، مجید املشی ، Havbb 110 ، Tolou ، Ali#59 ، رضوانه ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، یاســین
۰:۴۳, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول: ولی بعضی جاها که طعنه و کنایه زدند، مثل همون ارسالی که جوابش رو شما نقل قول کردید، لحنم ارسالم خشک بود و عصبی، که البته کارم اشتباه بود، ولی نباید تصور بشه که اگر کنایه‌ای با خنده و شوخی مطرح بشه تهاجمی نیست. مسلماً باطن عملشون تهاجمی بود. یک نمونه‌ی خفیف دیگر از این کنایات رو میشه هنوز در انتهای این ارسال یافت.
بله حق با شماست من از همینجا از شما معذرت میخوام منظور خاصی نداشتم .......
اینجور بحثا اینقدر ارزش نداره که بخوایم با هم بحث کنیم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، Ali#59 ، رضوانه
۲:۰۸, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
1- اعتبار و تشکر رو حذف می کردم ، به دلایل مختلف.
حالا من بخوام دلایلش رو بگم بهم میگید خب خودت این مشکل رو داری و ما معصوم ازین دلایل هستیم ، خب من که واقعا یک معضلی ام واسه تالار Blush
2- جداسازی و تعیین هدف یک سری از بخش های خاص ، مثل ا"هشدار پوتین به ال سعود: ش...[align=-WEBKIT-RIGHT] " [/align] تو بخش اخبار جهان اسلام آخه چه ربطی به بخش داره و اصلا هدف و رسالت اینطور تاپیک ها چیه؟
3- مباحث سیاسی ممنوع شده اما اگر توجه کنیم همه داغ کردنامون مربوط میشه به جناح سیاسیمون نه دیانت.
من بودم میگفتم کلا حرف از جناح های سیاسی ، چه چپ چه راست چه مستقیم زده نشه.
تازه هر چقدر هم که بحث کنیم هیچ اتفاقی نمی افته و آقایون رجال کشور به کار خودشون ادامه میدن فقط نتیجش میشه دشمنی و نفاق تو تالار.

4- جلوی توهین های الکی و بی پایه رو می گرفتم ، وقتی توهین به جناحی موافق مربوط میشه ، باید منبع موثق باشه و اصلا توهین کردن کار درست یک مسلمون نیست ولی وقتی کار به تخریب گروهی خاص می رسه هرکی هر چیزی شنیده میاد بیان میکنه ، افسانه بافی می کنه ،انگار نه انگار که این توهین ها همش حق الناسه ، و بچه های تالار هم بچه های همین جامعه ان و از قشر های مختلف ، پس ممکنه حرفها به گروهی خاص بر بخوره.
مثلا می تونید تاپیک مداح رو با سایر تاپیک ها وتغییر فاحش نظرات رو شاهد باشید.

*-یک بنده خدایی هست جدیدا تو بخش جامعه مهدوی تاپیک میزنه با نام های مختلف ، همه هم بهش میگید آقا چرت نگو !، یا با سفسطه جواب می گیره.

خب اگه دلیل منطقی برای جواب هست که جواب داده بشه ، اگه نیاز نیست و چرته چرا پالایش یا برخورد نمیشه.
ناظران بخش هم تا الان هیچ جوابی بهش ندادن.

5- خنده حلال رو کلا جمعش می کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Hadith ، Ali#59 ، رضوانه ، Bahar
۳:۲۹, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۳:۳۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #47
آواتار
یعد این همه مدت بالاخره می دونم که شماها اون قبلی ها هستید یا نه طبیعتا Smile
ولی جو معنوی که داشتیم و توی تالارهای دیگه نبود خیلی ناب بود . یادش به خیر .
حالا چه کسی به همش زده الله اعلم Blush

به هر حال من تلاشم رو حتی المقدور دارم چه تاثیر داشته باشه و چه نه .
این رو هم یادم باشه که رضایت صد در صدی رو نمیشه کسب کرد . همینکه خداوند به حال ما واقف است صد شکر .
ولی خدا رو شکر می کنم یا این همه اختلاف سلیقه که هر کدوم از دوستان خواستند اعمال کنند تالار از اول عمرش تا به حال بیشتر از 3 روز عمر کرده . الحمدالله !!
حالا من هم بعد از بازنشستگی یک موضوعی دایر می کنم که ناظرها بیاسند از
  • سختی هایی که کشیدند .
  • حرفهایی که خوردند چه از کاربر چه خانواده
  • نفرینهایی که شدند ... !
تعریف کنند شاید کسی دلش به رحم بیاید !

..................................................................
تا حالا به چند نفری خصوصی گفتم یک بار هم عمومی یگم!
می دونید آغا یعنی چه !؟ مثلا آغا محمد خان؟!
استفاده نکنید وگرنه مخاطبتون اگر بداند خیلی ناراحت میشود ! اگر هم نداند که خوش به حالش!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، وحید110 ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، ضحی ، Mohammad Trust ، Hadith ، درست پسند ، السا ، سید ابراهیم ، یاســین
۳:۴۴, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۴:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #48

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  ( این -->Wink، مخاطبم خانوم هستن، دوستان شاکی نشن، باز ترورم شخصیتیمون کنن )
درسته. البته ما هرگز ترور شخصیتی نکرده‌ایم.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  حرف ما هم همینه ... هر کسی بیاد نظرشو بگه، همه با هم ب حق برسیم ... ن اینکه کاربرای ارزشمند این تالار، حق دان باشن و ماها ( خودمو عرض می کنم ) نفهم و بی منطق و ..... اگه حرفتون حقه، پس ی منطقی هم پشتش هست دیگه ... بگید، تا ما هم روشن شیم....
بله!Smile
منتهی فکر کنم از اولش داشتیم همین کار رو می‌کردیم!Blush
همه‌اش هم تقصیر منهSad که وقتی خواستم از یه مسئله‌ی فاجعه‌آمیز توی تاپیک فوتبال انتقاد کنم،Sad همونجا معضل دیگر رو در همون ارسال مطرح کردم،Mat و این حساب رو نکردم که دوستان با سرعت بالای نور و طبعاً دقت بسیار پایین میخونن!Big Grin(اصلاً بعضی مواقع من متعجب میشم بعضی تاپیکها(تاپیکهای جدی) چطور با سرعت پیش میرن! تا من میام یه صفحه رو می‌خونم و میرم صفحه‌ی بعد، می‌بینم دو تای دیگه اضافه شده، و دوستان هم خوندن و تشکر زدن!Blush)

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  راستش من ک دیگه باید با کلی بررسی جوانب(!) حرف بزنم ... هم تالاری های گرامی مون نسخه مارو پیچیدن رفت ....
البته خودتون بهتر از ما میدونید که این برای همه‌جا هست!
دخترها و پسرها وقتی بزرگ میشن و دیگه بچه نیستن، رفتارهاشون با بزرگترها دیگه مثل بچه‌ها نیست و بزرگانه میشه.
دخترها دیگه دختربچه نیستن و خانمانه میشن،
پسرها هم دیگه اون پسربچه‌ها با صورت‌های معصوم نیستن، و مرد میشن و باید رفتار آقایانه داشته باشن.

ما جسارت نکردیم.
اگر اینطور به نظر اومد، حتماً بخاطر ناتوانی بنده در رسوندن منظورم هست، و معذرت میخوام.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  واقعا شما وقتی اینو --->Wink می بینین، حس خاصی بهتون دست میده ؟؟
یا مثلا اینو --->Big Grin ک می بینین، چهره من میاد توذهنتون ک دارم اینطوری می خندم ؟؟؟
(رک بگم، غلط کرده اون ( بلانسبت شما ) سست عنصری ک همچین حسی بهش دست میده )
خیر! چند بار توضیح دادیم که مشکلشون چی هست!Exclamation لطفاً چیزهایی که ما گفتیم رو به عنوان سخن ما مطرح کنید.Sad باز هم سعی می‌کنم إن‌شاءالله در تاپیک مربوطه توضیح بدم.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  ولی من اگه جای ناظرا و ... بودم، از بحث های داغ نمی ترسیدم ... می ذاشتم ب نتیجه برسه ....
دقیقاً موافقم.

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  الان همین موضوعی ک پیش اومد و خیلی از کاربرایی ک خیلی ارزشمندن و فهیم، نسخه مارو پیچیدن ( Sad
ما حتی خودمون هم فکر نمی‌کنیم ارزشمندیم و فهیم!
نسخه‌ی کسی رو هم خیلی غلط می‌کنیم بخوایم بپیچیم!DodgySmile

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  منتقل می کردم ب یک تاپیک جدا تا روش بحث بشه .... پست هایی ک بی منطقن ( نه با منطق ناظر، پست هایی ک ناحق هستن ) رو پاک می کردم اما می ذاشتم ب نتیجه برسه ....
اینجاش رو متوجه نشدم که ناظر چطور تشخیص بده ناحق و بی‌منطق رو(البته متوجهم که منظورتون در تضاد با بنده نیست(چه جو امنیتی‌ای! آدم میخواد دو کلام حرف بزنه باید کلی ابراز حسن‌نیت کنه!)). Smile

(۲۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)Aban نوشته است:  نهایتا، باید تشکر کنم از تمام مدیران و ناظران و ... گرامی .... حتی درست پسند و عبدالرحمن ک الان می دونم نظرشون درباه آبان چیه ... دست شما هم مرسی ... بالاخره برادرای بزرگ تر، خواهراشونو ک اشتباه می کنن پند و نصیحت می کنن دیگه ... نمی کنن؟
اگه کسی از دست من ناراحت شده، بذاره ب حساب اینکه ی خواهر کوچیکتر ناراحتش کرده .... معذرت می خوام Angel....
اما منتظرم حرف حق رو منطقی قبول کنم ....
به ترتیب:
1. نظر ما همچنان ترکیبی از مثبت و عدم‌آگاهی بوده نسبت به تمام کاربران، مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
2. بنده شخصاً نه بزرگم، نه در حد پند و نصیحت. در مورد خوش‌وبش روش ما این نبود، و قبل از اینکه فرصت کنیم اونطور که صحیح میدونیم انجامش بدیم، از حاشیه‌ی یکی از ارسالهامون قاپیدند. اگر امر به معروف و نهی از منکر وظیفه نبود، قطعاً جسارت گفتن اون حرفها رو پیدا نمی‌کردیم.
3. یادم نمیاد شما چیزی گفته باشید که عمدی در ناراحت کردن داشته بوده. اگر گفتید و من ندیده‌ام، لطفاً تکرار کنید!Smile
4. البته ما هم معتقدیم حق با منطق قبول میشه و میخواستیم اینطور بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، السا
۹:۰۹, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۹:۳۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۷/دی/۹۲ ۲۳:۱۸)دختر خورشید نوشته است:  اطلاعات آقاییون سایت خیلی زیاد تر از خانوماست بعد من وقتی یه سوالی از خانومای سایت میکنم بیشترشون نمیتونن جوابمو بدن و مجبورم از آقاییون سوال کنم و خیلی خوب هم پاسخ میدن

[/b]

اصلا قبول ندارم
البته اینو بگم که اقایوون میریزن روم میزنمم ولی خب، زورشون نمیرسهBig Grin
به نظر من فاطمه خانم معاون سایت بسیار اطلاعات با ارزشی داره و روی بچه های سایت مثل خواهر و برادرهای خودش حساسه
به شما هم پیشنهاد میدم اگه سوالی داشتین با ایشون مطرح کنید، یکم دیر جواب میده ولی خوب جواب میدهBig GrinBig Grin

من با حرف های فاطمه خانوم موافقم در کل، بحث های متفرقه خیلی زیاد شدند ولی به نظر من بد هم نیست، خیلی بهتر از بعضی سایت های دیگه س که خیلی چیرا توش رعایت نمیشه ولی اینجا میشه
من با اون مستنجد 40 قسمتی اخر زمان با این سایت اشنا شدم، اون زمان مثل بمب صدا کرد، الان تالار به یه بمب اطلاعاتیه دیگه نیاز داره! گاهی ادم تندروی میبینه و واقعا از بعضی کاراش پشیمون میشه، من حتی تا مرز اخراج از تالار هم پیش رفتم ولی خب به لطف دوستان مسئله ختم به خیر شد، قرار نیست که همه یه نظر یا یه اعتقاد داشته باشند، باید مشکلات حل بشن.
من واقعا نه وقت مدیر و معاون شدن دارم نه علاقه ای چون بخوای روزی با دو سه نفر مثل خودم سر و کله بزنم ، به هفته نکشیده بستری میشم تیمارستانBig Grin

از بعضی مدیران و معاونین هم درخواست دارم که یکم ازادی عمل بیشتری بدن

گفته بودید اگه 3 روز مدیر بودید چی کار میکردید، اگه من مدیر بودم 3 روز خوندن تاپیک های مرتبط با شهید مطهری و دکتر شریعتی رو اجباری میکردم، واقعا جوون های هم سن و سال من اگه چند کتاب کوچیک از این دو عزیز میخوندند، خیلی مشکلات کمتری بین جوونا میدیدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Tolou ، Hadith ، فاطمه خانم ، السا ، سید ابراهیم ، help me
۱۵:۵۷, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #50
آواتار
از این موضوع خیلی خوشم آمده واقعا !
من به شخصه به شفاف سازی خیلی اعتقاد دارم ولی خوب به شرط اینکه طاقتش در کاربرها هم باشد ...Blush
البته منظورم از شفاف سازی به معنی افشای خصوصی های کاربرها نیست ها !
(۲۹/دی/۹۲ ۹:۰۹)Mohammad Trust نوشته است:  گفته بودید اگه 3 روز مدیر بودید چی کار میکردید، اگه من مدیر بودم 3 روز خوندن تاپیک های مرتبط با شهید مطهری و دکتر شریعتی رو اجباری میکردم، واقعا جوون های هم سن و سال من اگه چند کتاب کوچیک از این دو عزیز میخوندند، خیلی مشکلات کمتری بین جوونا میدیدیم

الان که کار به کار کسی نداریم وضعیت این هست :

نقل قول:در اصل فساد و دیکتاتوری و عدم نظارت اعضا بر مدیران هست که این بلا رو بر سر بیداری اندیشه آورده!
من یه پیشنهاد دارم . قانونی رو بذارید که اگه اعتراض به یک مدیر از حد تجاوز کرد. از مدیریت برکنار بشه!
فساد و دیکتاتوری!!! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، السا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]