|
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
|
|
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن نداره اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتم مدیران جابه جا کنند خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالی به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!) نقل قول: ![]() آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!! آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن رضوانه: آها فهمیدم! همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor ) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم! آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee خب حالا به دور از شوخی ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله) مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم دوستان خواسته هاتونو بگید الان بهترین فرصته ![]() مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن ما کاربرا: ![]() مسئولین : فعلا یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۸, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول:صلاحیت اموزگاری نداره هر وقت برای امضای مدرک صلاحیتشان نزد شما آمدند شما امضا نکنید! ولی حق ندارید برای سایر کاربران تالار و شاگردان ایشون تعیین تکلیف کنید!!! تاپیک سر جاش میمونه هرکس دوست نداره وارد تاپیک نشه. =-=-= درباره ی سوالاتتون باید بگم ک آدرسو اشتباه اومدید اینجا دفتر پاسخگویی به شبهات پیرامون آقای عباسی نیست. زحمت میکشید یه سر میرید اندیشکده ی ایشون و جواب سوالاتتونو میگیرید اگر دوست داشتید ما رو هم در جریان قرار میدید |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
ولی من پاسخم رو گرفتم
![]() ![]() ![]() ![]() مرسی |
|||
|
۱:۴۵, ۱۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۱۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
باسلام.
نقل قول: کجاست 18 هزار دقیقه برنامه زنده تلوزیونی؟؟؟ از برنامه ی عصر ایمان در شبکه 1 بگیر تا کنکاش در جام جام فکر کنم نزدیک به 10 سال برنامه ی تلویزیونی بوده که تنها مهمانش هم حسن عباسی بوده ! دیگه به برنامه های دیگه اشاره ای نمیکنم .نقل قول: کجاست یک روحانی تراز اول که پای کلاس های خارج ایشان نشسته باشد؟؟؟؟ ایشان اصلا تحصیلات حوزوی ندارند که بخوان خارج تدریس کنند , بحث استراتژی بوده برای طلبه های سطح خارج ! در ضمن وقتی میگوئیم خارج منظورمان ایت الله مکارم و خراسانی و همدانی و ... نیست . در ضمن این پاسخ برای اقای مجتبی ذولنور جانشین ولی فقیه در سپاه پاسداران بود که فرموده بودن حسن عباسی دکترا ندارد...پس ایشان متذکر شده اند که اکثر روحانیون در سپاه پاسداران (عقیدتی سیاسی ) در کلاس های ایشان بودند و مسئله ی خیلی عجیبی هم نیست . نقل قول:کجاست هرهفته مقاله درباره ایشان در نیویورک تایمز ؟؟؟؟ از ویکیپدیا این مطلب رو پیدا کردین ؟ گفته ی توی نیویورک پست به من گفتن کسینجر اسلام مشکلی داره از نظره شما ؟ نقل قول: درباره محتوی ایشون بورس رو قمار دونست و بانک رو ربا ، هر 2 تاشون برای مناظره عباسی رو دعوت کردند ولی ایشون نرفت ! فکر کنم بانک مرکزی بود که این مسئله رو نپذیرفت بحث بورس رو چون پیگیری نکردم پاسخی نمیدم .نقل قول:درباره فوتبال نظریات شاذ دادند درحالی در 2 دقیقه صحبت رو به رو با یک بچه دبیرستانی نتونست جوابشو درباره فوتبال بده و حرف بچه 18 ساله رو پذیرفت و گفت فوتبال قرمز و آبی بده نه کل فوتبال !!!!! از اول هم تئوری ایشان دو قطبی سازی دنیا به وسیله ی فوتبال بود و حالا که مجددا روی نظر سابق خود تاکید کردند یعنی قبلا متوجه ی حرفهای خود نبودند ؟ نقل قول:درباره فلسفه فرضیه پردازی و توهین کردند ، آخرش 2 زانو نشستد جلوی استاد جوادی آملی و استاد دونه دونه از کتابها بهش نشون داد و تمومش کرد ولی اونقدر تقوا داشت که اینا رو هیچوقت رسانه ای نکرد ، برخلاف عباسی ... پاسخ شبهات تخیلی یک مشت بی سواد که در همین سایت هم به ایشان توهین کردند را سابقا دادم ولی صدایی از کسی در نیامد و البته الان پیداش نمیکنم چون فکر کنم توسط دوستان بازم حذف شده ولی به عنوان منبع فصل اول کتاب اموزش فلسفه ی ایت الله مصباح رو بخونین . در ضمن شما بهتره به دنبال نظرات دکتر صادق زیبا کلام باشید همون کسی که به قول خودتون دکترای واقعی دارند و مثل حسن عباسی از دانشگاه امام حسین مدرک در پیتی نگرفتن...هر چند میدونم کاره شما صرفا تمسخر و خوشمزه بازی کردنه ولی بد نیست وقتی کلامی افاضه میکنید قبلش فکر کنید ! همین تیم مدیریت با حرفهای حسن عباسی مشکل دارند الان میان تذکر میدن و حذف و جداسازی و ... فقط بلدین چهارتا خبر از در و دیوار بخونید و اسمشو بذارین انتقاد ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- پ .ن : متاسفم برای اون ناظری که پاسخ منو که کتاب ایت الله مصباح راجع فلسفه در اوردم رو حذف کرده , اصلا نمیدونم چی بگم ؟ باید گریه کرد به حال ناظرین
|
|||
|
|
۲:۱۴, ۱۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۱۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: باسلام.18000 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟ بین این همه سایت هوادارش یه کدوم وجود نداشت اینا رو بذاره اصلا شما بذار ، ببینم میشه 18000 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا حساب کنیم اصلا ، من و شما ، داخل یک تاپیک (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: از ویکیپدیا این مطلب رو پیدا کردین ؟ گفته ی توی نیویورک پست به من گفتن کسینجر اسلام مشکلی داره از نظره شما ؟ نه ، اون موقع سینه چاکش بودم ، خودم اون سخنرانیش رو گوش کردم که در جواب اینکه دکترا نداره خالی می بست و خودم در نت سرچ کردم و در نیویورک تایمز حتی 1 بار هم اسم عباسی نبود. ضمن اینکه ادمی که نتونه 1 اسم رو درست بگه............. بماند همون جایی که درباره عباسی نوشته بود کلا 2 تا نتیجه داشت و یه عبارتی داشت درباره اینکه عباسی که بین دوستاش معروفه به کسینجر اسلام (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: فکر کنم بانک مرکزی بود که این مسئله رو نپذیرفت فکر نکنید ، هر 2 تاشان پیام دادند بورس که خبرش داخل نت هست بانک هم خود عباسی در یک سخنرانیش گفته بود: شورای فقهی بانک به منو دعوت به مناظره کرده ، اخه درسته من با کت و شلوار برم با یک روحانی دربارش مناظره کنم و یک روحانی از ربا دفاع کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: از اول هم تئوری ایشان دو قطبی سازی دنیا به وسیله ی فوتبال بود و حالا که مجددا روی نظر سابق خود تاکید کردند یعنی قبلا متوجه ی حرفهای خود نبودند ؟پس گلادیاتور ، فوتبال انگلوساکسونی و قمار و... چی بودن؟؟؟ من سه سال پیش وقتی ایشان رو دیدم در اینباره باهاش بحث کردم و ایشان بلافاصله جواب داد منظورم من قرمز و آبی دموکرات و جمهوری خواه آمریکاست که اینو به داخل ایران کشوندن مثل روزنامه های کیهان و رسالت... وگرنه فوتبال خوبه اخه دکتر تو که نمیتونی از حرفات دفاع کنی ، قبلش فکر کن بعد به زبون بیارشون (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: پاسخ شبهات تخیلی یک مشت بی سواد که در همین سایت هم به ایشان توهین کردند را سابقا دادم ولی صدایی از کسی در نیامد و البته الان پیداش نمیکنم چون فکر کنم توسط دوستان بازم حذف شده ولی به عنوان منبع فصل اول کتاب اموزش فلسفه ی ایت الله مصباح رو بخونین . من در اینباره مطلع نیستم ولی از نظر من کسی که به ایت الله جوادی آملی توهین کنه و بزرگ فلسفه ایران ابراهیمی دینانی رو مسخره کنه، مشکل داره (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: در ضمن شما بهتره به دنبال نظرات دکتر صادق زیبا کلام باشید همون کسی که به قول خودتون دکترای واقعی دارند و مثل حسن عباسی از دانشگاه امام حسین مدرک در پیتی نگرفتن... پس چی ، یه تار موی گندیده زیباکلام ها میارزه به 100 تا عباسی... حداقل دروغگو نیستند (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: هر چند میدونم کاره شما صرفا تمسخر و خوشمزه بازی در اوردنه ولی بد نیست وقتی کلامی افاضه میکنید قبلش فکر کنید ! از چماق داران مکتب عباسی هم چنین حرفهایی بعید نیست، فحش دادن بعید نیست ، ضمنا شما از فکر صحبت نکنید پیروی عباسی بودن خودش ناقض هر فکر و عقل و اندیشه ای هست... منم اگه یکم شیشه خورده دارم واسه همون 2 سالیه که عباسی گوش میکردم ![]() ![]() راستی نیت سنجی را هم پروفسور بهتان یاد داده؟؟؟؟؟؟ (۱۷/بهمن/۹۲ ۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: فقط بلدین چهارتا خبر از در و دیوار بخونید و اسمشو بذارین انتقاد چهارتا خبرم از در و دیوار نخوندم دکتر ،اون پروفسور عباسیه که یه کلاس زبان رفته ، چهارتا خبر انگلیسی میخونه میاد برای شما ژست دکتری میگیره... درحالی که ژورنالیست بی سواد بیشتر نیست من تمام حرفام از خودمه و از سخنرانی های عباسی
|
|||
|
۲:۲۴, ۱۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۴:۱۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
جالبه که طرفداران دکتر عباسی ما رو متهم به این میکنن که از ایشون خوشمون نمیاد (نظرات فردی رو کار ندارم . رویه مدیریتی )
و مخالفان ایشون هم ما رو طرفداری از ایشون که البته به نوعی شاید بشه به مخالفین حق داد . ما قصد نداریم کمکی به تخریب افراد بکنیم . اگر روح تعصب روی این مباحث سایه نمبنداخت و کار به دعوا و متلک نمیرسید خیلی میشد استفاده کرد به هر حال این تاپیک ربطی به دعواهای همیشگی نداره نقل قول:پ .ن : متاسفم برای اون ناظری که پاسخ منو که کتاب ایت الله مصباح راجع فلسفه در اوردم رو حذف کرده , اصلا نمیدونم چی بگم ؟ باید گریه کرد به حال ناظرین متاسفانه بد قضاوت کردی و هیچ کس پست شما رو دست نزده . احتمالا ارسال نکردی (در این تاپیک) ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای سلامتی مدیران تالار | Agha sayyed | 77 | 35,004 |
۲۴/اسفند/۹۶ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: ali1455 |
|

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)