|
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
|
|
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن نداره اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتم مدیران جابه جا کنند خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالی به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!) نقل قول: ![]() آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!! آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن رضوانه: آها فهمیدم! همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor ) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم! آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee خب حالا به دور از شوخی ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله) مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم دوستان خواسته هاتونو بگید الان بهترین فرصته ![]() مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن ما کاربرا: ![]() مسئولین : فعلا یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۴, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) من اگه سه ثانیه ناظر بودم این آمده موسوم عدل وایمان رو از رو صفحه اصلی بر می داشتم. برادران خواهران خواهشاٌ اگه کسی بلده به من بیچاره ام بگه چطوری میشه اینو حذف کرد. اعصابم خورد شد. ![]() میرم تو تاپیک میام بیرون میخونه ... میرم تاپیک بعدی میام بیرون میخونه ... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۲ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:آمده موسوم عدل وایماننخیر حذف نشه؛ لطفا بعدش بوی گل و سوسنو یاسمن بذارینمنم اگه جای مدیرا بودم این ریش قشنگ حنایی که میخواد تو سپاه سفیانی باشه رو حذف میکردم آخه این چیه آدم میشه
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۰)علویون نوشته است: بسم رب الحیدرکو پس من چرا نمیینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا نوشته؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) خواهر محترم بچه محل شما می توانید برای برخورداری از این سوهان رو اسپیکرتون رو روشن کنید و از آخرین پنجره باز شده در گوشه سمت راست تصویر به عنوان نوای انقلاب توجه کنید. |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...n=getdaily
جناب علویون از این لینک استفاده کنید مشکل حل میشه |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) الویون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() علویون هستم. ![]() خیلی ممنون از راهنماییتون. |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
اقا من نفهمیدم شما کجا رو میگید دقیقا. منظورتون وبلاگ بیداری اندیشه هست؟
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) بله قربان.وبلاگ بیداری اندیشه.آخرین پنجره سمت راست.نوای انقلاب. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خدایی یه پست زدم آشوبی به پا کردم ها ... برادر گرانقدرم عبدالرحمن هم عمراٌ نمی تونست همچین پست جنجالی بزنه. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۱:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
کی منو صدا کرد؟
![]() من فکر کردم این مدلیه برید به این تالار http://www.askdin.com/thread35968.html فکر کردم دو تا تبت بازه و متوجه نشدی!!!! جالب بود نه؟ راستی واسه ما پخش نکرد (وبلاگو میگم) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای سلامتی مدیران تالار | Agha sayyed | 77 | 35,063 |