|
(A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
|
|
۲۰:۲۸, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
شما با کلیک روی اینجا می توانید از نکات ناب معرفت شناختی اسلامی بهره مند شوید در ادامه به مرور قسمت هایی از این نکات را برای دوستان قرار می دهیم *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! ...پس هان ای عزیز تنها به یادگرفتن قناعت مکن؛ زیرا یادگرفتن وقتی به انسان نفع می دهد که معلومات او توأم با اعتقاد باشد .البته منظور نفع اخروی است و الّا چه بسا افرادی با همین محفوظات، سال های سال از منافع دنیوی آن برخوردار و امور خود را به خوبی بگذرانند و مردم، اطرافشان را گرفته، انها را از بزرگان دین هم بدانند، و همین اجتماع و اعتقاد مردم، امر را بر انها مشتبه کرده، زودتر آنها را به هلاکت معنوی برساند. اعتقاد نیز اگر اعتقاد صحیح و جازم باشد ملازم و همراه با عمل است. اگر عمل صحیح، ناشی از اعتقاد درست باشد دارای اثر و علامت است؛ روز به روز یقین و شوق به عالم بقا و پشت کردن به دنیا را زیادتر می کند تا جایی که انسان می شود ((روحانی)) و در عین حال که در زندان تن و عالم ناسوت محبوس است قلبش که از برکت اعمال صالح به حیات انسانی زنده شده، با ملاء اعلی در ارتباط است و نمونه ای از فیوضات عالم غیب را درک می کند. { مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُو }"نحل-97" (( هر كس- از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزهاى، حياتِ [حقيقى] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مىدادند پاداش خواهيم داد)) پس هر عِلمی برای عمل است و قیمت هر عملی به قدر نیت عامل اوست و هر نیتی برای نتیجه است. در این عالم همه فعالیت می کنند، لکن اهداف و نیات و در نتیجه آثار مختلف است؛ زیرا از هر عملی اثری در نفس انسان پیدا میشود. اگر عمل ظلمانی بود ایجاد ظلمت می کند و اگر نورانی بود اثری دل افروز و نورانی خواهد داشت. ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. (( مِنْ صِحَّةِ يَقِينِ الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ لَا يُرْضِيَ النَّاسَ بِسَخَطِ اللَّه)) ((از امام صادق (علیه السلام) كه فرمود: از درستى يقين مرد مسلمان اين است كه مردم را خشنود نكند به خشم خدا))"اصول كافى-ترجمه كمرهاى، ج4، ص: 183باب فضل يقين" |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۸, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دریغا از آدمی!
که دنیا را حقیقتی می پندارد،و آن حکایتی بیش نیست... و آخرت را،حکایتی می پندارد،و آن همه حقیقت است... زخاک آفریدت خداوند پاک. پس ای بنده افتادگی کن چو خاک. حریص وجهان سوز و سر کش مباش. ز خاک آفردیدندت آتش مباش. |
|||
|
|
۳:۰۶, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
و من يتوكل علي الله فهو حسبه و يرزقه من حيث لا يحتسب ان الله بالغ امره و قد جعل الله لكل شيء قدرا
پس هر كس به خداوند توكل كند خداوند او را (در دنيا و آخرت ) كفايت كندو از جايي كه گمان نمبرد اورا روزي دهدو...(آيه 3 و 4 سوره طلاق)
فقط ميتونم بگم كه اين آيه زندگي منو عوض كرد. نميدونم توي كدوم درجه از درجات متوكلين هستيد. اما توصيه ميكنم واقعا همه چيز زندگيتون رو بسپريد دست خدا و نگران هيچ چيز ديگه اي نباشيد. اين قدر زندگي راحت منيشه كه فكرش رو هم نميكنيد . |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
شخصی خدمت وجود مقدس حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام رسید و گفت: من مرد گناهکاری هستم که صبر از گناه ندارم، مرا موعظه کن!
حضرت فرمود: با پنج شرط هرچه میخواهی گناه بکن: 1 - روزی خدا را نخور، هر چه میخواهی گناه کن! 2 - جایی پیدا کن که خدا تو را نبیند و هر چه میخواهی گناه کن! 3 - از ولایت خدا خارج شو و هر چه میخواهی گناه کن! 4 - جان به عزرائیل نده و هر چه خواهی گناه کن! 5 - به جهنم نرو و هر چه میخواهی گناه کن! بحارالانوار،ج78،ص126 |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۶ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
یک شبی مجنون نمازش را شکست.
بی وضو در کوچه ی لیلا نشست . عشق آن شب مست مستش کرده بود. فارغ از جام الستش کرده بود. گفت یا رب از چه خارم کرده ای؟! بر صلیب عشق دارم کرده ای ؟! خسته ام زین عشق دل خونم مکن . من که مجنونم،تو مجنونم مکن. مرد این بازیچه دیگر نیستم... این تو و لیلای تو............ من نیستم! گفت ای دیوانه، لیلایت منم .در رگت پیدا و پنهانت منم .سالها با جور لیلا ساختی. من کنارت بودم ونشناختی!!! خدایا! دلم دوست دارد غروب ، سر تپه ای با تو صحبت کند ، پرو بال در غم فرو رفته را ، به لطف تو از غصه راحت کند......... |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۳ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
شخصی در حضور مولا علی(علیه السلام) گفت: استغفرالله!
حضرت فرمودند: ساکت باش مادرت به عَزایت گریه کند! آیا می دانی استغفار چیست؟ استغفار کار مردان عالی مقام است که شش شرط دارد: 1- پشیمانی و حسرت از اعمال گذشته 2- عزم بر ترک گناه برای همیشه 3- اداء کردن حقوق مردم که بر عهده اش است 4- اداء کردن حقوقی که از جانب خدا بر او واجب بوده و قضاء شده 5- آنچه از گوشت بدنش از حرام روئیده با گرسنگی و غم و اندوه و گریه بر گناهان آبش کند تا پوست به استخوان رسیده و از نو گوشت بروید 6- زحمت عبادت را به خود بچشاند چنانچه خوشی و شیرینی گناه را به خود چشانده است. (وسائل الشیعه ج 11 صفحه 361) |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
قال الباقر علیه السلام
لا صیام لمن عصى الامام و لا صیام لعبد ابق حتى یرجع و لا صیام لامراة ناشزة حتى تتوب و لاصیام لولد عاق حتى یبر. امام باقر علیه السلام فرمود: روزه این افراد کامل نیست: ۱ – کسى که امام (رهبر) را نافرمانى کند. ۲ – بنده فرارى تا زمانى که برگردد. ۳ – زنى که اطاعت شوهر نکرده تا اینکه توبه کند. ۴ – فرزندى که نافرمان شده تا اینکه فرمانبردار شود. بحار الانوار ج ۹۳، ص ۲۹۵ قال امیرالمومنین علیه السلام کم من صائم لیس له من صیامه الا الجوع و الظما و کم من قائم لیس له من قیامه الا السهر و العناء. امام على علیه السلام فرمود: چه بسا روزه دارى که از روزه هاش جز گرسنگى و تشنگى بهره اى ندارد و چه بسا شب زنده دارى که از نمازش جز بیخوابى و سختى سودى نمی برد. نهج البلاغه، حکمت ۱۴۵ قال الصادق علیه السلام للصائم فرحتان فرحة عند افطاره و فرحة عند لقاء ربه امام صادق علیه السلام فرمود: براى روزه دار دو سرور و خوشحالى است: ۱ – هنگام افطار ۲ – هنگام لقاء پروردگار (وقت مردن و در قیامت) وسائل الشیعه، ج ۷ ص ۲۹۰ و ۲۹۴ ح6 و ۲۶ قال امیرالمومنین علیه السلام الصیام اجتناب المحارم کما یمتنع الرجل من الطعام و الشراب. امام على علیه السلام فرمود: روزه پرهیز از حرامهاست همچنانکه شخص از خوردنى و نوشیدنى پرهیز می کند. بحار ج ۹۳ ص ۲۴۹ |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
با زیارت امام حسین با سعادت زندگی کن و با شهادت بمیر قال ابوعبدالله عليه السلام: لا تدع زيارة الحسين بن على عليهماالسلام و مُرّ أصحابك بذلك يمدالله فى عمرك و يزيد فى رزقك و يحييك الله سعيدا ولا تموت الا شهيدا امام صادق (علیه السلام) فرمود: زيارت امام حسين عليه السلام را ترك نكن و به دوستان و يارانت نيز همين را سفارش كن! تا خدا عمرت را دراز و روزى و رزقت را زياد كند و خدا تو را با سعادت زنده دارد و نميرى مگر با شهادت. وسائل الشيعه، ج10، ص |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
یادم باشد که خداوند "توبه کنندگان" را دوست دارد.
اما یادم باشد که "حر" هیچ وقت "حبیب" نمیشود… |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
اگر آنقدر خطا کنید که خطاهایتان به آسمان رسد و سپس توبه کنید، خداوند توبه شما را می پذیرد؛ از درگاه او ناامید نباشید. نهج الفصاحه صفحه231 |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱/مهر/۹۰ ۱۸:۴۸)warior نوشته است:خدا پدر و مادرت رو بیامرز جناب warior |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث) | شهیدطیبه واعظی | 1,239 | 333,041 |
۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: raved2017 |
|
| ضمیمه عیدی، لحظاتی ناب از زندگی مولا(بسیار زیباست) | سید ابراهیم | 31 | 14,817 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| کلیپ بسیار تاثیر گذار/حضرت رقیه که بود؟؟ | sarallah | 0 | 1,044 |
۶/آذر/۹۳ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: sarallah |
|