|
اگه من مدیر بودم ....
|
|
۲۰:۴۸, ۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۲, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۸)وحید110 نوشته است: دوستان خانم عایشه به هر دری میزنه که پستی ازش حذف بشه یا بهانه ای برای مسدود شدن یا نیومدن با تالار . خواهش میکنم با توجه به اینکه از اهل سنت تنها کسیه که برای بحث مونده پس بزارید اگر نخواست ادامه بده به اختیار خودش باشهبسم الله الرحمن الرحیم بنده به دنبال اتمام بحثم یا جنابعالی که بدون اینکه بنده کاری به این تاپیک داشته باشم اسم مرا آوردید؟! تا قبل از آنکه شما اسمی از بنده ببرید من در این بحث دخالتی کردم؟ این شمایید که دنبال اتمام بحثید و تصور میکنید با این پستها بنده از ادامه بحث انصراف میدهم. شما خانم فرمیسک را محروم از حضور کردید تا ایشان ناراحت شده و بحث را ادامه ندهد و بعد با برخی ناظران شروع به جوسازی کردید (النور و محب الزهرا و....) که این خانم کم آورد و رفت! حالا به دنبال راهی دیگر هستید که همین سناریو را برای من اجرا کنید! ولی اگر تصور کردید بنده بحث را رها میکنم سخت در اشتباهید! |
|||
|
۲۳:۲۳, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
اخه عنوان تاپیک اینه که اگه من مدیر بودم خواستم بگم اگه من مدیر بودم دیر میومدم تالار حواسم نبود جو تاپیک اینقدر غاراشمیشه فک کردم هرکی میاد از ارزوهای مدیریتیش میگه
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی یه سری به اعتبار های خانم عایشه بزنن!
![]() ![]() ![]() به خدا خنده داره! ![]() ![]() ![]() ![]() به درد خنده حلال میخوره...البته این سفسطه نیست ها!الان بحثی به وجود نیومده که من بخوام سفسطه کنم یا حق |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۸)وحید110 نوشته است: خانم عایشه شما از کجا فهمیدید اقای حامد و بلک دوست منه؟! یا کجا به همه کاربران و پستهاشون و شخصیتشون و ... احاطه دارید که همه رو هم میگید میشناسم . شما که هی میگید من از این تالار بدم میاد و ... فراموش نکنید خانم فرمیسک (البته من و ایشان که یک نفر هستیم! ) تحلیلگر استراتژیک است و شما تصور کردید میتوانید چیزی را از چشمان ایشان پنهان کنید!به شما هم هیچ ربطی ندارد که بخواهید در خصوص بنده وقتی حضور ندارم صحبت کنید. قرار به بحث فنی بود. بجز آن حذف پست و توهین وقتی حضور ندارم باعث عکس العمل میشود. درست رفتار کنید. بنده وقتی به شما پیام دادم پیامم باز بود (چند روز) اما پاسخ ندادید. ماشاءالله شما در دروغگویی ید طولایی دارید. فی امان الله |
|||
|
۲۳:۲۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۲)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم خب بحثتون رو شروع کنید دیگه |
|||
|
۲۳:۲۹, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
دوستان بهتر نیست دیگه این تاپیکو ببندید؟ دیشب یه سری شوخیای بی مزه ما راه انداخیتم و روال تاپیکو بهم زدیم (خودم رو میگم قصد جسارت به کسی ندارم) بعدشم با تذکر دوستان متذکر و پشیمون شدیم خدا منو ببخشه
(بازم خودم رو میگم) خانوم عایشه هم اگه بحثی نظری دارن بگن ما مشتاقانه بگوشیم و در حد تونایی جواب میدیم لطفا دیگه اینجا دعوا راه نندازید که عاقبت تاپیک معلومه...... ببخشید فقط در حد پیشنهاد بود صلاح دونستید نبندیدش... یا علی . |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
راستی اگر خانم فرمیسک مسدود نبود شاید بد نبود یکی از تحلیلهایش در خصوص منشاء پیدایش شیعه را میخواندید!
شما شیعیان توسط یهود پایه گذاری شدید و به وسیله ایرانیان ادامه داده شده و .....
|
|||
|
۲۳:۳۳, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۹)عایشه نوشته است: راستی اگر خانم فرمیسک مسدود نبود شاید بد نبود یکی از تحلیلهایش در خصوص منشاء پیدایش شیعه را میخواندید! ما مبدأمون مشخصه ، رهبرمون هم مشخصه حضرت امیرالمومنین علی (سلام الله علیه) اگه دقت کرده باشید بنده قبلا هم عرض کردم : مشکل از خودتون نیست ... |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
دوستان این بحث داره به ناکجاباد میره .
ما در تالار بیداری اندیشه ای هستیم که نه بی محتواست و نه دیکتاتوری . دوستان مواظب بازی ها باشید . روند قبلی رو ادامه بدید . دارم میگم این تنها یه بازیه . |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|