|
عمر جهان تا کنون براساس قرآن و روایات
|
|
۱۷:۲۰, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱:۳۰ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام الله عمر جهان بر اساس آیه 47 سوره حج و آیه 4 سوره معارج وَيسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَلَنْ يخْلِفَ اللَّهُ وَعْدَهُ وَإِنَّ يوْمًا عِنْدَ رَبِّكَ كَأَلْفِ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ(الحج/47) آنان از تو تقاضاي شتاب در عذاب ميکنند؛ در حالي که خداوند هرگز از وعده خود تخلف نخواهد کرد! و يک روز نزد پروردگارت، همانند هزار سال از سالهايي است که شما ميشمريد تَعْرُجُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ إِلَيهِ فِي يوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ خَمْسِينَ أَلْفَ سَنَةٍ(المعارج/4) فرشتگان و روح [= فرشته مقرب خداوند] بسوي او عروج ميکنند در آن روزي که مقدارش پنجاه هزار سال است 1روز نزد خداوند برابر با 1000سال از سال های ما است بنابراین 1سال نزد خداوند برایر است 365000سال از سال های ما یعنی 365*1000= 365000سال خورشیدی از سال های ما و خداوند روز دیگری دارد که 50000 سال است و در اینجا نمی گوید «ما تعدون» پس حساب این آیه باید بر اساس همان رو خدایی و ملکوتی باشد که 1000 سال طول دارد و یک سال آن 365000 از سال های ماست در بحار الأنوار جلد 57، صفحة 338، حديث بيست و نهم چنين آمده است: و قال البرسي: روي الرّازي في كتابه المسمّي بمفاتيح الغيب قال: قال رسول الله (ص) ليلة أسري بي الي السّماء رأيت في السّماء السابعة ميادين كميادين ارضكم هذه و رأيت افواجا من الملائكة يطيرون لا يقف هؤلاء لهؤلاء و لا هؤلاء لهؤلاء. قال فقلت لجبرئيل: من هؤلاء؟ فقال: لا اعلم فقلت: من أين جاؤوا؟ فقال: لا اعلم. فقلت و أين يمضون؟ فقال: لا اعلم. فقلت: سلهم. فقال لا أقدر، و لكن سلهم انت يا حبيب الله. قال: فاعترضت ملكا منهم فقلت له: ما اسمك؟ فقال: كيكائيل. فقلت: من أين اتيت؟ فقال: لا اعلم. فقلت: و اين تمضي؟ فقال: لا اعلم. فقلت: و كم لك في السّير؟ فقال لا اعلم غير انّي يا حبيب الله اعلم انّ الله سبحانه يخلق في كلّ اَلْفَ سنة كوكبا و قد رأيت ستّة آلاف كوكب خلقهنّ و انا في السّير. ترجمه: رازي در كتاب خود موسوم به مفاتيح الغيب از پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روايت كرده است كه فرمود: شبي كه من به آسمان سير داده شدم در آسمان هفتم ميدانهائي ديدم همانند ميدانهاي اين زمين شما، و گروههائي از ملائكه را ديدم كه در پرواز بودند نه اينان براي آنان ميايستادند و نه آنان براي اينان (در رفت و آمد بودند.) فرمود: به جبرئيل گفتم: اينان كيستند؟ گفت: نميدانم گفتم: از كجا آمدهاند؟ گفت: نميدانم گفتم: كجا ميروند؟ گفت: نميدانم گفتم: از آنها بپرس. گفت: نميتوانم امّا شما از آنها بپرسيد اي حبيب خدا. حضرت فرمود: با يكي از آنها روبرو شدم و از او پرسيدم: اسم تو چيست؟ گفت: كيكائيل پس گفتم: از كجا ميآيي گفت: نميدانم گفتم: به كجا ميروي؟ گفت: نميدانم گفتم: از چه وقت در سير و گردش هستي؟ گفت: نميدانم، غير از اينكه ميدانم خداوند سبحانه در هر هزار سال ستارهاي خلق ميكند و من شش هزار ستاره را كه خدا خلق كرده است، ديدهام، در حالي كه در گردش و حركت بودم اين حديث خيلي ساده و با بيان روشن، مطلب را بصورت گفتگوي معمولي بيان ميكند. بطوري كه يك فرد غير محقّق و معمولي كه تنها بتواند چهار عمل اصلي حساب را انجام دهد، و توجّه داشته باشد كه يك روز در عالم ملكوت معادل 50000 سال است، ميتواند محاسبه زير را بنمايد: 50000*365000=18,250,000,000سال خورشیدی از سال های ما چه شگفت انگيز است مطابقت اين حديث با محاسبهاي كه در بالا بر اساس آيهها انجام گرفت!؟پس آن ستارهاي كه مورد نظر آن ملك بود (و بايد آن را شاه ستاره يا شمس الشّموس ناميد) در هر 18,250,000,000 سال يكبار آفريده ميشود .حال طبق آیات قرآن جهان در 6 روز آفریده شده است یعنی: 6*18,250,000,000= 109,500,000,000سال خورشیدی و اگر آن 6 روز را به شبانه روز محاسبه کنیم: 2*109,500,000,000= 219,000,000,000 سال خورشیدی علم نجوم عمر جهان را بین 10 تا 15 میلیارد تخمین زده است حال اگر ما میانگین این 2 را جمع کنیم یعنی: 12,500,000,000+219,000,000,000= 231,500,000,000 سال خورشیدی بنابراین عمرجهان از ایجاد تا کنون برابر است با 231,500,000,000 سال خورشیدی است بنابراین با گذشت ده، پانزده سال از انفجار بزرگ پایان روز ششم ما باید الان در آغاز صبح روز هفتم باشیم............ موفق باشید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۱, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۵ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کی گفته معنی آیه یوم تبدل الارض غیر الارض یعنی کره زمین به یک کره زمین دیگر تبدیل میشه؟؟
![]() معلومه هیچ کس حوصله نداره! خلق السموات و الارض فی ستة الایام (آیه 54 اعراف، 3یونس، 7هود، 59فرقان، 4سجده، 38ق، 4حدید) آسمان ها و زمین را در 6 روز خلق کرد (پس اینجا هم منظور کره زمین است؟؟؟؟!) جهان امروزی 6 روز از عمر خود را طی کرده است و اینک در روز هفتم به سر می بریم. جهان 7آسمان دارد (جهان 6 مرحله تکامل را طی کرده است و با مرحله ایجاد 7مرحله می شود.) مرحله اول ایجاد بوده است و یک پوسته(آسمان) داشته است وشش پوسته دیگر در 6 تحول یا 6 قیامت به وجود آمده اند و جهان دارای 7پوسته (7آسمان) می باشد.(در مورد تکرارقیامت در مباحث آینده خواهد آمد) نزدیک ترین آسمان به ما آسمان اول و آسمانی که بالای آن است آسمان دوم و بالاخره آسمانی که در مرحله ایجاد به وجود آمده است را آسمان هفتم می نامیم در تحول هفتم که پیش روی جهان بوده و خواهد آمد نیز آسمان جدیدی پیدایش خواهد یافت و بدین ترتیب آسمان ها به 8 خواهد رسید امروز جهان دارای 7آسمان و یک زمین (ارض) می باشد آنچه در داخل آسمان اول است اعم از انرزی ماده کره فضا مجموعاً ارض نامیده میشود که کره زمین ذره کوچکی در میان آن می باشد لفظ ارض در قرآن به 6 معنی آمده است:
در آن روزی که زمین به زمین دیگر تبدیل می شود در هر تحولی (هر قیامتی) محتوای آسمان اول تحول یافته و دوباره سازمان می یابد اگر مراد در این آیه کره زمین باشد باید معتقد شویم که کره زمین پس از متلاشی شدن در انفجار قیامت باز به صورت کره زمین دیگری درخواهد آمد؟! در عرصة حديث هم اين بحث را ملاحظه فرمائيد: بحار: ج60، ص74 از امام رضا ـ عليه السّلام ـ آورده است: روي العياشي باسناده عن الحسين بن خالد، عن ابي الحسن (الرّضا) ـ عليه السّلام ـ قال: بسط كفّيه ثمّ وضع اليمني عليها فقال: هذه الأرض الدّنيا، و السماء الدنيا عليها قبة. و الارض الثانية فوق السماء الدنيا، و السماء الثانيه فوقها قبة. و الارض الثانية فوق السماء الثانيه، و السّماء الثالثة فوقها قبة. حتي ذكر الرّابعة و الخامسة و السادسة، فقال: و الأرض السابعة فوق السماء السّادسة و السماء السابعة فوقها قبة. و عرض الرّحمن فوق السّماء السابعة، و هو قوله: سبع سموات و من الأرض مثلهنّ... ترجمه: امام رضا ـ عليه السّلام ـ هر دو دستش را باز كرد سپس دست راست را بر روي دست چپ قرار داد و فرمود: اين زمين پائين است كه آسمان اول در بالاي آن قبّه است. و زمين دوم روي آسمان اول است كه آسمان دوم روي آن قبّه است. ـ تا اينكه همين طور زمين چهارم و پنجم و ششم را نيز بيان كرد ـ سپس فرمود: و زمين هفتم روي آسمان ششم است كه آسمان هفتم عرش رحمان است. و اين است فرمايش خداوند: سَبْعَ سَماواتٍ وَ مِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ. براساس آیات و احادیث مسلم است که آسمان ها بعد از زمین آفریده شده اند: آيه 29 سورة بقره ميفرمايد: هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ ما فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ اسْتَوى إِلَى السَّماءِ فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَماواتٍ وَ هُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ : اوست خدايي كه آنچه را در زمين است، براي شما آفريد. سپس آهنگ آفرينش آسمانها را كرد پس تكميل نمود آنها را هفت آسمان، و او به هر چيزي دانا است، و از احاديث هم به عنوان نمونه حديث شمارة 67، ص85، ج57، بحار، چنين است: امام باقر ـ عليه السّلام ـ از امير المؤمنين ـ عليه السّلام ـ نقل ميكند كه فرمود: خداوند آسمانها را پس از زمين آفريد. از سوي ديگر آيههاي 27 تا 31 سورة نازعات چنين است: أَنْتُمْ أَشَدُّ خَلْقاً أَمِ السَّماءُ بَناها ـ رَفَعَ سَمْكَها فَسَوَّاها ـ وَ أَغْطَشَ لَيْلَها وَ أَخْرَجَ ضُحاها ـ وَ الْأَرْضَ بَعْدَ ذلِكَ دَحاها ـ أَخْرَجَ مِنْها ماءَها وَ مَرْعاها. اگر هميشه و همه جا كلمة «ارض» را به معناي «كرة زمين» بدانيم، دو مطلب فوق تناقض غير قابل حلي با هم خواهند داشت. اما اگر كلمة ارض در آية اول و لفظ «ارضين» در فرمايش علي ـ عليه السّلام ـ به معناي «مجموع آسمان اول» گرفته شود، سيماي مسأله كاملاً روشن و واضح ميگردد. يعني در جايي كه فرمودهاند زمين قبل از آسمان خلق شده مراد از «ارض» همة محتواي آسمان اول، و آنجا كه فرمودهاند زمين بعد از آسمان آفريده شده، مراد كرة زمين باشد.
(۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴)آزرمشاه نوشته است: فقط یک چیز بگم که نص آیه قرآن است که زمان روز قیامت را احدی جز خدا نمی داند، از جمله نه پیامبر و نه ائمه نمی دانند عزیزم کسی از پایان جهان صحبتی نکرد ما داریم از گذشته حرف میزنیم ودر مورد قیامت های قبلی
|
|||
|
۰:۲۱, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۲ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۰)neyestan23 نوشته است:
1- آیه دوم مربوط به قیامت است؛ هم با توجه به قبل و بعدش و هم با توجه به احادیثی که وارد شده است؛ اما آیه اول مربوط به عالم قبل از قیامت است و از آنجا که تمام فرشتگان با نفخه صور می میرند و آسمان و زمین به غیر آن تبدیل می شود هیچ مشخص نیست که این دو را بتوان برای یک سنجش استفاده کرد یا خیر؟
2- حدیثی که در اغلب تفاسیر پیرامون آیه دوم آمده است می فرماید این 50 هزار مربوط به 50 هزار موقف قیامت است و اصلا اشاره زمانی ندارد و البته بنده منکر نمی شوم که قرآن بطونی دارد و شاید این حدیث به یکی از بطن ها اشاره کرده است؛ اما اگر قرار باشد که فرشتگان پنجاه هزار سال عروجشان طول بکشد پس 50 هزار سال هم نزولشان! از این رو شب قدر باید 50 هزار سال تازه به حساب آن روزهای 1000 ساله یک بار تکرار شود و نه هر سال! (ببینید این حرف ها به چه سخنان بی اساسی که نمی کشد)؛ جبرئیل ع هم که لابد 50 هزار سال در راه آمدن و رفتن وحی و غیره است و رفتن پیامبر هم به معراج قاب قوسین و او ادنی هم چند میلیارد زمان برده است! بگذریم..... 3- شما از آیه دوم استفاده نمودید (کاش می گفتید که این متن از زیرنویش کتاب تبیین انسان و جهان جناب رضوی است) که یوم برابر 50 هزار است اما هیچ شاهدی وجود ندارد که یوم در آیه ای که خلقت را در شش روز می داند همین یوم باشد و به یوم دیگری مربوط نباشد؛ چه اینکه یوم در آیه اول و دوم به قول شما در دو اندازه مختلف زمانی است. 4- احادیث و آیات قرآن اشاره دارد که آسمان و زمین در شش روز خلق شده اند و احتمالا شما چون دیدید عددتان با سخن دانشمندان غربی درست در نمی آید شب را هم به روز اضافه نمودید!!! که هیچ جا همچنین تعبیری نداریم. شما از کجا فهمیدید که وقتی خداوند می گوید آسمان و زمین را در شش روز آفریدم پس شش شب هم موجود بوده است؟ نکند خداوند در شب استراحت می نمود نعوذ بالله؛ نکند فرشته ها هم که 50 هزار ساله به آسمان می روند شب ها می خوابند و استراحت می کنند و روزه ها به عروجشان ادامه می دهند!!! در آن جا هم باید از 100 هزار به جای 50 هزار سال استفاده نمود؟ این ها با آیات و روایات که یوم را بدون شب و بلکه به معنی شبانه روز بلکه اصلا این هم معنی نمی دهد به معنی بازه زمانی که در آیه دوم هم اشارت دارد به کار بردند جور نیست و نشان ماست مالی است! آخر چرا بی خود می خواهیم با این کارها هر چیزی را به زور اثبات نماییم. اسلام واقعا این همه ابعاد دارد باید همه را فدای سخنی کنیم که از چند جا مشکل دار است. 5- شما حدیثی را از امام رضا ع آوردید که ارض را تعبیر به ارض آسمان اول و دوم و ...نموده است؛ جناب محترم ما ده ها حدیث داریم که ارض را جدای از آسمان می داند و اصلا خلقت ارض را اول و بعد از آن سموات ذکر می کند. اصلا صریح آیه قرآن است که زمین را در دو روز و سموات را در چهار روز خلق نمودیم. حضرت امیر ع هم در خطبه نهج البلاغه می فرمایند که اول ارض خلق و بعد خداوند به آسمان که دود بود متوجه شد و آن ها خلق نمود. شما از یک حدیث که امام رضا ع ارض را به معنی ارض آسمان ها به کار بردند چگونه قضیه را مخالف نص قرآن برداشت نمودید؟ واقعا جای تاسف دارد که جناب رضوی این همه حدیث را به کنار زدند و از یک حدیث متشابه که اسناد درستی ندارد یک کتاب نوشته اند که مملوء از مطالب ضعیف و بی اساس است(دوستان خواننده مطلع باشند جناب رضوی کتابی نوشته و گفته است که هر 18 میلیارد سال به گمانم یک طبقه به آسمان اضافه شده است و الان ما طبقه هفت یا روز هفتم هستیم و در ادامه به روز هشتم و غیره می رسیم و تا ابد این طبقات می شود یک آسمان خراش!!!). حدیث معراج را که در حد تواتر است خوانده اید؟ پیامبر در هر آسمان از انواع فرشتگان و برخی ارواح پیامبران ع را می بینند و این یکی از ده ها روایتی است که علاوه بر نص قرآن دلالت بر خلق آنی هفت آسمان و زمین دارد. بسیاری از روایات می گوید که هفت زمین در زیر زمین شماست. همه این ها و نص آیات قرآن را به یک حدیث که منظورش چیز دیگری است ربط دهیم و یک کتاب بی اساس بنویسم. 6- بنده کتاب های دیگر جناب رضوی را هم خیلی وقت پیش مطالعه داشتم. فقط کافی است شما قدم جلو بگذارید را یکی را انتخاب نمایید تا با هم شروع به تحلیل نماییم؛ قول می دهم با آیات و روایت و اگر هم خواستید استدلال عقلی اشکالاتی از آن بگیرم که کتاب را کلا از گردونه استفاده خارج نماید ان شاء الله. بسم الله... واقعا تاسف می خورم می بینم ایشان کتاب نوشته و قیامت را به تبدیل انرژی به ماده ربط داده است. بسیار غم انگیز است که انسان کتاب بنویسد و بگوید که هر طبقه از آسمان مربوط به یک دوره ی خلقت است و انسان های دیگر در طبقات آسمان های قبلی دارند قیامت خود را می گذرانند! مگر این همه حدیث که جایگاه بهشت و جهنم را در کل آسمان و زمین ها مشخص می کند نخواندند؟ مگر نحواندند که همه ساکنان آسمان ها در صیحه می میرند؟ مگر ندیدند که پیامبرانی الان روحش در آسمان های مختلف است؟...به خدا آدم تعجب می کند از این درک یک آیت الله... بسیار ناراحت کننده است که کتاب کابالا بنویسی و هر عرفانی و حکمتی در اسلام را به کابالا ربط دهی و آنقدر دقت نداشته باشی که طیر را نوعی انسان بگیری! هر کسی هم که مخالفت است را کابالایست بنامی!بسیار درد آور است که با یک سری سخنان پیش پا افتاده بخواهی اسفار ملاصدرا و فصوص ابن عربی را رد نمایی و نوشته های علامه طباطبایی را اشتباه جلوه دهی و تمام عرفا و حکماء را کابالیست و بلکه کافر بدانی. لطفا اگر قصد بحث دارید یک کتاب از ایشان را انتخاب نمایید حقیر کسی نیستم و نبودم و نخواهم بود ولی با کمال میل حاضرم با حوصله و مورد به مورد سخن بگوییم. یا علی ع |
|||
|
|
۰:۴۰, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام الله
من نمیدانم دیگر باید به کی اعتماد کرد ایشان یک آیت الله است و کتاب هایی که نوشته همه از منابع معتبر است بله ایشان در کتاب کابالا و پایان تاریخش همه عرفا را کابالیست میدانند در مورد ابن عربی از جای دیگر هم من شنیدم که کابالیست است به هر حال من این مطالب رو از کتاب تبیین انسان و جهان خلاصه کردم نمیدونم حاصل دسترنج یک آیت الله بچه بازی است یا نه؟! پس اینجوری باشه همه ی اون کسایی رو که آقای رضوی کابالیست نامیده اند همه عارفند و خدا دوست فقط ایشون خودش معلومه فرد ناشی ایست که از روی بی کاری کتاب نوشته بدون اعتنا به هیچ منبعی!!!!!!!!!!!!!؟ |
|||
|
|
۰:۴۸, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۱ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۰:۴۰)neyestan23 نوشته است: به نام الله خدا ایشان را خیر دهد..بنده از ته دل ایشان را انسانی صادق و عالم می دانم..اما ما تابع آیات و روایات و عقل نورانی هستیم. بنده عرض نمودم می توانیم همان شیوه ی انتخاب یک کتاب و پرداختن به جزئیاتش را ادامه دهیم. دیگر اینکه ابلیس صدها بلکه نمی دانم هزاران برابر برخی آیت الله ها علم دارد اما علم به تنهایی که مبنای درک و تعبد نیست. بنده روی برخی استدلال ها و نتایج ایشان حرف دارم. من مثلا علامه طباطبایی ره را خیلی دوست دارم اما اسناد ایشان که البته به نقل از یک هندی است و درباره ذوالقرنین بودن کوروش است را قابل قبول نمی دانم. اما این دلیل بر هیچ چیز نیست. چه اینکه ایشان حرف های دیگرشان بسیار متعالی است. به نظرتان اشارات حقیر در بالا درباره همین مطلب عمر جهان و اشکالات به سخن ایشان وارد نیست؟ هر کجا نیست بفرمایید سخن بگوییم...درباره اینکه همه کابالیست هستند نه خیر عده ای عارف حقیقی هستند و عده ای خیر. اینکه ما هر عارفی را کابالیست بدانیم کم لطفی بزرگی است. پیرامون فلسفه و عرفان و اشکالات آن به سایت زیر سر بزنید یا به تاپیکی که حقیر تعبیه نمودم مراجعه نمایید.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |