کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۳, ۲۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #161
آواتار
[تصویر: 112.bmp]
من تا حالا اندیشه بیدار ندیده بودم تو تالارAngel
بیشترین حدش کاربر پیشرو بود که رویت شده بودSmile

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، اسکای ، یاســین ، رضوانه ، SAViOR ، فدايي ولايت ، Hadith ، fatemeh ، اولولالباب ، مجید املشی ، Havbb 110 ، علمدار133 ، Farzaneh ، هادی... ، حضرت عشق ، حسنیه ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، soora ، أین المنتظر ، help me ، fiftynine ، ali0077 ، fafa* ، Mitsonary
۱۹:۵۵, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #162
آواتار
یک روز زیبای تابستانی،وقتی بعد از سرکشی به تایپیک ها آخرین ارسال ها رو نگاه میکنم،با همچین صحنه ای مواجه میشم :

[تصویر: 2014_06_20_081504.jpg]

احساسی که من نسبت به خودم دارم :

[تصویر: IMG_08188_2_e1304239980345.jpg]

احساسی که کاربرا نسبت به من دارن :

[تصویر: 517623abee100.jpg]

چیزی که واقعا هستم :

[تصویر: speed_up.jpg]

Undecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، انتصـار ، علمدار133 ، أین المنتظر ، شیدا ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، soora ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، ضحی ، فدايي ولايت ، SAViOR ، Eve ، fatemeh ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، رضوانه ، fiftynine ، fafa* ، aaaaa
۱۳:۱۸, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #163
آواتار
[تصویر: ssds.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Ali#59 ، SAViOR ، علمدار133 ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، Aryha ، ali0077 ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، رضوانه ، Havbb 110 ، help me
۱۱:۰۳, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #164
آواتار
یک موضوع جالب اینکه ..
من بعد از مدتها حضور در تالار و خوندن مطالب انتقادی آقای عبدالرحمن ، امروز به طور اتفاقی (با خوندن یک تاپیک که ارجاع میداد به یک تاپیک سال قبل) متوجه شدم که آقای عبدالرحمن همون آقای تلمیخا هستند ...

مدیونید اگر فکر کنید نام قدیم آقای
Justice Bringer

رو هم فراموش کردم و توی همون تاپیک متوجه شدم ...
Undecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، SAViOR ، Ali#59 ، أین المنتظر ، ali0077 ، پرنیان ، سیمرغ ، Mohammad Trust ، حسن عزتي ، مجید املشی ، انتصـار ، ضحی ، فدايي ولايت ، رضوانه ، علمدار133
۱۳:۰۲, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #165
آواتار
.
.
.
[تصویر: ddd.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، azade ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، soora ، حسن عزتي ، m.hossein ، شیدا ، مجید املشی ، انتصـار ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، فدايي ولايت ، رضوانه ، Ali#59 ، علمدار133 ، Havbb 110 ، fiftynine ، ali0077 ، fafa*
۲۰:۰۷, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۸:۲۴ توسط soora.)
شماره ارسال: #166
آواتار
توی این چند روزی ها من و رضوانه و آلاله جان یک ملاقات و مذاکراتی در برج میلاد داشتیم!Cool
طبق برنامه , مذاکرات باید 9:30 شروع میشد ولی بدلیل تاخیر یکی از طرف های مذاکره کننده , زمانش به ساعت 10:15 تغییر کرد !!! .........مدیونید فکر کنید آلاله!Big Grin

اگر از صحنه های منکراتی موجود تا محل جلسه بگذریم!!!(خدا پدر برادران گشت ارشاد رو بیامرزهBlush )
و خود صحنه های منکراتی شربت خونه!Cool

http://s5.picofile.com/file/8127908942/IMG_4.jpg

, به جز گرمای هوا , اتفاق بد و خطرناک دیگه ای وجود نداشت, شربتخانه سنتی محل اصلی مذاکرات بود . ...CoolCoolCool

دور میز مخصوص کنار دیوار شیشه ای نشستیم . اونطرف مرزهای شیشه ای , کلبه چوبی قهوه خونه ست و قراره هرشب محل برگزاری رقص های سنتی باشه! Big Grin

اولین نکته قابل تامل در محل مذاکرات نبودن دیوار حائل برای جداسازی سالن و همچنین دستگاه تغییر صداهای " زیر " به صدایی شبیه به " اورگ ها " جهت جلوگیری از به گناه افتادن جوانان این مرزو بوم بوده, که در دستور جلسه قرار گرفت !Wink

کمبودهای زیادی داشت ! هرچند از لحاظ پذیرایی حرف نداشت ! Big GrinWink

http://s5.picofile.com/file/8127908692/IMG_1.jpg
http://s5.picofile.com/file/8127908750/IMG_2.jpg
http://s5.picofile.com/file/8127908918/IMG_3.jpg
http://s5.picofile.com/file/8127908968/IMG_5.jpg
http://s5.picofile.com/file/8127909034/IMG_6.jpg

نتایج مذاکرات کاملا مخفیانه ست اما درعوض سطح توافقات به هیچ عنوان قابل بیان نیست !

بعد از جلسه اولیه تصمیم گرفتیم بریم روی سکوی بازدید بالای برج !

انقدر مذاکرات سخت و فشرده روی اعضای گروه فشار آورد که یادمون نمیومد دقیقا منظور از سکو چی بوده !

حس مذاکرات هسته ای کشور انقدر برما حکمفرما بود تا جایی که یکی از بچه ها از لیدر ها پرسید:
ببخشید خانم, سکوی پرتاب کجاست !؟Big Grin......مدیونید فکر کنید رضوانه بود!Happy

خلاصه دنیای اسباب بازی گونه ی آدم ها از اون ارتفاع , از پشت خونه های کوچیک فنس های فلزی , کمی پایین تر از جایی که خدا نگاهمون میکنه , اونم همراه با دوستانی که تالار بهمون هدیه داده , تجربه جدید و بی نظیری بود ! Smile

خدا, تالار , برج میلاد ازتون متچکریمSmile

پ.ن : در آخر حواسمون نره که کم مصرف باشیم ......Wink

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رضوانه ، میثاق ، Ali#59 ، Mohammad Trust ، هادی... ، علمدار133 ، Aryha ، SAViOR ، انتصـار ، ضحی ، حسن عزتي ، fafa* ، Mitsonary
۲۰:۳۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #167
آواتار
[تصویر: 2014_06_28_090155.jpg]
[تصویر: 2014_06_28_090206.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، پرنیان ، Reza2035 ، هادی... ، شیدا ، میثاق ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، SAViOR ، شهیدطیبه واعظی ، میلاد.م ، السا ، منادی حق ، Havbb 110 ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، انتصـار ، أین المنتظر ، ضحی ، amirhq21 ، fiftynine ، azade ، حسن عزتي ، ali0077 ، fafa* ، سرباز منتظر
۱۴:۳۵, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #168
آواتار
[تصویر: 2014_06_29_030450.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، ELENOR ، منادی حق ، Aryha ، فدايي ولايت ، سید ابراهیم ، السا ، انتصـار ، مجید املشی ، MohammadSadra ، میلاد.م ، soora ، شهیدطیبه واعظی ، علمدار133 ، شیدا ، fatemeh ، حضرت عشق ، ali0077 ، اولولالباب ، ضحی ، fafa* ، Arash.j
۱۴:۳۷, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۴:۴۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #169
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۴:۳۵)Ali#59 نوشته است:  
[تصویر: 2014_06_29_030450.jpg]
گفتیم در ماه خدا ملت شاد بشوند Big Grin
دقت کنید اون هم بچه گربه نیست ها ...
بچه ی ببره ...Wink
نکته دارد ...
[تصویر: mhv5k7ahs016283qvwgc.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Ali#59 ، یاســین ، منادی حق ، فدايي ولايت ، سید ابراهیم ، reyhaneh.sh ، m.hossein ، السا ، انتصـار ، مجید املشی ، MohammadSadra ، میلاد.م ، soora ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، شیدا ، حضرت عشق ، Eve ، ضحی ، fafa* ، سرباز منتظر
۱۴:۳۸, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #170
آواتار
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سکته دانید چیست؟؟؟!
من از دیدن آواتار قبلی ایشون و نیز آواتار آقا محمد میترسیدم ! در حد سکته!
النور»»»» Ezra...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ELENOR ، فدايي ولايت ، Aryha ، سید ابراهیم ، m.hossein ، السا ، انتصـار ، مجید املشی ، soora ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، ضحی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا