|
برای ابراهــــیم
|
|
۱۴:۵۱, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اصلا سر ابراهیم درد می کند برای تبر دست گرفتن، رفتن به جنگ بت های نفسانی، دعوا… دعوا با خود و با نفس خود به خاطر خدا… چقدر خوشحال شدم زمانی که خبر بازگشت ابراهیم حاتمی کیا به سینمای دفاع مقدس را دیدم... و چقدر خوشحال تر شدم وقتی خبر تجلیل از این سردار سینمای دفاع مقدس آنهم به دست فرزندان پاکترین یادگاران انقلاب، را دیدم... وقتی همسر شهید تهرانی مقدم اینگونه میگوید: در هنگام تماشای فیلم «چ» نتوانستم تا آخر در سالن بمانم و بیرون آمدم تا نماز شکر بجای بیاورم که همچنان کسانی هستند که یاد شهیدان را زنده نگه دارند و خدا را شکر میکنم امشب در کنار شما بزرگواران قرار دارم. پس باید خیلی امیدوار بود... امید به اینکه هنوز کسانی هستند که ... و چقدر زیبا فرزند عباس جولایی گفت: آن روزی که پدر من تفنگ برداشت مردی دوربین برداشت تا من با چشم غیرت او پدرم را در پلهای خیبر ببینم، تو در عملیات مهاجر سردوشی زدی، در از کرخه تا راین سرگرد شدی و سرهنگیات را با پوشیدن پیراهن یوسف گرفتی پس بیخیال کسانی که چشم ندارند، من سید محمد جولایی فرزند شهیدان همت، جولایی، باقری، نامجو، رستگار و فرزند همه شهیدان این سرزمین با دیدهبان، از کرخه تا راین و آژانس شیشهای گریستهام اما با «چ» هم گریستم و هم بالیدم، آقا ابراهیم به امید روزی که دهها سرلشکر بسازی اما در مورد شهیدان فقط یک آرزو دارم آن هم اینکه پس از ساختن آخرین فیلم دفاع مقدسیات در 100 سالگی به شهادت برسی. لازم دیدم در تالار بیداری اندیشه، یه جایی باشه برای عرض ارادت خدمت این عزیز ... جای ابراهیم حاتمی کیا در قلب ما خانواده شهداست. همواره درهنگام تماشای فیلم های ایشان در حین مخاطب بودن گویی که مشغول درد دل کردن هستیم. خدا قوت زبان شیوای بغض های ناگفتنی... اشک مجال نمی دهد برای نوشتن در نهایت تنها جمله ای از سید اهل قلم: دل من يك شقايق است، خونين و داغدار.
اي بلبل عاشق،
جز براي شقايقها مخوان!
پ ن : دوستان لینکهای تصویری زیبایی در خبرگزاری فارس هست. من نتونستم اینجا بیارم
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۴۵, ۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۷:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
منم موفق شدم دیروز این فیلم رو از روی دو وی دی که خریده بودم ببینم. معمولا فیلم نمی خرم اما همیشه حاتمی کیا برام فرق داشته خصوصا اخیرا که بعضی صحبتهاشو شنیدم و به صدق نیتش پی بردم... البته همه کارهای ایشون رو نپسندیدم اما اونهایی که تو حوزه دفاع مقدس بوده رو دوست داشتم.
خوب البته باید بگم من کتاب کردستان شهید چمران رو دو بار خونده بودم. اینقدر زیبا شهید چمران مسائل رو با جزئیات تشریح میکنه آدم لذت می بره. واقعا توصیه میکنم کتابهای کردستان و خصوصا لبنان شهید چمران رو بخونین خیلی مسائل براتون روشن میشه. توی دو ساعت خیلی چیزها رو نمیشه گفت و سبک آقای حاتمی کیا هم اینطوری نیست که همه چیز رو شفاف بگه اما این می طلبه دوستان مطالعه کنن. قائله پاوه چی بود؟ کردهای قاتل کیا بودن و چرا چنین کردن؟ چرا پاوه اینقدر بحرانی شد؟ چرا ارتش به کمک پاوه نمی رفت؟ نقش بنی صدر چی بود؟ چرا امام اینقدر دیر پیام داد؟ و ... دقیقا چمران توی فیلم همونی بود که می باید می بود. بعضی دوستان چون کتب شهید و دست نوشته ها رو مطالعه نکردن منتظر بودن چهره شجاع و چریکی ایشون رو در فیلم بببینن اما مردان بزرگ همیشه دو چهره دارن. چهره ای که در جنگها نشون میدن و بسیار شجاع و باهوش و کوبنده و چهره ای دیگر دارن که ممکنه در ظاهر دیده نشه. مولای ما امیرالمومنین علی علیه السلام هم دو چهره داشتن. درسته چهره حضرت در جنگها خیلی پر رنگ تر هست و الحق هم شیر خدا هستن اما کسی از دل مهربان و لطیف حضرت کمتر خبر داره مگر اینکه کلامها و درد دلها و حکایات رفتاری حضرت رو خوب مطالعه کنه. خوب چمران و دیگر شهدای بزرگ ما هم پیرو مکتب مولاشون بودن. در این فیلم به همون بعد کمتر دیده شده مردان بزرگ ما پرداخته. این قضیه در مورد شهید صیاد شیرازی و شهدای بزرگ دیگه هم صادقه. بنابراین با شناخت مختصری که بنده از ایشون پیدا کردم واقعا چمران در این فیلم همانی بود که واقعا بود. به آقای حاتمی کیا و تیم تولید خصوصا تیم جلوه های ویژه که کارهای نویی در سطح بالا در کشور انجام دادن صمیمانه تبریک میگم. خدا کنه روند تولید چنین فیلمهایی با کیفیت بالای تولید و جلوه های ویژه ادامه پیدا کنه... |
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۳ ۲۰:۱۴)رکن الهدی نوشته است: ...صبحتهای حاتمی کیا درباره چ خیلی جالب بود این که می خواست چمران صلح طلب رو نشون بده نه چمران چریک ...چمرانی که قبل از جنگ و اسلحه. بدست گرفتن به دنبال مذاکره وحل مشکل بود و تمام تلاشش رو کرد...در این رابطه لطف بفرمایید بحثی که پس از نقلقول دوم ِ این ارسال مطرح شده و در اندک ارسالهای بعدی بیشتر تفصیل داده شده رو بخونید، و نظرتون رو در اونجا یا اینجا(هرکجا که با موضوع مرتبط میدانید) مطرح بفرمایید. البته نمیتونید به این نگاه کنید که در کدوم تاپیک از مطرح شدن موضوع استقبال میشه، چون در هیچکدومشون استقبال نمیشه! (۳/مهر/۹۳ ۲۰:۱۴)رکن الهدی نوشته است: ابراسطوره های کشورموناسطوره |
|||
|
۱۱:۲۶, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
ببخشید من فکر می کنم هرکس نظر خودش رو داره این که من این نظر رو گذاشتم یعنی قبولش دارم دلیل نداره حتما با خوندن ارسالهای دیگه نظرم عوض شه بعدم من این ادم ابراسطوره می دونم شما اسطوره بدون دعوا که نداریم...نمی شه به یکی بگی چرا اینو دوس داری یا نداری ؟
من ارسالهای شما رو خوندم واسه خیلی جاهاشم جواب داشتم ولی چون بحث تموم شده جوابی نمی دم درباره حرفه چ هم من حرف خود اقای حاتما کیا رو قبول می کنم که این حرف بزرگ اغاز همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگه...حالا یکه این وسط اسمش چه گواراس براچی باید براساس تحلیلاتون بهم وصل بشن یکی اسم فیلمش رو گذاشته چ دیگه بقیه این کارو نکنن وگرنه منظورشون تکرار همون اسمه ...چمران ما شخصیتش فراتر از اینه که فقط توی چریک بودن خلاصه بشه |
|||
|
۱۲:۴۷, ۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۱۲:۵۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: ببخشید من فکر می کنم هرکس نظر خودش رو دارهمگه من گفتم هرکس نظر خودش رو نداره؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: این که من این نظر رو گذاشتم یعنی قبولش دارممگه من گفتم اینکه شما این نظر رو گذاشتین یعنی قبولش ندارین؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: دلیل نداره حتما با خوندن ارسالهای دیگه نظرم عوض شهاگر میخواستم بگم که هرچی گفتم بیچون و چرا بپذیرید، پس دلایلی که آوردم رو برای چی آوردم؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: بعدم من این ادم ابراسطوره می دونم شما اسطوره بدون دعوا که نداریم...نمی شه به یکی بگی چرا اینو دوس داری یا نداری ؟متوجه صحبت بنده نشدید. اشکال از خلاصهنویسی بنده هست. منظورم این بود که معنای اسطوره در اون پیوند هست. اسطوره به معنای «افسانه، قصه، حکایت، سخن پریشان و بیهوده» هست. پس، از این جهت مسلماً بکار بردنش در مورد افراد واقعی زیبا نیست. (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: من ارسالهای شما رو خوندم واسه خیلی جاهاشم جواب داشتم ولی چون بحث تموم شده جوابی نمی دمقل هاتو برهانکم إن کنتم صادقین بگو اگر راست میگویید برهان خویش را بیاورید. (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: درباره حرفه چ هم من حرف خود اقای حاتما کیا رو قبول می کنم که این حرف بزرگ اغاز همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگه...همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگ!!!!! کلمات بزرگ و اسامی بزرگ که بنده میشناسم، اسامی خدا هست، و بعد از اون، اسامی خداییترین زنان و مردان هست. اسامی خداوند که در اسماء حسنی هست صدالبته صورت عربیشون اصل هست، اما قابل ترجمه هم هست، ولی باز هم اول ترجمهی همشون چ نداره! (حتی در صورتی که بعضیهاشون داشته باشه). اسامی حضرت محمد و حضرت فاطمه و ائمه(علیهم السلام) هم که اصلاً قابل ترجمه نیست.پس با این وجود، معنی ِ این حرف که «اغاز همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگه» چیه؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: حالا یکه این وسط اسمش چه گواراس براچی باید براساس تحلیلاتون بهم وصل بشن یکی اسم فیلمش رو گذاشته چ دیگه بقیه این کارو نکنن وگرنه منظورشون تکرار همون اسمهخانم محترم که ارسالهای بنده رو هم خوندهاید: (۱۵/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۱)درست پسند نوشته است: من نه تنها قطعی نگفتم، بلکه قطعی نگفتنم رو پررنگ کردم، و بعد که طرف بحث این قضیه رو قطعی فرض کرده بود، در جوابش بر قطعی نبودنش تأکید کردم! اینجاست که میفهمم حرفهای من چقدر با دقت خونده میشه.خود ِ این نقل قول رو هم قبل از این دو بار دیگه نوشته بودم!! اینجاست که میفهمم حرفهای من چقدر با دقت خونده میشه. (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: ...چمران ما شخصیتش فراتر از اینه که فقط توی چریک بودن خلاصه بشهالبته و صدالبته. |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
ببخشید اینو می گم ولی شما اصلا متوجه حرف اقای حاتمی کیا نشدین ربط به اسما حسنی و اسما 5تن چیه واقعا؟!ایشون منظورشون مردان بزرگ زمان خودماست حرفشون نفی چیز دیگری نیست مگه اینکه شما شهدا رو جزو مردان الهی حساب نیارین...بعدم چ تنها یه نشانه اس منظور حرف اول کلمات واسامی انسانهای بزرگه نه اینکه همه باید اول اسمشون چ باشه....
بعدم من متن ادبی ننوشتم که بخوایم غلط دیکه از توش دراریم کلمه اسطوره هم مجاز هست نه به معنای واقعی وکسی که متن منو بخونه خودش متوجه می شه... خواهشا پستاتون رو انقدر تلگرافی ننویسید که ادم یه برداشت دیگه داشته باشه |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۱۴:۰۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۳ ۱۳:۲۶)رکن الهدی نوشته است: ببخشید اینو می گم ولی شما اصلا متوجه حرف اقای حاتمی کیا نشدین ربط به اسما حسنی و اسما 5تن چیه واقعا؟!ایشون منظورشون مردان بزرگ زمان خودماست حرفشون نفی چیز دیگری نیست مگه اینکه شما شهدا رو جزو مردان الهی حساب نیارین...بعدم چ تنها یه نشانه اس منظور حرف اول کلمات واسامی انسانهای بزرگه نه اینکه همه باید اول اسمشون چ باشه....خواهش میکنم. «ببخشید» نمیخواد. راستش باید بگم که این جملهی آقای حاتمیکیا دقیقاً مثل فیلمهاشون هست. از این جهت که چیزی که قراره باشه و ادعا میشه که هست متفاوت هست با چیزی که ماهیتاً هست. نه اینکه بگم منظورش چیزی غیر از اونی که ادعا میشه بوده، بلکه میگم ماهیتش چیز دیگری هست و باید طور دیگری بیان بشه تا بهواقع بیانگر منظور مورد ادعا باشه(همون چیزی که در ارسال 24 در مورد کارکرد اثر گفتم. دیدهام که کسانی که پیرو کفار خارج و منافقین داخل باشن(که اطراف بنده شاید 80-90 درصد اینطوری هستن) فیلمهایی مثل «ارتفاع پست» یا «به رنگ ارغوان» چه کارکردی براشون داشته باشه). (۸/مهر/۹۳ ۱۳:۲۶)رکن الهدی نوشته است: بعدم من متن ادبی ننوشتم که بخوایم غلط دیکته از توش دراریم کلمه اسطوره هم مجاز هست نه به معنای واقعی وکسی که متن منو بخونه خودش متوجه می شه...البته که کسی که متن شما رو بخونه کاملاً متوجه منظورتون میشه. منظورم این نبود که متوجه نمیشه. خود بنده هم قبلاً نمیدونستم. دیدم که در این تالار نسبت به این موضوع تذکر داده میشه که مثلاً امام حسین(علیه السلام) یا افرادی دیگر رو «اسطوره» خطاب نکنن. (۸/مهر/۹۳ ۱۳:۲۶)رکن الهدی نوشته است: خواهشا پستاتون رو انقدر تلگرافی ننویسید که ادم یه برداشت دیگه داشته باشهتا به حال چندین بار بخاطر توضیحات زیادم و ارسالهای زیادی بلندم بهم تذکر دادن!!! اتفاقاً صحبتهای بعضی افراد برای بنده خیلی خیلی مبهم هست. (۸/مهر/۹۳ ۱۳:۴۰)حضرت عشق نوشته است:آقای (ببخشید نمیتونم بهتون بگم «حضرت عشق» چون نام خداست). لطفاً توضیح بفرمایید که آیا این تصویر شما گویای هیچگونه استدلالی هست که چیزی رو توضیح بده؟ مثلاً مانند ارسال اول تاپیک که دلیلی برای مطرح کردن نام آقای حاتمیکیا و ابراز موافقت با ایشون داره. در غیر این صورت، آیا به وجهی دیگر میتونه در جهت ابراز موافقت با آقای حاتمیکیا باشه، که وجه مورد نظر بتونه در کار خدایی که کار تشخیص و گرایش به حق و باطل رو منوط به تعقل و برهان نموده، وجود داشته باشه؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
به نظر من هر فیلم یه جمله ای داره که کل نتیجه فیلم رو توی اون جملات مطرح میکنه.
فیلم ارتفاع پست، یه جمله ای داره که لیلا حاتمی به اون محافظ هواپیما میگه. میگه "جنگ که تموم شد، شما برگشتین سر خونه زندگی ها تون. بی آبی و بی برقی و ... مال ما بود." بعد به خانواده اش هم میگه " شما فکر میکنین قاسم میخواد بره اون ور آب دنبال یللی تللی؟" یا این که اگه امکاناتی بود تو جنوب و بچه اش آمپولش رو به موقع میزد، بچه الآن مونگول نبود. پس صرف تم فیلم که فیلم جنگی نیست، نباید باور کرد که اون فیلم حرفی از دفاع مقدس و مشکلات جنگ نزده. در مورد به رنگ ازغوان هم.. ما یکی از آشناهامون، توی زندان به دنیا اومد، در حالی که پدرش رو چند ماه قبلش اعدام کرده بودن. یعنی مادر و پدر هر دو منافق. مادرش به خاطر بچه دار شدنش عفو بهش خورد و بعد از زایمان آزاد شد. این پسر قهرمان یکی از رشته های ورزشی ایرانه. اما به خاطر سابقه والدینش حق خروج از کشور رو نداره. لذا حق نداره که به تیم ملی بره. این که در این بین، منافقا با اعتقاداتشون و جنگ های مسخره و فرسایشیشون بچه هاشون رو داغون کردن و اونا رو بیچاره کردن، به نظر شما موضوع کم اهمیتیه؟ یا ربطی به جنگ و انقلاب و نظام نداره؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۳ ۱۳:۴۹)درست پسند نوشته است:یا حســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین! سلام علیکم! آقای ( ببخشید چون نمی دونم پسندت درست هست یا نه نمیتونم بهتون بگم (درست پسند). الآن یعنی هرکی منو صدا میکنه داره خدا رو صدا می کنه!؟ ![]() چه جالب! نمردیم و خدا هم شدیم! ![]() **** خدایی که کار تشخیص و گرایش به حق و باطل رو منوط به تعقل و برهان دونسته! یا ندونسته مورد بحث من نیست! ارسال بنده در جهت همون ارسال اول تاپیک هست! اینقدر سرم شلوغ هست که حال و حوصله این جور بحث کردن ها رو ندارم! فی امان حضرت عشق! یا مــــــــــــــ ا د ر! |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۱:۱۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
ایراهیم در عیادت از رهبر فرزانه ***
*** ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(حتی در صورتی که بعضیهاشون داشته باشه). اسامی حضرت محمد و حضرت فاطمه و ائمه(علیهم السلام) هم که اصلاً قابل ترجمه نیست.

![[تصویر: 13930621_0227502.jpg]](http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/27502/C/13930621_0227502.jpg)