کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
۱۱:۰۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۰:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد
همانطوریکه احتمالا مطلعید بنده و گروهی از دوستان در حال ترجمه سریال The Antichrist Dajjal Series 2 کاری از عبدالله هاشم هستیم.
تصمیم گرفتم در کنار اون پروژه کار دیگری از عبدالله هاشم رو شخصا زیرنویس کنم.به نظرم اینکار عبدالله هاشم هم جالبه و خیلی از دوستان رو جذب خواهد کرد Wink
چون تعداد قسمتها محدوده و حجم مطالب زیاد نیست ، احساس کردم بهتره این فیلم را برای شروع در تالار منتشر کنم!
درباره عبدالله هاشم

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

«عصر ظهور» (Age of Appearance)
این مستند توسط مستند ساز معروف عرصه فراماسونری و مهدویت -عبدالله هاشم- ساخته شده است. ایشان با استفاده از احادیث و روایات از منابع شیعه و سنی به بررسی علائم و شخصیتهای عصر ظهور پرداخته است.این مستند ظاهرا در سال 1388 (2010) ساخته شده و بر روی یوتوب قرار گرفته است.ان شاء الله که مورد رضایت حضرت حق تعالی قرار گیرد
[تصویر: Age%20of%20Appearance.jpg]

قسمت اول: دانش مخفی ابوهریره
-سرنوشت هیتلر و ابهاماتی درباره مرگ او
-پیشگویی های پیامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره جنگهای جهانی آخرالزمان

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت اول
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_01__Hid.avi]
حجم: 25 مگابایت
لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?5d21cqaxzsq1sv4
http://hotfile.com/dl/117474371/d9d7a19/Age20of20Appearance20Part200120(Hidden20Knowledge20of20Abu20Hurrayrah).avi.html
====================================================================================================​==
قسمت دوم: مصر و بابل
-بررسی چند حدیث پیرامون مصر و عراق و شام و حاکمان آنها
-بررسی 3 حاکم مهم منطقه شام در هنگامه ی ظهور.ابقع، اصهب و سفیانی
-اشاره به نکات دیگری مانند ورود غربی ها به مصر ، گنجینه های ذوالقرنین و بارش خون از آسمان

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت دوم
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_02__Egy.avi]

حجم: 40 مگابایت
لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?ys5swq18h6f5qqb
http://hotfile.com/dl/119834469/8a73785/Age_of_Appearance_Part_02_(Egypt_and_Babylon).avi.html

====================================================================================================​==
قسمت سوم: شهر قم و مرد قمی
-بررسی 2 روایت مهم در مورد شهر قم و مرد قمی و یارانش
-شباهتهای عجیب رفتاری بین پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و مرد قمی

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت سوم
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_3__The_.avi]

حجم: 30 مگابایت
لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?qasdma05ds9kgeq
http://hotfile.com/dl/118187294/f446ddc/Age_of_Appearance_Part_3_(The_City_of_Qumm_and_a_Man_from_Qumm).avi.html

قسمت چهارم: شیصبانی و تخریب قبور اهل بیت
-بررسی شخصیت احتمالی شیصبانی
-اشاره به تخریب قبور اهل بیت و مساجد شیعیان

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت چهارم
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_04__The.avi]

لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?aoc5us85gf4o9d0
http://hotfile.com/dl/119834442/9b43aa2/Age_of_Appearance_Part_04_(The_Shesbani_and_the_destruction_of_the_Ahlulbait_graves).avi.html

قسمت پنجم: امر مهم یمانی
-اشاره به نقش خراسانی و یمانی در منطقه
-ویژگی های شخصیت یمانی

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت پنجم
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_05__The.avi]

حجم: 40 مگابایت
لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?m0e4esd2zzf4kae
http://hotfile.com/dl/119834520/b85063e/Age_of_Appearance_Part_05_(The_Emergence_of_Al-Yamani).avi.html

قسمت ششم: خراسانی و شعیب بن صالح
-گفتاری درباره مستکبران
-ویژگی های شخصیت خراسانی و شعیب

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت ششم
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_06__The.avi]

لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?n92u2vcse3kbbbx
http://hotfile.com/dl/119834458/4ec4f06/Age_of_Appearance_Part_06_(The_Khurasani_and_Shuayb_ibn_Saleh).avi.html

قسمت هفتم: عبدالله شاه و خروج سفیانی در سوریه
-بحثهای جالب بین معمر قذافی و عبدالله عربستان
-بررسی نحوه خروج سفیانی در سوریه

دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت هفتم
[تصویر: Age_of_Appearance_Part_7__King.avi]

حجم: 20 مگابایت
لینک کمکی:
کد قالب بندی شده:
http://www.mediafire.com/?gd5ge4cz3ki1adg
http://hotfile.com/dl/127489518/9cbb938/Age20of20Appearance20Part20720(King20Abdullah20and20the20Sufyani20emerging20in20Syria).avi.html

زیرنویس شده توسط: علائم ظهور

چند نکته :
1-همانطوری که در ابتدای فیلم هم گفته شده ، هیچکس ادعا ندارد مطالب ذکر شده در آن 100% صحیح است و آن را نباید وحی منزل قلمداد کنید(بنده هم فقط مترجم اثر هستم نه بیشتر)
2-لطفا قبل از تماشای مستند از اظهار نظر پیرامون آن خودداری کنید.
3-فعلا فقط همین قسمتها زیرنویس شدن.اگر استقبال شد، حتما بقیه قسمتها را هم زیرنویس کرده و برای دانلود می گذارم.
4-هرگونه اشتباه نوشتاری و معنایی که در ترجمه وجود داشت، دقیقا بفرمایید تا در آینده اصلاح شود.

منتظر پیشنهادات و انتقادات سازنده شما هستم
و من الله توفیق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: free_mind ، مهزیار ، montazer ، EMPERATOR ، ANTi666 ، parisan ، فرهاد ، z00r00 ، idea ، ganjname ، مسافر ، shia12 ، najmeh ، hamid_hmmh ، aliakbar ، mesmaeil ، reza63 ، basir ، یکدوست ، bina88 ، Nostalgic ، sual.cevab ، انتخاب ، بچه مثبت ، yektaparast ، زینت ، beltezaa ، میترا ، maryam70 ، soghrat ، jackmole ، محب الزهرا ، خیبر110 ، hamed313 ، Alireza_h ، ضد ماسون ، akhevi ، fazel ، mohsen77 ، hamid_mol ، arashpersian ، mazloom ، star ، آزرم‌شاه ، Gloss ، hadi.ah ، zareei ، مجید121 ، Mitsonary ، أین المنتظر ، r_bashiri89 ، Secret ، پارسه ، phase313 ، nader008 ، ghadimi2 ، mahdi_haji ، aramino ، Bidaram... ، kahf ، منتظر کوچولو ، sorayya ، roohi_issa ، حسن.س. ، انصارالمهدی ، Abasaleh ، mhvvhm ، تفکر ، saeidtaslimi ، شهرام ، حفیظ ، zombe ، ya zahra 110 ، مجید املشی ، ali.khm ، salman313 ، seyed ahmad ، faateme-313 ، ضحی

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۴, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #81
آواتار
سلام
جناب خادم و الامام من شما رو به عنوان محققی بزرگ خیلی قبول دارم و همینطور استاد عزیز اقای رائفی پور که بهشون مدیونم و همچنین دوستان خوبی مثل علائم ظهور. ولی وقتی که این بحث ها رو خوندم چیزی جز یک بازی دو سر باخت ندیدم و غلو نمیکنم که تنم لرزید و خیلی ناراحت شدم . ببینید دوستان اگر من حقیر با کسی بحث کنم به جایی بر نمیخوره ولی وقتی که افراد موثری مثل شما شروع به بحث میکنند حتی اگر کلمه ای تند رفته باشند و به خدا قسم ممکن است دشمنی به وجود بیاید اینکه رهبر ما امروز در مقابل بعضی تندروی ها ساکتند در حالی که زیر بار فشار کم فهمی ها و کج فهمی هایی قرار داره که ما زیر این فشار ان 1 دقیقه هم تاب نمی اوریم فقط به خاطر این است که اگر این اختلافات علنی شود واقا فاجعه رخ میدهد.جناب خادم الامام به خدا من میدونم چقدر فشار بعضی مواقع روی شما زیاده و بعضی کج فهمی ها چقدر اذیتتون میکنه ولی ایا بهتر نبود به جای اینکه نصف تاپیک رو به معرفی خدماتتون اختصاص بدین و با یک زبون تند همدیگر رو متهم نکنید فقط اشتباهات جناب علائم ظهور رو بهشون گوشزد میکردین و مطمئن باشید که کاربران فهمیده ی این سایت خودشون نقد درست تر و سرشار از احترام رو خیلی بهتر میفهمن.ایا اینطوری همدیگر رو محکوم کردن فقط باعث این نمیشه که این بحث ادامه پیدا کنه تا زمانی که دشمنی بوجود بیاد. دوستان خودتون میدونید که اخلاق دل سنگ رو اب میکنه و حتی حرف اشتباه رو به دل مینشونه و متاسفانه غرب اینو خیلی خوب درک کرده من خودم مدت ها با پدرم لجبازی میکردم فقط به خاطر اینکه اخلاقش تند بود در حالی که حرفش حق بود .
امیدوارم دیگه همدیگر رو محکوم نکنیم و خودمون رو بالاتر از همدیگر ندونیم که فقط دشمنی و تفرقه نتیجه ی اون میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، akhevi ، فرهاد ، idea ، mohsen77 ، pop313
۴:۵۶, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #82

با سلام
ابتدا بگم اگر من در اینجا حرفی زدم که به کسی برخورده عذرخواهی میکنم

اما هر چقدر مطالب خودم رو خوندم ببینم کجا توهین کردم، چیزی نیافتم.واقعا اگر این حرفهای من توهین بود پس کامنتهایی که عده ای در وبلاگم می گذارند را چه اسمی باید گذاشت؟(منتشر نشده البته)

حرف اصلی من این بود که با تخطئه ی مستندها نمی شود نردبانی ساخت و از آن بالا رفت
اینکه بحث محتوایی بشود خوب است اما اگر شما می خواهید حرفی بزنید و ما پاسخی ندهیم، چشم! آخر پستتان ذکر می کردید دیگران چون غوره نشده اند، بهتر است فعلا در کار بزرگترها دخالت نکنند

اما این را از من به قول شما غوره نشده، داشته باشد.این عصر، همچنان که عصر ظهور است، عصر انفجار اطلاعات نیز هست.دیگر اطلاعات و تصمیم گیری ها بر عهده طبقه اشراف یا شوالیه ها یا مغان نیست
در این دوره مردم به آخرین اخبار و اطلاعات و اغلب منابع دسترسی دارند و چه ما بخواهیم چه نخواهیم از آن مطلع خواهند شد.تصمیمهای آنها بر اساس همین اطلاعات و اخبار است و کم کاری در این زمینه میدان دادن به دشمن است.
حال خنده دارترین اتفاق ممکن ممنوعیت عرضه مستندهای مرتبط با ظهور است که الحمدلله این هم به همت برخی میسر شد Smile

متاسفانه ما ایرانی ها شده ایم نقاد! بعد هم به درجات تخریبگر و تکفیری نائل می شویم!
اما وقتی می گوییم کارنامه خود شما در زمینه ی مهدویت چیست، همه وا می مانند.در این عصر که هر چیزی به شکل مولتی مدیا درآمده و مردم دیگر وقت و حوصله خواندن نوشته و مقاله را ندارند، کارنامه عزیزان مدعی چه در صدا و سیما و چه در موسسات مرتبط چه بوده؟
چند فیلم مرتبط با ظهور و آخرالزمان ساختیم؟
چند سریال مرتبط با ظهور و آخرالزمان ساختیم؟
چند انیمیشن مرتبط با ظهور و آخرالزمان ساختیم؟
حداقل چند مستند مرتبط با ظهور و آخرالزمان ساختیم؟

آنهایی که توسط افراد خصوصی ساخته شده و در وبلاگ بنده هم موجود است که همه کذب و اشتباه.خارجی ها هم که همان وضع را دارند.به من حق می دهید به نیت انتقادهای خشک و بی سر انجام شک کنم؟

به هر حال بنده بر خلاف عزیزان از وضع موجود بسیار خوشحالم.هر چه که پیش می رویم عزیزان خط شکن در عرصه مهدویت بیشتر می شوند و محافظه کاری و نفی واقعیتها جای خود را به جسارت و بیان حقایق داده
این به آن معنی نیست که من موافق شکستن خط قرمزها مثل تعیین وقت هستم.اما اینکه بیایم و مصداق شناسی را هم نفی کنیم، یا اصلا بگوییم خیلی از احادیث چون در منابع اهل سنت ذکر شده بی اعتبار است، خوب نتیجه این می شود که می بینید و این افراد از قطار جا خواهند ماند.

ان شاء الله که باز این حرفهای یک غوره نشده حمل بر توهین نشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen77
۶:۱۲, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #83

(۲۴/خرداد/۹۰ ۱۶:۵۸)guided نوشته است:  برادر عزیز
باور کن بنده قصد سنگ اندازی ندارم
اگه می شه لطف کن و اون قسمتی که در مورد ابوهریره هست رو خیلی مختصر تعریف کن(متاسفانه بنده به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم)
اگه واقعا بر مبنای روایتی از این آدم چیزی ساخته شده که خیلی مشکل داره!!
چند نمونه از احادیثی که ابوهریره نقل کرده رو این جا می ذارم خودتون قضاوت کنید:
سلام برادر عزیز
البته از نیت هرکسی خدا آگاه است و بنده هم نگفتم هر کسی انتقادی کرد دنبال سنگ اندازی است.اما خواهش کردم قبل از دیدن مستند نظر ندید
حالا شما دسترسی ندارید مشکلی نیست.احتمالا دوستان و آشنایانتون اینترنت پرسرعت دارن.در نهایت کافی نت را خدا نیافرید؟ Smile ما هم زمانی از این مکانها استفاده می کردیم

در مورد بحث ابوهریره و مستند ذکر چند نکته ضروریه:
1-بنده محدث نیستم و به این راحتی که دوستان تایید و تکذیب میکنن به خودم حق نمیدم چنین کاری بکنم
2-عبدالله هاشم فردی زنده و عاقل است و یک فروم دارد.هرگونه سوال و ابهام تخصصی که دوستان دارن با خودش مطرح کنن! چرا کسی این رو اونجا مطرح نمیکنه؟
3-مطالب نقل شده از ابوهریره فقط مربوط به قسمت نخست است و بحث این است که قبل از جنگ آخر که جهانی است، 2 جنگ بزرگ جهانی رخ می دهد

فارق از بحثهای روایی و حدیثی که بنده درش ادعایی ندارم.اگر ابوهریره چنین حدیثی از حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل کرده که خوب الان ما می تونیم بگیم درست بوده تا اینجا

یه سری پیشگویی در مورد جنگهای جهانی و هیتلر بوده که به نظرم هیچ خدشه ای به اعتقادات ما وارد نمی کند.ظاهرا هم که درست بوده.حالا اینکه طرف دروغگو بوده یا خیر بعید می دونم در اصل ماجرا تغییری ایجاد کند

باز اگر کسی واقعا حرفش تخصصیست، با خود عبدالله مطرح کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mohsen77
۶:۳۸, ۲۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۷:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #84
آواتار
با این که فقط قسمتی از اول این سریال نقل از ابو هریره است . اما برای اشنایی بااین فرد (پدر گربه!)و نظر اهل فن و کارشناسان مورد تایید
این مقاله به طور کامل او را معرفی کرده می توانید مراجعه کنید
و ترمذي نيز با سندي حسن از عبيد الله بن ابي رافع روايت مي کند که گفت : به ابو هريره گفتم چرا کنيه تو را پدر گربه گذاشتند ؟ پاسخ داد : من گوسفندان خاندان خويش را مي چراندم وگربه اي کوچک نيز داشتم ؛ در شب آن را بر روي درختي مي نهادم و در روز آن را با خود برده با او بازي مي کردم ؛ به همين دليل کنيه من را ابو هريره گذاشتند ؛ و در صحيح بخاري روايت آمده است که رسول خدا به او گفتند اي ابو هرّ ( پدر گربه )!!.....

نظر امير مومنان در مورد وي :

ابوهريره دروغگوترين فرد بر رسول خداست :

ابن أبي الحديد شافعي به نقل از استادش ابوجعفر اسكافي مي نويسد :

عن علي عليه السلام أنه قال : ألا إن أكذب الناس - أو قال : أكذب الاحياء - على رسول الله صلى الله عليه وآله أبو هريرة الدوسي .

شرح نهج البلاغه ، ابن أبي الحديد ، ج4 ، ص68 .

از امير مومنان روايت شده است که فرمود : آگاه باشيد که دروغ گو ترين مردمان يا زندگان بر رسول خدا ابو هريره دوسي است .

وي در جاي ديگر مي گويد :

وقد صرح غير مرة بتكذيب أبي هريرة ، وقال : لا أحد أكذب من هذا الدوسي على رسول الله صلى الله عليه وآله .

شرح نهج البلاغه ، ابن أبي الحديد ، ج 20 ص 24

امير مومنان در بسياري موارد تصريح به دروغ گو بودن ابو هريره کرده اند و گفته اند : کسي بيشتر از اين دوسي ( ابو هريره دوسي) بر رسول ( ص ) دروغ نمي بندد!!!
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mohsen77
۱۲:۳۹, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #85
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۰ ۶:۱۲)علائم ظهور نوشته است:  سلام برادر عزیز
البته از نیت هرکسی خدا آگاه است و بنده هم نگفتم هر کسی انتقادی کرد دنبال سنگ اندازی است.اما خواهش کردم قبل از دیدن مستند نظر ندید
حالا شما دسترسی ندارید مشکلی نیست.احتمالا دوستان و آشنایانتون اینترنت پرسرعت دارن.در نهایت کافی نت را خدا نیافرید؟ Smile ما هم زمانی از این مکانها استفاده می کردیم

در مورد بحث ابوهریره و مستند ذکر چند نکته ضروریه:
1-بنده محدث نیستم و به این راحتی که دوستان تایید و تکذیب میکنن به خودم حق نمیدم چنین کاری بکنم
2-عبدالله هاشم فردی زنده و عاقل است و یک فروم دارد.هرگونه سوال و ابهام تخصصی که دوستان دارن با خودش مطرح کنن! چرا کسی این رو اونجا مطرح نمیکنه؟
3-مطالب نقل شده از ابوهریره فقط مربوط به قسمت نخست است و بحث این است که قبل از جنگ آخر که جهانی است، 2 جنگ بزرگ جهانی رخ می دهد

فارق از بحثهای روایی و حدیثی که بنده درش ادعایی ندارم.اگر ابوهریره چنین حدیثی از حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل کرده که خوب الان ما می تونیم بگیم درست بوده تا اینجا

یه سری پیشگویی در مورد جنگهای جهانی و هیتلر بوده که به نظرم هیچ خدشه ای به اعتقادات ما وارد نمی کند.ظاهرا هم که درست بوده.حالا اینکه طرف دروغگو بوده یا خیر بعید می دونم در اصل ماجرا تغییری ایجاد کند

باز اگر کسی واقعا حرفش تخصصیست، با خود عبدالله مطرح کند

خوب البته مي شه اين سوال رو از خود ايشون هم پرسيد. اما تا اونجا كه بنده يادم هست جناب سلمان يك بار همچين سوالي رو از ايشون پرسيده بود (البته در رابطه با موضوع ديگه اي) ولي انگار ايشون هر نقدي رو يك نوع مخالفت با تحقيقاتش مي دونه و چندان گوشش بدهكار نيست.
با اين حال تا سوال نكرديم نمي شه نظر داد. چشم در اولين فرصت اين كار رو انجام مي دم.
در مورد ابوهريره بنده نظر ندادم
بلكه جناب سلطان الواعظين شيرازي اين مباحث رو مطرح كردن و همچني سند اين احاديث در صحيح مسلم و بخاري و.. موجود هست.
در مورد مستند سازي انتقاد شما به صدا و سيما كاملا وارد هست(البته از نظر من)
ولي بايد دقت داشت قرار نيست به هر قيمتي و به هر شكلي مستند ساخت و يا ترجمه كرد!
بايد دقت داشت
يك زمان هدف مي شه تحقيق در مورد مهدويت يا مثلا علائم ظهور يا مصداق شناسي ، بعد از اين كه هدف مشخص شد مستند سازي ميشه يك ((وسيله)) براي انتقال اين مطالب.
اما متاسفانه بيشتر اوقات هدف ((خود مستند )) هست! يعني يه نفر به اين نتيجه مي رسه كه بايد مستند ساخت بعد تازه دنبال انتخاب موضوع مي گرده.
ان شاالله توي اين كاري كه شروع كرديد موفق باشيد.
چه خوبه اگه خودتون هم به بعضي از قسمت هاي اين مستند نقد داريد ابتداي هر قسمت كه ترجمه مي كنيد مطرح كنيد.
البته اين يه نظره!
يا علي

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
۱۸:۳۳, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #86

سلام!دی ال دارم میکنمش!دیدم حتما نظرمو میگم.یاعلی
۱:۳۴, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #87
آواتار
(۲۳/خرداد/۹۰ ۴:۳۲)علائم ظهور نوشته است:  سلام دوستان
بنده امکان قرار دادن لینک مستقیم را ندارم.غیر از 4شیرد و هاتفایل ، کجا آپلود کنم؟ رپیدشیر خوبه؟
پرشین گیگ هم نمیتونم چون خیلی پیام خطا میده و برای آپلود فایلها سنگین مناسب نیست

اگر لطف کنی در مدیافایر آپلود کنی ممنون میشم.البته اینترآپلود هم میتونی.هیچکدوم تا جایی که خبر دارم با اون مشکل روبرو نیستن.
۱۴:۱۵, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #88
آواتار
سلام
ببينيد آقاي علايم ظهور زحمت كشيده و اين مستند را ترجمه كرده دستش درد نكنه اما بر اين مستند سوالات زيادي وارد هست. چرا كسي از خود عبدالله حاشم توضیح نمي خواد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۳۶, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #89
آواتار
مثل اینکه کسی نمیخواد از خودگذشتگی کنه لااقل در مدیافایر آپلود کنهSmile
۱۷:۵۰, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #90

با سلام

توجه دوستان را به یک نکته ی مهم جلب می نمایم:

انحراف « عبدالله هاشم » و حمایت وی از یک مدعی دروغین مهدویت با عنوان « احمد الحسن الیمانی » ملقب به « سید یمانی »!

[تصویر: 010.jpg]

استفاده ی « عبدالله هاشم » فیلم ساز معروف از « ستاره ی شش گوش » لوگوی طرفداران « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی ». (به عبارت Site Admin توجه فرمایید).

[تصویر: 011.jpg]

استفاده ی « عبدالله هاشم » فیلم ساز معروف از « ستاره ی شش گوش » لوگوی طرفداران « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی ».[align=center]

آدرس وبسایت فروم « هاشم استودیوز » متعلق به « عبدالله هاشم »:[align=center]

http://www.hashemstudios-board.com[align=center]

[تصویر: 018.jpg]

« ستاره ی شش گوش » سمبل یهود و فراماسونری در وبسایت « احمد الحسن الیمانی »! مدعی دروغین مهدویت، نشان می دهد که وی سر در آخور یهود و فراماسونری دارد.

[تصویر: 014.jpg]

وبسایت فارسی « احمد الحسن » ملقب به « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی » و زمینه سازی برای ظهور.

[تصویر: 017.jpg][align=center]

« ستاره ی شش گوش » سمبل یهود و فراماسونری در اعلامیه های تبلیغی « احمد الحسن الیمانی »! مدعی دروغین مهدویت، نشان می دهد که وی سر در آخور یهود و فراماسونری دارد.

برای شناخت بهتر این مدعی دروغین مهدویت، می توانید به آدرس زیر بروید:

http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...16-51.html[align=center]

این اشتباه وحشتناک از فیلم سازی که فیلم های مستند متعددی پیرامون « فراماسونری و یهود » ساخته است، بسیار عجیب می باشد!

به همین دلیل و دلایل متعدد دیگر است که بنده همواره نسبت به کپی برداری سخنرانان و فعالان مهدوی کشور، از مستندسازان خارجی، هشدار داده ام.

امیدوارم که دوستان بر اشتباهات و حمایت های چشم بسته ی خود، پافشاری ننمایند.

لطفاً با ذکر منبع، اطلاع رسانی فرمایید.

با تشکر

خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - وبسایت « وعده ی صادق »
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، pop313 ، منتظر کوچولو ، star ، ANTI satan ، arashpersian ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]