|
سوالاتی ویژه خانواده
|
|
۱۵:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت شمادر واقع تصمیم گیری و برنامه ریزی به عهده خود مرد باشه و نه خانواده مردچون تصویری که در ذهن زن شکل میگیره یه مردیه که اقتدار نداره،خانوما با این تصویر خیلی مشکل دارندبرای مثال
- علی بریم سفر -بذار ببینم مامانم چی میگه یا میگه - به خاله ام زنگ بزن،مامانم خیلی سفارش کرد اگرم مرد دید نظر خانواده اش برای مشورت مناسبه مشورت بکنه اما در نهایت باز خودش و همسرش تصمیم بگیرن من یه مورد دیدم که سر همین مسئله از هم جدا شدن خونه عروس و داماد بالای مادر شوهر بود اقا هر وقت از سر کار میومد اول به مادرش سر میزد،چای میوه اش رو میخورد بعد میرفت خونه تازه عروسش،چرا؟ چون مادرش ازش میخواس یا اگه مسافرت میخواستن برن حتما خانواده شوهرش براش نظر میدادن و سرانجام جدا شدن. حالا نمیدونم منظور رو رسوندم یا خیر |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۵, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۳:۱۵ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام .
واقعا خیلی همت کردم که خط به خط این تایپیک رو خوندم !!! ![]() نقطه نظرات خوب بود اما سوء برداشتها باعث اختلاف نظر میشد . در ابتدا : (۱۷/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۲)moze84 نوشته است: حالا من میخوام یه سوال بکنم... کی اول دلش انقدر مهربون و بزرگ بود که نتونست نگاه سرد همسرش رو تحمل کنه ؟ ![]() باور کنیم که زندگی رو در مرحله اول محبت و عشق و در مرحله دوم مدیریت پیش میبره . هیچ ناراحتی تو خانواده با مدیریت برطرف نمیشه اما خیلی از مشکلات حتی با یک نگاه عمیق و محبت آمیز حل شدنیه . بهتره بگیم مدیریت بر احساس و منش خودمون میتونه زندگی رو غیر مستقیم مدیریت کنه . (۱۵/بهمن/۹۲ ۲:۵۸)آیلار نوشته است: خدایا یکی از همینا در مسیر زندگی همه ما عذب ها قرار بده صلوات دوم رو بلندتر ختم کنید ...
![]() ![]() پ.ن : دوستان عذب لطفا پیگیری کنید ادامه این صلوات ها رو، ما که خودمون کاری از دستمون بر نیومده شایدبااین صلوات ها یه فرجی بشه ...!! ![]() ![]() ( انجمن حمایت از عذبان تالار ) |
|||
|
|
۹:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
من در واقع این سوال رو پرسیدم که درباره این موضوع مهم توی خانواده های نوساز صحبت کنیم...
حتی سوال خیلی از دختر خانم ها هنگام خواستگاری این هست که "آیا شما وقتی اشتباهی میکنین، اهل عذرخواهی هستین؟" میخوام به رابطه معکوس گذشت و مشاجره برسیم... اما این میزان گذشت تا چه حد باید باشه؟ چطور میفهمیم که همسرمون پررو شده یا نه!! غرور ما آدما تا کجا محترمه؟ کجا و به خاطر کی باید بشکونیمش؟ پ.ن: اول نظر بدین بعد صلوات بفرستین... اللهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
نقل قول:صلوات دوم رو بلندتر ختم کنید ... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:غرور ما آدما تا کجا محترمه؟ اساسا غرور اصلا خوب نیست! ولی انسان مومن باید عزت نفس داشته باشه و این عزت رو خدا بهش میده. بنابر این در راه خدا میتونه این عزت رو بذاره... مثلا گاهی گذشت در مقابل همسر غرور آدم رو له میکنه ولی بجاش عزت نفس میده ، حتی اگر عزت نفس خود آدم هم در این راه از بین رفت بازم چون برای ارزش والا تری به نام خانواده و حفظ بنیان اون این عزت رو فدا کرده و قطعا مورد رضایت خداوند هست ، خیلی ممدوح و پسندیده هستش... |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
یعنی شما در چه شرایطی حاضرین منت کشی کنین؟
اگر توی یه دعوا تقصیر شما بود کی منت کشی میکنین؟ فرداش؟ یه هفته بعد؟ اگر مقصر نبودین، اما همسرتون هم مقصر نبود چی؟ اون موقع حاضرین برین سر صحبت رو باز کنین؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
من خوشبختانه روحیه ی نقدپذیری از این جهت که عذرخواهی انجام بدم رو دارم یعنی مورد هایی داشتیم تقصیر من نبوده ولی من عذر خواهی رو شروع کردم با این جمله: اگر تقصیر من بوده و من باعث ناراحتی شدم و... من معذرت میخوام...
یکی از اساتیدم همیشه میگفتن که زن محصول جلوه ی ناز خداست و مرد جلوه ی عشق خدا... موضع و جایگاه زن این هست که ناز بکنه و (بنظر شخصی من) انتظار بیجاییه که بخوام زن منت کشی کنه. =-=-= برای اینکه شبهه برای کسی ایجاد نشه داستان رو کامل میگم. خداوند در نهایت زیبایی قرار داشت و به خودش نظر کرد و عاشق خودش شد و تمام جهان جلوه ی این دو هستش که فقط در خدا جمع هست.... (دوستانی که با کابالا آشنا هستن میدونن که بدل این قضیه در کابالا اشاره شده ، قضیه ی عدد 10 و باقی قضایا...) یه جایی میخوندم که مرحوم ایت الله بهجت همیشه حتی اگر حق با ایشون بوده هوای همسرشون رو داشتن و به بچه هاشون هم همیشه همین سفارشو میکردن... |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
منم کلا نمیتونم تحمل کنم رابطه ام با کسی مخدوش باشه
اگه خودم مقصر باشم که در اسرع وقت حلش میکنم یعنی اینقدر احساس بدی بهم دست میده که از زیر پا گذاشتن غرور برام بدتره |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
بذارین منظورمو اینجوری بگم:
وقتی آقایون ناراحتن و قهر میکنن، اگه خانمی بره برای منت کشی، بیهوده است. چون آقایون در بیشتر موارد بعد از عصبانیت و ناراحتی دوست دارن زمانی رو تنها باشن و کسی باهاشون حرف نزنه. خانم ها که فکر میکنن مردها هم مثل خودشونن، سریع میرن برای منت کشی و پایان دادن به جنگ و دعوا که نتیجه معکوس داره... برعکس... خانم ها بعد از ناراحتی دوست دارن که یکی به پر و پاشون بپیچه و شروع کنه سر صحبت رو باز کردن و منت کشی کردن... و مردها چون فکر میکنن که زن ها هم مثل خودشون هستن، زیاد به خانم هاشون گیر نمیدن تا آروم بشه... در حالی که این اشتباهه... همیشه با خودم فکر میکنم، چی میشد اگه ما خانوما میتونستیم احساسات مردها رو درک کنیم و مردها هم احساسات ما رو؟ یعنی خدای قادر متعال به چه حکمتی این توانایی رو در زن و مرد قرار نداده؟ شاید اینجوری خیلی از جنگ و دعوا ها و ... زودتر تموم میشد یا حتی اصلاً به وجود نمی اومد... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rolleyes2.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rolleyes2.png)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)