|
حریم روابط در خارج از منزل
|
|
۲۰:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در مورد چنین صحنه هایی که کمابیش در خیابان دیده میشه (افراد مذهبی) باید یه فرقی باشه بین محیط ها درسته زن و مرد به هم محرمند ولی جلوی غریبه هر کاری رو نمیشه به بهانه صمیمیت انجام داد مشاوری رو میشناسم که خیلی متخصصند ایشون میگن این افراد عمدتا برای خودنمایی و خالی کردن عقده های داخل خانه چنین کارایی رو میکنن وگرنه کسی که مشکل نداشته باشه عادی برخورد میکنه این نوع رفتارا مفاسد زیادی داره در جامعه این ارسالم البته منتقد زیاد خواهد داشت!!! ولی مهم نیست |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان این اختلاف نظرها به تفاوت شخصیت افراد بر میگرده
یه مثال در زمینه عاطفه بزنم متوجه بشین آیا همه دخترا از نظر بعد رمانتیک بودن و عاطفی بودن یکسانن؟ خب مسلمه نه والا ما یه دختر خاله داشتیم اول که ازدواج کرد میگفت من چون ازدواج از نظر عرفی یه کار اجباریه ازدواج کردم وگرنه اصلا فکرش هم نمیکردم...شوهر بیچارش تو دوران عقد تهران بود و این شمال فکر کنین دختر خاله محترمم برا شوهرش تایم بندی کرد که فقط تو یه ساعت مشخص بهش زنگ بزنه اونم صحبت در حد چند دقیقه در روز خداییش فک کنین دو تا ادمی تو اوج زمان عشق و حرارت رابطه در حد 20 دقیقه مکالمه فاجعست از طرفی همین خواهرش بچه اش هم به دنیا اومده یه روز که شوهرش نباشه گوشیش به قلبش اویزونه.حالا اون اوایل چطور بودن بماند.. این رو خواستم بگم که تا به اینجا برسم ادما از نظر حرارت متفاوتا حالا یا عاطفی و... خب یه مجردی راحت از کنار این مسائل میگذره اما یه مجرد دیگه نه.بعضا به گناه هم میافته با دیدن همچین صحنه ی شاید ساده ای... این که میفرمایید این همه فیلم.کمی اوضاع فرق داره.تو فیلم طرف میدونه دروغه .اون حس بهش دست نمیده اما دیدن صحنه حقیقی نه ... این که دوستان مخالفت میکنن با چنین صحنه هایی منم باهاشون موافقم حتی در این حد که اگه مجردی بینتون بود حتی دست همدیگر رو هم نگیرین... اصلا اگه اشتباه نکنم صحبتهای یه روحانی رو شنیدم که میگفت اگه شما دست زنت رو بگیری تو خیابون راه بری یه جوان مجردی ببینه و به گناه بیافته گناهش به پای تو نوشته میشه حرفای نینا خانم کاملا درسته حالا من یه داستان مشابه براتون تعریف کنم.با کاروان دانشجویی داشتیم میرفتیم که متاهلین چهار ردیف اول نشستن و مابقی اتوبوس هم دختر خانم ها بودن بمـــــــــــــــــــــــــــاند متاهلین چه ها میکردن تو این سفر و بچه ها این پشت چه غوغایی داشتن.حالا یه سفر کاملا مذهبی و همه اعضا جز مدهبی ترین بچه های دانشکده ... اتفاقا متاهل هایی که با ما بودن از نظر ما خیلی هم صاحب احترام بودن اما از وقتی همچین صحنه های ازشون دیدن بچه ها هر وقت هم حرفی ازشون میشه میگن اون اول بره خودشو جمع کنه بعد بیاد این رو بگه.... توجه نکردن به چنین مسائلی یه جورایی چه بخواهید چه نخواهید حمل بر کم شعوری افراد میشه |
|||
|
|
۰:۵۱, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بابا...
با کنایه حرف نزدن ....خیلی هم واضح و مبرهن گفتن..... ![]() یه بار دیگه بخونید متوجه شید...
|
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۰:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۱)Aban نوشته است: ای بابا! بنده خدا خسته ست، دو دقیقه داره استراحت می کنه قبح شکنی رو برای این گفتم!!! تو هالیوود مثلا وقتی همجنس بازی رو رواج میدن یکیش اینه که شما به روابط نامشروع بین زن و مرد بی تفاوت بشید!!! (۱۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: ادم مجرد میفهمه این حرکت یعنی چی ! ![]() خیلی باحال بود البته اگر کسی از یه جام دیگه ای سیر شده باشه این چیزا ارزش نخواهند داشت (۱۵/بهمن/۹۲ ۰:۵۰)غریب نوشته است: دوستان این اختلاف نظرها به تفاوت شخصیت افراد بر میگرده این یه اشتباهه که فکر کنید ربط به حرارت افراد داره این به حیای افراد ربط داره حیایی که پدر مادر به فرزندشون یاد میدن فرد میتونه خیلی پرشور باشه ولی غریبه متوجه نشه اصلا هنر در همینه! اصل عاشق هم همونیه که جلو غریبه کتمان کنه!!! این ارسال رو بخونید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid236038 |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۱۵ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۰:۵۲)عبدالرحمن نوشته است: این یه اشتباهه که فکر کنید ربط به حرارت افراد داره خب شاید من بد توضیح دادم ... اما منظور من این نبود من میگم حرارت ادما و عاطفی بودن ادما متفاوته مثلا یکی از نظر بعد عاطفی بی خیال تره اون صحنه رو میبینه طوریش نیست اما یکی دیگه نه خیلی پر شور تره مثلا همچین که یه زنی رو میبینه دستش تو دست همسرشه دلش میریزه پایین... وگرنه در زمینه زوجین که خب در همه موارد اون جاذبه شدید هست و در ادامه هم بگم اون دختر خاله ما ابتدا اونجوری بود بعد که بیشتر با همسرش برخورد داشت اقرار کرد که هیچ عشقی به اندازه عشق به همسر نیست. خلاصه و کل حرفم: خب یه مجردی راحت از کنار این مسائل میگذره اما یه مجرد دیگه نه.بعضا به گناه هم میافته با دیدن همچین صحنه ی شاید ساده ای... |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: کاملا این حرفتون رو قبول دارم ... هر کسی ی حدی داره! اما کم کم ی سری چیزها عادی میشه ... نقل قول:منظورم ایشون نبود، اوشون بود ! ![]() پست های دیگه رو هم بخونید، متوجه میشید نقل قول: قبح شکنی رو کاملا قبول دارم. اما ی سوال، وقتی ی خانم چادری و کاملا محجه میره ب یک کشوری ک توش حجاب می معنیه ( مسابقات والیبال رو یادتونه ) آیا اونجا هم باید چادر سرش کنه، یا حد و حدود حجابش فرق می کنه؟
|
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۰۴)غریب نوشته است: خب شاید من بد توضیح دادم ... خدا به شوهر دختر خالتون صبر بده ![]() این که میگید میریزه پائین!!! نمیتونم خوب شرح بدم خوب نیست ولی فرض بگیریم بیننده اصلا مریضه اونا باید رعایت کنند مثل قضیه حجابه بعضی خانمای محجبه در چنین موقعیتایی فکر میکنن همین که چادر سرشونه دیگه بقیه کاراشون درسته در حالی که حجاب مرحله اولش پوششه بدنه پوشش در راه رفتن و رفتار و صحبت کردن و .... (۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۰۶)Aban نوشته است: قبح شکنی رو کاملا قبول دارم. چون اونا (اهل اون کشور) عقب مونده تر از ما هستن نمیشه عقب گرد کنیم کسی که چادرش اصالت داشته باشه همه جا سرشه ولی خب بعضیا چادرشون اصالت نداره و در بعضی موقعیت ها از سرشون میپره میره |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اینکه باید رعایت کنن که حرفی نیست ولی خدا وکیلی اگه یه بچه نوجوون چادر سرش کنه تو این دوره زمونه بقیه ی چیزارو هم میتونه! سختتر از همه همین چادره باید متلک بشنوی !زیر دست وپات بره !دوستات و مردم مسخرت بکنن! ولی حس بزرگی داشته باشی که انگار تاج بندگی خدا رو سرته ! من هر وقت دخترم به خاطر حجاب اذیت میشه اینو بهش میگم !
البته باید همه رعایت کنن در حضور مجردها ولی خب بهترینش اینکه مجردها ان شاالله زودتر به فکر بیفتن و ازدواج کنن! |
|||
|
|
۱:۲۶, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۲۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۱۶)zahra11 نوشته است: البته باید همه رعایت کنن در حضور مجردها ولی خب بهترینش اینکه مجردها ان شاالله زودتر به فکر بیفتن و ازدواج کنن! ببینید اگه تاپیک های اصلی بخش خانواده رو خونده باشین منم خیلی با حرف شما موافقم ...خیلی طرح و ایده و چه میدونم بت شکنی برا حل معضل ازدواج مطرح کردم اما حقیقتش اینه که حل شدنش خیلی سادست اما به این سادگی ها نیست!!!!بعد صرفا بحث ما سر یه جوان عاقل و بالغ نیست که ،حتی برا خیلی کوچکتر ها هم تحریک کنندست این رفتار ها علنی نباید صورت بگیره چون: 1.برا حیا خود زوجین خوبه چه بسا احادیثی هست که دو تا زن متاهل هم نباید از خلوت های خودشون برا هم بگن 2. برای همه قشر مجرد میتونه مشکل ساز بشه چه یه دختر 12 ساله چه یه پسر 15 ساله آیا این ها هم باید برن تند ازدواج کنن؟ |
|||
|
|
۱:۳۱, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
نکته اول . ما با اواتار ملت رو میشناسیم . چرا اواتاراتون رو یکی کردین؟!!
نکته دوم نقل قول:. بمـــــــــــــــــــــــــــاند متاهلین چه ها میکردن تو این سفر و بچه ها این پشت چه غوغایی داشتن. خیلی هم خوبه شما رو تشویق میکردن به ازدواج ![]() نکته سوم . امیدوارم در و تخته به هم جور بشن . بعضی مردا هم از این دخترای فوق عاطفی خوششون نمیاد همش میچسبن به ادم . اصلا ازادیهات رو سلب میکنن به کلی باو زندان که نیست ازدواجه همین کارا رو میکنن ملن نمیرن زن بگیرن |
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۱)وحید110 نوشته است: نکته اول . ما با اواتار ملت رو میشناسیم . چرا اواتاراتون رو یکی کردین؟!!والا این یه طرحیه برادر سرگروهش هم الاله خانومه... ولی نمیدونم چرا طرح راه نمیره گیر کرده.اگه توجه کنین صد در صد شبیه هم نیست. والا من که فکر میکنم از بس اواتورم ناز بودن حسودیشون گرفت خواستن از چنگم درش بیارن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حفظ حریم خصوصی تان در نتایج گوگل | kian2137 | 0 | 894 |
۱۸/آذر/۹۶ ۱۴:۲۲ آخرین ارسال: kian2137 |
|
| کار کردن زن در بیرون از منزل | مهدی2012 | 93 | 40,248 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۹ آخرین ارسال: diba22 |
|
| منزل مردانگی! | sagheb | 5 | 2,797 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: sagheb |
|

![[تصویر: 46395645432347386225.jpg]](http://8pic.ir/images/46395645432347386225.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)