کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بی رغبتی در انجام تکالیف
۱:۴۷, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان عزیز
مختصر بگم
به نظر شما چه اتفاقی می افته که یکی مثل من وقتی به حقانیت دین ایمان داره و می داند که چه احکامی
را باید انجام دهد ولی نسبی به آن بی رغبت می باشد یا به قول "قرآن" مثلا "نماز برایشان سنگینه" یا مثلا
کسی میداند ماه رمضان شده ولی روزه خواری می کند بدون هیچ عذری ولی آنقدر برای آن ارزش
است که مخفیانه این کار را انجام میدهد.

دلیل این بی رغبتی در انجام تکالیف چیست؟

"اکر موضوع تکراری است لطفا حذف کنید"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آیلار ، Detector ، یاســین ، help me ، ضحی ، Havbb 110 ، fazel ، soshiant ، فاطمه خانم ، وحید110 ، شیدا ، خادمة الزهرا ، السا ، Mohammad Trust ، قلب ، Fatemeee ، azade ، fafa* ، Maysam-1st ، yashar1374 ، دغویه ، Farzaneh ، 135
۱۰:۲۲, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظرم دلیل بی رغبتی میتونه نداشتن ایمان واقعی و قلبی باشه اینی که میگید دونستن و علم داشتن هست فقط
مثلا وقتی شما ایمان دارید که به سیم برق بدون روکش دست بزنید برق میگیرتتون اینکارو عمرن انجام بدید ولی اگه به یه بچه کم سن تر بگید میدونه و یکم میترسه ولی شاید امتحانش کنه.....
داشتم یه سخنرانیه گوش میدادم میگفت خیلیا که مثلا ادم مقیدی هستن قسمتای راحتتر دین رو انجام میدن مثلا نماز میخونن روزه میگیرن ولی به خمس و زکات که میرسن اینطوری میشنSad و بهانه های مختلفی جور میکنن که از زیرش در برن یا وقتی به امر به معروف و نهی از منکر میرسه باز بهونه های مختلف میارن .......
یه دلیل دیگه ش هم میتونه هوای نفس باشه مثلا من دخترای خوبی رو دیدم که میدونن رعایت نکردن حجابشون گناه داره ولی خب نفسشون نمیذاره.....
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، Havbb 110 ، aaaaa ، Mohammad Trust ، قلب ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۱:۲۰, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

ایمان قلبی یک طرف ماجراست
از طرف دیگه فرد نباید انتظار داشته باشه بلافاصله بتونه تمام اعمال واجب و مستحب رو انجام بده

اگر راهکار میخواید توکل بخدا شروع کنه خدا خودش کمکش می کنه راه بهش نشون میده
بقول دوستان دیدم میگمSmile

البته مهمترین چیز همون اعتقاده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، help me ، aaaaa ، Mohammad Trust ، قلب ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۱:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱:۴۷)aaaaa نوشته است:  سلام به همه دوستان عزیز
مختصر بگم
به نظر شما چه اتفاقی می افته که یکی مثل من وقتی به حقانیت دین ایمان داره و می داند که چه احکامی
را باید انجام دهد ولی نسبی به آن بی رغبت می باشد یا به قول "قرآن" مثلا "نماز برایشان سنگینه" یا مثلا
کسی میداند ماه رمضان شده ولی روزه خواری می کند بدون هیچ عذری ولی آنقدر برای آن ارزش
است که مخفیانه این کار را انجام میدهد.

دلیل این بی رغبتی در انجام تکالیف چیست؟

"اکر موضوع تکراری است لطفا حذف کنید"
چون من هم مبتلا به این قضیه هستم میگم
همانطور که دوستان گفتن
نفس سرکش( اینقدر هر کاری دوست داشتیم انجام دادیم،نفس مون قوی شده )
تنبلی و کاهلی (اینو میشه با ورزش تا حدودی کنترل کرد)

دو مورد دیگه که به ذهنم میرسه
متاسفانه عملمون در برابر دانشمون خیلی کمه
شاید قدیمی ها به اندازه ما سواد نداشتن حتی سواد دینی،شاید بلد نبودن راجع خیلی مسائل دینی صحبت کنن اما اگه یه واحد علم داشتن،عملشون هم یک واحد بود
اما ما کم کم که به علممون زیاد شد به همون اندازه به عملمون اضافه نکردیم و جا موندیم
منم گاهی یادم میفته خیلی ناراحت میشم
حالا مستحب پیشکش در حد حلال حرام انجام بدیم که عالیه

مسئله دیگه غذاهاییه که میخوریم
ایت الله شجاعی میگفتن (ایشون به شاگرداشون میگفتن) که علمای قدیم هر چیزی رو نمیخوردن،از هر کسی نمیخوردن
اما ما رعایت نمیکنیم البنه در دنیای الان خیلی سخت تره،اما در همون حدی که میتونیم هم رعایت نمیکنیم
مثلا دوست من شوهرش مشر... خوره ،خیلی خونه شون نمیرم اما میرم خونشون پذیرایی کنه میخورم و خیلی موارد دیگه
حتی خونه کسی که نماز نمیخونه نباید چیزی خورد(البته نباید تجسس کرد ،مثلا مطمئنیم خودش گفته)
شاید کسی باور نکنه اما واقعا تاثیر داره

سوء مزاج بلغم: این مورد هم تنبلی و سستی و بی حوصلگی میاره،مثل ادمای چاق (چاق بلغمی)ک خیلی خونسرد و بی تفاوتند

تو و طوبی و ما قامت یار
فکر هر کسی به قدر همت اوست
مرحوم حافظ
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، help me ، Ali#59 ، fazel ، aaaaa ، soshiant ، خادمة الزهرا ، قلب ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۱:۴۷, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله

این تاپیک خیلی جالب بود

بد نیست بهش سری بزنید...

چرا با خدا مأنوس نیستم؟ و چرا....(مقاله ای برای خودم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aaaaa ، قلب ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۳:۰۴, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6

دلیلش ضعف ایمانه.... باید در جهت تقویت ایمان (از طریق افزایش محبت به خدا) تلاش کنیم!

خیلی تفاوته بین کسی که چیزی رو بدونه و کسی که مطلب به جانش و به قلبش نشسته باشه. کامپیوتر هم خیلی چیزا رو میدونه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، ضحی ، fazel ، aaaaa ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، قلب ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۹:۲۲, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام دوباره
خب تا حالا به اینجا رسیدیم که آگاهی به تنهایی کافی نیست بلکه ضعف ایمان باعث سهل انگاری در انجام
اعمال دانست. حالا لطفا بفرمایید چطور میشه ایمان رو افزایش داد .(لطفا راه کار بگید )
خدا قوت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، help me ، امیرخان ، قلب ، عبدالرحمن
۱۹:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا

فقط میتونم بگم در شرایط امروز دنیا، نگاه داشتن و حفظ دین و درست بودن یکی از سخت ترین کارهاست و فقط افرادی قادر به اینکار هستند که اراده ای قوی و ایمانی استوار دارند. خدایا گناهان ما را ببخش که در بد دورانی هستیم و حفظ دین و رعایت تکالیف بسیار بسیار سخت میباشد. خداوند متعال باید نجاتمان دهد.

به نظر بنده دلیلش هم فقط افزایش شدید گناه در همه دنیا میباشد که این اتفاق متاسفانه در کشورهای رو به توسعه مانند کشور ما، بسیار بیشتر است و همین گناهان انرژی منفی و اثرات غیر مستقیم بسیاری دارند که بر روی همه مردم از خوب و بد، تاثیر دارد و نتیجه اش میشود اینی که الان در کشور خودمان شاهدش هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aaaaa ، قلب ، عبدالرحمن
۱۹:۳۲, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:خب تا حالا به اینجا رسیدیم که آگاهی به تنهایی کافی نیست بلکه ضعف ایمان باعث سهل انگاری در انجام
اعمال دانست. حالا لطفا بفرمایید چطور میشه ایمان رو افزایش داد .(لطفا راه کار بگید )

من خودم با خوندن نهج البلاغه و قران و گوش دادن سخنرانیای روحانیای معروف مخصوصا مرحوم کافی نتیجه میگیرم .....
البته یاد میگیرم بعدش پیاده میکنم .....
نماز شب هم تاثیر خاصی داره البته به مرور زمان ....
به خودتون تو ذهنتون امر به معروف و نهی از منکر کنید ، یکم خودتونو مجبور کنید برای انجام کارها یا ندادنش ......
یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، عبدالرحمن
۲۰:۵۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
عدم رغبت به عبادت از عوارض گناهکاری هست .
حالا فرد ممکن هست بداند گناهی را مرتکب میشود یا نداند .
به هر حال استغفار و توسل داشته باشد ، خوب می شود !
خداوند همه اسرا را نجات بدهد من را هم ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، یاســین ، fazel ، Havbb 110 ، خادمة الزهرا ، قلب ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]