|
معشوق ستیزی ، لاو(LOVE) ، دیس لاو ، عشق و ...
|
|
۲۱:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() یه بحث نسبتا نوئی در این تاپیک خواهیم داشت با لحنی نسبتا خاص لطفا قبل از جبهه گیری زود هنگام روی آن فکر کنید مقدمه:قبلا یه مطلبی رو نوشته بودم که قسمتیشو در تاپیک اجنه در قسمت فتنه ببلن اوردم این مطلب به علت صراحت زیاد در برخی مطالب امکان عمومی شدن رو نداره ولی قسمت هایی از اون رو بصورت تیکه تیکه قرار میدم. یکی از کارهایی که در قسمت فرهنگ انجام دادند ایجاد دشمنی بین زن و مرد بود یک بخش آن مربوط به صنعت شعر و موسیقی میشه فقط چون فضای شعر و شاعری لطیفه و لحن من همیشه خشنه ممکنه خوب پیامو منتقل نکنه خودتون توجیه باشید از قدیم الایام یک بخش ثابت در شعر و شاعری ، عشق و عاشقی بوده و هنوز هم هست این به دو زیربخش تقسیم میشده عشق آسمانی و عشق زمینی این رو همه میدونن که رسیدن به معشوق به همین راحتی نیست همیشه یه رنج و محنتی وجود داره مثلا تو اشعار میگن معشوق مثل گل میماند ولی خار هم دارد ولی کسی که گل را بخواهد از آزار خار میدان را خالی نمیکند (الان رسماً افرادی که تو این فضا هستن با این لحن خشکم در عبارت اخیر 3تا زدن تو سر خودشون و سعدی هم همین طور!) حالا از خود سعدی تا خار غم عشقت آویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستانها این در این رسم یه مسئله عادیه و اصلا چیز عجیبی نیست در رسم عاشقی این که خیلی تو اشعار میبینید غیرعاشق رو آدم مرده میگن بحث بسیار مهمیه در احادیث هم به اهمیت دوست داشتن خیلی اشاره شده این همان بحث سلطنت در قلوب است اگر صاحب دلت انسان وارسته ای بود خودت هم زنده ای ولی اگر صاحب دلت یک شخص از خدا منفصل باشد حتی با حیات دنیوی باز هم تو مرده ای حالا اومدن این فضا رو آلوده کردند یعنی بهم زدن این سنت از حدود 10 سال پیش بطور خاص (کشور خودمون رو میگم) در اشعاری که خوانندگان میخواندند بحث معشوق ستیزی مطرح شد. فقط قبل این یچیز دیگه هم بگم از کشفیات خودم ! اون اینه که دستگاه رسانه ای غرب هیچ موقع دنبال لذت بردن شما نیست یعنی اینطور نیست که فکر کنی اگر در فلان فیلمش یا در آهنگ از ارتباط به جنس مخالف گفت پس میخواد که طرفین خوش باشند! خیر دقیقا میخوان در یک پروژه تعریف شده ابتدا طرفین به صورت حرام به هم علاقه پیدا کنند و سپس از هم زده شوند یعنی شما فردا دیگه از جنس مخالفت بدلیل دسیسه های خود اینها در هزاران جا بدت میاد میگی اگر جنس مخالف اینه صد سال سیاه نمیخوام ازدواج کنم کشفمو داشتید ![]() خب حالا مطلبم این بود در این مدت خوانندگانی که لزومی نداره تبلیغشون بشه شروع کردند به خواندن چنین اشعاری اون چیزی که در مورد قوه خیال مطرح کردم در عرصه موسیقی یه ما به ازای بیرونی داشت برای افراد و افرادی پس از شنیدن این اشعار احساس همدردی می کردند اینجا اشاره کردم واضح تر میگم طرف یه رابطه ای پیدا میکنه مطابق همون اصول غربی بعد مدتی که با هم بستنیشونو میخورن و .... به هر دلیلی جدا میشن یا بعد از ازدواج جدا میشن چنین افرادی در جامعه خیلی زیاد شدند طبق همون پروژه فاصله انداختن میان زن و مرد طرف با چنین شعری رابطه برقرار میکنه و حس نفرتش از جنس مخالف گل میکنه دیگه با خودش میگه همه مردها همینن یا همه زنها همینن مخصوصا اگر طرف مقابلشون بهشون خیانت کنه یا ازدواج کنه که دیگه هیچی حالا اون خواننده ی ارزشی که معلوم نیست چطور زندگی میکنه و با کیا میگرده میشه همدم این شاید هیچ موقع همدیگرو نبینن ولی هم فکر میشن امیدوارم تا اینجاشو متوجه شده باشید بعد اون موقع اهمیت غیرت و عفت و ازدواج مشخص میشه شخص به علت نیاز غریزی خودش میره سراغ یک نفر دیگه ولی ایندفعه دیگه اهمیتی مثل اون اوایل برای شخص قائل نیست چنین موردی در جامعه غربی اجرا شده دوستان موقعی که براش بی ارزش بشه غیرتش هم نسبت بهش کم میشه و کلا این رابطه بین قلوب کم میشه تا به حال از خودتون پرسیدید چرا این قدر زن و مرد غربی با زن و مرد ایرانی در عفت و غیرت فرق دارند؟ این ایجاد حس نفرت و بی اعتمادی بین زن و مرد که متاسفانه در آلبوم های مجاز وزارت ارشاد بهش دامن زده شده بسیار خطرناکه امثال چاووشی و یگانه و ... که من ازشون خودم رو بری میدونم بزرگترین علتش همین قضیس میخواستم در مورد خود عشق و عاشقی در اشعار بگم که بحث به این سمت کشیده شد حالا شاید بعدا بگم ولی این لازم بود این جور تاپیکامو بصورت محاوره ای مینویسم خودتون به بزرگیتون ببخشید اگر انشاء خوبی ندارم (همینی که هست ) |
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
زیاد بود کامل نخوندم.ولی تشکر
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:امثال چاووشی و یگانه و ... که من ازشون خودم رو بری میدونم بزرگترین علتش همین قضیسآهنگ خیانت چاووشی..... |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته آگاهانه و ناآگاهانه داره...بعضی خواننده ها و هنرمندا نا آگاهانه وارد این بازی میشن.الان مثلا به چاوشی اشاره شد... .
این خواننده ها یا کارگردانها یا نویسنده ها یا هر چی( ) بیشتر به خاطر این که این چیزها مد میشه ازش استفاده میکنن.
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
باز شروع شد ، گیر بدن به خواننده هایی که بچه های غیر مذهبی تر بیشتر ازش بدشون میاد !
خیلی از دوستامو که به زور ! به مسجد برده بودم ، به خاطر این بحث دیگه مسجد رو ول کردن ، منم دیگه اون مسجد نرفتم ! اگه بخوای به اهنگ " خیانت " مشکل بگیرید ، میشه به تمام خواننده های ایرانی گیر بدید ! به نظر من خیلی اهنگ جوون پسندیه ! بدرد توی جاده خلوت و سرعت بالای 100 میخوره ! این طور که پیش میره ما باید بازم یه یکی دوماهی از تالار بریم تا اوضاع اروم بشه مثل دفعه قبل ! جاتون خالی دارم چاووشی گوش میدم |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من از چاووشی گفتم ...چون این خواننده رو خوشم میومد....بقیه خواننده ها رو نمیدونم....ولی یه مدت از این آهنگا خیلی مد شده بود...
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
چقدر با قاطعیت نظر خودتون رو به عنوان یک حقیقت مطرح می کنید!
"یکی از کارهائی که انجام دادند .." این نظر شماست. منطبق بر عقل و منطق شما. می تونه اشتباه هم باشه.می تونه توهم توطئه هم باشه. کاش حداقل در اول متن می نوشتید قصد دارید برداشت خودتون از روند موسیقی داخل ایران بگید. شما که اعتقاداتتون قویه الحمدلله؛ فکر کردید اگر برداشتتون اشتباه باشه،دربرابر افکاری که به حرف و قاطعیت شما اشتباه راهنمائی شدند،مسئولید؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۰۶, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۳:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خانم حدیث احتمال میدم با توجه به اعلام رضایت شما از نظر آقا محمد شما از کارهای این خواننده استقبال میکنید
اصلا این خواننده در این جریان به حساب نمیاد اسم بردم که خود آهنگ ها رو بشناسن چندان هم بی ربط نبود میخواید دونه دونه شعراشونو بررسی کنیم؟ البته میدونم قالب شکنی همیشه چنین مشکلاتی رو داشته ======== راستی از آهنگ خیانت گفتید!!! چه بگویم که نگفتن بهتر است فقط دوستان دقت کنید ببینید ما لیاقت چی رو داشتیم و چی شدیم طرف کاسبیشو میکنه با خوندن و ماها باید جفنگیات ایشونو بشنویم |
|||
|
|
۸:۲۲, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۹:۰۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من خیلی اهل اهنگ نیستم،قبلا بودم الان نه،لذا از اهنگ جدیدا خبر ندارم
اما اون موقع که گوش میدادم (حوالی سال 85 مثبت منفی 2،نه فقط برای من بلکه برای دوستام(بچس خوابگاه) هم عجیب بود یکی از دوستام اهنگ قدیمی میوورد و یکی جدید خلاصه برامون عجیب بود که چرا خواننده قدیمیا اینقدر ناز معشوق رو میکشن و از نبودش شکوه میکنند و هی تمجید میکنن و از حال و روز خرابشون میگن،خوب این واسه ادم خوشایندتره ،طرف داره سعی میکنه دل معشوقش رو نرم کنه. اما بعد از انقلاب که تا مدتی مدل اهنگا متفاوت بود که هیچی اما بعد از مدتی اهنگا به فحش و فحش کاری رسید حتی رضا صادقی:گمشو برو نبینمت.... دیگه اون ناز و نیاز عاشق و معشوق توش گم شد مرد دیگه ناز نکشید و گفت : به درک که نمیای و قبل از اینکه اقای عبدالرحمن کشف کنه دوست من کشف کرد که حتی به اسلام اعتقادی نداشت،میگفت چرا اینا همش یه شعری میخونن که زن و مرد از هم متنفرن و فقط بخاطر نیازشون پیش همند؟ اونایی که اهل اهنگ قدیمی هستن میدونن من چی میگم |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حرف من اینه که شما این تحلیلهایی که انجام میدید رو به عنوان یک احتمال مطرح کنید،یک تحلیل شخصی از طرف شما که می تونه درست یا اشتباه باشه.
چون به نظر یک پروژه تحقیقاتی نمی رسه..یک تحلیل ساده است. حالا خواننده x نباشه،y باشه. فرقی نمی کنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: No_Love.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8112374342/No_Love.jpg)