|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۶, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول: ببینم کی میتونه اشکالشو پیدا کنه !!!! اونجایی که منفی 1 به توان 2 و سپس به توان یک دوم میرسه فکر کنم اشتباه باشه ... چون علامتش فرق میکنه ! |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
مورد داشتیم طرف توی سینما با گوشیش نور مینداخت روی ساعتش تا ساعتو ببینه ! |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
![]() اما دلیلش اینه که ترتیب در ریاضی در بعضی جا ها اهمیت داره قتی شما میای به جای کسر دو دوم می نویسی دو ضربدر یک دوم درسته اما شما نیومدی این کار رو بکنی اومدی منفی یک ر به توان دو رسوندی بعد ان رو به تواند یک دوم رسوندی در صورتی که می باید منفی یک رو به توان دو در یک دوم به صورت یک جا بنویسی نمی توی از هم جداشون کنی چون این جوری خد دو هم یک بار به توان می رسه همین جا علامن رو عوض کردی راستی رشته من ریاضی هم نییییییییییییییس خخخخخخخخخخ |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
![]() میگن هوای دونفره ، اینه عایا ؟
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۶)Reza2035 نوشته است: اونجایی که منفی 1 به توان 2 و سپس به توان یک دوم میرسه فکر کنم اشتباه باشه ... چون علامتش فرق میکنه ! مشکلش دقیقا چیه !؟ (۲۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۹)فانوس *7* نوشته است: اما دلیلش اینه که ترتیب در ریاضی در بعضی جا ها اهمیت داره قتی شما میای به جای کسر دو دوم می نویسی دو ضربدر یک دوم درسته اما شما نیومدی این کار رو بکنی اومدی منفی یک ر به توان دو رسوندی بعد ان رو به تواند یک دوم رسوندی در صورتی که می باید منفی یک رو به توان دو در یک دوم به صورت یک جا بنویسی نمی توی از هم جداشون کنی چون این جوری خد دو هم یک بار به توان می رسه همین جا علامن رو عوض کردی فکر میکنم ترتیب اثرگذاری توان با هم فرقی نداشته باشه ! (۲۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۳)Aban نوشته است: این از اون سوالا بود ک من دبیرستان ب خاطر پرسیدن این سوالا مدام منفی می گرفتم خب الان به جای 1- بذاریم i^2 حالا چی میشه ؟ |
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
نقل قول: مشکلش دقیقا چیه !؟ سمت چپ تساوی ما عدد -1 به توان دو دوم رو داریم که حاصلش میشه 1 . اما در سمت راست یه اشکالی هست ...هیچ عددی نمیتونه به توان 2 برسه و منفی باقی بمونه و همیشه علامتش مثبت میشه ! یعنی -1 به توان 2 میشه 1 نه -1 و بعدش هم که به توان یک دوم میرسه جوابش میشه 0.5 ! هم از لحاظ عددی و از لحاظ علامت مثبت و منفی فرق میکنه . در واقع اینجا نامساوی میشه نه مساوی .
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۰:۳۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
الان چی 0.5 میشه جناب reza2035 ?
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۷)آلاله نوشته است: مشکلش دقیقا چیه !؟ خیلی فرق داره مثل این میمونه که اول دو رو با سه جمع کنم بعد تقسیم بره 5 یا اول دو رو تقسیم بر 5 کنم بعد با سه جمع کنم ؟ این اول اومده به توان دو رسونده تا علامت مثبت بشه بعد به توان یکی دم رسونده توان یک دوم برای هم دو هم منفی یک نیست فقط برای منفی یک هس اما وقتی ما میاییم اول به توان دو میرسونسم بعد به تواند یک دوم انگار د ر هم به توان یک دوم رسوندیم در صورتی که مثل مثال تقسیم این اشتباهه ان تقسیم فقط برای دو بد نه سه اسینجا هم همینه الان رابطه ی اقعی د و یک دوم ضرب هست اما این جا اودم رابطه رو !!! کرده توان |
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
نقل قول: مشکل پرانتزی هست که -1 رو به توان 2 رسونده . داخلی ترین پرانتز اول محاسبه میشه .اون کار رو خراب کرده . اشتباه حساب کردم ! همون علامتش + میشه و حاصلش 1 !
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,067 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,112 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,352 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,305 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,447 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,811 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

![[تصویر: 74511991107197165261.bmp]](http://www.uploadax.com/images/74511991107197165261.bmp)

![[تصویر: 13602.jpg]](http://www.tebyan-fars.ir/nimages2/13602.jpg)
![[تصویر: 33980568465860392976.jpg]](http://upcity.ir/images2/33980568465860392976.jpg)