|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۶, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی فرق داره مثل این میمونه که اول دو رو با سه جمع کنم بعد تقسیم بره 5 یا اول دو رو تقسیم بر 5 کنم بعد با سه جمع کنم ؟ !!!! اولویت بندی در محاسبات مشخصه : 1. در اولویت بندی یکسان ، انجام عملیات جبری از چپ به راست انجام می گیرد . 2. عبارت های داخل پرانتز اولویت محاسبه ی بالاتری دارند . در پرانتز های تو در تو ، اولویت محاسبه با پرانتز داخلی تر است و به تدریج به پرانتز های خارجی می رسد . 3. پس از عبارت های داخل پرانتز ، ضرب ، تقسیم ( خارج قسمت ) و تقسیم ( باقی مانده ) اولویت در محاسبه خواهند داشت . 4.اولویت آخر با عملیات جبری جمع و تفریق است . اگه 5/(2+3) باشه فرق داره با 2/5 + 3 !!!! درمورد توان ها هم داریم : ![]() نقل قول:خب حالا جای تمام 1- بذارید i^2 خب الان این چه کاری بود که کردید !!!؟؟؟ اول صورت و مخرج توان رو جدا کردید دوباره ضرب نمودید !!!! فکر نمیکنم این حرکت درست باشه ![]() نقل قول:...مشکل اون جایی شروع میشه که یک رو برابر با دو دوم در نظر گرفته ... متوجه نمیشم ! یعنی چی !؟ وقتی دوطرف یک معادله با هم برابره, یعنی در هرمعادله دیگه ای میشه جای این 2 رو عوض کرد! وقتی 1=2/2 دیگه چه فرقی میکنه کجا از کدومشون استفاده کنیم! نقل قول:یه آقایی به نام عمار درست ترین توضیح رو دادن... من پست ایشونو نمیبینم! ممکنه لینک بدید لطفا !؟ البته ما شرط نذاشتیم که عدد حقیقی باشه, خب میتونه موهومی هم باشه |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۹)علویون نوشته است: بسم رب الحیدراصلا نگران نباشین من بهتون یاد میدم ببینید زیر هر ارسالی دست راست یه گزینه بنام نقل قول هستش اون رو که میزنید دقیقا شرایطش اینه که من الان حرف شما رو نقل قول کردم حالا یه راه دیگه هم هست . چه دارین پست میزارین چه پیام خصوصی قسمت بالای کادری که توش در حال نوشتن هستین .باز هم سمت راست چند تا ایکون میبینید .که اگه با موس برید روش وایسید مینویسه که هر کدوم برا چیه پایین ترین ردیف رو ببینید از سمت راست 4 تا به سمت چپ بیاین .یه شکلی هست که شبیه همون شکلک نقل قول معروفیه که تو کتابا ازش استفاده میکنن اون رو کلیک کنین [quate][quate] میشه شبیه شکل بالا بعد وسطش جملتون رو که بنویسین[quate] یعنی اینجا[/quote] وقتی ارسالش کنین به شکل نقل قول در میاد نقل قول:یعنی اینجوریییییییییییییییی |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
![]() نکات رو گرفتید؟! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۵)علمدار133 نوشته است: خوب این که خیلی خوبه فرمایشتون درسته برادرم ولی به نظرتون بهتر نبود تو اولویت های بعدی می بود یعنی دقیقا اولین لینک به بیداری اندیشه ی خودمون (بعد از بیداری اندیشه ی اردبیل ) همین خنده حلاله ...آخه مطالب خنده حلال هم اکثرا سانسور شده ی جک های بقیه سایت هاست دیگه ... مثلا طنز اجتماعی اینا خیلی کمتر داریم طنزی که باعث بشه یه ویژگی اخلاقی بدی : همچنان بد و بدتر دیده بشه ...یا یه همچین چیزایی ...به اهداف بیداری اندیشه نزدیک تره به نظر من .... |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
والا ما حالمون بد بود تا اینکه یکی از دوستان این رو تو پیام خصوصی برام ارسال کردن
که ناگهان حالم خوب شد.... ![]() ![]() اگه کسی برادر میلاد .م رو میبینه سلام من رو برسونه بهشون بفرمایید چشممون به در خشک شد... چیزی بنام جواب پیام خصوصی هم هست برادر...
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
به سلامتیه اون کاربری که مسافرت هم باشه،خودش رو میرسونه به تالار... حالا تایپیک هم نشد بزنه،تشکره رو میکنه... ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,070 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,113 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,359 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,312 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,461 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,813 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: qyzxrko1prl4ejm4g.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/5b37/qyzxrko1prl4ejm4g.jpg)

![[تصویر: untitled.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8113824850/untitled.jpg)

![[تصویر: 12312413412.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8113826176/12312413412.jpg)

![[تصویر: 42143997848047305954.jpg]](http://upload7.ir/images/42143997848047305954.jpg)
![[تصویر: 13319991491866523194.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/13319991491866523194.jpg)
![[تصویر: 22872.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8113844500/22872.jpg)