|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۸, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
اگه من با این رتبه های جهانی , آسیایی , ایرانی این اعتماد به نفس پرسپولیسی ها رو داشتم یه نفره با چاقو حمله می کرد آمریکا ولی خو خیلی خبه این اراده برای طرفداری رو میگم جای بسی ستایش است
آفررررررررررین . . . . . . . . . . هم سن و سالای من الان تو المپیک دارن مشت مشت مدال پارو می کنن؛ بعد من اینجا به "دست شویی رفتن" به چشم ورزش نگاه می کنم.. امروز تو ۳۰ دقیقه ای که یارو نشسته بود بغل دستم تو تاکسی کف دستش میخارید میگفت پول داره میاد... گوشش میخارید میگفت دارن پشتم حرف میزنن... کفه پاش میخارید میگفت پول داره میره... اصلا ۱%به ذهنش نمیرسید که حموم بره شاید درست شه یکی از روشنفکرانه ترین سرگرمی های دوران بچگیم، نصف کردن ویفر از مرز کرم دارش بود.
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۰:۴۱ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
![]() ![]() من عذر میخوام وارد این تاپیک شدم ، الان اینجا هم به علت لهو و لعب بودن بسته میشه باتشکر خدانگهدار خنده حلال |
|||
|
|
۱:۴۰, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱:۴۱ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۳, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۳)علمدار133 نوشته است: ![]() دوستان! اصلاً به این صورت حساب نکنین روی اون تاپیک! ![]() شاید خیلی چیزها باشن و من نفهمم!(شاید که نه... )از این گذشته، الآن چندوقته که خیلی سرم شلوغه و فرصتم کمه. حالا چون اصرار میکنید سعی میکنم آغاز کنم!
|
|||
|
|
۵:۲۸, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۵:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۹)آلاله نوشته است:با تشکر از خانم آلاله بابت مطرح فرمودن این مورد مفید! ![]() دوستان چقدر پیچیده کردند موضوع رو! ![]() خیلی سادهتر از اعداد مختلط هست. در آخرین تساوی اشتباه شده، چون نمیشه 1، میشه مثبتمنفی1 یعنی اگر این در جریان حل یک مسئله باشه، به دو تا جواب رسیدهایم و نمیتونیم براساس همین عبارت بینشون انتخابی بکنیم(شاید براساس باقی بخشهای مسئله بشه علامت رو تشخیص داد). تلاش برای فهمیدن علامت حاصل جذر مثل این میمونه که بگیم این 1 که جلوی شماست آیا 1- به توان 2 بوده یا 1 به توان 2؟ خب وقتی قبلش رو ندیده باشیم تشخیصش امکان نداره!![]() (۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۶)آلاله نوشته است: 1. در اولویت بندی یکسان ، انجام عملیات جبری از چپ به راست انجام می گیرد .در ریاضی فرقی نمیکنه در اولویت یکسان از چپ به راست محاسبه انجام بشه یا برعکس، این مال Compiler هست. برای Compiler هم اگر فقط با اعداد ثابت و متغیرها سر و کار داشته باشه جوابش فرقی نمیکنه. همچنین در ریاضی برای خارج قسمت یا باقیمانده عملگر نداریم و اگر تقسیم باقیمانده داشته باشه حاصلش اعشاری میشه. البته میشه با گذاشتن براکت این اعشار رو گرد کرد و براساسش باقیمانده رو هم بدست آورد، اما عملگر مخصوص نداریم که بخوایم مثل Compiler در کنار باقی عملگرها براش اولویت تعیین کنیم. (۲۸/بهمن/۹۲ ۱۰:۰۴)t.kam67 نوشته است:درست میفرمایید. به این بخشش دقت نکرده بودم!نقل قول:واضحه: ![]() چیزی که من پیدا کرده بودم سادهسازی آخر بود که ایکس رو که صفر میشد ساده کرد. اصلاً طراح سؤال بجای اینکه دنبال پیدا کردن مجهول باشه، مجهول رو حذف کرده تا رابطهی بین معلومها رو پیدا کنه! ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
جان هرکی دوس دارین این بحث ریاضی رو ببندید
![]() بابا ما دانشجوهای حقوق چه گناهی کردیم آخه
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
الان چند روز که این موضوع ریاضی مطرح شد وپست هاش زده میشه من هر شب توخواب کابوس مدرسه میبینم
ول کنین دیگه
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۴ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۲۹)m1374b نوشته است: جان هرکی دوس دارین این بحث ریاضی رو ببندید بسم الله الرحمن الرحیم چرا آخه !؟ تو این تاپیک که فقط نباید بیایم بخندیم! یه کم سرگرمی های دیگه هم داشته باشیم بد نیست! من نمیدونم ما که اینهمه دانشجوی حقوق داریم تو این تالار چرا هیچ کدومشون درمورد قوانین کشور و جرم و مجازات تاپیک جامعی نمیزنن! مثلا من خودم تا قبل ستایش نمیدونستم وقتی پدر فوت میکنه, درسته ولایت فرزند برعهده پدربزگه ولی حضانت بچه به عهده مادرشه !!! یا وقتی یه قتلی اتفاق میفته, مثلا دراثر یه درگیری 5 نفر , 1 نفر رو میکشن و قاتل قابل تشخیص نیست گویا قرعه میندازن! ( حکم دقیقش رو نمیدونم !) شما هم بیاید اینا رو درقالب معما یا هرنکته سرگرمی دیگه مطرح کنید, اثرگذاریشم بیشتر! حالا شما تو این زمینه کم کاری میکنید دلیل نمیشه ما هم هیچ کاری نکنیم بعله, همچین کاربرایی هستیم ما !!! ![]() نقل قول: اصلا عشق به ریاضی همینجوری داره میپاشه رو در و دیوار تالار !!!! ![]() ![]() ![]() نقل قول: بله, منم به همین نتیجه رسیده بودم, ولی خب بازم آخرش میرسیم به مثبت و منفی 1 ! یعنی بازم نمیتونیم قطعا بگیم کدومشه! 1- = 1+- ؟؟؟؟؟ اما ظاهرا منطقی ترین جواب تا حالا همینه!! نقل قول: آره, ولی من احتمال میدم منظورش اینه که عملیات از چپ به راست انجام میشن! مثلا (x*sin(y یعنی اول سینوس y رو حساب میکنیم, بعد در x ضرب میکنیم, نه اینکه از راست حساب کنیم و مثلا اول سینوس x رو حساب کنیم, بعد در y ضرب کنیم !!!! ![]() درمورد اولویت بندی هم درسته تو برنامه نویسی مهمه, ولی ما هم اینو رعایت میکنیم دیگه, برای مثال 2 + 5 * 3 اول 5 رو در 3 ضرب میکنیم بعد با 2 جمع میکنیم, نه اینکه اول 5 رو با 2 جمع کنیم بعد در 3 ضرب بنماییم !!!! اولویت ضرب نسبت به جمع مگر اینکه 5 و 2 رو داخل پرانتز بذاره که در اینصورت اولویت با محاسبه عبارت داخل پرانتزه ! |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
نه اتفاقا من که این معادلات رو میبینم یاد قدیما میافتم
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی یادش بخیر چه قدر اون زمان رو همچین مسائلی فکر میکردم... بنده خدا دبیرای ریاضی و فیزیکم از دست من عاصی بودن... مثلا خودم یه راه ارائه میدادم اگه دبیر مخالفت میکرد دو صفحه دلیل براش میاوردم که درسته و اگر خدای نکرده موافقت میکرد شش صفحه دلیل داشتم و خودم ردش میکردم جوری که بنده خداها مجبور بودن بر منکرش لعنت کنن ![]() بعد ها فهمیدم این کارا اسمش سفسطست یعنی ذاتا سفسطه گر ماهری بودم. البته بماند یه وقتایی که زیاد فشار میاوردم چیزای خوبی هم در میومد.مثلا یادمه یه بار یه راه دیگه رو بجای استفاده از فرمول فیثاغورث پیشنهاد کرده بودم ![]() بعد هم گذر زمان ما رو انداخت تو خطه علوم تجربی الان دیگه جدول ضرب هم به زور یادم بیاد هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی دنیا... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,051 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,844 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,058 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,020 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,267 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,745 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 13921008172537817_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/10/08/13921008172537817_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13921009163445655_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/10/09/13921009163445655_PhotoL.jpg)

![[تصویر: 33980568465860392976.jpg]](http://upcity.ir/images2/33980568465860392976.jpg)

![[تصویر: 35451527843406067134.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/35451527843406067134.png)

![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)

![[تصویر: mat.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/mat.png)