|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۷, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
[quote='یاقوت' pid='256533' dateline='1393360051']
[b]به نام حق علیکم السّلام ورحمة الله وبرکاته شما با اثبات ریاضی ثابت کردی حرفت خلاف علم ریاضی ومنطق هست وقتی xو yهستند وبا هم جمع می شند معادله هست ونمیشود بگویی نیست چون هست! زمانی که لامپ نباشه یعنی مساله نیست. اما وقتی ایکس و ایگرگ رو میاری وباهم جمع می کنی یعنی معادله هست... به نام خدا سلام علیکم برای لامپ می شود گفت فرض کنیم لامپ شکسته باشد و به برق وصل،هم جریان برق درش هست(یعنی روشن)و هم روشنایی ندارد،یعنی خاموش اما در مورد ریاضی،ببخشید می دانم x+y=zمعادله است،غیب می گویید. من شوخی نکردم،3+4 مقدارش از 7 تا 1 قابل تغییره. 3+4میتونه 5 بشه،شوی ندارم که. اگه زاویه ی بین برار 3و4، 90درجه باشه،بردار برآیند 5میشه. فکر کنم دختر خورشید به من گفت منگل!!! ![]() ![]() ![]() فی امان الله |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۸ توسط آیات.)
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۲ ۷:۳۱)درست پسند نوشته است: پس حرفتون شوخی بوده!(البته انتظارش رو از کسی که از قرآن دلیل میاره نداشتم) منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟! درکلام کاملا مشخص هست که کدام بخش شوخی وکدام قسمت جدی هست دلایل منطقی و عقلی شوخی نیستند! |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
فقط یه ایرانی میتونه تو استخر، . . . به نجات غریق زل بزنه و رفیقشو بکنه زیر آب ... !! ![]() ![]() ![]() آخه من اگه نخوام تو هر سایت یه دونه ساعت برنده بشم؛ کیو باید ببینم؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۷)یاقوت نوشته است: منظورتان این است که اگر شوخی بوده نامناسب بوده است؟!راستش در این تکاشکالهایی که مطرح میکنم هزارتا اشکال به خودم وارد هست، یکیاش اینه که من که اینطور انتظار دارم، خودم این قضیه رو به تازگی فهمیدهام و حتی بعد از خوندن تاپیکی که مربوط به همین قضیه بود و حتی اظهارنظر در اون، بطور کامل متوجه قضیه نبودم و در مواردی نقضش کردهام! یکی دیگه از اشکالاتی که به من وارده اینه که طبق قانون نباید اینجا راجع بهش صحبت کنم. (۷/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۷)یاقوت نوشته است: درکلام کاملا مشخص هست که کدام بخش شوخی وکدام قسمت جدی هستراستش رو بخواین اصلاً اینطور نیست! ![]() اصلاً این نقص ذاتی نوشته هست، و فلسفهی وجود شکلک هم همینه. (۷/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۷)یاقوت نوشته است: دلایل منطقی و عقلی شوخی نیستند!صدالبته. |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
هی تو! سومی از سمت چپ. مدارک شناساییتو بیار ببینم!
![]() |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
|
------------------------------------
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۱ توسط آیات.)
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۰)درست پسند نوشته است: راستش در این تکاشکالهایی که مطرح میکنم هزارتا اشکال به خودم وارد هست، یکیاش اینه که من که اینطور انتظار دارم، خودم این قضیه رو به تازگی فهمیدهام و حتی بعد از خوندن تاپیکی که مربوط به همین قضیه بود و حتی اظهارنظر در اون، بطور کامل متوجه قضیه نبودم و در مواردی نقضش کردهام! گرامی! برخی تذکر ها بهتر است خصوصی صورت بگیرند با این ؟ آدرسی که قرار دادید چه چیزیرا می خواهید تلقین کنید شاید شما احساس کنید که نامناسب است اما اگر دیگری احساس هم نکند شما الان آن را به دیگران تلقین نمودید!!! ارسال هایتان را ویرایش کنید چرا که کل مطالب بنده را زیر سوال برده اید! به هرحال بنده ناچارا دیگر به این تالار نمی آیم فی امان الله الی یوم القیامة |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
یارو اشتباه زنگ زده به گوشیم بعد با یه لحنی گفت شما ؟منم هول شدم گفتم ببخشید اشتباه گرفتم بعدش قطع کردم!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لامصب اینترنت اینقدر کند شده تا استاتوسم ارسال بشه طرز فکرم درمورد حرفی که زدم عوض شده! آخه این اوضاعه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیامکی با مضمون :شمارت از تو گوشیم پاک شده. یه تک بنداز سیوت کنم نوشتم و برای نیمی از مخاطبای گوشیم فرستادم. پنجاه درصد تک زدن چند مورد هم شمارشونو فرستادن. راضیم ازشون.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
دو راه واسه شناخت دخترها بعد از حموم
. . . . . . . . . 1.ازمایش دی ان ای 2.ارایش دویاره ی صورت!!!!!! از خونه همسایه بوی کیک اومد بعد بوی آش رشته اومد الان هم بوی قرمه سبزی میاد. می خوام برم در بزنم بگم ما به جهنم، خودتون مریض میشید بدبختا :| |
|||
|
|
۰:۱۰, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
به نظرتون بهشون بگم من این جا هستم؟!
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,054 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,866 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,075 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,045 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,281 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,750 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: justblush.png]](http://dorostpasand.persiangig.com/image/smiley/justblush.png)

![[تصویر: Funny_Pictures%20%28108%29.jpg]](http://www.persiangroupbax.com/images/group/2014.02.13/fun/Funny_Pictures%20%28108%29.jpg)

![[تصویر: Funny_Pictures%20%28111%29.jpg]](http://www.persiangroupbax.com/images/group/2014.02.13/fun/Funny_Pictures%20%28111%29.jpg)