کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 35 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۱, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #341
آواتار
نه دیگه نشد علمدار!!!

اینجا رو بخون

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid257112

قرار نیست با یه برخورد زیراب همه چی بره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۵۲, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #342

عبدالرحمن عزیز

الان با این تصاویر قبح محرم و نامحرم رو میریزی دیگه , مگه نمیدونی اینجا محیط فرهنگیه و باید فرهنگ سازی کنیم ؟ چند تا ترول خنده دار از اوباما و شیمون پرز بذار Angry دفعه ی بعدی از ای پی بن میشی با این تصاویر مستحجن که باعث نابودی نظام خانواده میشه ....Big Grin

از یه طرف محرم و نامحرم میکنی از یه طرف تصاویر مبتذل پخش میکنی ...ای منافق Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، انتصـار ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، أین المنتظر ، m1374b ، zahra11 ، حضرت عشق ، مجید املشی ، ali0077
۱۲:۴۶, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #343

(۱۱/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)فانوس *7* نوشته است:  میگم همین عکسایی که میذارید ستاد نوگلان و این حرفا
خودش زمینه ی انحراف رو باز می کنه
شوخی های.....
بسیار نکته‌ی خوبی هست.
لطفاً چیزی که مد نظرتون هست رو در این تاپیک بصورت نسبتاً مبسوط استدلال بفرمایید، تا اگر احتمالاً در ذهن دیگرانی شبهه یا مخالفتی در مورد نظر شما وجود داره، بر طرف بشه.
با تشکر.

(۱۱/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)فانوس *7* نوشته است:  حالا ااگه ما بودیم به یه نفر دوستانه بگیم تو بهشون برمیخوره
خواهر گرامی،
انگار سوءتفاهمی پیش اومده.
اون فرد دلخوریش مال این بوده که طرف صحبتش صراحتاً بهش گفته بوده که اون فرد «فکر میکنه باهوشه».
وگرنه بحث نوع خطاب و دوستانه و اینها رو که بطور منطقی مطرح نموده بود و دلخوری درونش نبود.
(صدالبته همونطور که نامحرمان در دنیای بیرون به یکدیگر «تو» نمیگن و افعال رو دوم شخص مفرد بکار نمی‌برن، و در صحبت از طریق تلفن نیز چنین میکنن، و در نامه‌نویسی نیز چنین میکنن، در دنیای وب نیز قاعدتاً چنین میکنن.)

(۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۲۰)Mohammad Trust نوشته است:  خداییش 4 تا جک و جونور این حرفارو نداره دیگهBig Grin
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱:۲۶)عبدالرحمن نوشته است:  آخه دو تا کفتر بدبخت که دیگه این حرفا رو ندارن
گفتم به اطلاع برسونم براساس قوانین ولایتی، این جرم در دادگاه ایالتی کاملاً قابل پیگیری هستBig Grin(البته بدون هدف محاکمه‌ی آورنده‌ی مطلب، حتی شما دوست عزیزBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، علمدار133 ، m1374b ، zahra11 ، حضرت عشق
۱۲:۵۸, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #344

نقل قول:بسیار نکته‌ی خوبی هست.

همین یه مورد رو کم داشتیم .

خدا پدر موسلینی و هیتلر رو بیامرزه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، سید ابراهیم ، sarallah ، m1374b ، هادی...
۱۳:۳۰, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #345

(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۱:۰۶)علمدار133 نوشته است:  الان اینهائی که میگم مطمئنم یه سری گارد میگیرن
«یه دسته گارد میگیرن»
فارسی را پاس بداریم.Big Grin

(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۱:۰۶)علمدار133 نوشته است:  زمان ما من نو جوون که بودم یادمه همش بچه مذهبی ها با قیافه های ترسناک بودن یعنی از اون تیپ آدمهائی که فکر میکردن اگه اخمشون باز باشه دیگه مذهبی نیستن
زمانی که میگم اونموقعی بود که سطل رنگ دستشون بود و هرکی آستینش کوتاه بود دستش رو رنگ میزدن یا با تیغ شلوار لی ها رو پاره میکردن یا اگه طرف حرف میزد میبردنش تا گردن تو بلوک میزاشتن میزدنش
تکذیبیه‌ی من برای اینکه بگم اهل دین با اهل ....(نمیدونم چی بگم) فرق دارن، به سادگی در کلام نگنجد.
میرم یه شکلک جدید بسازم برای نشون دادن نوع خاصی از تعجب.

به قول بعضی‌ها...(بی‌خیال، غیبت میشه. havvv Angel).

(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۸)Reza2035 نوشته است:  همین یه مورد رو کم داشتیم .

خدا پدر موسلینی و هیتلر رو بیامرزه Big Grin
منظور؟Big Grin(با هدف محاکمه‌ی آورنده‌ی مطلب)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، m1374b ، مجید املشی
۱۴:۲۹, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۳۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #346
آواتار
امیدوارم از حرفم بد تاویل نشه...
اما اینجا خنده حلاله، نه شوخی حلال...
در واقع هیچ ایرادی نداره که شماها از این تصاویر پخش کنین و بقیه عناصر ذکور تالار به آقا محمد تیکه بندازن و بخندن...
اما فکر نمیکنین اینجا عمومی تر از دایره دوستی آقای محمد و آقای علمدار و آقای عبدالرحمن و ... است؟
مثلاً من و خانم نینا توی پیام های خصوصی تا حالا چندین بار از ته دل خندیدیم...
حالا من و ایشون اگه شوخی هامون که اتفاقاً خیلی هم باحال هست رو بیاریم اینجا بنویسیم که شاید برای بقیه اونقدری خنده دار نباشه، چه حالی بهتون دست میده؟
ماجراهای این عکسها و پیامهای مستقیمی که بین اعضا توی این تاپیک رد و بدل میشه برای همه جذاب نیست...
مثلاً آقای عبدالرحمن با آقای رضا دوستن و ممکنه بیان اینجا یه چیزی به هم بگن که دو ساعت هم بخندن ها!!!!
اما من سوم شخص که میام هی بر و بر نگاه میکنم،...
میبینم هیچ چیز خنده داری وجود نداره که صفحات خنده حلال رو اشغال کرده...
بحثهای خاک بر سری ای مثل پرسپولیس و استقلال هم همینه...
من به عنوان خواهر بزرگترتون بهتون توصیه میکنم اینا رو توی پیام خصوصی به هم بگین و به هم ایمیل بزنین و هی با هم بخندین...
شوخی نمیکنما!!!
مسخره هم نمیکنم...
امیدوارم منظورم رو بگیرین که هی مجبور نشم بیام توضیح بدم...
اما خنده حلال باید جایی صرفاً برای گفتن خاطره های خنده دار و جوک های پاستوریزه باشه...

از همه اونهایی که اسم بردم هم حلال بودی میطلبم.
قصد بنده صرفاً مثال بود و قصد توهین به هیچ کدوم از شماها رو نداشتم.
همگی این دم عیدی شاد و خندون باشین...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، حضرت عشق ، علمدار133 ، help me ، fighters ، m1374b ، zahra11 ، فانوس *7* ، محب الزهرا ، fatemeh ، انديشه نو ، مجید املشی ، mbaghaee
۱۴:۴۳, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #347
آواتار
[تصویر: 21e1ea77bd91.jpg]

Big Grin

به قول مهران مدیری افعال معکوسه به احتمال زیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، حضرت عشق ، علمدار133 ، Aryha ، ali-0110 ، m1374b ، سجاد313 ، فانوس *7* ، ali0077 ، جویای حقیقت ، مسافر
۱۵:۱۶, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #348
آواتار
[تصویر: 66235_176.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، دل خسته ، ali-0110 ، help me ، m1374b ، فانوس *7* ، ali0077
۱۵:۳۸, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #349
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۹)moze84 نوشته است:  امیدوارم از حرفم بد تاویل نشه...

من هم امیدوار هستم ازحرفهام بدتعبیرنشه
من کلی گفتم و منظورم به موضوع خاصی نبود
به قول درست پسند بدون هدف محاکمه آورنده مطلبSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، درست پسند ، زینب خانوم ، m1374b ، فانوس *7*
۱۶:۳۴, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #350

(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۹)moze84 نوشته است:  امیدوارم از حرفم بد تاویل نشه...
اما اینجا خنده حلاله، نه شوخی حلال...
در واقع هیچ ایرادی نداره که شماها از این تصاویر پخش کنین و بقیه عناصر ذکور تالار به آقا محمد تیکه بندازن و بخندن...
اما فکر نمیکنین اینجا عمومی تر از دایره دوستی آقای محمد و آقای علمدار و آقای عبدالرحمن و ... است؟
مثلاً من و خانم نینا توی پیام های خصوصی تا حالا چندین بار از ته دل خندیدیم...
حالا من و ایشون اگه شوخی هامون که اتفاقاً خیلی هم باحال هست رو بیاریم اینجا بنویسیم که شاید برای بقیه اونقدری خنده دار نباشه، چه حالی بهتون دست میده؟
ماجراهای این عکسها و پیامهای مستقیمی که بین اعضا توی این تاپیک رد و بدل میشه برای همه جذاب نیست...
مثلاً آقای عبدالرحمن با آقای رضا دوستن و ممکنه بیان اینجا یه چیزی به هم بگن که دو ساعت هم بخندن ها!!!!
اما من سوم شخص که میام هی بر و بر نگاه میکنم،...
میبینم هیچ چیز خنده داری وجود نداره که صفحات خنده حلال رو اشغال کرده...
بحثهای خاک بر سری ای مثل پرسپولیس و استقلال هم همینه...
من به عنوان خواهر بزرگترتون بهتون توصیه میکنم اینا رو توی پیام خصوصی به هم بگین و به هم ایمیل بزنین و هی با هم بخندین...
شوخی نمیکنما!!!
مسخره هم نمیکنم...
امیدوارم منظورم رو بگیرین که هی مجبور نشم بیام توضیح بدم...
اما خنده حلال باید جایی صرفاً برای گفتن خاطره های خنده دار و جوک های پاستوریزه باشه...

از همه اونهایی که اسم بردم هم حلال بودی میطلبم.
قصد بنده صرفاً مثال بود و قصد توهین به هیچ کدوم از شماها رو نداشتم.
همگی این دم عیدی شاد و خندون باشین...
واقعاً خیلی عالیه که نظرتون رو مطرح می‌فرمایید.
لطفاً به پرسش‌هایی که در خصوص سخنتون وجود داره در اینجا پاسخ بفرمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، m1374b ، حضرت عشق
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]