کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرمه کشیدن
۹:۱۷, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۹:۱۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم ا...
سلام علیکم
Smile
من تازگی ها دارم متوجه یک چیز میشم و اون هم این که : اسلام
واقعا با این چیزی که ما در جامعه می بینم تفاوت داره.
به هر حال...
برم سر اصل مطلب!

به این احادیث توجه بفرمایید :
پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) هميشه شش چيز در سفر همراه داشت 1ـ شيشه کوچکى از روغن و کِرِم 2ـ سرمه دان 3ـ قيچى 4ـ آينه 5ـ مسواک 6ـ شانه»

امام رضا فرمود : کسى که ايمان به خداوند و روز قيامت دارد (و مبدأ و معاد را پذيرفته) مستحب است که سرمه بکشد».

امام رضا به یکی از اصحابش : سرمه بکش. وى به حضرت عرض کرد: دوست ندارد خويش را در منزل زينت کند. امام فرمود: تقواى الهى را پيشه کن (از سخن امام معصوم سر پيچى نکن) و سرمه بکش و آن را ترک نکن».

امام صادق : سرمه (چهار فايده دارد)
1ـ به رشد موها کمک مى کند.
2ـ از ريزش اشک زياد (از حدّ معمول) جلوگيرى مى نمايد.
3ـ آب دهان را گوارا مى سازد.
4ـ و چشم را جلا مى دهد»

اما پرسش : منظور از این سرمه کشیدن چیه؟
و آیا این موضوع واقعا برای مردان مستحبه؟
و اینکه نظرتون در این مورد چیه... .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، انديشه نو ، هانا ، انتصـار ، لبخند خدا ، Aryha ، sagheb ، دل خسته ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، السا ، fafa* ، آیات ، سیمرغ ، صهبا ، help me ، سدرة المنتهی ، حسن عزتي ، meisamtiger ، neyestan23 ، حسنیه

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۷)حسنیه نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

خضاب کردن ربطی به سن و سال نداره برادر من این کارو انجام میدن و چون رنگ مو مشکی بعدا هم معلوم نمیشه و برای دمل هایی که تو سر میزنه خیلی مفیده حتی میتونید با توجه به شرایط موهاتون بعضی گیاهان رو بهش اضافه کنید .مثلا گل ختمی به همراه حنا مو رو نرم میکنه و یا مخلوط گل بابونه و حنا برای ریزش مو و بازگرداندن حالت الاستیکی موها خیلی مفید هست.

در ضمن سرمه ای که با پاک کردنش مشکل دارین به احتمال زیاد توش روغن داره و چربه اما من تجربه خودم رو بگم اینه که ما سنگ اثمد رو پودر کردیم و بهش رو غن اضافه نکردیم وقتی شب استفاده کنید تقریبا صبح اثر چندانی ازش نمونده با یه اب زدن معمولی از بین میره.
چقدر عالی که پاک میشه
کوبیدن سنگش سخته؟
شما از کجا تهیه کردین؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه
۲۰:۰۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۴)nina نوشته است:  چقدر عالی که پاک میشه
کوبیدن سنگش سخته؟
شما از کجا تهیه کردین؟

ما از عطاری تهیه کردیم .کوبیدنش هم به عهده آقایون بود ، سنگ اثمد رو داخل یادم نیست دقیقا پارچه بود یا کیسه قرار دادیم و البته زیرش یه ظرف آهنی مثل هاون گذاشتیم و با سنگ سفت کوبیدیم رو سرمه البته اگه هاون داشته باشید فکر کنم اسونتر باشه.این تجربه ما بود با جزئیات انشاالله که مفید باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، sagheb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا