|
سرمه کشیدن
|
|
۹:۱۷, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۹:۱۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام علیکم ![]() من تازگی ها دارم متوجه یک چیز میشم و اون هم این که : اسلام واقعا با این چیزی که ما در جامعه می بینم تفاوت داره. به هر حال... برم سر اصل مطلب! به این احادیث توجه بفرمایید : پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) هميشه شش چيز در سفر همراه داشت 1ـ شيشه کوچکى از روغن و کِرِم 2ـ سرمه دان 3ـ قيچى 4ـ آينه 5ـ مسواک 6ـ شانه» امام رضا فرمود : کسى که ايمان به خداوند و روز قيامت دارد (و مبدأ و معاد را پذيرفته) مستحب است که سرمه بکشد». امام رضا به یکی از اصحابش : سرمه بکش. وى به حضرت عرض کرد: دوست ندارد خويش را در منزل زينت کند. امام فرمود: تقواى الهى را پيشه کن (از سخن امام معصوم سر پيچى نکن) و سرمه بکش و آن را ترک نکن». امام صادق : سرمه (چهار فايده دارد) 1ـ به رشد موها کمک مى کند. 2ـ از ريزش اشک زياد (از حدّ معمول) جلوگيرى مى نمايد. 3ـ آب دهان را گوارا مى سازد. 4ـ و چشم را جلا مى دهد» اما پرسش : منظور از این سرمه کشیدن چیه؟ و آیا این موضوع واقعا برای مردان مستحبه؟ و اینکه نظرتون در این مورد چیه... . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۷)حسنیه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمچقدر عالی که پاک میشه کوبیدن سنگش سخته؟ شما از کجا تهیه کردین؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۴)nina نوشته است: چقدر عالی که پاک میشه ما از عطاری تهیه کردیم .کوبیدنش هم به عهده آقایون بود ، سنگ اثمد رو داخل یادم نیست دقیقا پارچه بود یا کیسه قرار دادیم و البته زیرش یه ظرف آهنی مثل هاون گذاشتیم و با سنگ سفت کوبیدیم رو سرمه البته اگه هاون داشته باشید فکر کنم اسونتر باشه.این تجربه ما بود با جزئیات انشاالله که مفید باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |