|
اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
|
|
۲۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان یک سوال کلیدی و بسیار مهم از آقایون دارم و تمنا دارم رک و بدون تعارف بگید : اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟ دوستان لطفا کوتاه جواب بدید نهایتا در 2 خط ، توضیحات اضافه تایپیک رو منحرف میکنه . یک خواهش ویژه دارم از مدیران و ناظرین که شرکت کنن تو این پست . ممنون . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من خودشو نگاه نمیکنم جیبش رو در ابتدا نگاه که چه عرض کنم برانداز میکنم
|
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ توسط El-Yasin.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین نگاه همیشه یه جور نیست. ولی یکی از معانی نگاهها اینه که یک خانم چقدر می تواند آرام جان همسرش باشد... |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
می خواهی با این سوال دست آقایون رو بخونی؟! کسی جواب نمی ده مگر جوابهای کلی و خنده دار اما من جوابتان را می دهم پوشش و قیافه اش
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۲)Reza2035 نوشته است: چرا فکر میکنید با چند تا استدلال میشه نظر کسی رو عوض کرد ؟ دوست عزیز قرار بر این نیست نظر کسی رو عوض کنیم !!!! خود حقیر دیدی داشتم که احساس کردم مناسب نباشه خواستم نظر دوستان رو هم بدونم . امیدوارم مشکل حل شده باشه . (۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۸)عبداللهی نوشته است: سلام . ممنون که جواب دادید دوست عزیز . ![]() به نکته خوبی اشاره کردی !!!! |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام .
به امید خدا بعد از اظهار نظر مدیران و ناظرین و سیل عظیمی از کاربران تالار این تایپیک به این نتیجه رسید که اصلا آقایون نگاهی به خانمها ندارند ![]() ( چه رسد به اینکه بخوان در موردش توضیح بدن !!) البته این خوب نیست ! ![]() |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۳)soshiant نوشته است: سلام . اتفاقا این تاپیک یکی از بهترین تاپیک ها بود ک متاسفانه سیل بردش و ب مرحله بهره برداری نرسید .... اما ی دیدگاه جالبی ک این وسط بود این بود : نقل قول: من این روزها هرچی پست میذارم پاک میشه ![]() اما واقعا توقع نداشتم اینقدر راحت، دوستان از کنار این دیدگاه رد بشن ... . ترسیدم پست بذارم،برادرها ناراحت بشن ک چرا توی تاپیک ما، داری پست میذاری، عکس العمل نشون ندادم ...! (گرچه اگه می ذاشتم، ب احتمال 99 درصد پاک میشد) اما ی چیزی رو دوست دارم بگم، حالا درست یا غلط این ک ی تاپیک می زنیم و می گیم واقعیت همینه، نمی خوایم درس بدیم و ب قول یکی از کاربرها، بشیم استاد اخلاق، ب نظر من این اشتباهه! وقتی توی ی تاپیک پستی زده میشه، باید اجازه تحلیل اون پست داده بشه و این اجازه برای همه باشه! نه فقط خانوم ها و نه فقط آقایون .... قرار نیست از ی سری واقعیت ها حرف بزنیم ک درست باشن یا غلط ... قراره دیدگاه های مختلف گفته بشه و روشون بحث بشه .... |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
هستن الحمدالله ........ هنوز مردایی كه
وقتی نگاشون به غریبه دلربایی افتاد ، وقتی صدای نازک و دلفریب یه غریبه رو شنیدن، وقتی یه غریبه لوندی و عشوه گری کرد ، یا وقتی بهشون اجازه ورود به حریمشو داد ...
سرشونو بندازن پایین و بگن ؛ مرا عهدیست ............... با جانان ... |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
یه سوال:برادر mhvvhm فک میکنم سوال این بود که در کل نگاه شما به زن ها چیه.شما به همه ی زن ها به دید همسر واقعی نگاه میکنید؟!
|
|||
|
۱۵:۵۰, ۲۰/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اجازه هست؟؟ ... (گفته بودین ویژه اقایان)
. . هر خانمی با نوع پوشش و رفتارش خودش رو معرفی میکنهبه نظرم تو اکثر موارد هم اولین نگاه مرد یا به قولی اولین برداشتش از اون خانم ، بستگی به همون تعریفی داره که اون خانم از خودش داشته (مگر اینکه طرف مریض باشه و دید جنسیتی به همه خانمها داشته باشه) |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۵:۵۰)مجنون الحسین نوشته است: اجازه هست؟؟ ... (گفته بودین ویژه اقایان) سلام . آفرین ، یکی از نکاتی که میخواستم با ایجاد این پست بهش برسم دقیقا همین بود که شما اشاره کردید . عموما آقایون یک نگاه کلی و مشترک رو در مورد این موضوع ندارن و یکی از دلایل اون اینه که هر مردی با توجه به تصویر سازی ها و رفتارهایی که از زنان و دختران جامعه ما دیده ( در خانواده و .. ) نگاه خاصی رو به این مورد داره که میتونه متغیر باشه . در واقع دید مطلقی در این زمینه از طرف همه آقایون وجود نداره و این تاثیر گذاری طرف مقابل رو در رابطه با دید آقایون برجسته میکنه . تاثیری که خواه و یا ناخواه گذاشته میشه چه خانمها متوجه باشن و چه نباشن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ... | فانوس *7* | 86 | 30,165 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۲:۰۲ آخرین ارسال: Hadith |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,469 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|