کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
۲۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستان

یک سوال کلیدی و بسیار مهم از آقایون دارم و تمنا دارم رک و بدون تعارف بگید :

اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟

دوستان لطفا کوتاه جواب بدید نهایتا در 2 خط ، توضیحات اضافه تایپیک رو منحرف میکنه .

یک خواهش ویژه دارم از مدیران و ناظرین که شرکت کنن تو این پست .

ممنون .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، صبح صادق ، فیروزه ، help me ، fafa* ، soheyl68 ، Ali#59 ، شیدا ، السا ، Aryha ، فاطمه خانم ، Eve ، ساقی ، ترنم ، مجید املشی ، ضحی ، رهگذر. ، صهبا ، El-Yasin ، neyestan23 ، zahra11 ، رضوانه ، fiftynine ، حضرت عشق ، مجنون الحسین ، صبا ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، وافی ، aaaaa ، hamediran ، sabrina ، Sarina ، مهسا110 ، mofa ، Hadiss313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۱, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
به عبارت ساده تر:

خانمها!!!
خود ما هستیم که چگونگی نگاه آقایون رو میسازیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، شیدا ، nasimesaba ، soshiant ، وافی ، مجید املشی ، السا ، حضرت عشق ، ترنم ، fafa* ، HermeS
۱۰:۳۷, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
وجودی که سرنوشت جامعه به وی بستگی داره. اگر زنی، سالم باشه، آن جامعه سالم و اگر فاسد باشه، جامعه فاسده. همه ی جامعه، به زن وابسته ست. و زنان، تاثیرگذاری بسیار بیشتری در جامعه دارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، حضرت عشق ، السا ، مجید املشی
۳:۱۴, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
من هنوز نفهمیدم این نگاه به جنس زن دقیقا چیه !
مثلا اینکه یه خانوم رو تو خیابون ببینیم چه دیدی بهش داریم ؟‌یا کلا خود جنس زن ؟
شفاف سازی شفاف سازی Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۴:۰۱, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
با دیدگاه های پایینی نیچه موافقم:
(( این مردان هستند که زنان را خراب و فاسد می کنند.هر نقصی در زنان باشد، مردان باید تاوانش را بپردازند و آن نقص را در وجود خودشان اصلاح کنند،زیرا این مرد است که تصویر زن را برای خودش می آفریند و زن تنها خود را با این تصویر منطبق می سازد.)) (حکمت شادان ص126-127)
نیچه علت بروز رفتارهای مردانه در زنان را نقص در مردان می داند:
(( جایی که مردان کامل کم باشند ،زنان سعی می کنند خود را همچون مردان سازند زیرا فقط مرد کامل است که می تواند زن را در مقام زنی نگاه دارد.)) (اراده معطوف به قدرت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SHA.453 ، captaincharisma ، رمز شب ، Eve ، اسکای
۱۵:۳۹, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۳ ۴:۰۱)HermeS نوشته است:  با دیدگاه های پایینی نیچه موافقم:
(( این مردان هستند که زنان را خراب و فاسد می کنند.هر نقصی در زنان باشد، مردان باید تاوانش را بپردازند و آن نقص را در وجود خودشان اصلاح کنند،زیرا این مرد است که تصویر زن را برای خودش می آفریند و زن تنها خود را با این تصویر منطبق می سازد.)) (حکمت شادان ص126-127)
نیچه علت بروز رفتارهای مردانه در زنان را نقص در مردان می داند:
(( جایی که مردان کامل کم باشند ،زنان سعی می کنند خود را همچون مردان سازند زیرا فقط مرد کامل است که می تواند زن را در مقام زنی نگاه دارد.)) (اراده معطوف به قدرت)
من فکر می کنم این ها درست نیستن.
همه ی آدم ها با تاثیرپذیری از خیلی عوامل، تربیت می شن. این که بگیم مردان زنان را فاسد می کنن، درست نیست و حتی برعکسش هم کاملا درست نیست. اما جامعه، تاثیرپذیری بیشتری از زنان داره. یعنی اگر زنان سالم باشند، جامعه سالم خواهد شد.
و زنی که گفته شده خودشو با تصویر مرد، منطبق می کنه، زن بدون عزت نفس است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، مجید املشی ، soshiant
۱۹:۳۴, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۹)soheyl68 نوشته است:  من فکر می کنم این ها درست نیستن.
همه ی آدم ها با تاثیرپذیری از خیلی عوامل، تربیت می شن. این که بگیم مردان زنان را فاسد می کنن، درست نیست و حتی برعکسش هم کاملا درست نیست. اما جامعه، تاثیرپذیری بیشتری از زنان داره. یعنی اگر زنان سالم باشند، جامعه سالم خواهد شد.
و زنی که گفته شده خودشو با تصویر مرد، منطبق می کنه، زن بدون عزت نفس است.
این یک دیدگاه روانشناسانه است که در زندگی روزمره و اجتماع انسانی به شکل تجربی به اثبات رسیده و دیگر جایی برای تعصب و کشمکش در آن وجود ندارد.
زنان ذاتا مرد را تکیه گاه و غایت میشمرند که این امری ذاتی است و بنده خودم چه در اجتماع و چه دوستان و چه در داده های روانشناسانه و علوم اجتماعی بهم ثابت شده که زن مردی را که تکیه گاه و تعیین کننده مشی رفتاری او باشد(البته در حد نرمال، نه زورگویی) به مرد سست عنصر و زن ذلیل ترجیه می دهد.
این مساله نه اینکه ضعف یا قدرت هر کدام از طرفین باشد بلکه نقش مکمل بودن و به اصطلاح "در و تخته" بودن زن و مرد را آشکار می کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای
۱۹:۴۷, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
دست نیچه درد نکنه. با اینکه خیلی پدر سوخته بود.اما بالاخره یه نگاهی به این جماعت مرد کرد.ظاهری هم شده گیر داد به این جماعت ذکورSmile.
خواستم بگم خدا رحمتش کنه، بدبختی نیچه خدا رو خیلی وقت گذاشته بود تو کلیسا و درشو بسته بود.SmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: HermeS ، captaincharisma ، Eve
۲۰:۲۳, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۴۷)SkyGirl نوشته است:  دست نیچه درد نکنه. با اینکه خیلی پدر سوخته بود.اما بالاخره یه نگاهی به این جماعت مرد کرد.ظاهری هم شده گیر داد به این جماعت ذکورSmile.
خواستم بگم خدا رحمتش کنه، بدبختی نیچه خدا رو خیلی وقت گذاشته بود تو کلیسا و درشو بسته بود.SmileSmile
مساله اینجاست که در کلیسایی که وجود داشت ایا اصلا معنایی از خدا وجود داشت یا فقط نامی باقی مانده بود!
راستش درباره مسلک و عقیده نیچه کلا دو نظر وجود داره. من حتی پژوهشگرانی در همین فلسفه و عرفان اسلامی را دیده ام که دیدگاهی مثبت به نیچه دارند و او را بیخدا انچنان که از ظاهر کلام او در اثار نشان می دهد ، نمی دانند.
بعضی نیش و کنایه های ظاهری او را حمل بر اعتراض او بر روش زندگی مردمان روزگار خودش می دانند. اینکه مردم در حقیقت (اگرچه ظاهر چیز دیگری را نشان می دهد) خدا را کنار گذاشته اند و نیچه در آثارش مثل آینه این حقیقت را منعکس می کند.
داستان معروف نیچه و اسب را شاید شنیده باشد. روزی نیچه اسبی را که در زیر یک گاری واژگانه شده گرفتار شده بود می بیند که در حال تلاشی سخت برای حرکت دادن گاری است. و از طرفی صاحب گاری هم به شدت اسب را تازیه می زد. نیچه با دیدن این صحنه با وجود سکوت همه عابران دیگر، به گاریچی اعتراض می کند و اسب را بغل گرده و گریه می کند. و در نهایت کتک مفصلی هم از صاحب گاری می خود و بخاطر ضربه ای به او وارد می شود زمینه جنون و مرگ او هم تشهیل می شود.
جالب است که چنین رفتار انسانی ای از کسی که به عنوان منادی فلسفه قدرت شناخته می شود سر زده است. حادثه ای قابل تامل!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Eve
۲۰:۲۸, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
ممنون بابت توضیحاتتون.فرصت داشتم یه مطالعه ای میکنم.
پس فعلا تا اطلاع ثانوی خدا رحمتش کنه.
همینی که به مرد ها گیر داده، ازش ممنونم/Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، Eve
۲۱:۵۶, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۳۴)HermeS نوشته است:  این یک دیدگاه روانشناسانه است که در زندگی روزمره و اجتماع انسانی به شکل تجربی به اثبات رسیده و دیگر جایی برای تعصب و کشمکش در آن وجود ندارد.
زنان ذاتا مرد را تکیه گاه و غایت میشمرند که این امری ذاتی است و بنده خودم چه در اجتماع و چه دوستان و چه در داده های روانشناسانه و علوم اجتماعی بهم ثابت شده که زن مردی را که تکیه گاه و تعیین کننده مشی رفتاری او باشد(البته در حد نرمال، نه زورگویی) به مرد سست عنصر و زن ذلیل ترجیه می دهد.
این مساله نه اینکه ضعف یا قدرت هر کدام از طرفین باشد بلکه نقش مکمل بودن و به اصطلاح "در و تخته" بودن زن و مرد را آشکار می کند.
بله
این دیدگاه است. برای همین احتمال نادرست بودنش وجود داشته و دارد. و کجا تجربه شده؟

دوست گرامی
جدا از این که این دیدگاه درست بوده یا خیر، شما هیچ گاه بر اساس نام یا سِمَت و ...، حرف و نظری را قبول نکنید.
بسیاری از نظریه ها و ... هم بوده و هست که رد شدند و اصلا درست نبودند.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]