|
آیا خدا مجسّم شده یا میشود؟(سوال)
|
|
۲۱:۳۰, ۲۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام! ما مسلمانان معتقدیم که خداوند قادره.این قادر بودن بدین معنیه که خدا هر کاری رو که بخواد میتونه انجام بده،و همچنین او برای انجام کارهاش به تامل یا صبر یا تلاش احتیاج نداره... . حالا یک سوال!! ![]() هممون میدونیم که خدا قادره که در قالب یک انسان مجسم بشه(یعنی قطعا قدرتش رو داره)،اما سوال من اینه که آیا خداوند هیچ وقت این کار رو کرده یا میکنه؟؟؟ یعنی آیا ممکنه خدا گاهی در قالب یک انسان روی زمین مجسم بشه؟ اگه بله،چرا و چگونه؟ اگه هم نه،چرا و چگونه؟ پ.ن:ببخشید خیلی تازگیا سوال میپرسم!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۴, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۲)arnh نوشته است: ریاضیات میگه امکانش هست.ریاضیات میگه امکان چی هست؟!! خداوند هر کاری بخواد انجام میده و وقتی اون کار رو انجام داد از روی حکمته در ضمن من نمیگم خودش میگه !
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۴ توسط hooman-za.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خدا در کالبد یه انسان در نمیاد چون خدا به چیزی نیاز نداره ... وقتی به شکل انسان ظاهر بشه یعنی برای ظاهر شدن و دیده شدن نیاز به بدن داره و این با حقیقت واجب الوجود نمیسازه ... خدا ماده نیست که بخواد به شکل انسان ظاهر بشه و توسط چشم بشر دیده بشه چون بحث نیاز به ماده پیش میاد و خدا به چیزی نیاز نداره ...خداوند کار بیهوده انجام نمیدهد چون در شان مقام ربوی نیست ..چون بر خلاف حکمت است چون انسان مخلوق خداست و خداوند هیچ وقت شبیه مخلوق نخواهد شد ... چیزی که به عنوان خدا در طول تاریخ توسط بشر دیده شده فقط تجسمی بسیار ضعیف در حد قدرت انسان ، از قدرت خداوند بوده نه از ذات خداوند ...
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان اخه اگه قرارباشه خدا خودش رو جسم کنه و به ما بگه من خدام جان اون عزیزت قبول میکنی که خدا باشه؟ اخه جسم شدن خودش محدودیته ، یعنی خدا خودش رو محدود به ابعاد و ... کرده ایا خدای دارای محدودیت ، خدا میباشد؟ ![]() از نگاه عقلی و فعلی دای دارای محدودیت دیگه خدا نیست. یه بنده خدایی میگفت خدا اینقد قادر هست که سنگی رو بیافرینه ( خلق کنه ) که خودش هم نتونه بلندش کنه . ![]() نام نمیبرم معروف میشه.کلیپش رو هر کی خواست بگه براش میفرستم. برادران مسیحی هم در همین بحث خدا بودن مسیح (علی نبینا و آله و علیه السلام) هم این ایراد رو دارن و پاسخ براشون گفته میشه وانتخاب پاسخ با خودشون هست. |
|||
|
|
۳:۰۵, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
|