|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۸, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
من بازم ارجاع میدم به فیلم تاجر ونیزی...
میتونه بگه 100 گرم گوشت رو از بازوم بردار و طبق قوانین شرعی باید حاکم شرع 100 گرم از بازوی نفر اول رو هم برای قصاص ببره.. یارو کوتاه میاد دیگه... نصف معماهای شما با این فیلم قابل پاسخه
|
|||
|
|
۰:۰۸, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۰:۰۹ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
میتونه یواشکی بره تو ی اصطبل (شایدم اسطبل
، حالا هرچی ) اسب نفر اول و یه دوپینگی به اسب اون بزنه بعدش بره پیش نفر اول و بگه تو شاید تقلب کردی اول شدی اگه راست میگی یه آزمایش از اسب ها بگیریم اون هم قبول میکنه و با آزمایش می فهمن که اسب نفر اول دوپینگ کرده و این جوری نفر اول تقلب کرده و همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
سلام
گفته بازوت ، نگفته بازوی خودت که! بره یک دست سردست تر و تازه جور کنه ، 200 گرم از بازوی آقا گوسپنده جدا کنه بده. صد گرم از بازوت ، یعنی صد گرم از بازوی مال تو ، حالا لزوما نیاز نیست بازو عضو اعضای بدنش باشه ، کافیه مال اون باشه. |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
میتونه بره امازون و یه پرنده ای ،حیوونی چیزی کشف کنه چون میگن اونجا هر سال کلی موجود جدید کشف میشه
بعد هر کس م که کشف کنه خودش میتونه اسم بزاره خلاصه اسم اون پرنده رو بازوت بزاره و بعد از گوشت اون 100 گرم بیاره |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۲ ۱۰:۳۳)nina نوشته است: میتونه بره امازون و یه پرنده ای ،حیوونی چیزی کشف کنه چون میگن اونجا هر سال کلی موجود جدید کشف میشه نینا جان! یعنی اگه معما رو انگلیسی مطرح کنن، باید بره یه پرنده کشف کنه اسمشو بذاره " Your Arm"؟ ![]() ![]() (علامت قهقهه ندارن که با کثرت لبخند نشون میدیم)
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
اینا معما نیستا داستانه
و بر طبق همون داستانه پسره میگه 100 گرم از بازو ببر ولی خون ریزی در شرط مسابقه نبوده |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۸)ballista نوشته است: اینا معما نیستا داستانهیکم مهیج تر جواب بدید دیگه امتیاز = 7 [b]جواب کامل : نفر اول باید دقیقا 100 گرم از گشت بدن نفر دوم رو ببره نه یک گرم بیشتر که نشده نباید خونریزی باشه چون فقط !!! گوشت بود مساله رو بخونید جواب درست همین بود کابر محترم نینا : این آدم پول داره بره آمازون !!! بعد غلط املایی نگیرید دیگه منظور بازوی خود طرفه کابر محترم moze84 قرار بود شرعی نشه دیگه کاربر محترم nina : شبیه سازی که شبیه طرف خود طرف که نیس [/font][/b][font=Tahoma] اما فافا : راستش اشتباه من بود باید میگفتم صد سکه طلا اما دقتتون امتیاز داره البته اون پسره پل یه قرونی هم نداره امتیاز = 2 معمای دهم : اگر داوزده تا تمبر یک تومانی 1 دوجین شود چند تمبر 3 تومانی یک دجین می شد ؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
۲۳:۲۹, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۶)فانوس *7* نوشته است: یکم مهیج تر جواب بدید دیگه[/b]بعد الآن دومیه دجین بود علت داشت؟ راستی نگفتی اشکال جواب من چیه؟ آخه مثلا وقتی خداوند متعال می فرماید نفخ فیه من روحی ، می گن روح برای خدا است ، نه روح خود خدا. یا مثلا فرض کنید من برم کله پاچه فروش ، بعد صاحبش بگه به شاگردش که پاچه فلانی رو ببر بده بهش ، این پاچه یعنی پاچه ای که مربوط به فلانی هست ، نه پاچه خود فلانی! لذا می شه گفت بازوی شخص می تونه بازویی باشه که مال شخص باشه. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
راستی مشکل جواب من چی بود؟
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 114,458 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)