|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 89 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۸, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #881
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #882
|
|||
|
|||
|
سلام
حدس اول که ممکنه اما فکر کنم امتیاز ندین! نقل قول:استان اصفهان ،رودخانه زاینده رود آب نداره ، خوب یک زلزله 20 ریشتری هم که بیاد جواب کامل می شه.اما حدس دوم که فکر می کنم درسته اما یک جاش گیر دارم نقل قول:بدن انسان هست که رود هایی داره که توشون خون داره ، جنگل هایی که توش مو داره ، اما شهرش رو نمی دونم (جزیره داره اما شهر رو نمی دونم) |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #883
|
|||
|
|||
|
جواب های دل خسته خیلی جالبه
![]() ![]() سوال چند نفر شربت خوردند و مردند ، چرا ؟ جواب : بر اثر گاز گرفتگی ![]() سوال : اون چی است که شهر داره ولی خونه نداره ؟ جواب : اصفهانه ، یک زلزله بیاد درست میشه ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #884
|
|||
|
|||
|
سلام
من معتقدم باید بعضی وقت ها به جواب هایی فکر کرد که وقتی بهشون فکر می کنی ، به نظرت نباید به فکر خطور کنند. بعضی وقتا شاید یک مسئله که جوابش رو همه می دونند یک سری جواب به ظاهر احمقانه داشته باشه. |
|||
|
|
۲:۱۰, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۲:۱۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #885
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای 87 :
نقشه ی جهان امتیاز : انتصار : 3 دیدکاه نویت _ طرح معما:۵ بله جناب انتصار معما ۵ امتیاز داره دوست خوبم جناب دیدگاه نوین ببینید ما می تپنیم از روش های مختفی به یه معما فکر کنیم گاهی حتی احمقانه و دور از فکر اون چیزی که اما اهمیت دارت به کار بردن خلاقیت و درگیر کردن تمام ابعاد ذتن هست اپن همون چیزیه که ما میخاییم و اینکه ذهن نباید فقط و فقط از یه در پارد بشه و این عارضه ی سبک زندگی یکنواخته ۸۸ : پس از آن كه شمعي روشن بود, سر ديگر آن را نيز روشن كرديم ويك سوم ساعت ديگر طول كشيد تا شمع سوخت ... اگر شمع در آغاز از دو طرف روشن شده بود ويك سر آن تنها زماني كه يك سوم مياني آن باقي مانده بود , خاموش مي شد, سوختن شمع چه مدت طول مي كشيد؟ امتیاز : ۶ دوستان من امتیاز ها یه نوع راهنمایی که معما چه قدر سخته |
|||
|
|
۲:۲۵, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۲:۲۸ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #886
|
|||
|
|||
|
به نظر میاد معما ناقصه
![]() یا من نفهمیدم چی میگه مثلا اونجا که یک سوم ساعت دیگر نوشته این دیگر ینی قبلشم یه زمانی گفته شده بوده دیگه |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #887
|
|||
|
|||
|
سلام
زمان سوختن شمع تابعی هست از زمان اولیه که توی قسمت اول شمع روشن بوده. فکر کنم یک چیزی کم داره معما معما معما معما معما معما معما |
|||
|
۲۳:۳۵, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #888
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:هشت نهم ساعت یا 8/9 . |
|||
|
|
۳:۱۹, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #889
|
|||
|
|||
|
سلا دوستان خوبم
معما هیچ مشکلی نداره برای راهنمایی بهتون پیشنهاد می کنم با دقت بیشتری صورت سوال رو بخونید به بخش اول و دوم توجه کنید و رابطه ی بین بخش اول و دوم رو پیدا کنید به این صورت حتما به جواب می رسید |
|||
|
۹:۲۳, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #890
|
|||
|
|||
|
سلام
تقریبا میشه 20 دقیقه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,476 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)