|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 94 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۸, ۱۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #931
|
|||
|
|||
|
سلام
من به اختلاف زمانی فکر کرده بودم ، مثل عرض جغرافیایی ، اما خوب نهایت یک روز اختلاف میشه |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #932
|
|||
|
|||
(۱۶/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳)فانوس *7* نوشته است: ببینید اگر قمری و شمسب در نظر بگیریم با محاسبات خود شما بعد از ۶۷ سال میسه دور اختلاف تولد من راهنمایی نفهمیدم ![]() توبدهاشون ؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۳ ۲۲:۴۹ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #933
|
|||
|
|||
|
جواب من غلط بود؟
نقل قول:رامین دو تا برادر دیگه داره که با هم دوقلو هستن |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۱۶:۴۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #934
|
|||
|
|||
|
سلام
یافتم، یافتم ، نقل قول: توی قطب شمال زندگی می کنند نقل قول:قطب شمال هر شبانه روزش یک ساله، پس اگر امروز تولدشون باشه ، 2 روز دیگه هم تولدشون هست |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #935
|
|||
|
|||
|
اقای بیدب به شما گفتم جوابتون غلطه فقط همین دو تا برادر وجود دارند
جناب دل خسته معما می گه تولد یکیشون امروزه تولد اون یکی پس قردا نه این که مجددا تولد هر دوشون دو روز دیگه هم باشه اما خیلی خوب پیش رفتید در همین حوزه در سایر خطوط جغرافیایی ادامه بدید |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #936
|
|||
|
|||
|
سلام
بعد از تولد یکی از قل ها گم میشه(خواستید داستانشو بگم) بعد اونی که دست خانواده اشه مثلا 1 ابان به دنیا اومده. قل بعدی دو روز بعد پیدا میشه توسط یه خانواده دیگه،چون نمیدونن بچه کی به دنیا اومده لذا همون روز رو روز تولد در نظر میگیرن. یعنی دو روز بعد تولد اصلی و هر سال خانواده اول 1 ابان(مثلا) تولد میگیرن اما خانواده دوم دو روز بعد.
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۱۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۱۵:۲۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #937
|
|||
|
|||
نقل قول:مامانه توی قطار بوده که از غرب به شرق در حال حرکت بوده. |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۲۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۳ ۱۲:۰۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #938
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای ۹۳ :
زینب خانوم : مامانه توی قطار بوده که از غرب به شرق در حال حرکت بوده. پسر بزرگترش رو 00:05 روز 1 فروردین به دنیا، بعد قطار وارد نصف النهار بعدی میشه که اونجا هنوز 29 اسفنده. لذا پسر کوچیکترش 29 اسفند به دنیا میاد. توی یه سال کبیسه هم اختلاف سنیشون میشه 2 روز. امتیاز = 6 عالی بود راستین جناب یاسین داستان باید علمی باشه نه هندی |
|||
|
|
۴:۱۳, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۴:۱۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #939
|
|||
|
|||
|
معمای 94 :
یک روز پدری پسرانش را به شهربازی برد و به آنها گفت بروید بازی کنید و ساعت 9 عصر جلوی درب ورودی باشید که به خانه برویم. اما پسرها ساعت 9:45 آمدند.پدر با عصبانیت دلیل خواست یکی از پسرها گفت: تقصیر ما نبود، ما سوار ترن هوایی شدیم، هنوز یک دور هم نزده بودیم که موتورش خراب شد. پدر کمی درنگ کرد و بعد نگاهی خشمگین به پسرها کرد و گفت: دیگه دروغ نگید. به نظر شما پدر از کجا متوجه شد که پسرها دروغ گفتند؟ امتیاز =۴ |
|||
|
۱۰:۲۹, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #940
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,800 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)