کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی ایرانی؟
۱:۳۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱:۳۸ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
من تازه عضو این فروم شدم و داشتم قسمت بازی ها رو میخوندم. اکثر دوستان از بازی های خارجی شکایت میکنند و به نظر من دلیل این که بازی های ایران کیفیت پایین تری نسبت به نسخه های خارجی دارند خود ما هستیم.
شما همیشه بازی خارجی میخرید به دلیل اینکه قیمت پایین تری دارند و کیفیت بالاتری (البته کیفیت بازی های ایرانی خیلی هم کم نیست!) اما باید بدونید که شما با این کار دارین به بازی های ایرانی ضربه میزنین و رشد بازی های خارجی رو در کشور بالا میبرید و حتی میشه گفت که بازی های خارجی حرام هم هستند! شما هیچ پولی به سازنده بازی نمیدید چون بازی ها کپی و کرک شده هستند. قیمت crysis 2 تو ایران 3000 تومان هست ولی تو خارج 56 دلار که قیمت بازی های ایرانی در مقابل بازی های خارجی خیلی خیلی کمتر هستند اما شما باز هم از قیمت آن شکایت میکنید.
به همین دلیل شرکت تولید کننده بازی دیگه سرمایه بعدی برای ساخت بازی بهتر رو نداره و از کارش دست میکشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، semnani ، امیدوار ، Amir

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۰, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
خب قانون کپی رایت کار دولت و فرهنگ سازی درون مردم.مسلمونیم مثلا !!! این همه نرم افزار دزدی میکنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۸:۵۶, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
مسلما باید به فکر بازی های رایانه ی بود چرا که خودش هم یکی از سنگر های جنگ فرهنگیه
ما با ساخت بازی های فاخر می تونیم فرهنگ های ارزشی خودمونو به دیگران و الی الخصوص مخالفان مان القا کنیم اما یقینا با این بازی های بی کیفیت و مسخره بدتر داریم آبروی هر چه کار ارزشی را می بریم
این مثال رو بزنم خالی از اشکال نیست : تا حالا کی بازی فاخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر نجات بندر(:exclamationSmile را بازی کرده ؟ هر کی قارچ خور بازی کرده باشه و اسم بازی نجات بندر را نداند و همین طوری (بدونه توجه به اسم بازی) در ذهن اش تداعی مراحل بازی قارچ خور را می کند و به خیال خودش انکاری ورژن جدیدشه SmileSmileSmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28
۱۲:۴۲, ۸/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۱۲:۴۲ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۷/تیر/۹۰ ۱۵:۱۷)lordrun نوشته است:  
(۲/تیر/۹۰ ۱۲:۲۶)آدامس نوشته است:  نه ببنید الان ماشین ایرانی داریم خارجی هم داریم ولی خارجی ها گرون تره .خئب مردمی که پول زیاد ندارن ماشین ایرانی میخرن.در مورد بازی هم همین جوری هست.اگه بازی های ایرانی ارزون تر و با کیفیت بهتر باشن خوب مردم میرن اونو میخرن.ولی بازی سازای ایرانی هرچقدر هم حرفه ای باشن بالاخره به پول نیاز دارن.و این پول باید توسط دولت تامین بشود و دولت از آنها حمایت کند تا آنها تشتیاق به ساختن بازی کنند

چرا همه چيزو ميندازين تقصير دولت بدبخت؟
مگه از يوبيسافت و ماكروسافت و... دولت حمايت ميكنه كه تو ايران حمايت كنه
فقط قانون كپي رايت باعث شده كه بازي ها در آمد ميلياردي داشته باشد
و روشون سرمايه گذاري بشه
پس بنظرتون کی جلوی کپی و دزدی بازی و نرم افزار رو در آمریکا میگیره؟ همین خودش حمایت دولت هستش
۱۳:۲۶, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
در پاسخ به اون دوستمون که گفته بود گاندی ماسون بود این کاملا غلطه چون اون هندو بود چرا هرکی مسلمون نیست رو میگید ماسون؟
۲۳:۳۲, ۱۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۲۳:۳۶ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #25
آواتار
من درمورد موتور UDK تحقیق کردم و متوجه شدم این موتور برای یادگیری بازی سازی مجانی هستش و برای یه کار جدی باید خریداری بشه! ( ولی با توجه به همین شعار دزدی آزاد هست دیگه خرید این موتور لازم نیست)
۱۴:۴۹, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26

(۱۱/تیر/۹۰ ۲۳:۳۲)Unname28 نوشته است:  من درمورد موتور UDK تحقیق کردم و متوجه شدم این موتور برای یادگیری بازی سازی مجانی هستش و برای یه کار جدی باید خریداری بشه! ( ولی با توجه به همین شعار دزدی آزاد هست دیگه خرید این موتور لازم نیست)
در صورتی که یک بازی خوب با udk درست کنی و اون بازی به فروش برسونی و سطح درامدت از یه حدی (که الان یادم نمیاد چقدر )بیشتر بشه اونوقت باید یه پولی به epic بدی. بازم فکنم برای ما مجانی دربیاد
۱۲:۵۳, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #27

بهترین کار اینه که بازی سازها جمع بشن و خودشون یه موتور بازی سازی بنویسن
۱۴:۴۲, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:اگر نسخه اصلی بازی ها موجود بود ما تن به این کار نمی دادیم ، اما شما بگویید وقتی نسخه های اصلی موجود نیست تکلیف ما چیست؟!
دوست من نسخه اصلی بازی نیست درست ولی نسخه اصلی نرم افزارها که هست؟ویندوز که هست؟
نسخه اصلی ویندوز توی ایران نیست؟پس چرا از نسخه تقلبی استفاده میکنید؟نسخه اصلی آنتی ویروس کاسپر اسکای هست توی بازار قیمتش هم 60تا80 هزارتومن هست،ولی ما(کلی میگم)عادت کردیم به مفتی و مجانی استفاده کردن از برنامه ها و بازیهای کامپیوتری!
بزرگترین دزدی تاریخ کامپی.تر میدونید چیه؟وکجا اتفاق میفته؟Huhتوی ایران بزرگترین دزدی کامپیوتر هر سال اتفاق میفته سری دی وی دی های کینگ و پکهای مشابه!!!هزاران برنامه بدون اجازه صاحبانشون بفروش میرسن!!جالبه که سازندگان پکهای کینگ نوشتن لطفن کپی نکنید کلی زحمت کشیده شده برای جمع آوری این برنامه ها!:ideaSadنمیگن سازندگان اون برنامه چقدر هزینه کردن)
۲۱:۰۳, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
تا جایی که من یادمه برنامه صفر و یک از شبکه آموزش ساعت 17:30 روزای پنجشنبه در ورد بازی سازی و آموزشش بحث می کرد
۲۱:۱۷, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
به نظر من در این مورد نباید همه ی تقصیرهارو بندازیم گردن شرکت های خارجی چون شرکت های ایرانی هم گیم هایی نمی سازن که زیاد جذاب باشه باز این تقصیر شرکت ایرانی نیست چون اونا هم دقت می کنن که مبادا گیم در ذهن افراد کم سن و حتی نوجوان اختلال ایجاد کنه ولی باز می تونه از این بهتر باشه مثلا بازیه غزه می تونست از این که هست بهتر باشه چون این گیم با مقایسه با کالاف تیو یکم پایینه و همین موضوع باعث میشه بیشتر افراد گیم خارجی رو انتخاب کنن مثلا گیم های خارجی ماشین سواری طوری برنامه ریزی شدن که جنون سرعت رو در افراد افزایش میده شرکت ایرانی میاد گیمی رو می سازه که به دلیل سالم بودن محیط بازی اون کیفیت اصلیشو از دست میدهExclamationExclamation
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]