کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون رو بگید-راهنمایی کنید
۲۲:۰۰, ۷/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این چند روز خیلی فکر و ذهنم مشغول بوده در مورد اینده. گفتم بیام توی بخش خونواده یه تایپک بزنم و مشکلم رو بررسی کنم. دوستان هم نظر بدن ولی خواهشا نظر که دادید ، بعضی از دوستان که سنشون رو نمیدونم ، بنویسن چند سالشونه و مجردن یا متاهل.

خب من حدودا 22 سالمه (البته کسی که قیافه منو میبینه میگه 25-26 سالته و مورد داشتم گفته 32 سالته ! )، دانشجوی کارشناسی برق هستم ، یه سال دیگه از تحصیلم مونده . سربازی رو پیش روی دارم. بیکارم و البته اگه بخوام کار کنم کار با حقوق 200 تومن نهایت واسه یه جوون باشه ! که از بیگاری هم بدتره. تصمیم دارم هر چه زودتر ازدواج کنم ولی با این شرایط واقعا امکانش نیست.
خونواده من اصرار دارن که برای ارشد بخونم ، تمام خونواده ی من و اطرافیانم تحصیل کردن و اوضاع زندگیشون خداروشکر خوبه. از نظر اجتماعی هم جایگاه خوبی دارن. بیشتر دلیلشون اینه که میگن باید حتما برای ارشد بخونی. خب من بخوام برای ارشد بخونم و کارشناسی رو تموم کنم و سربازی ، حداقل 5 سال طول میکشه و من خیلی فکرم مشغوله کار کردن و ازدواجه. میدونم اگه فاصله بیوفته بین کارشناسی خوندن و ارشد خوندم ممکنه مقداری از درس هایرو فراموش کنم.

اگه بتونم یه کار با درامد متوسط برای یه دانشجو (مثلا 500-600) شاید و توی این یک سال و اندی باقیمونده درس بخونم و کار کنم و پس انداز کنم ، و بعدش برم سربازی و دوباره کار ، خدارو چه دیدی شاید یه کار ثابت هم گیرم اومد. و بعدش دوباره تحصیل بهتره یا اول ارشد بگیرم و بعدش سربازی و کار و زندگی.

اگه برای ارشد بخونم که نمیتونم دیگه کار کنم و درامدی داشته باشم و حداقل یکم برای ازدواجج جلو بیوفتم. و فکرم خیلی مشغول میمونه. از طرفی اگه کار کنم و سربازی برم و ازدواج کنم چند سالی بین تحصیلم فاصمه میوفته که میترسم خیلی سخت باشه.
چند روزه خواب ندارم. فکر اینقدر مشغوله و سرم درد میکنه که با دوتا استامینوفن هم خوب نمیشه.
حالا موندم چیکار کنم و امیدوارم دوستان بتونن کمکی کنن.
اضافه کنم که با این شرایط خونواده من ، ممکنه دید خیلی ها نسبت به من عوض بشه. که مثلا همه ادامه تحصیل دادن و من ندادم .

پ.ن: شاید خیلی از جوونا مشکل منو داشته باشن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، رهگذر. ، رضوانه ، Ali#59 ، Aryha ، AliAkbar53 ، السا ، مهدی2012 ، sagheb ، یاســین ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، SAViOR ، fafa* ، عبدالرحیم ، Reza2035 ، neyestan23 ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، اولولالباب ، انتصـار ، لبخند خدا ، صهبا ، آیلار ، mahyamatin ، علمدار133 ، شیدا ، Hadith ، وافی ، Hadiss313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۲, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
(۹/اسفند/۹۲ ۶:۵۴)دختر خورشید نوشته است:  سلام
ان شاالله آقا محمد همه ی مشکلاتش برطرف بشه...
ولی یه سوال...چرا دختری رو که با بیکاری شوهرش ،که پول تو جیبش نیست ،میسازه رو عاقل میدونین؟؟
یعنی دختری که میگه نه باید یه مقدار سرمایه داشته باشیم برای شروع زندگی دختر عاقلی نیست دیگه.... خانوم یا آقای sagheb ننوشتین این دختران سطح فرهنگ خانوادگیشون چجوریه؟؟بالاست یا پایینه...دختران تحصیل کرده هستن یا نه....!!آیا دختره توی خونه ی باباش تو نازو نعمت بوده؟؟؟
هیچ خانواده ی تحصیل کرده و فهمیده و مذهبی دخترشو به پسری که پول تو جیبش نیست نمیده!!!

سلام من گفتم همسر عاقل , یعنی هر دو طرف( چه دختر چه پسر) !

به این خاطر هم کسی را که با بی پولی میسازه عاقل می دونم چون همه ی خوبی های طرفش را ول نمی کنه بگه چون پول نداره نمی خوامش !

*دختر اولی سطح مالی خیلی بالایی داشتن, زود ازدواج کرد به دانشگاه نرسید و الان هم می گه بچه ی دوم که بزرگ شد درسمو می خونم .

*دختر دوم سطح مالی متوسط , اونم خیلی زود ازدواج کرد , میگه هنوز وضع شوهرم زیاد خوب نشده که درس بخونم .

*دختر سومی سطح مالی متوسط, مدرک لیسانس , الانم میخواد بره حوزه درس بخونه.

همه ی اون خانواده ها هم مذهبی هستن ! و واقعا فهمیده!

راستی یادم رفت بگم باورتون میشه این سه تا پسر چقدر خواستگار داشتن!؟؟!(مطمعنم باور نمی کنید!) چون تحصیل کرده , مومن , منطقی , خانواده ی خوب و... را داشتن.

آها یادم رفت : سطح فرهنگشون( چه دختر چه پسر) هم از نظر من بالا بوده .

اگه بقیه ی زندگی ها یی را که دیدم ( چه با پول چه بی پول) بگم , می گین افسانه است!Wink

سوالی داشتین بپرسینCool

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، سیمرغ ، Mohammad Trust ، یاســین ، لبخند خدا
۱۵:۳۶, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #32

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان در دو پست دو مسئله رو پیچ و مهره ای ازش باز کردم... اینجا:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid257016

ارسال 12 بررسی بیماری ایی به نام مجردی و در ارسال بعدیش هم ادامه ی توضیحات برای کنترل میل جنسی جوانان هست. حتما این دوتا مطلب رو به دوستانتون نشون بدید.
مطلب اول ویژه ی خانمها و مطلب دوم ویژه ی آقایان نوشته شده ولی برای همه قابل استفاده هستش (خانمها و آقایان مطالب مربوط به خودشون رو برای بیشتر شناختن خودشون میتونن بخونن)

باز هم تاکید میکنم بر انتشار و توصیه ی دوستانتون به خواندن این دو مطلب.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، سیمرغ ، Mohammad Trust ، یاســین ، MohammadMeraj ، لبخند خدا ، السا ، fafa* ، help me ، مجید املشی
۲۰:۵۴, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:
خیلی زود ازدواج کرد...دقت کن...خیلی زود ازدواج کرد...چه عجله ای داشته؟؟ یا پدر مادر به فکرش نبودن و میخواستن زود شوهر کنه بره یا دختره خیلی عجله داشته...پدر مادر اگه دلشون به حال دختره میسوخته نمیزاشتن بره با خانواده ی شوهرش زندگی کنه و یا دختره خودش بازم عجله شوهر کردن داشته و قبول کرده بره با خوانواده شوهر زندگی کنه

مادر و پدر این دختر، خیلی لطف بزرگی کردن ک اجازه دادن این دختر ازدواج کنه
ممکنه توی خانواده ای بوده باشه ک مادر و پدر خواسته باشن دختر رو از سرشون باز کنن یا اینکه دختره دوست داشته از خونه بیاد بیرون (<-- یعنی جو خونه رو دوست نداشته، فراری بوده از جو خونه)
تمام این حالت ها هست

اما در حالت عادی، بهترین کار اینه ک دختر و پسر توی سن پایین ازدواج کنن، چون هنوز شخصیتشون کامل شکل نگرفته و هنوز اخلاقاشون نهادینه نشده، پس بهتر می تونن با هم بسازن و اخلاقاشونو با هم جور کنن

دیگه من نمی دونم با چ زبونی بگم ک خانواده شوهر اینقدر هاهم لولو خورخوره نیستن !!!! بابا، اون ها هم ی خانواده هستن مثل خانواده من و شما .... مگه ما آزار داریم یا اینکه خوشمون میاد کسی رو اذیت کنیم، خب اون ها هم همینطورین دیگه.... ای بابا!

نقل قول:
الان من خودم دایی هام و خاله ام و بیشتر فامیلامون تحصیل کرده هستن و بعضی هاشون مذهبی هستن و بعضی هاشون نه...خب؟؟سطح فرهنگمون بالاست...

درس خونده یا نخونده بودن ی آدم نشونه فرهنگ داشتن یا نداشتن نیست ... <-- دختر خوب، دارم کلی می گم... شما ک عزیز مایی Smile

نقل قول:
الان دیگه توی شهرستانها خانواده هایی که سطح فرهنگ پایینی دارن دختر به پسری که بی پوله میدن

اول اینکه، شهرستانی بودن یا نبودن ی چیز نسبیه! اگه پایتخت تغییر کنه، تهران هم میشه شهرستان!!!
( یاد پسرعمه م افتادم، مشهد زندگی میکنن، ی بار بهم گفت: چقدر تهرونی غلیــــــــــــــــــــــــــظ حرف میزنی Mat )

نقل قول:
اصلا زیر بار نمیرن که من با پسری ازدواج کنم که پول توی جیبش نیست....اگه مومن و با اخلاق باشه و تحصیل کرده باشه وشغل داشته باشه ولی خونه و ماشین نداشته باشه قبول میکنن که ازدواج کنم ولی بی کار و بی شغل اصلا و اینکه بخوام برم با خانواده پسره زندگی کنم که دیگه اصلا....

ی بنده خدایی اومده بود خواستگاری، سینه سپر کرده بود، سوئیچ ماشین فلان مدلشو گرفته بود دستش و هی باهاش ور میرفت .... خونه داشت، در امد خوبی هم داشت....
مورد خیلی خوبی بود، اما فقط ی ایراد داشت : تمام این دارایی هاش رو باباش بهش داده بود! بدون اینکه برای یدونه هزار تومنیش زحمت کشیده باشه!!!
درآمدش از کجا بود ؟ اجاره خونه هایی ک باباش به نامش زده بود رو می گرفت + سود پولی ک باباش توی حساب بانکیش گذاشته بود

دختری ک با این آدم ازدواج کنه، از نظر مالی تامینه و از دیدگاه خیلی ها خوشبخته اما فکر نمی کنید اون کسی ک درآمد ماهی 500 تومن داره ک داره این پول رو با زحمت خودش در میاره، ارزشمند تره ؟

---->> البته منکر این نمیشم ک همه دوست دارن شروع زندگیشون از صفر نباشه، اما این صفر بودن میارزه به خیلی هایی ک توی 100 قرار دارن

نقل قول:
!! اصلا خودم خجالت میکشیدم چون بچه های همسنو سال من و توی این جامعه ای که دارم زندگی میکنم برداشتتشون از زود شوهر دادن دختر اینه که یا دختره عجله شوهر کردن داشته یا سطح فرهنگشون پاییه و قدیمی فکر میکنن!!

!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، Mohammad Trust ، sagheb ، عشقم کربلا ، مجید املشی ، MohammadMeraj
۲۲:۰۶, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  دختر اولی منم شرایطشو داشتم ازدواج میکردم چون بازم داماد دستش به دهنش میرسید...
ولی اینکه میگین تلویزیون نداشت...خب صددرصد پای داماد بوده که نخریده ولی از اونجایی که میگین خانواده ی فهمیده ای داشته پس بابای عروس نگفته داماد عزیز تو مثل پسرم میمونی من بجات تلویزیون میخرم و نمیخواد اول زندگی بری زیر خرج مگه وضعیت مالی بالایی نداشتن؟؟البته من با وضعیت مالی کاری ندارم ....یا اصلا خود بابای داماد!!!من خاله ی خودم یه همچین پسری با شرایط این آقا داماد اومد خواستگاریش قبول کرد و پدر بزرگم که وضعیت مالیش عالیه واسش ماشین خرید و بهترین جهزیه رو داد!! کمک داماد کرد که توی رفت و آمد اذیت نشن!!

سلام
من هر سه تا خانواده را گفتم خوبن , شما چرا فقط اولی را دیدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
بابای عروس به خاطر این کمک نکرد که داماد سر پای خودش وایسه!
بابای داماد هم وضع زیاد خوبی نداشت.

(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  خیلی زود ازدواج کرد...دقت کن...خیلی زود ازدواج کرد...چه عجله ای داشته؟؟ یا پدر مادر به فکرش نبودن و میخواستن زود شوهر کنه بره یا دختره خیلی عجله داشته...پدر مادر اگه دلشون به حال دختره میسوخته نمیزاشتن بره با خانواده ی شوهرش زندگی کنه و یا دختره خودش بازم عجله شوهر کردن داشته و قبول کرده بره با خوانواده شوهر زندگی کنه!!

عجله اش این بوده که دیگه شوهر به این ماهی پیدا نمی کرد!(به گفته خودش)

(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  سطح فرهنگ بالا بوده..جالبه....Big Grinodgy: واقعا چجوری پدر و مادرشون دلشون اومده بچه شون بره با خانواده شوهر زندگی کنن؟؟؟شاید پدر و مادر پسره خیلی آدمای خوبی بودن...

خیلی جالبه !!!!!!! پس کسی که با خانواده شوهر زندگی می کنه کم فرهنگ!

مگه خانواده شوهر اژدها ن ؟

آره خیلی ماه بودن(به گفته عروس خانم).

(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  الان من خودم دایی هام و خاله ام و بیشتر فامیلامون تحصیل کرده هستن و بعضی هاشون مذهبی هستن و بعضی هاشون نه...خب؟؟سطح فرهنگمون بالاست...اصلا زیر بار نمیرن که من با پسری ازدواج کنم که پول توی جیبش نیست....اگه مومن و با اخلاق باشه و تحصیل کرده باشه وشغل داشته باشه ولی خونه و ماشین نداشته باشه قبول میکنن که ازدواج کنم ولی بی کار و بی شغل اصلا و اینکه بخوام برم با خانواده پسره زندگی کنم که دیگه اصلا....اگه ازدواج کنم میگن دیوونه بودی؟؟؟نمیگن آفرین عجب دختر عاقلی هستی تو حالا سختی هارو تحمل کن...!!

!

(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  البته هر دختری با هم کفو خودش ازدواج میکنه دختری هم که سطح فرهنگشون پایینه با پسر فرهنگ پایین و بالعکس...

ان شا الله

(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  
الان دیگه توی شهرستانها خانواده هایی که سطح فرهنگ پایینی دارن دختر به پسری که بی پوله میدن!! من خودم الان امسال دیپلم میگیرم و خواستگار هم زیاد داشتم با شرایط عالی وهم شغل داشتن و مذهبی هم بودن ولی گفتم چه عجله اییه مگه قراره من بترشم باشه واسه چند ساله دیگه!! اصلا خودم خجالت میکشیدم چون بچه های همسنو سال من و توی این جامعه ای که دارم زندگی میکنم برداشتتشون از زود شوهر دادن دختر اینه که یا دختره عجله شوهر کردن داشته یا سطح فرهنگشون پاییه و قدیمی فکر میکنن!! من خودمم برداشتم اینه ها نمیتونم مثل زمان پیامبر فکر کنم که و بگم برای حفظ نصف دینم که...با این حال که مذهبی هم هستم....

میشه فرهنگ را برای من توضیح بدین(منظورتون از با فرهنگ و بی فرهنگ چیه)؟

عایا برداشت جامعه ی شما غلط نیست؟؟؟

کی قرار که این تابوی فرهنگ غلط شکسته بشه !؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، یاســین ، لبخند خدا
۲۲:۰۷, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #35

نقل قول:الان دیگه توی شهرستانها خانواده هایی که سطح فرهنگ پایینی دارن دختر به پسری که بی پوله میدن!

فوق العاده ناراحت شدم از این جمله !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، السا ، یاســین ، Havbb 110 ، لبخند خدا ، Mohammad Trust ، help me ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، mahyamatin
۲۲:۱۷, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
البته حالا همه ام اینجوری نیستن
معمولا این امارها رو فقط خدا میدونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۲۲:۳۴, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:
اون پدر و مادری لطف بزرگی میکنه که بدونن دختره شون توی خونه ی شوهرش از همه جهت تامینه و اذیت نمیشه اونوقته که دختر کم سن و سالشو بسپوره به یه پسر....!! خدا خودش توی قرآن گفته که به اقتصاد هم توجه کن و نیازهای خانواده تو تامین کن!!

آبجی گلم، شوهر غول چراغ جادو نیست،،،
شما چطور توقع داری ک رفاهی رو ک الان توی خونه پدرتون دارید، توی خونه شوهر هم داشته باشید ؟؟؟
پدر من و شما الان حداقل دیگه 40 رو دارن، توی این سن و سال، رسیدن ب جایی ک بتونن رفاه خانواده رو تامین کنن، اونوقت شما از ی جوون 23-24 ساله توقع داری همچین رفاهی رو برات تامین کنه .... یکم خودتو بزار جای اون پسر، بعد تصمیم بگیر

نقل قول:
فعلا تهران پایتخته و تهران از لحاظ سیاسی و نظامی و تکنولوژی و اجتماعی فرهنیگی و.... پیشرفت کرده و افکار قدیمی رو کنار گذاشتن
بعد الان ک تبریز یا اصفهان یا شیراز بشه پایتخت، ما میشیم آدم هایی با افکار قدیمی و کهنه و غیر مدرن؟؟
ی رپ بود ک می خوند : اینجا تهرانه یعنی شهریکه ...... ! <-- تحلیل خوبی از تهران بود !
اصلا این طرز فکر درست نیست!!<-- حیف ک موضوع تاپیک ی چیز دیگه ست وگرنه میشد بیشتر روش بحث کنیم

نقل قول:
به شیوه ی امروزی زندگی میکنن و مثل قدیم زندگی نمیکنن
[تصویر: happy.png]
و مثل قدیمیا فکر نمیکنن!!

میشه بفرمایین زندگی ب شیوه امروزی یعنی چی ؟

آدم باید درست زندگی کنه، حالا شما هرچی دوست داری اسمشو بذار Wink
کاشکی همه مردم مثل قدیم ها زندگی می کردن، الان اون عکس هارو پیدا نمی کنم ک «یادش بخیر قدیما ...»، یکی از دوستان لطف کنه لینکش رو بذاره <-- ممنون Blush

نقل قول:
مشکل من اینه که چرا دخترایی رو که با پسرایی که جیبشون خالیه و میگن میام با پدر و مادرت زندگی میکنم رو عاقل میدونین؟؟؟

ما هم نمی گیم همینجوری بیاد بره سر زندگی.
آدم باید چشم هاشو باز کنه ببینه در مقابل چیزی ک داره میده، چی ب دست میاره

در ضمن پسری ک ب سن 23- 24 رسیده باشه و آدم معقولی باشه باید دید برای چی جیبش خالیه!!!
ی وقت هست تمام تلاشش رو کرده و مدام ب در بسته خورده
ی وقت هست ک ب بی خیالی سپری کرده و ب قولی دِلِی دِلِی گذرونه

واضحه ک خالی بودن جیب این دوتا یکی نیست! (یعنی هردوشون رو نباید ب ی چشم نگاه کرد)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، لبخند خدا ، یاســین ، help me ، مجید املشی ، عشقم کربلا ، MohammadMeraj
۲۳:۴۱, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
(۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)دختر خورشید نوشته است:  فرهنگ این تعریفی که من میگم: شیوه ی زندگی رو بهش فرهنگ میگن..!!
الان فرهنگ طوریه که نمیشه دخترو زود شوهر بدی و یا بدی به پسر بیکار....!!

اون وقت بالا یا پایین بودنش را کی مشخص می کنه؟(شما , سنت غلط جامعه , قدیمیا , جدیدیا, عقل ودین,کی تعیین میکنه؟)

(۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)دختر خورشید نوشته است:  این افکار مال قدیمیا بود.....

فکر قدیم و جدید نداره گلم , باید ببینیم دین و عقلمون چی میگه.

(۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)دختر خورشید نوشته است:  البته خانوم sagheb بیشتر منظورشون این بود که دختر اگه کم توقع باشه مثل همون مثالهایی که زدن میشه زندگی کرد و اینجور دخترایی که راه میان عاقل ان......

کم توقع =عاقل ! , هرگز !
منظور من این بود که هدف از زندگی کردن و ازدواج چیه! پول رو از دست دادن چی گیرشون اومده!

(۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)دختر خورشید نوشته است:  
چرا به اینجور دخترا ، عاقل میگن؟؟؟؟چرا از دخترا همش انتظار میره که کوتاه بیان؟؟؟؟؟بیشتر علت مخالفم با اینکه دخترها با پسر بی پول ازدواج نکنن اینه که پسرا یه توقعاتی دارن که آدم شاخش درمیاد مثلا میگن دخترا پرتوقع شدن و پول میخوان....بله خب میخوان!! شما الان واسه هرچیزی باید پول داشته باشی....دختری که مثلا با یه پسری که پول توی جیبش نیست داره زندگی میکنه دلش میخواد اونم بهترین هارو داشته باشه وقتی زن های دیگه رو نگاه میکنه خب دلش میخواد ولی از اون ور هم عاشق همسرشه ولی ککش نمیگزه...پسرا هیچوقت اینو درکش نمیکنن....!! الان اکثر دخترا حاضر نیستن با خانواده شوهر زندگی کنن تعداد کمی هستن که حاضر میشن دست به همچین کاری بزنه....!!
جالب اینجاست که دخترهای تالار هم با این تفکر هیچ مخالفتی ندارن..خب این باعث میشه پسره خیلی سخت نگیره!!
چرا دختر همش بسازه؟؟؟پسرا هم برای اینکه با همسرشون بسازن برن کار کنن

!!

مگه مجبورن برن با یه پسری ازدواج کنن که درک نداره و...
اون مثال هایی را که زدم پسرها ارزششو داشتن که دخترا با هاشون ازدواج کردن, خوب دقت کنین گفتم که زندگی های خوبی دارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا
۲۳:۴۵, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:
لان فرهنگ طوریه که نمیشه دخترو زود شوهر بدی و یا بدی به پسر بیکار....!!

پسر شاغل بی پول فرق می کنه با پسربیکار ک پول ته جیبش نیست ... خیلی فرق می کنه!!!

نقل قول:
این افکار مال قدیمیا بود.....

2

نقل قول:
دختر اگه کم توقع باشه مثل همون مثالهایی که زدن میشه زندگی کرد و اینجور دخترایی که راه میان عاقل ان......چرا به اینجور دخترا ، عاقل میگن؟؟؟؟چرا از دخترا همش انتظار میره که کوتاه بیان؟؟؟؟؟

من نمی گم کسی از حقش کوتاه بیاد، هر دو طرف مرد و مردونه سر حقشون وایسن ....

نقل قول:
شما الان واسه هرچیزی باید پول داشته باشی....

بله.... تو این زندگی مدرنی ک شما تعریف می کنین، بله، حتی احساسات یک آدم رو با پول میشه خرید ....
اگه از همسرت ی ساعت طلا هدیه بگیری، بیشتر خوشحال میشی تا ی شاخه گل! <-- زندگیه مدرنه دیگه!

نقل قول:
دلش میخواد اونم بهترین هارو داشته باشه

بر منکرش لعنت ....

نقل قول:
وقتی زن های دیگه رو نگاه میکنه خب دلش میخواد

دقیقا مشکل اینجاست دیگه <-- همینه ک می گم شوهر قول چراغ جادو نیست!
آدم باید یکم جلوی دلش رو بگیره، نمیشه ک هر چی رو ک دید، بخواد !!!
این میشه چشم و همچشمی .... میشه چیزی رو ک خودت داری نبینی، مدام چشمت دنبال داشته های دیگران باشه

نقل قول:
همسرشه ولی ککش نمیگزه

خب این آدمی ک شما می گید رو نباید باهاش ازدواج کرد، مردی ک ککش نگزه، مردونگی توی وجودش نیست ...

من می کم وقتی اون پسر داره طحمت می کشه، ولی نهایت تلاشش شده این، نباید بهش خورده گرفت ک چرا بیشتر نداری .... بابا! بیچاره نهایت تلاشش رو کرده، رزق و روزی دوتاتون رو هم شده اینی ک هست

نقل قول:
پسرا هیچوقت اینو درکش نمیکنن....!!
تاپیک داریم در این باره، آقایون در اون تاپیک پاسخگو باشن Cool

نقل قول:
الان اکثر دخترا حاضر نیستن با خانواده شوهر زندگی کنن تعداد کمی هستن که حاضر میشن دست به همچین کاری بزنه....!!

جالب اینجاست که دخترهای تالار هم با این تفکر هیچ مخالفتی ندارن..

نه والا! اونقدرها مخالف هســـــــــــــــت، ب شخصه، مستقیما بخاطر گفتن این حرف ها «رند» خطاب شدم!!!! بگذریم از ی سری حرف های دیگه
هر طرز فکری هم موافق داره و هم مخالف

نقل قول:
خب این باعث میشه پسره خیلی سخت نگیره!!

چرا دختر همش بسازه؟؟؟پسرا هم برای اینکه با همسرشون بسازن برن کار کنن

سخت گرفتن فرق می کنه با بی خیالی
مثلا توی همین تالار، نتیجه این شد که دختر نباید بگه من طلا نمی خوام، عروسی نمی خوام، و خیلی چیز های دیگه، چون پسر میگه ک حتما دختر ی مشکلی داره ک اینطوری داره میگه ....

نمی خوایم شعار بدیم، داریم از واقعیت ها حرف می زنیم

اما من می گم، ی سری درخواست ها غیر منطقیه و فقط جنبه های احساسی و پز دادن و چشم جاری رو در آوردن و .... رو داره، این ها باید حذف بشه

شما ی بار دیگه پست اول رو بخون، ببین پسر ها با چ مشکلات و فکر داغونی(!) دارن برای آینده شون تصمیم می گیرن، اون وقت ماها اصلا فکر می کنیم ب اینکه باید بریم سر کار، خرج خانواده بدیم ... کلاه ت رو قاضی کن دوستم، پسرها مشغله ذهنی و استرسی ک دارن برای تشکیل خانواده با ماها قابل مقایسه نیست ( ای خدا، این شب آخری منو زنده از این تالار خارج کنAngel )

نقل قول:
پسرا هم برای اینکه با همسرشون بسازن برن کار کنن

بله... باید برن کار کنن، کسی نگفت با ی مرد بیکار و بیعار قراره زندگی کنه، می گم آدمی ک شاغله و پول نداره با آدم بیکار بی پول متفاوته و حتی با آدم بیکار و پول دار هم متفاوته <-- مسلمه ک از اون ها بالاتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، sagheb ، یاســین ، مجید املشی ، عشقم کربلا ، zahra11 ، ISOD
۰:۱۴, ۱۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۱۱:۳۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #40
آواتار
یه چیزی هست ک اغلب غفلت میکنیم
دختری ک روزیش خونه باباش این بوده ک پلو چلو بخوره
شک نکنید ک خونه شوهرش هم میخوره
اگرم مشکل مدل ماشین و مارک لباسه اون شخص رو عقایدش باید تجدید نظر کنه
ایا تضمینی وجود داره ک خاستگار پولدار ادم بعد یکسال هنوزم وضعش خوب باشه و خاستگار فقیر بعد یکسال وضعش خوب نشه؟
مورد داشتیم تو فامیل طرف خرپول،ورشکست شد مستاجر با کلی بدهی

احتمال اینکه تو بانک برنده شیم چقدره
ادما واسه اون احتمال حساب باز میکنن اما اینکه خدا گفته رزقتو من میدم باور نمیکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، السا ، Mohammad Trust ، mahyamatin ، sagheb ، zahra11 ، meshkat
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا